Så vare Söndag igen, veckorna springer iväg och snart är det höstlov, wiho!

Veckan som varit har varit väldigt lugn. Jag påbörjade en fotokurs i Måndags, vi fick stå i ett mörkerrum och göra bilder med en ljusmaskin (jag kommer inte ihåg vad det kallas, haha) och sedan framkalla dem i flera steg i olika vätskor. Det var riktigt roligt då man verkligen fick vara kreativ och exprimentera med olika föremål och idéer.


Dessa två bilderna gjorde jag, är faktiskt riktigt nöjd med resultatet! 😃

Annars har skolveckan bara rullat på, jag har varit förkyld så träningen har tyvärr fått ligga åt sidan men ska ta upp den nu i veckan igen. Taggar självförsvarskurs imorgon, yeey!

I Torsdags var jag med min klass till Stockholm för "Fogelströmvandring" Vi håller på att läsa "Mina drömmars stad" i skolan därav vandringen. Till en början var jag riktigt skeptiskt, men vädret blev riktigt fint, dock var det väldigt kallt men vi gick runt på Söder så tyckte inte det var helt fel tillslut.

Efteråt fick vi sluta, jag stannade kvar med några kompisar, vi käkade lunch på Seyhmus (BÄSTA vegetariska lunchstället) kollade runt i butiker och småfikade sedan på Espresso House, begav mig sedan hem och hängde med mamma.

Denna helgen har varit väldigt lugn, har varit med en kompis ifrån Fredag till igår Lördag. Vi chillade och drog en sväng till Sthlm igår på eftermiddagen, kollade mest runt i butiker och sedan åkte vi hem. 

Idag har jag firat pappa som fyllde år nu under veckan. Det smaskades på en riktigt god tårta och han fick två tvålar från Lush i present från mig. Riktigt mysigt och allmänt trevligt Söndagshäng ❤

Har tyvärr inga bilder från dagen :( 

Imorgon är det skola som gäller, börjar 9:00, efter det ska jag hem, byta om och sedan är det kurs som gäller, yeey!

Ha det fint!

Evelina


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments