MIDSOMMAR🌷💐💐💐💐🌷💐🌷

Har haft vörldens bästa midsommar ever!

vi har haft tävlingar spela kubb norsk kareoke, har varit barnvakt också🙏🏻. Vi har ätit god mat också, spabadat & bara mysigt med familjen. Jag sov 2 nätter hos min faster, det var så mysigt & verkligen så himla kul.😊

Hur var eran midsommar?!🌷🌷💐. vad hitta ni på?!


som sagt världens bästa midsommar❤️💐🌷

Likes

Comments

min dag har varit rätt bra, går bara en dag sen ledig hela helgen. Jag behöver verkligen semester, jag ska idag tillbringa min kväll hos pappa det kommer bli kul verkligen!

jag mår vel rätt bra, hur mår ni? hur har eran dag varit?! har ni varit på Pride i luleå så kul de var😃 blev sminkad av jimmy star😱😱 har drömt om det flera gånger❤️.

Blev den bästa dagen i mitt liv verkligen så glad & underbar han är vill spola tillbacka tiden det var så underbart & super roligt!!

midsommar på fredag den firas hos min faster gud vad jag har fin familj! kolla in bloggen gärna varje dag, då blir jag superglad☺️

Likes

Comments

HAPPY PRIDE DAY🏳️‍🌈 TRÄFFA FUCKING JIMMY STAR!😍😭 LYCKLIG TJEJ!

​Hejsan idag har jag & verran varit i luleå. Vi har varit på pride festivalen det var så jäkla kul alltså. Vi hann gå på stan också, jag träffa bland annat jimmy fucking star. Alltså jag älskar han så jäkla mycket! iallfall så sminka han mig & en kompis det var så häftigt & coolt på samma gång. Han är en youtuber & makeup artist, & han är min inperation-källa. Jag ser upp till honom jag ska också satsa på youtube.

 jag ska köra mitt eget race, Jimmy star sa till mig idag då jag fråga har du nå tips ifall jag ville börja med youtube då sa han var dig själv & kör ditt eget race! 

dagen var verkligen så kul, var så nervös då jag gick fram till honom fick bli sminkad av han krama han prata med han, jordens finaste människa är du!

han är så underbar & snäll & omtänksam & snygg framför allt. Han är mitt allt min förebild ja you name it! 

Det är dessutom midsommar nästa helg så kul jag längtar så mycket ska vara med min familj & umgås så kul verkligen kubb spel 5 kamp & massa annat skojigt! vad ska ni hitta på?! 

förresten ge aldrig upp dina drömmar, det kommer inte jag göra jag ska satsa på youtube❤️ skiter i vad andra tycker, jag är värd bättre än att bli nertryckt av andra som inte tror på mig😰 nu är det nog nu ska jag bli en äkta youtuber tack för mig!

Likes

Comments