Hej!

Väldigt lugn och stillsam dag idag. Det var en lugn dag i skolan och fick mycket gjort, har ganska mycket som ska vara inlämnat snart så skönt att få det gjort.

Efter skolan idag gick jag iväg till ett ställe där man bara kan vara och ta det lugnt, pyssla och plugga, fick mycket gjort där också, väldigt värt. Gick sedan hem, packade om och gick och tränade en sväng, skönt avslut på dagen.

Laddar upp för nationella prov imorgon i svenska och matte. Är inte speciellt nervös utan skönt att få det gjort!

Det var väl ungefär min dag sammanfattad kort.

Ha det fint!

Evelina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Här är några utav mina favoritlåtar som jag snöat in lite på!

Gammal men väldigt fin

Ha en bra dag!

/Evelina

Likes

Comments

Hej!

Så kallt ute idag, inte alls skönt att vara ute, -5 grader, usch. Åkte direkt hem från skolan och satte på mig varmare kläder och drack te, var riktigt frusen och inte speciellt beredd på att det skulle bli snö igen, även om det var det för några veckor sedan.

Dagen idag var seg, vaknade tidigt runt 05:30 för att hinna med bussen och hade ganska många jobbiga lektioner efter varandra. Men det funkade. Snart lov så bara att stå ut.

Snart ska jag dra iväg på ett aerobicpass, ska bli så kul! Något jag verkligen sett fram emot hela dagen. Sedan ikväll är det plugg på schemat.

Hade inga bilder från dagen så kör på några från sommarens små äventyr!


Likes

Comments

Hej! 

Denna dagen var väldigt trevlig. Vi åkte till ett litet centrum där det inte var alltför mycket folk. Väldigt skönt eftersom att det ibland kan bli ganska jobbigt att gå och trängas när det är för mycket folk. Nu när det sakta men säkert börjar närma sig jul också och fler åker på jakt efter julklappar.

Vi delade på oss iallafall och jag gick själv en stund. Sedan gick jag och Emma och åt lunch och kikade runt lite. Vi hittade en salladsbuffé där man kunde plocka ihop sitt egna så det fick det bli. Smakade helt okej.

Efter det kollade vi runt i lite olika butiker och begav oss sedan med dem andra till Dollarstore. Hittade lite julpynt där till mitt rum som jag passade på att köpa då jag knappt har något, hehe

Nu kom vi hem för en timma sedan och har ätit middag och bara tagit det lugnt. Det är nog så resten av kvällen kommer se ut. 

/Evelina


Det julpynt jag köpte, väldigt värt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade upp till snö idag, det hade jag inte väntat mig faktiskt, riktigt mysigt o passande nu till 1:a advent.

Planerna för dagen är väll att åka iväg med pappa & Co o julshoppa lite, kolla på några julklappar och lite annat, samt att plugga. Inte så stora planer men det är skönt det med.

Det är väll det som händer idag ☺️

/Evelina

Hittade en katt vid frukosten

Snö!

Likes

Comments

Hej!

Dagen idag har varit väldigt lugn har inte gjort mycket alls, började på bästa sätt med att gå på ett pass aerobic, Jobbigt men riktigt roligt, älskar det ❤

Därefter drog jag hem och tog det lugnt, fixade runt lite och bara var, kändes att det behövdes då jag hållit igång hela veckan. Därefter åkte jag till min pappa och ska snart spela sims, älskar det spelet tycker det är riktigt mysigt att spela,

Fick tag på biljetter till en av Håkans spelningar i sommar, riktigt roligt, ska dock se honom nu i vinter också men eftersom att han kommer till Stockholm kände jag att det åtminstone var värt att försöka få tag på biljetter till sommarn och blev så glad när vi lyckades! 😍


Bildresultat för rullande åska

/EvelinaLikes

Comments