Hej svejs

Idag har ja vatt hemma och ätit godis
med min bror för att de ä lördag och då får man äta godis. De va jäte gott, jag har bygt en jäte stort lövhög i trägåden med min bror för de fans jäte mycke löv som vi tog och vi gick till grannen och tog deras löv hihi fast vi intä fickk..
Fölåt om ja inte laggt ut inlägg mer än va ja jort fö jag har haft mycke att göra
Jag har vat me mycke kompis som vat kuligt
Ida va jag så busig så nu ikväll sa mamma att ja skule sova klåckan 7 men jag va ute till klåckan 8 hihi<3
Jaja men nu ska ja sova fö har inte kunnat göra de för har vat jäte inte trött

Puss hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena då va ja här igen

jag kan beräta lite om min dag då, först gikk jag till skolan där ja hadde lektioner. sedan hadde ja mat och det va god mat tykker ja för det va köttbullar och mos så det va gott. efter skolan gikk jag hem till en kåmpis och lekte med dockor (igän) efter det gick vi till lekpaken och gugade lite, sen va ja hämma rästen av kvällen för ja var trött sa mamma. men ida har ja hafft jäte kuligt både i skolan och med min kåmpis.

Nu sa mamma att jag skulle sova så då ska ja dät. Jag sätter in lite bilder på mig nu nä ja va stor och när ja va litän:)<3

Hej då XOXO

Likes

Comments

Hej

idag har jag varit i skolan. de va jäte kuligt för jag hadde matte och de är jääte kul.

efter skolan gick jag till mitt hus och gick och åt mat sen kollade jag på bolibompa nyss men nu ska ja läga mig för mama säger att det är jääte sent. men jag har i alla fall haft de jääte kuligt både i skoklan och efter skolan. godnatt nu ska jag sova

HEJDÅ

Likes

Comments

Hej igen..

jag kunde inte håla mig från att göra ett till inlägg så ja skände att jag ville göra ett ändå.

jag kan beskriva min dag lite, jag vaknade klåckan 7 fö att gå och kollapå bollibompa. det va jäte kul och under tiden så åt jag min mat som va okså jäte god. sen gick jag till skolan o lekte mäd mina kåmpisar sen efter skolan hängde ja med än kåmpis hem för att leka med dockor i vagnar hela dan. sedan på kvällen såv jag godnatt.."zzz"

hejdå XOXO anonym p12a:)

Likes

Comments

​Hej, nu som ni kanse ser så har jag skaffat en blogg. jag krm inte göra så många inlägg fö att jag har inte lärt mig de änn.

men hoppas ni kanske gillar dän ändå så ses vi nåt annat inlägg. 

XOXO 

Likes

Comments