Header

1. Kompass Grand Diver

Klockan har en unik design, säregen just för den här modellen. Stilren och klassik. Ordinarie pris ligger på 2995 kronor, men just är den nedsänkt till blotta 2495 kronor. Slå till - det skulle vi ha gjort!2. Kompass Breiton Limited Edition

Limited edition, den kommer alltså inte finnas för alltid. Det har en sjukt fin design, nästan så att man dreglar när man ser den, och påminner lite om Audemars Piguet (förkortning AP). Det som är unikt för den här klockan jämfört med att en AP är att den är mycket billigare. Reapriset är 3295 kronor och ordinarie på 3995 kronor. Slå till säger vi, du lurar hela systemet, alla kommer tro att du har en AP!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nyheter

Petter, en skämtsam kille på snart tjugo vårar, skulle tillsammans med en kompis svänga förbi och ta en hamburgare framåt kvällskvisten för några år sedan. När händelsen utspelade sig var Petter student och snål, som de flesta andra studenter. Han skulle BARA ha sin hamburgare, det var han fast besluten vid, men absolut ingen läsk, det var för dyrt.

På McDonald's och väl framme i kassan beställde han sin hamburgare och en vatten. Saken var den att det här var på den tiden då McDonalds lät kunderna fylla på sin mugg själva. Petter kom på den geniala idén att fylla på med Sprite, eftersom det inte är uppenbart att det är läsk och kostar pengar, utan det skulle kunna misstas för vatten.

Sagt och gjort, Petter satte planen i verket. Det han dock inte tänkte på var att han hela tiden var iakttagen av kassörskan, som tog honom på bar gärning. Konsekvenserna blev ödesdigra. Petter blev tvungen att betala för läsken och fick samtidigt sin budget för den månaden förstörd.

Har du svårt att få ekonomin att gå ihop som student? Skriv i kommentarsfältet nedan.


Draknyheter har försökt nå Petter, men utan framgång. Rykten säger att han jobbar dygnet runt.

Likes

Comments

Mycket händer i GIF Sundsvall just nu. På måndagseftermiddagen presenterades Linus Hallenius som ny spelare och inte långt därefter nådde ett högst oväntat besked redaktionen. ”Giffarna” har nämligen beslutat sig för att byta namn. Det som förut var GIF Sundsvall blir nu GIF Söndsvall. Vi drakar kom över telefon i kontakt med den hängivne patronen ”P” och lät honom säga sitt om saken.

-Haha ja, vad ska man säga, sjukt roligt, eftersom folk tycker att vi från Sundsvall säger ö hela tiden när vi pratar.

Vi drakar på redaktionen håller med ”P”, men undrar vad detta minst sagt oväntade namnbyte kommer få för respons i resten av landet.

Vad tycker ni läsare om namnbytet, hiss eller diss? Kommentera nedan!

Likes

Comments

Vi har alla någonsin stött på en tjej med en riktigt ful tröja, och vi är nog många som använt helt fel ord när vi ska beskriva hur ful den tröjan verkligen är. Vi Drakar listar här de fyra meningarna du INTE ska säga när du stöter på en tjej i en riktigt ful tröja.

1. Fan vilken ful tröja!

2. Vart har du köpt den där fula tröjan? På en fulatröjor-outlet eller?

3. Det är 2017, jag trodde vi hade kommit längre än att ha på sig sådär fula tröjor.

4. Ful tröja, finns den för människor?

Detta ska du å andra sidan säga till en tjej med ful tröja:

Men, ta av dig den där fula tröjan för fan, är du snäll.


​Vad brukar du säga till en tjej med ful tröja? Kommentera nedan.


Likes

Comments

Nyheter, Sport

Fredrik, 45, skulle få låna barnen från sambon över nyår, då beställde han vad han trodde var en stor raket över internet. När den anlände på posten visade sig det dock att det var ett tennisracket.

- ja, det blev ju lite misslyckat, men vi får helt enkelt köra lite tennis på nyårsdagen istället, säger Fredrik när vi drakar når honom över telefon på nyårsafton.

Kul tycker vi drakar på redaktion, men inser samtidigt vikten av att stava rätt när man beställer saker på internet.


Har ni beställt fel när ni ska beställa någon gång över internet? Berätta nedan i kommentarsfältet!


Likes

Comments

Nyheter

Mickan, en tjej i 20-årsåldern, hade köpt julklappar till sin mamma. Hon och hennes bror skulle ge bort dem gemensamt och när shoppingen var klar skickade Mickan ett sms och berättade vad hon hade köpt. Problemet var bara att istället för att skicka till sin bror, som var tanken, så råkade hon skicka sms:et till sin mamma och avslöja ALLT!

Själv säger Mickan att det inte gjorde så mycket att hennes mamma fick reda på det och tror ändå att julen kommer bli trevlig. Det hoppas vi drakar på redaktionen med!

Har ni också gjort något klantigt i julstressen? Berätta gärna nedan i kommentarsfältet.


Likes

Comments

Nyheter

Forskare vid ett institut i Sundsvall upptäckte nyligen när de tog prover på energidrycken Red Bull att den innehåller tjururin. Forskarna betonar dock att tjururin inte är farligt att förtära. Trots detta rasar Red Bull-älskare världen över och på sin officiella Facebook-sida skriver dem att de istället kommer börja dricka Monster.

Vi drakar på redaktionen tycker att det är häftigt Red Bull innehåller tjururin eftersom vi hejar på Chicago Bulls. Därför kan vi nu meddela för er läsare att vi hädanefter enbart kommer att dricka Red Bull, inget annat - Inte ens vatten!

Tycker ni att det är äckligt att Red Bull innehåller tjururin? Kommentera nedan.

Likes

Comments

I eftermiddags var vi drakar ute på fältet och intervjuade folk som julstressade i Birsta. Där träffade vi Markus, en kille i övre tonåren, som verkligen hade klantat till det.

-Jag köpte en julklapp till min flickvän, men på paketet råkade jag skriva glad midsommar istället för god jul. Tur att jag hann märka det, annars hade det kunnat få stora konsekvenser, min flickvän har inte mycket till övers för humor. Nu måste måste jag köpa mer omslagspapper, för jag hade inget mer, säger en stressad Markus till vår reporter på plats.

Vi drakar på redaktionen har skrattat oavbrutet i femton minuter åt Markus misstag. Samtidigt förstår vi honom, då vi alla vet hur stressigt det kan vara att hinna fixa allt innan julafton.

Hur mycket skrattade ni när ni läste detta? Kommentera nedan och utgå gärna ifrån en skala på 1-10 där ett är inget skratt alls och tio är jättemycket.

Likes

Comments

13-åriga Sixten fick på sin högstadieskola i Sundsvall en biologiuppgift att göra innan jul. Då gjorde han en revolutionerande upptäckt.

Sixten upptäckte ett samband mellan alla de människor som drabbats av klamydia och deras syreupptagning. I Sixten skoluppgift framgick det att ALLA som drabbats av klamydia HAR andats syre någon gång under sin livstid.

- Jag frågade dom (klamydiasmittade-patienter) om dom hade andats någon gång. Svaret var ja. Då tänkte jag, klamydia: absolut. Andats syre: absolut. Då var saken klar.

Forskare världen över häpnas över 13-åriga Sixtens upptäckt, och det ska nu undersökas om fler sjukdomar kan ha liknande samband. Sixten ska nu resa över atlanten för att i USA delta i ett forskningsseminarium med de främsta forskarna i världen.

Vi drakar på redaktionen är stumma av beundran för det 13-åriga geniet Sixten!

Hur gör du för att inte andas? Kommentera i kommentarsfältet nedan!

OBS: Bilden nedan är snodd från Google.Likes

Comments

Silly-bloggen

Exklusiva uppgifter lämnade till Draknyheter gör att vi nu, som första nyhetssajt, kan bekräfta att Victor Nilsson Lindelöf är klar för Manchester United och att endast den obligatoriska läkarundersökningen återstår.

Blir det mer svenska i omklädningsrummet hos "Red devils" nu? Vad tror ni läsare? Kommentera nedan.


Likes

Comments