Busade med Vickan lite ;D

Vi kom upp på taket.

Och petade *host* tog tempen på Vickans häst


// Dani

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Jag hade tänkt visa er mina 2 nyaste outfits. Om ni vill veta var kläderna och utrustningen kommer ifrån kan ni kolla på databasen. Sök bara på sso database på google så kommer den upp!

Röd..ish? Outfit

Rosa och svart. Kan även ha en rosa T-shirt och Svarta byxor


// Dani

Likes

Comments

Fick lite inspiration av Alicia Starnights (aliciastarstable.blogg.se blogginlägg om levlingstips och kom på att Juste ett sånt inlägg skulle jag ju göra! Alla tipsen som hon skrev visse kag redan så här kommer tips som jag kommit på själv och vissa är samma. (Försöker inte alls härma Ali, har tänkt på tipsen själv)


Det här med all levla hästar är något som vi spelare har delade åskikter om. Vissa älskar att levla och vissa hatar det. Jag hatar att levla och gör det bara för att få upp mina hästar i level 15 (det går inte så fort kan jag säga) tycker det är sjukt tråkigt att göra samma lopp varje dag. Men har några tips som jag tänkte dela med mig av. De hjälper mig mycket.

1. Lyssna på musik medans du levlar. Mycket roligare då.

2. Jag brukar ha min mobil under skärmen och kolla på YT. Tycker det är bättre än att lyssna på musik faktiskt.

3. Skypa med någon samtidigt som du levlar. Så har du nån att prata med

4. Levla med en kompis. Skypa med dem samtidigt.

Det var mina tips! hoppas de var hjälpfulla.

//Dani

Likes

Comments

Har bestämmt mig för att nu på sommaren kommer jag uppdatera när jag vill och känner för det istället för varje dag.


Vill typ ha alla hästar i spelet men det finns 2 raser som det skulle vara extra kul om de kom till spelet.

Den första rasen är Shirehästen. Tänk så roligt att rida runt på gigantiska robusta fluffiga Shirehästar med långt hovskägg.

Fiin!


Den andra hästen är Islandshästen. Precis som många andra skulle jag tycka det var så roligt att tölta fram över Everwindfälten på små fluffiga söta Islänningar. Coolt om de fick till så de kunde tölta och gå i pass också. Men teamet är väl för lata för att lägga till pass också. Och det skulle nog bli lite svårt. Liksom, vilken fart ska de tölta i? Ska man trycka på en speciel knapp så de börjar tölta? Men det skulle ändå vara sjukt coolt om Islandshästar kom till spelet.

Tänk att tölta fram i stora hjorder med klubben eller vänner!

De var de!

// Dani

Likes

Comments

​Hej! På onsdagar har jag inte riktigt tid med bloggen eftersom jag är i skolan och stallet hela dagen. SÅ då kommer det oftast inte något inlägg. Men nu på sommaren kommer det. Det var sista gången på ridningen idag och vi hade gymkhana. Det var jättekul!

// Dani

Likes

Comments

Här kommer bilderna för förra inlägget!

Vissa av dem är mobiltagna

Möte med ️ ️Prime Whisperers

Avskeds eventet ;_;

Rain Winnöörs!

Detta va kul

Sista eventet med RW

Jag var fortfarande med i RW när jag chattade med Calle. Skrev lite fort att jag fick en plats i RD och lämade.

Kiim! Är fortfarande ett fan av honom, fast lite i smyg

Sedan hände detta <3

Fina regnbågs drakar

Likes

Comments

whoops jag råkade visst hoppa över denna så vi kör de idag istället.

Ja det började väl med att jag såg min kompis spela och när jag kom hem skaffade jag det själv. Kommer inte ihåg när det va men jag har frågat support och de sa att karaktären skapades 1 Januari 2014. Tänkte inte alls när jag döpte karaktären så är inte jättenöjd med med namnet, men är glad att det blev ett där det gick med ett smeknamn. Gillade spelet redan från början och ville bli starrider efter gratis delen. Hade inte spelat något MMO spel innan (utom Panfu när jag var liten) så jag tyckte det var lite konstigt att det red runt folk och fattade nog inte rikigt att de var riktiga. Mina föräldrar köpte Star rider till mig och jag blev glad. Jag spelade aktivt till ungefär level 12. Under den tidne hade jag inte satt mig in i något socialt alls. Om nån sa mitt namn red jag iväg i full galopp. Sa nej till vän, grupp och klubb och hae ingen koll på något sånt. Sedan slutade jag av nån anledning. Men sen i Augusti förra året hitade jag det på datorn igen. Jag fick flashbacks och började spela igen. Efter 2 dagar blev jag Star rider igen och allt började på allvar. Jag vågade prata med folk men sa fortfarande nej till klubbar och vänner. Efter ett tag blev jag intrsserad av klubbar. Jag stog vid Steves när jag fick en inbjudan till Prime Whisperers av Crystal Slowfall. Jag tog upp dne och tänkte "Nej nu måste jag våga" Jag sa ja och tyckte det var coolt att vara med i en klubb. Det var kanske 10 medlemmar men jag visste och brydde mig inte om hur många de var. Cryss och en annan sa välkommen jag red runt i cirklar och vågade inte ens säga tack. Senare böjade et släppa och ag chattade mycket med klubben. Jag började gå på event och PW växte. Det gick upp och ner hela tiden man jag stannade hela tiden. PW var en så mysig klubb. Jag fick en bra start på det social spelandet. Men Cryss kunde inte ha kvar klubben så hon upplöste. Jag saknar de.

Sen gick jag med i Rain Winners. En Väääldigt flummig och stor klubb med roliga events. Det flummiga var ju kul ibland men jag kände mig lite utanför och det blev mycket bråk. Under RW tiden började jag få upp ögonen för Kim och hans videos.Jag ansökte också till flera stora klubbar såsom Different Mustangs, Field Vampires, Shady Pearls och... Raninbow Dragons. Jag ansökte till RD och tänkte "Äsch det skulle ju vara kul att gå med men det är inte så stor chans" Efter en vecka fick jag vänförfrågan av Felicia Darkfall. Jag kände igen namnet och kollade upp det. Det var RDs klubbägare. Jag svarade spänt ja. Jag vågade inte ens säga Hej. Calle sa hej och frågade saker och om jag ville gå med. Jag sa ja såklart.

Inbjudan till ridklubb

Inbjudan från:

Felicia Darkfall

Krussedull

Ranbow dragons


Jag blev helt jäkla överlycklig. Det var inte så många online men jag fick välkommnanden. Jag kollade allt. Medlemmarna, info osv. Såklart fangirlade jag lite över Emlan. Jag gick på många event och blev aktiv. Skaffade Raidcall och försökte prata lite. Det gick och går inte så bra. Den enda jag pratat med på riktigt (på Raidcall) är Vickan Viktoria Oakwood.

RD är mitt hem och här kommer jag stanna <3

Nu står jag här men massa outfits, hästar, Instagarm, blogg, vänner och en fantastisk klubb.

Bilder till inlägget kommer i ett enskilt

Fun fact: Jag gillar att humpa andras hästar. Särskilt Vickans hästar.


//Dani

Likes

Comments

Varning för spoilers!

Jag tycker att huvudstoryn är en av de sakerna som gör hela spelet. Det som gör att man vill fortsätta. Huvuduppdragen är så roliga och spännande. Det var väldigt länge sedan vi fick huvuduppdrag och det är ju tråkigt, men tror och hoppas att SSO teamet jobbar på nya huvuduppdrag. Vill väldigt gärna få gå in i Pandoria och träffa Anne. Har inte spelat något av Star Shine Legacy, Star Shine Academy eller Star Stable spelen (har däremot kollat lite på folk som spelat de på Youtube) men jag förstår enda allt som händer.

Det var ganska länge sedan jag gjorde de sista huvuduppdragen och jag kunde inte screenshota dator, så jag ber än en gång om ursäkt för de dåliga bilderna. Lovar att jag ska bättra mig.

Åh älskar när man får använda sina krafter!

Sprickorna.. Säger bara usch är typ Vänligt Inställd med dem..

Ahh jag älskar Starshine! Han är så sööt

Linda är cool

Det var kul att dansa med Pi och resten av de uppdragen. Kommer ihåg att jag blev Level 16 här

Uppdragen med att Rädda Lisa och Urträdet.. Herregud vad bra de var!

Detta var mina tankar om huvudstoryn!

//Dani

Likes

Comments

Igår märkte jag att många spelare har blivit ganska dryga av sig. Jag stog vid Fort Pinta och såg en newbie rida runt och fråga folk om de kan hjälpa henne med en grej. De hon frågade var i Level 15-17. Hon: kan du hjälpa mig   Den andra: Med vad?   Hon: har du gjort james skattjakt   Hon andra: Nej.

Alltså man har gjort den om man är i level 17! Det visste hon andra om också men hon sa att hon inte gjort den för att hon inte ville hjälpa newbien. Jag menar, man kan ju säga ja och sedan säga att jag inte kommer ihåg osv :)

Newbien frågade 3 andra också. De svarade samma som den första och nån sa nej redan från början. Tycker det är respektlöst.

Nu precis såg jag detta:

Men man behöver ju inte svara om man inte vill! Personen som frågade måste känts dig väldigt dissad där :(

Detta blev ett #DaniSays inlägg ;) Bloggutmaingen kommer ikväll!

//Dani

Likes

Comments

Mitt stall finns i Fort Pinta. Det är där jag trivs bäst. Det är nära till färjorna och gallerian (jag gillar att shoppa hihi) Det är mysigt och lagom med folk. Min garderob kommer ett inlägg om snart. Ni kanske inte orkar läsa om de i detta inlägget och jag har inte bilderna än. I mitt stall står hästarna alltid i rätt boxar, vända på rätt håll och utan utrustning.


I den fula hörnboxen står alltid lille Brownie/Köttbullen. Han är alltid där eftersom man inte vet om det kommer något ponny event med klubben. Annars rids han inte.

I nästa box står kompisarna Blackie och Goldie. Blackie är där för jag behöver han på kadriljen (alla ska ha araber då) och han rids ibland. Goldie är under levling.

Välkommen till fjording boxen! Jag älskar fjordningar och kommar köpa fler. Wintersong är min tävligshäst och resten är fantastiska hästar.

I den sista boxen står de stolta higstarna Midninght och Wildy. Wildy är en fin dressyr häst och Midnight är under levling. De är fina hästar och fler Andalusiers kommer tillkomma till Familjen Dragonhill.

De var mitt stall. Hoppas ni är nöjda!

// Dani

Likes

Comments