Jag är kär! väldigt väldigt kär, så där kär så det värker i hjärtat på riktigt. Han träffade jag för första gången för 3,5 år sedan. Då satte han på min systerdotter XD som är jämngammal med honom. Ja han är yngre än mig, jag trodde aldrig jag skulle kunna ens bli intresserad av någon som är yngre än mig, allra minst bli kär. Men oj som jag föll pladask för denna kille. Det var inte tänkt ens att något skulle hända mellan oss eftersom jag tyckte han var för ung men med sin charm lyckades han få mig på fall. Vi träffades bara som kompisar i början. En dag blev två dagar som sedan blev en vecka som vi umgicks som sedan blev till två sen kunde jag inte dölja mina känslor längre varken för honom eller mig själv. Jag hade ju inte tänkt att gå och bli stormförälskad i någon mitt i min skilsmässa, jag sa till mig själv att jag skulle vara fri och hitta mig själv, hade blivit lite smått intresserad av två st innan men jag ville inte ha något förhållande oavsett men sen kom SAMI, min Sami. Min kusindotter och hennes väninna var här på besök den 19e september, vi umgicks och hade trevligt, men mot kvällen insåg jag mer och mer att det jag kände var äkta och jag brast ut i gråt framför min kusindotter och hennes(vår) väninna. Åh vad rädd och osäker, kär och förkrossad jag var. Men jag lyckades torka tårarna och gå ner till Sami och låtsas som inget hade hänt, men trots mitt skådespel märkte han att något inte stod rätt till och han frågade flertal gånger vad som var fel men jag höll minen. Efter middagen så började vi dricka lite, och med alkoholen kommer dummodet fram och vi sitter ensamma på trappan och röker, tätt intill varandra så börjar vi prata och till slut så sa jag det "jag är kär i dig! typ kär kär, på riktigt kär!" vi var båda rädda och osäkra men mina känslor var besvarade och han sa "men då kan vi försöka om du vill!" och jag fylldes av sådan extremt lyckorus att det kändes som en atomexplosion inom mig.

På den vägen är det och i måndags firade vi våra fyra första veckor;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Woho skolan starta förra veckan och redan träffat nya grymt grymma människor som jag ser fram emot att få lära känna bättre ✌😄 speciellt en tjej som jag tidigare haft en rätt laddad dispyt med som jag nu knappt kan fatta hur fan jag tänkte då för denna tjej e fan bland de bästa jag träffat, ett hjärta av guld ❤

Klassen e grym med goa klasskamrater och lärarna är sig samma trevliga å goa dom me😊

Finns inget ont att säga om fellingsbro folkhögskola 🖒🖒🖒🖒🖒

Börjar komma i ordning i mitt nya boende som är ett hus på 90kvm som jag hyr på samma gata som jag tidigare bodelning ihop med maken.
Älskar mitt nya hus😍 och barnen börjar vänja sig.
Så mycket man måste tänka på att göra när man ska skilja sig. Bara så tacksam över att ha kvar min make som min bästa vän istället, han är guld värd för allt han ställt upp med i separationen.  

Imorgon är en ny skoldag och jag längtar att få komma dit trots att man saknar barna lite på dagarna ❤

Gadonkgadonk my friends😘
 

Likes

Comments

 

 

Nu var det länge sedan jag skrev något här då det varit mycket i mitt liv jag valt att hantera på annat sätt än i skrivandets terapi.

Många som tycker jag valt fel val, jag har gjort många besvikna men också väldigt många som förstår mitt val och anser jag gjort rätt för framtiden och dessa människor värnar jag högt om då dem ser mitt bästa i saken.

Det är så att jag har valt att lämna min själsfrände och bästa vän, Fredrik, som jag levt ihop med i 6.5 år och varit äkta makar med sedan 2013.

Inte för att jag slutade älska honom, även fast det kommit att ha blivit enbart vänskapskrets nu, utan för att jag är tyvärr en person som behöver mycket bekräftelse, kärlek, närhet i alla dess former vilket Fredrik tyvärr ej var kapabel till att ge mig längre i den mån mitt hjärta så gärna saknade.

I många år gick jag och försökte anpassa mina behov till hans nivå men något saknades, närheten, att känna sig speciell. Jag började känna mig äcklig och oälskad, inte för att han skulle varit elak för det var han verkligen inte. Fredrik är perfekt på många sätt och världens raraste men tyvärr matchade inte våra behov närhet. Jag önskar jag hade klarat att bortse från detta men i åratal har jag försökt att ignorera det mitt hjärta så högt skrek om men önskan efter kärlek förvandlades till bitterhet.

Många av er som känner mig vet jag har ett temperament men också väldigt glad och fjantig men temperament försvan och glädjen tynade bort och ersattes med bitterhet, och jag började hata mig själv för att jag kunde komma på mig själv bli arg på Fredrik över småsaker som tex för han tog på vår dotter sin tröja på ett sätt som jag inte hade valt. Helt onödiga små saker retade gallfeber på mig och jag kände mig allmänt bitter i vardagen och det som gjorde mig till den jag egentligen är försvann.

Maylee började fråga mig varför vi alltid bråkar eller är arga, och det gav mig ett uppvaknande. Jag vill inte att mina barn ska växa upp till två bittra föräldrar som inte visar varandra kärlek, jag vill inte att hon ska känna att hennes föräldrar alltid bara bråkar.

I januari 2015 var första gången jag talade om för Fredrik att jag kommer lämna honom men då äntligen tog han tag i det och ville förbättra vår relation med hjälp från parterapi, mycket förbättrades och det gick mer upp än ner men närheten och kärleken fanns fortfarande inte i den mån mitt hjärta behövde.

Så när maylee åter igen frågade varför vi alltid bråkar och frågade varför jag så ofta åkte bort från dem(åkte ju inte enligt mig bort från mina barn men självklart var det så hon såg det) så bestämde jag mig för där och då att livet är för kort, livet ska man leva och man förtjänar att vara lycklig här och nu.

Så jag släppte bomben och inget har blivit sig det samma efter det. Allt gick väldigt snabbt och självklart känns det jobbigt, detta var inget lätt beslut men det behövdes göras. Jag är lycklig för första gången på länge, jag känner mig inte ensamhet eller saknad som jag tidigare gjorde, jag är en bättre mamma och det har aldrig varit så bra mellan mig och Fredrik som nu, jag accepterar honom och respekterar honom mer nu än då.

Jag kommer aldrig ångra min tid med Fredrik för han är en del av mig och han kommer nog alltid förbli min allra bästa vän och jag kommer alltid älska honom för det.

Vad framtiden har att bringa vet man aldrig men i dagsläget är det bästa att gå skiljda vägar och vara lyckliga var för sig.

Ha er en toppen dag nu så får vi se om det blir fler inlägg inom kort ❤💋

Likes

Comments


Sköldpadda nyckelring ❤️
Blev klar med storbeställningen ✌🏻️virkade supermario blommor pizza Coca-Cola kantareller bacon melon pommes banan morot pastaskruvar Virkade en mössa till mig själv ✌🏻️


En uggla och ett armband som matcha mössan 


En till uggla 


Lilla Olof ur frost 

En liten dopdocka som såldes på auktion vars pengar går till autismen 


Liten docka 

Ugglemobil till barnvagn och ett till skötbordet fin fina virkade ugglor😉Liten skallra fjäril till nyfödd bebis i gåva 

Inget virkat men skapande ljusstake 


Mössa till yngsta dottern Mössa till äldsta dottern 

Totte till yngsta dotterns förskola 

Virkade ramar som dekoration Virkade ponnys ponny-Lees som jag kallar dem 


Virkade kakor i present


Virkad kulglass


Dotterns sjal blev klar


Liten virkad kanin till salu 


En liten nyckelring virkad kossa blev klar idag 

Nu håller jag på med en kofta eller poncho eller sjal WHO knows, en topp och så ska jag börja med en liten panda ☺️👍🏻

Likes

Comments

Mycket har hänt under de senaste veckorna tänkte jag gör olika inlägg om dem beroende på vad dem handlar om.
Inlägg1:vardagen, Penny-Lee fick en anafylaxi av nötter 😱😭
Inlägg2:virkning och skapande.
Inlägg3: min resa med Coachfit 😄👍🏻


Okej börjar med inlägg 1.

Penny-Lee är snart 20 månader(drygt 1 och 1/2 år) på sin födelsedag så fick hon marsipan vilket visade sig var en väldigt dum idé, hon började kräkas och blev uppsvullen i ansiktet, blå runt munnen, röd i ögonen och utslag på bröstet. Det blev akuten. Visade sig hon är allergisk mot mandel, BARA MANDEL som vi fick det förklarat. Så mandel bojkotta vi helt för henne.


 I söndags så var det ännu värre😭
Hon fick i sig cashewnötter,

 hon blev genast röd i ögonen,
 svullna upp i ansiktet, 
och kaskad spydde så vi gav henne sin medicin, areus, som läkare ordinerat, men hon blev sämre så vi gav en till. 

Hon somna och var utslagen då hörde jag hur hon började väsa😱😭 ringde snabbt 1177 som sa vi genast skulle tillkalla ambulans . 

Vi ringde 112 men eftersom vi bor så långt bort hade det tagit dubbelt så lång tid än att åka själva. 

Maken åkte genast med henne medans jag stannade hemma med maylee. Väl inne på akuten på Usö så fick hon beta tabletter och något mer har jag för mig, när jag väl fick tag på dem så hörde jag Penny-Lee tjoa och leka glatt i bakgrunden , det stilla mammahjärtat.

 Men de var tvungna att stanna kvar över natten eftersom chansen fanns att hon kunde få ett efterchock. Så dem stanna. 

Dagen efter fick de prata med läkare som gav dem instruktioner om nötallergi. 

min dotter är allergisk mot nötter, känns jätte läskigt. 

Men när de kom hem så hade de sprutor och tabletter och flytande areus som hon är tvungen att ha med överallt, så vi har plockat ihop det i en liten akutväska med information och upplysningar om anafylaxi och nötallergi.

 Jag har mått fruktansvärt dåligt efter det och är helt psykiskt slut efter allt, för på det så har hon börjat kräkas ofta, vi tror det är kroppen som inte riktigt ställt tillbaka sig.

 Så idag började hon kaskad spy igen och jag fick panik och tankarna bara yrade omkring att nu kommer det, nu dör hon, nu har hon fått anafylaxi igen jag har haft ihjäl henne. 

Ringde min makes jobb då dem inte får ha mobilen på, han ringde upp efter en stund och då hade jag totalt hamnat i en panikångestattack och bara grät men inget hade visat några problem på Penny-Lee men så tänkte inte jag, jag kände bara att nu händer det snart. 

Maken kom hem och efter en stund när jag märkte att mitt barn mår helt bra så började logiken komma tillbaka och ångesten lägga sig och maken kunde åka tillbaka till jobbet. ❤️ 

lilla pluttan❤️Likes

Comments

Jag virkar även på beställning, här nedan kommer några som sålts. Ni kan hitta alla mina verk på Facebook där ni söker på "Draklilja design🌸virkat och annat skapande". Ni som beställt och varit nöjda får hemskt gärna lämna omdöme där. 


En virkad duk, min allra första och första gången jag försökt gå efter ett mönster gick sisådär men övning ger färdighet , blev en gåva till min mormor😍❤️

Dessa är på beställning och har lite kvar att göra, mina saker är gjorda på Frihand därför blir inget det andra helt 100% likt utan får sin egna lilla unika tutch så dem som beställer kan ärligt säga att dem är de ända i hela världen som har en sådan. 


En liten domherre som min svärmor fick som tacksamhetsgåva ❤️

Sen några av mina senaste ponnylove's ❤️
Dessa fick mina döttrar, den stora fick vingar i efterhand.

Lillan fick en skallra i sin💓


Äldsta dottern fick sin i födelsedagspresent ❤️

Denna ponny var en beställning❤️
Och det var även de sistkommande nu❤️💚💜Denna nyckelring är fortfarande till salu för 50kr vid intresse sök mig på Facebook ☺️❤️Kram på er💓

Likes

CommentsEn ca 15-20 cm hög ponny gjord på beställning

En beställning, ponny ca 10 cm

Fiskar, pussfisk och flörtfisk, nyckelringar ca 4cm på beställning
En impuls, skallra.

Påbörjad, funderar på att göra en kofta.

Påbörjad, waldorfinspirerad docka som min älskade svärmor ska ge i gåva till en liten bebis💓

Är ni intresserade av att beställa kan ni titta in på min instagram 😘❤️Likes

Comments
Fick en önskan att göra en my little pony som var orange och rosa så så fick det bli☺️ 

Kommer bli fler så mönster kommer...

Likes

Comments

Helt galen i att virka, verkligen helt besatt, alltså på riktigt beroende, kan sitta helt maniskt med smärta i händerna pga karpaltunnelsyndrom och virka hela nätterna. Jag lärde mig virka i april i fjol och virkar på Frihand för jag fattar ännu inte hur jag ska följa mönster. Såååå himla kul att skapa nya saker och blev fast direkt.

Jag har velat lära mig virka sedan jag var ensiffrig och många har försökt få mig fatta men jag har inte hajat ett skvatt. 

I januari förra året så fick jag beskedet att en av mina närmsta och finaste vänninor hade gått bort i cancer, det kom som en chock för mig för hon hade hållit det hemligt från mig.
Om jag känner henne rätt så vet jag att hon inte berättade för hon visste om min graviditetsdeprission och jag födde min andra dotter i samma veva som min vännina fått sin dödsdom, så jag har efter mycket funderingar kommit fram till att hon inte ville tynga mig mer samt att hon inte orkade ta min sorg, för hon var den som tröstade mig när jag fick beskedet om att min kusin tagit livet av sig, så hon visste hur förstörd jag blir.

En gammal bild på mig och min vännina❤️


Min vännina är en konstnärssjäl och var superduktig på att virka, hon kunde sitta länge och försöka lära mig hur man gjorde och inte blev hon det minsta sur eller irriterad över att jag var så trögfattad, hon är verkligen en så vacker själ som togs ifrån oss allt för tidigt. 

Hennes död kunde jag inte acceptera, det var inte verkligt , och allt runtom mig började bli lika overkligt, och iumed min tidigare depression blev jag mycket sämre och blev orkeslös, utmattningsdepression.

Men jag med adhd kunde inte vara stilla i sinnet även fast jag satt i soffan eller låg i sängen som en grönsak. Men jag orkade inte ens rita, det var fruktansvärt jobbigt att inte orka något och leva i en bubbla med en då trotsig 3(4)åring och en 6 månaders, jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av det halvåret, allt jag vet att utan min make hade jag aldrig klarat det.

Men så en dag i april bestämde jag mig bara helt plötsligt att JAG SKA LÄRA MIG VIRKA, så vi åkte och köpte garn och Virknålar och så när barnen lagts satte jag på en youtube-video med hur man gör luftmaskor vilket är typ "the basic" för en nybörjare, sedan titta jag på en till video om hur man gör fasta maskor, det är typ "fortsättningen" "vändningen" av luft maskor för att det ska bli något. 

Sedan stängde jag ner datorn och vara körde på om och om igen och provade ut olika sätt och varianter och tittade vart jag tog vägen någonstans efter varje maska, på så sätt lärde jag mig virka☺️ och detta blev slutresultatet av mitt första virkprojekt...

Sedan fick jag massa papper, av en vännina från skolan, med många olika maskor med enkla beskrivningar och vad dem hette.

Jag tog virknålen och satte på en dropps-video eller youtube-video för varje ny maska jag ville lära mig, jag kunde pausa och spola tillbaka, pausa och spola tillbaka flera gånger om och om igen för att det verkligen skulle fastna i huvudet och i känslan. 

Här har ni några alster från i somras som var mina övningsprojekt...

Mina favoritnaskor eller mönster är bubbelmaskor och stjärnmönstrertekniken som ger otroligt häftiga effekter, men halvstolpar är nog det jag använder mig mest av för att dem är snabba och enkla☺️ 

Detta är bubbelmaskor

Och denna har stjärnmönster


Här är mina senaste alster som är gjorda under december, januari och nu februari...

En liten ugglesnutte...

Mia and me docka


En super mario blomma...


En super mario mössa...


En kokonkofta av mormorsruta...


Ugglemobil ...


Ugglemobil...


Ugglemobil ...


Ugglemobil...

Mössa...Drakmössa...


En liten Penny-Leefant💓....


Queen bee🌸...


En liten svanprins 💓


En liten my little pony...Ja nä det är mycket mycket mer men orkar inte lägga upp allt här nu så det blir en annan gång☺️ pussåhej🌸💓

Likes

Comments