Dagen igår var jättefin <3

Jag och Elin kollade runt lite i butiker och bara tog det lugnt. Jag införskaffade mig en badbomb från Lush, eftersom att jag inte haft något badkar tidigare men nu har det så tänkte jag att det ändå var dags, haha. Så den ska jag testa nu i veckan tänkte jag.

Jag drog med mig Elin till en Vansbutik och införskaffade mig faktiskt ett par nya Vans! Är fett nöjd och tycker att dem är sjukt snygga!


Därefter gick vi till Vapiano och åt varsin pizza. Jag åt en med pesto, tomater och bladspenat. Supergod!

Sedan kollade vi runt lite till och åkte sedan hem och tog det lugnt. Kollade på en film och käkade lite propud. Mums!


Dagen idag har varit bra. Elin sov över och vi vaknade vid 10:45, vi åt frukost och sedan åkte hon iväg på egna äventyr. Jag fixade till i hemmet, diskade monsterdisken Orvar och packade ihop mig för att sedan bege mig till min pappa med min älskade syster.

Vi åkte timlång buss, kom sedan fram och käkade lite. Jag tog en dusch och sedan gick vi ut en sväng och letade efter gamla porslinskärvor vid stranden. Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Skönt!


Imorgon nalkas skola. Ser faktiskt framemot det, börjar dagen med medieproduktion, har 3 lektioner och slutar 14:50, så ingen jättejobbig dag.

Ha det fint!

Evelina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments