Varför skapade du den här bloggen? Jag startade bloggen för att jag och min sambo går i hustankar men drömhuset har inte dykt upp än. För att stilla mitt hus och hem begär startade jag den här bloggen för att kunna dela med mig av inspiration.

Hur bor du idag? Jag bor ihop med min sambo i en bostadsrättslägenhet. Lägenheten är fin, från 40-50 talet och jag älskar den då det verkligen känns som vårt hem. Dock börjar den kännas lite liten nu och vi vill ta nästa steg i livet.

Vilken inredningsstil har du? Jag gillar allting som känns hemtrevligt och personligt. Jag tycker om detaljer i hemmet som har kultur eller historia. Det kan vara allt från en vacker gammal möbel, en speciell bok eller en souvenir från ett ställe man besökt. Sen gillar jag naturmaterial. Ljust trä är så fint och jag bor gärna i ett hem omgivet av ljusa träslag.

Hur ser ditt drömhus ut? En sekelskiftesvilla, punschveranda, vackra fönsterspröjs och en lummig trädgård.

Bästa inredningsdetaljerna? Vackra fat och skålar klappar mitt hjärta lite extra för. Sedan dras mina ögon till välfyllda bokhyllor.Fat och skålar från Paradisverkstaden och Mateus.

Likes

Comments