Jag har ett beslut jag måste ta, som kommer påverka hela min framtid. Jag vet inte vad jag ska göra, ända sen jag fick reda på det har jag haft en känsla inom mig jag inte kan få bort. Jag måste bestämma vad jag vill snabbt för snart kan det vara försent, det finns så mycket minnen jag vill behålla, ha kvar förevigt. Ska jag ge det en chans? eller ska jag ge upp?

Jag saknar det sjukt mycket för varje dag, funderar om det finns en möjlighet att glömma allt som vart och börja om på nytt? Under en kort period har jag fått veta så mycket som gjort att jag ifrågasatt allt, det som jag trodde var självklart är inte längre det allt förändras för varje minut som tickar förbi. Varje dag frågar jag mg om det är värt? Värt att gråta sig till sömn för att man inte vet vad man ska göra.

Det värsta är nog att jag inte kan prata om detta för mina närmsta vänner, de kan inte få reda på vad som händer. De hade fått en annan syn på både mig och omgivningen jag lever i, vilket inte är något jag vill ska hända.

Ibland när jag hör eller lyssnar på vissa saker får det mig att tänka, tänkandet gör mig stum och jag kan inte yttra några ord, tårar faller sakta ned på kinderna samtidigt som jag tänker på det. Är det FÖRSENT? Det är allt jag behöver veta...


Likes

Comments

Hela förra veckan har varit helt kaos! Det hela började med insparksfesten som jag var på för några veckor sedan. Där träffade jag en kille som först använde för att undvika en kille som jag var på g med ett tag men inget blev av, efter ett tag av att vara med denna killen så märkte jag att han var skön då vi var i samma umgänge hela kvällen. Efter den kvällen tog jag hans snap men också en annan killes, å jag började prata med båda därefter.

Sedan efter någon vecka så började allt kaos! Eftersom att jag träffade båda killarna jag pratade med via en av mina närmare vänner så blev han direkt involverad i allt detta. Den ena killen jag pratade med (baktash=baki) fick reda på att jag prata med den andra killen (eliott) så blev han sjukt sur och han sa att han ville slå ned honom. Fattade inte varför han var avundsjuk då jag och han inte var tillsammans eller något sånt. Det hela där slutade med att jag för en dag inte pratade med eliott, men sedan fortsatte jag ända att prata med han. Jag fortsatte också att prata med baki och han höll på mer och mer att försöka hålla det som mer än en vän, vilket jag till en början gillade och höll på tbx.

En dag var jag hemma hos min bff Johanna och pratade om allt. Och när jag pratade med henne insåg jag en sak medan vi pratade. Medan vi pratade om baki så insåg jag ett misstag jag gjorde i slutet på sommaren. Jag stötte bort en kille jag verkligen brydde mig om för jag var rädd för att jag hade känslor för honom, därför tyckte jag att det lämpligaste att göra för tillfället var att stöta ifrån han och gå vidare med livet. Det låter hemskt eller hur men det var så jag tänkte då :(Men det är för sent för det nu då han ifrån somras inte pratar med mig längre...

Sedan för någon dag sen när jag fick reda på att baki gillade mig som mer än en vän så bröt jag allt mellan mig och han, för jag gillade bara honom som en bästavän tyvärr :(

Förut gjorde jag en sak som jag aldrig jag skulle kunna tänkt mig att göra, jag skickade en förfrågan på facebook till ingen mindre än Wiola. Mer om det i nästa inlägg :)

XOXO

Likes

Comments

Nu när hösten kommer kommer även nya mål, så jag tänkte ta upp några mål.

Börja plugga mer- Måste börja fokusera mer på mitt skolarbete,

och plugga mer hemma efter skolan

Sluta ha så mycket drama omkring mig- På det senaste har det vart drama runt omkring

mig hela tiden, det gör en bara sås stressad hela tiden

Träna mer- Har införskaffat mig ett gymkort och jag och en kompis har tränat,

men vill träna oftare så får börja göra det

Ska skriva ett inlägg senare om vad det som har hänt den senaste veckan och varför jag inte har haft tid till att blogga.

XOXO

Likes

Comments

NU är officiellt sommaren bortblåst och de varma sommardagarna byts ut mot kyliga höstdagarna med fina höstfärger var man än går. Idag när jag gick igenom trädgårdsföreningen ser jag alla träd i de fina höstfärgerna och på marken ligger löv. Hösten är förutom kylan en av mina favoritårstider.

Snart kommer även min favorit latte på starbucks tillbaka:) Pumpkin spice latte är sjukt gott även fast det inte låter så lockande, måste in och kolla om den har kommit för då blir jag sjukt glad

XOXO

Likes

Comments

​Just nu sitter jag framför tv:n och tittar på catfish takeover weekend på Mtv. Det är nog den bästa tv- serien jag vet som går på tv om man inte räknar med kuwth ( keeping up with the kardashians). För er som inte har sett catfish så handlar det om folk som blir kära i något de har träffat på internet. Sedan träffar man två killar ( nev och max) som tar reda på det. Sedan träffar man personerna man pratat med, men det är inte alltid den man har pratat med. Så sjukt intressant.

Senare ska jag träffa två kompisar, men vet dock inte vad vi ska göra än. Får ta att komma på det snart kanske, funderar på om vi ska dra till liseberg innan det stänger för säsongen. 

XOXO

Likes

Comments

Idag så blev det lite sightseeing innan vi började åka hemåt igen. Vi gick till det kungliga slottet, riksdagen mm. Det var verkligen fantastiskt, speciellt gamla stan. Det är 100% mysfaktor att gå runt bland gamla byggnader som alla har sin egen historia och bakgrund.

Om jag hade flyttat till Stockholm så hade gamla stan definitivt vart stället jag flyttat till. Synd att det är några år kvar tills jag ska flytta hemifrån...är ju bara 15 år. Kommer definitivt åka till Stockholm snart igen, en stad värd att besöka.

XOXO

Likes

Comments

Nu har jag och Johanna landat på hotellet igen efter en lång dags väntan och en sjukt underbar konsert. Det börja med att vi var vid tele2 arena 12.30 ish, därefter så satt vi köade för insläppet eftersom vi hade ståplats. Sedan blev vi intervjuade av tv4, vilket var väldigt intressant och roligt.

Jag och Johanna somnade tillomed i ungefär två timmar medan vi satt 0ch köade. Efter 6 långa timmar av köande så kom vi äntligen in och konserten var ett utav de bästa upplevelserna jag haft. Dock var hans förband inte så vidare bra, enligt mig och Johanna iaf.

Här kommer lite bilder från konserten, förlåt för att de är lite suddiga men det var svårt att få kameran att fokusera.

XOXO

Likes

Comments

För tillfället befinner vi oss på vägarna i norrköping och har precis stannat vid okq8 för att köpa lite godis, en godisråtta som jag behöver sitt godis. Snart ska vi stanna på max och äta mat, sedan är det en liten bit kvar till stockholm.

Vi lämnade vårt kära Göteborg vid 06.20 imorse vilket var sjukt tidigt. Har dock sovit nästan hela bilresan tills vi stannade. Enligt Johanna så missade jag en massa militärflygplan vid vägen, hade velat se dem. Får väl försöka att hålla mig vaken påväg hem för se dem.

XOXO

Likes

Comments

Just nu sitter jag i en soffa som befinner sig i min babe Johannas uterum. Jag har precis skrivit klart på min inlämning som ska in imorgon, var tvungen att stressa med att skriva det sista för att hinna lämna in den ikväll eftersom imorgon händer något sjukt roligt. Jag och johanna ska åka till stockholm med hennes mamma för att se JUSTIN BIEBER!!!!! Är så sjukt taggad på detta, ända sen vi köpte biljetterna så har jag och Johanna hypeat för att se honom.

Är dock inte så taggad på att gå upp sjukt tidigt imorgon då vi måste komma ut på vägarna i tid för att vara i Stockholm en stund innan konserten börjar. Är taggad på att åka i Johannas mammas nya bil dit, älskar verkligen nya bilar speciellt doften. Undra om det finns en parfym med doft av ny bil? Jag hade deffenetivt köpt den.

XOXO

Likes

Comments