Header

Kvinnodagen igår. Tjejer och kvinnor har det inte alltid så lätt. Det grymma sanningen. Det finns fortfarande en skrämmande attityd hos många män. Men kvinnor är starka och har alltid varit. Vi har en mental förmåga att hantera, ta emot och utstå skit...på både gott och ont.
Att alla kvinnor reser på sig, sträcker på sig, tar plats...innebär inte att man samtidigt puttar ner männen. Vi ska vara starka tillsammans.

Läste om den 4-åriga flickan som fått en smäll på förskolan av en pojke. Hon fick sy såret på kinden. Hennes mor sa något så bra som jag tycker alla ska lära sina döttrar. Dvs intala inte flickorna att den slående pojken "tycker om dig" eller "han är nog lite kär". Kärlek ska aldrig kopplas ihop med våld.

Likes

Comments

Längtar så galet mycket efter sommaren. Framför allt till sol & värme. Ser fram emot den här sommaren då förra påverkades alldeles för mycket av mitt dåliga mående...osv

Likes

Comments

Blogga & logga. Det finns alldeles för få bloggar med bredd. Dvs personer som bloggar nyanserat. Oftast fokuserar man på en sak tex mode, föräldrarrollen osv. Ingen människa är ju så enformig egentligen. Fram för mer av allt...:)

Likes

Comments

Idag var det dags för ögonbottenfotografering. Väldigt ovant att vara utan smink och linser. Det var glasögon på men först ögondroppar som vidgar pupillen. Syrran tyckte jag såg läskig ut med nästan helt svarta ögon. Det hade blivit en förändring, litet brustet blodkärl på tre ställen. Inte bra! Så läkaren kommer säkert ha extra koll på mig nu. Plus i kanten är att jag har frikort fram till juni

Likes

Comments

Vaknade i morse med smärta i högersidan av hjärnan. Konstig huvudvärk. Men vatten o nån timmes sömn gjorde det bättre :)

Likes

Comments

I denna online 24/7 kultur vi har hamnat i är jag väldigt dålig på att boosta mig själv. Medans många pushar sin självkänsla och sitt ego till max sitter jag här och har inte riktigt lärt mig konsten än. Men man lär så länge man lever. Det kanske inte handlar om att förändra världen utan bara dela med sig, få några att må bättre...bli inspirerade and so on. Önskar alla en fin fredag :)

Likes

Comments

Redan efter jul & nyår börjar jag tråna efter våren. Solen, värmen och känslan, av att allt är möjligt. Sen gör det väl sitt till att jag är liten, petit och smal/tunn. Inget mysigt att frysa hela tiden. Hoppas på en fin och skön sommar i år. Barfota i gräset....längtar inte ni också? :)

Likes

Comments

Kärlekens dag firades inte speciellt. Han ringde ifrån sin semestertrip och talade om att han älskar mig. Efter allt vi gått igenom, allra helst jag...så hoppas jag verkligen att det är så. Att han förstår vad det menas med att älska mig.
Jag hoppas ni alla haft en fin dag och att ni fick känna er speciella oavsett om ni har en partner eller inte.

Likes

Comments