Dragonyra Poppyothic

Till slut är gladare tider på ingång, och även fast skogen utanför mitt köksfönster inte är grön än och döda rester från hösten fortfarande syns här och där är solskenet och de något förhöjda temperaturerna allt som krävs för att sätta mig i ett mood som säger I CAN DO ANYTHING I WAAANT även fast det inte alls är sant då det fortfarande är två månader kvar till studenten (!!) och jag har prov i vad som känns som varje ämne direkt efter att påsklovet är över.

Påsklov? Pfft, vilket påsklov?

Åh, vad var det? Ursäkta jag hör dig inte över prasslet av blad som vänds i mina skolböcker.

Men det hindrade inte mig och Gabriella för att ge utlopp för våra vårkänslor i fredags. Efter att ha kämpat som fan med våra gymnasiearbeten blev de slutligen inlämnade, och det tillsammans med att vi nu faktiskt är liiite lediga ifrån skolan förtjänade att firas.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer ett inlägg som dröjt otroligt länge. I somras (!!) var jag i London, och jag ville vänta med att publicera det här innan jag hade redigerat klart alla bilder (*host host* flera hundra stycken...), vilket blev klart IDAG. men jag tänker inte ge er alla bilder för det hade blivit alldeles för många, så ni får ett urval istället.

Jag är lite för lat för att ge er några specifika detaljer förutom att jag var där i två veckor på en av EFs många språkkurser, och jag är så nöjd med allt de erbjöd! Men som jag sade är jag lat och tänker hänvisa er till min Ambassadör-sida om ni vill ha mer information om EF 😉: http://my.ef.com/lovisa.dragonyra

Njut nu av videon och alla bilder istället, de är så fina så ^^

Likes

Comments

Är grill- och badkvällar with me friends.

Är spontana utflykter med min familj och att ta med mig kameran.

Är att spela teater med fina människor.

Fotograf: Martin Bergström, Lavendelfoto

Är lite extra lyxiga frukostar.

Är sommartorsdagar, utomhuskonserter och att sjunga mig hes.

Är spontana utflykter med mina vänner.

Är Pride-firanden och parader.

Är att resa och upptäcka nya platser.


...och en hel massa andra saker som skulle göra denna listan ännu en aning för lång. ​

Likes

Comments

Och det gick braaaaaaa!

Till slut, efter sex månaders slit (till och med lite mer än sex månader) har vi fått visa upp vår föreställning för publik. Och ja jag vet att det är cheesy men jag måste få säga det ändå: Det är helt otroligt sjukt att jag inte har tröttnat på sommarspelen efter sex år. Men alltså det är ju så härligt. Alla helt fantastiska människor, att få göra det jag tycker så mycket om, att få bra respons från publiken och att få bjuda på en jäkligt bra show allt i ett. Helt underbart. Låt mig aldrig förlora den känslan.


Bild 1+2: Jan Pettersson, bt.se

Bild 3: Annika Algrot Andersson (Anunnaki Photography)

Likes

Comments