View tracker

Respekt. Det är det ni vill ha. Ni förväntar er att vi ska lyssna och respektera som ni säger ni gör mot oss.
Det gör ni inte.
Ni kan inte lyssna...eller snarare ni vägrar lyssna på vad vi säger. För det är viktigare vad ni tycker. När det ni menar är att vi ska prata med er om det är något. Vi säger att vi inte trivs och får skit för det. Vi säger att hur allt är inte funkar och ni skriker på oss.
När vi började var det vi fick höra att vi är "vuxna" nu. En del av vuxenvärlden. Vuxna i det att ni förväntar er saker men behandlar oss som dagisbarn. Att ni säger att vi inte vet/kan något och att vi lika gärna kan gå tillbaka till dagis.
Allt ni gör är så jävla fel på så många sätt.
Allt vi gör mot er är för att vi vill få er att lyssna på oss för ni förstör klassen och det är det enda sättet vi fått lära oss att få er att för några ynka sekunder lyssna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Knäna är blåslagna. Det gör ont att gå. Jag har murbruk av kalk i hela håret, längst med armarna och ansiktet. Naglarna är som målade i bruket, och jag är bara allmänt trött.Jag har träningsvärk i armarna efter att bart block till muren. Men jag envisas att stanna kvar i Södertälje fast hela min kropp säger emot.
Efter timmar lallandes runt för en cigg känns allt ganska onödigt. Jag vill bara hem. Av någon anledning är det lika konstigt att komma hit varje gång. Platser jag har varit vid så många gånger känns inte som förut. Nått som saknas. Och jag är trött på att ta reda på vad det är för vet varför.

Likes

Comments

View tracker

Just nu är klockan 22.22. Om några timmar börjar skolan igen. Och det blir tillbaka till tidig morgon.
Denna helg fick jag tyvärr bara en sovmorgon vilket var idag då jag sov till ca 13. Då i lördags gick jag upp sju för att åka till Strängnäs. För att va där på stiftfest. Vilket om jag ska va ärlig var nästan sjukt onödigt att åka på. Fick dock lite hjälp till en uppsats som jag ska skriva om normer och jämställdhet. Och köpte ett par string på Lindex.

Spenderade även kvällen igår med Saga nere vid skolan. Och träffade troligtvis den snyggaste personen jag sett på länge vid busshållplatsen. Då han frågade om tändare (hade dock bara en ljuständare vilket vi har använt till cigg, vilket kanske inte är det mest optimala men funkar) Och så började vi snacka medan han väntade på bussen utåt till "landet". Och han var så in i helvete skit schysst, skitsnygg och önskade fan att bussen hade kunnat varit nån timma sen. Så kära du som var där vid busshållplatsen, som tog 783. Hur gick det med att gå i en halvtimma med en halvfull ölflaska i hand och en nyköpt (då vi träffades) pizza? Hoppas du lyckas sluta röka snart för din dotter. Önskar verkligen att det blir som du vill som du lovade dig för 4 och ett halvt år och går din egna väg. Och undviker polisen på ett tag. PS dina kramar är typ legit, så har du vägarna förbi ge mig en kram.

Men ska bli skönt att få sovmorgon, med tanken på lack of sleep. Och hoppas morgondagen går bra.
Så kram så ska jag försöka sova snart.♡

Likes

Comments

Första dagarna avklarade på peab i klass SBA16.
vi har äntligen fått våra arbetskläder vilket blev lite av en mini jul på skolan. Och klassen har också kommit varann lite närmare. Dagarna flyter på och pengarna spenderas mer på redbull än något annat.
Är jävligt nöjd med mitt val och att jag ej började uppe i Malung på skidutbildning.

Likes

Comments

En av dem bästa dagarna i mitt liv hittills...

Började dagen i regniga Södermalm där vi skulle på stadsvandring. Efter tappat bort oss tillräckligt mycket vid Zinkensdamm drog vi oss sakta men säkert mot Götgatan och Vapiano.

Efter lunchdejten med klassen på Vapiano gick vi (dem som ville) till Kungsträdgården för att käka glass. Och eftersom jag är som jag är blev det hallonsorbet enbart.
Sen gick vi till buttricks för att köps ballonger mm till balen imorgon. Så sjukt taggad inför det, men känna ändå konstigt att det bara är två dagar kvar i nian...

Eftermiddagen/kvällen spenderade jag på Björkhaga med min gamla klass. Hade jätte kul. Och bara att få träffa dem och mina gamla lärare. Var nog den bästa kvällen en kan önska sig. Och så blev det framträdanden. Random dancing på parkeringen. Och skriksjunga på den tomma skolgården i stämmor med bästa. Så bara allmänt bra kväll med bra vänner.

Likes

Comments

Så vackert. Som en saga var det taget ur.
Har nog aldrig blivit kär i ett ställe som detta förut.
Lyssnade man riktigt noga kunde man nog höra de små djuren viska till varandra och älvorna skratta.

Sån underbar klassresa vi har haft.
Rean tid må ha vart lång. Då vi åkte från cityterminalen 07.30 då våran klass blev splittrad i två bussar till Grisslehamn. För att ta eckerö linjen över vid 10, vilket tog två timmar.
När vi hade kommit till Åland tog vi bussen mot Mariehamn. Och då vi egentligen skulle gå en bit fick vi tack vare vår jätte snälla busschaufför skjuts hela vägen till campingen.
Saknar campingen redan nu.
Det lilla Muminhuset och sandstranden. Det långgrunda vattnet. Och lugnet.
Jag saknar stigen i skogen med små ängar fyllda med lila och blåa blommor. Kvällspromenaden runt om området. Glassen. Och grillningen på kvällen.
Vi hade verkligen tur som valde det ställe till vår klassresa. Hade tur att Mariehamn är så vackert, med havsutsikt hela vägen in till stan där vi åt pizza och glass.
Detta är något som jag, snarare vi aldrig kommer glömma. Detta var vårt sista kapitel tillsammans och snart är sagan slut.

"Kisar man och lägger på ett filter så ser det ut som Medelhavet"-Togge 2016♡

Likes

Comments

Av någon anledning hade jag fått ett hål mellan mina framtänder.
Och sist jag va hos tandläkaren så bestämde vi att vi skulle laga det idag.
Det finns inget värre än tandläkare, och speciellt när de använder de där vassa sakerna och drar i tänderna.
Jag använde inte heller bedövning när jag gjorde vilket jag lite ångrar. Men det värsta va att ha två som skulle hålla på.
Efter själva lagningen så kände jag ej av så mycket förens efter ett par timmar på jobbet då de börja seriöst verka i hela munnen. Och har ej slutat sen dess... Brukar de göra ont i HELA munnen?

  • 106 readers

Likes

Comments

Dessa veckor, i början av en termin går så in i helvete långsamt. Dagarna blir bara längre. Och man tror att det aldrig tar slut.
Har iallafall något och se framemot varje dag.
Har börjat på karate igen. Lyckades dock klumpigt nog "stuka" handen 3 passet. Men har saknat karaten något helt otroligt så är super glaaad.
Var också på möte igår. Och var idag på barnpassning. Så känns jätte kul att det har börjat. Och får något gjort.
"Ibland har man tur att känna människor som får en inblandad i allt"
Så dagarna går iallafall framåt...
Och imorgon blir man sexton ♡

Likes

Comments

Veckan lider mot sitt slut. Och måste bog har varit en av det längsta, mest plågsamma veckor.
Körde dubbelpass både tisdag och onsdag. Troligtvis den sämsta iden någonsin. 😅

Men denna del som kommer nu är dedikerad till Alan Rickman.
En del av mig önskar att jag vaknar snart ur denna mardröm. Men en del av mig vet att detta förblir verkligheten.
Han var inte bara Severus Snape för mig. Han var en del av min barndom. Nått med hans röst som fick mig och känna mig trygg. Och hur det har plågat mig se han dö i Harry Potter. Blev verklighet. Kommer aldrig förstå varför en måste dö. ♡
"Mitt hjärta gråter, jag saknar dig"
Och ja! Om några år, om någon nämner han. Och jag får en tår i ögat är det för att efter all denna tid finns fortfarande för alltid.
Tack Alan för att du fans där i min uppväxt. ♡♡

Likes

Comments