Jag har dem senaste månaderna börjat göra min egna kalender, även kallat Bullet journaling. Blev inspirerad av min syrra som började med det och tyckte det såg roligt ut så bestämde mig för att också göra det.


Att göra sin egna bullet journal handlar om att skapa och designa sin egna kalender. Man får själv välja hur man vill organisera upp månaderna och veckorna, om man vill ha en speciell sida för någonting, exempelvis: "filmer jag vill se" "böcker som jag vill läsa" eller "mood tracker" och om man vill ha det jättedetaljerat eller enkelt. Ett sätt att planera livet helt enkelt, och det är helt frivilligt hur en själv vill ha det, du bestämmer själv!

I min bullet journal, så långt som jag kommit har jag gjort en framsida, där mitt namn står. Har även gjort en födelsedagssida, med familj och vänners födelsedagsdatum på, en städsida och vanliga veckodagar samt en startsida för November.


Jag har blivit jätteinspirerad av Pinterest då det finns massor med förslag och idéer bara man söker på "Bullet journal" Tycker även att det är ett jätteroligt sätt att planera upp sina dagar. Jag som är väldigt kreativ av mig får ännu något att pyssla och knåpa med vilket är riktigt kul! Så rekommenderar verkligen!


Här är min framsida för November.

Det ska vara ekollon, ritkunskaperna är inte dem bästa 😝
Pyntade även framsidan av boken med glitterstjärnor och ett hjärta, samt en pärla på "komma ihåg vart man är" bandet. Är riktigt nöjd!
Här är födelsedagssidan, valde att rita partyhattar men fick inspirationen från Pinterest där någon gjort likadant fast med muffins, pyntade även sidan med en rosa glittertejp, tycker det blev riktigt snyggt!


Ha det fint! 

Evelina


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments