Header
View tracker

Taggar upp efter helgen (Läs mer på stallbloggen), i morgon börjar första dagen på träningsschemat "Från nybörjare till 5km"!

Vilka är era bästa tips? Inspirationskällor?
Vill försöka bygga upp en form av mindeboard fast för mina mål. Lägga upp delmål med små belöningar på vägen som en morot. Jag har dagen kvar på mig att ordna något. Återkommer till kvällen så får vi se vad jag lyckats finurla fram.

Likes

Comments

Skaffat mig en ny hobby!
Eller ja ska i alla fall göra ett försök att bygga upp en ny hobby nu under året (lagom till våren och sommaren) nämligen barfotalöpning. Jag fick tag i ett par fivefingers som jag tänker försöka ta upp träningen med i framförallt terräng då jag inte trivs att springa på spår och asfalt. Det blir lite för långtråkigt att bara springa för min del och jag tappar motivationen så tänkte ta med skorna till stallet och ta en runda i skogen inne eller efter stallet beroende på hur det passar för dagen. Kanske hästarna får följa med ut också och göra mig sällskap!

Jag kommer iaf göra upp ett träningsschema och en "måltavla" samt så kommer jag dokumentera träningen här för att pusha mig själv lite extra. Jag är dock helt ur kondis och totalt otränad så deg kommer inte bli direkt superträning. Jag har aldrig gillat träning direkt, förmodligen för jag förknippade gymnastiken i skolan med ångest... Så mitt största mål som jag kommer ha mitt fokus på till 100% är att göra träningen rolig och att jag ska börja tycka om träningen, det kommer inte bli ett måste men jag ska försöka göra mitt bästa för att bygga upp min motivation!

Hopas ni vill följa min resa! Förmodligen kommer mountainbike även bli en del av träningen så småningom om men behöver först ha tag i en cykel och en bra hjälm!

På återseende!

Likes

Comments

Sådär nu börjar jag komma igång! Fixat en ny header, och finulat på lite blogginlägg.
Kommer fokusera på att skriva om sådant som berör mig och är en del av mig, för att få en så ärlig och "naken" blogg som möjligt. Jag är inte ute efter flera tusen följare, mer att få skriva av mig om livet och vardagen och för att jag tycker det är kul att blogga.

Kommer arbeta vidare på design och intressanta inlägg till bloggen men kommer inte göra den till en press eller ett måste då det var det som fick mig att tappa suget. Det här vill jag snarare se lite som en fristad, hur konstigt det än kanske låter. Hoppas ni vill följa med på resan!


Likes

Comments

Jag bestämde mig för att starta på nytt. Trivdes inte under det gamla bloggnamnet och kände inte att jag hade samma avsikt då som nu med bloggen. Nu är jag hemma, nu kan jag starta på nytt!

Ni kommer här få följa mitt liv, mina tankar och mina drömmar. Jag bloggar om mitt hästliv lite mer fördjupat på Equiearth, men här kommer det mer bara nämnas kort då det här blir som min hästfria zon.

Jag älskar kultur, jag älskar konst och jag älskar naturen! 

​Följ med mig på min resa genom livet!

Likes

Comments