Kikade runt på lite andra bloggar häromdagen och kom in på olika tagar. Bestämde mig för att göra denna då den känns rolig och simpel.


1. Vad är bäst/sämst med att blogga?

Det bästa med att blogga är att jag som verkligen gillar att skriva får en "chans" att göra det lite när som. Det är så lätt att bara kunna gå in och skriva lite vad man känner för och dela med sig. Enkla bilder och text om vardagen, tycker själv att det är kul att läsa små inlägg om folks vardag.

Det sämsta är väll paniken jag själv får när jag inte har uppdaterat på några dagar, meeen det tar sig iallafall och vet att det inte är något att panika över.

2. Favorit blogg?

Hmm, har inte någon direkt favoritblogg utan jag kollar mest runt på dem jag följer och sedan andra som ser intressanta ut.

3. Vilken sida/vilka sidor har du bloggat på?

Ojjjj, jag har bloggat på många sidor. Har ända sedan jag varit liten bloggat på olika bloggar. Kommer ihåg att jag hade en blogg för min katt, don't ask me why, men jag hade en, haha. Har iallafall bloggat på: blogg.se, nouw, bloggplatsen och någon mer jag inte kommer på nu. Inte jättemånga men många bloggar har det varit genom åren.

4. När började du blogga?

Hmm, min första blogg tror jag att jag startade när jag var 10 år.

5. Vad är ditt mål med din blogg?

Har nog inget direkt mål med min blogg, har den bara för att dels kunna dokumentera olika händelser som jag gjort, som tex: London och Paris resorna och som nu och bara vardag. Tycker det är kul att skriva helt enkelt.

6. Bloggar du mest med mobil eller datorn?

Jag bloggar för tillfället mest på datorn, men förut var det mera mobil,

7. Vad fick dig att börja blogga?

Vet inte riktigt, när jag var liten blev jag inspirerad av alla stora bloggare, och ville väll vara som dem haha. Men i dagens läge är det nog bara lite spontant tror jag.

8. Vad är ditt tips till alla nya bloggare?

Hmm, skriv om det du själv tycker är kul och var dig själv :)

Ha en fin måndag!

Evelina


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments