​Aj vad ont det gör när jag insåg att jag har varit medberoende i det senaste förhållandet igen. . Nästan 4 år tog det innan jag insåg att jag ej klarar av att leva i ett sånt förhållande.

Det var inte drickandet i sig, men konsekvenserna av drickande som förstör och sårar. Att aldrig kunna planera saker ihop, aldrig kunna räkna med personen i fråga och alla ursäkter o lögner. Vet inte vad som är värst men när känslan kom över mig gjorde det så jävla ont.

Han fans inte där för mig, han ljög för mig, han backade alltid ur när vi skulle göra något tillsammans. Han var jättebra på ursäkter..

Varför lät jag tiden gå så långt? 

Jag kan bara hoppas att jag ej ger mig in i ett medberoende förhållande igen, för min egen skull och för mina barns skull. Även de for illa på olika sätt, han svek dem med sina löften om allt möjligt och det gör ont långt in i mitt hjärta.

Jag bad honom aldrig att ändra sig för min skull men för sin egen. Men han ville inte och då var det inte så mycket att göra tyvärr..  

Jag hoppas ändå att jag har sått ett frö hos honom för hans skull, jag vill ju hans bästa och att han ska må bra.


Kram på dig ❤
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Skitdag.. 

Tror att mitt skrivande påskyndar återhämtningen från mitt avslutade förhållande. Det gör mer ont i hjärtat än vad jag hoppades eller snarare vad jag förväntade mig.

Så idag är väl bara en sån dag :(

Likes

Comments

Det här är jättesvårt att skriva om men jag behöver få ur mig det.

Svek.. det kan vara på så många sätt tärande och förintande av en själv. Man märker inte alltid att det händer utan det tar ju rätt lång tid. När man träffar ny kärlek tex. så ser man inte alltid varningssignalerna för man är ju bara kär och halvblind, eller helbild. . Även jag blir så, trots att mina radsrspröt är väldigt känsliga och signalerar för fullt så blundar jag tydligen. Frågar mig varför det blir så men jag har inget svar. Jag vet att jag far illa, blir sviken och utnyttjad därför blir jag så arg på mig själv att jag hamnar där.

Då undrar jag vad som håller mig kvar egentligen, och hur lång tid det tar för mig innan jag bestämmer mig för att avsluta ett förhållande.

Tyvärr då far ju båda två illa av ett sånt förhållande. Jag har en tendens att bli otydlig med vad jag tycker och min partner tror att jag är nöjd och glad eftersom jag ej säger något. Nu var jag med om något nytt i senaste förhållandet, den ena försöker straffa ut sig.. Det kändes märkligt och jag upplevde det sårande och riktigt fegt. Så jag avslutade det hela och det kändes skönt och lättande men trist. Jag känner mig så misslyckad. Jag hade så gärna velat berätta och förklara för honom.. men det ville inte han. Han är som han är var förklaringen,  och det stämmer in på oss alla, vi är som vi är.


Har jag lärt mig något då? Jaaaaa att jag har gjort. Så nu blir det till att serva känselspröten och koppla på förnuftet så jag inte hamnar i samma sorts förhållande igen.


Likes

Comments

Relationer är ju något vi alla människor har vare sig vi vill eller inte.

All kontakt med andra människor är ju en sorts relation, partner, granne, expedit i affären, kollegor, vänner eller nån som hjälper en hemma när man är i behov av hjälp.

Men något som många, även jag glömmer ibland är att vara rädd om och vårda relationerna. Blur så arg på mig själv när jag glömmer bort och skjuter upp att höra av mig till de som finns runtom mig. När man inleder ny relation med en partner så ändras hela relationsbiten omedvetet och det upptäcker man inte alltid själv. Däremot märker man det tydligare när en kompis träffar någon och glömmer omvärlden för kärleken. Och sån kommer jag aldrig bli.. är nog en vanlig tanke hos många.

Back to vardagen idag som startade med Migrän :( och sova länge. Det bästa för mig är att ta medicin och sova tills det gått över. Men var ändå tvungen att åka på Mammogeafi på em så nuförtiden det gjort för i år. När jag stog där i pressen funderade jag hyr man skulle kunna göra om själva pressmomentet för det gör ju så förbannat ont när brösten trycks ihop tilll en 6 cm platta Men jag kom inte på något, med ett blodprov vore ju det bästa o enklaste tycker jag. När män kollas för prostatacancer är det ju först blodprov, ingen Pappografi där inte ;0)


Over and out sov gott❤Likes

Comments

Alltid svårt att börja på något nytt, vad det än är, just nu är jag i en ny fas på gott och ont och det gör lite ont i hjärtat i denna fasändring.

Nytt jobb, förhållande, aktivitet eller bara en ny fas i livet. Där hamnar vi alla emellanåt och vare sig vi vill eller inte så fortsätter livet på ny bana.

Varför är det så svårt då? Personligen så blir jag osäker och känner att jag vet hur det ser ut idag men har ingen aning vad som sker imorrn. Lite av en trygghetskänsla att bromsa morgondagen lite. Jag har varit i situationer där jag inte ville annat än ta bort nuet och låt imorrn bli lite bättre.

När jag blivit lite äldre och barnen blivit större inser jag också vad som betyder mest för mig, och prioriteringarna ändras. Känner mig så mycket klokare och gläds stt jag lär mig något nytt varje dag:)

Det skulle vara trist om man skulle vara fullärd och kunde allt (som vissa tror) redan, hur utvecklas man då? Jag vill då fortsätta utvecklas varje dag.

Detta får bli starten på skrivandet här så får vi se hur länge och om jag har tålamod att fortsätter.

Kram på dig ❤


Likes

Comments