Momor - älskade mormor.

Finner inga ord

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

..när man har roligt.Så kul jag har med denna killen - den finaste och bästa vän man kan ha. Idag firar vi 7 år tillsammans.

PUSS

Likes

Comments

Årets jackfest (kollegor från damjack avdelningen från Gekås) Inser nu att jag inte fått hela gänget på bild ännu. En helt underbar kväll och så kul att träffa dessa människor. Grill mys och lekar (slutade inte sist vilket vi trodde!).

PUSS

Likes

Comments

Första ställe på årets roadtrip blev örebro. På väg upp blev de lite stopp då de hade blivit långt i en sträcka. Under resans gång har vi geocachat (mitt önskemål), båda i de fyra största sjöarna (Frodes önskemål -hur kallt de är än!) Kyrkor och slott (Fredrik och Frida) Vi har lyckats med alla.

Nästa stopp Uppsala där vi bodde två nätter.

Sista stopp i Vadstena. Hinla mysig stad som vi tyvärr inte hann utforska helt. Skulle hända komma tillbaka.


Njut av bilderna vänner. /PUSS

Likes

Comments

Åldersnojan har varit där innan men kommit i från detta. 27 år och lycklig.

- Har underbar sambo familj och vänner.
- Har ett riktigt roligt jobb.
- 10 veckor kvar tills huset är klart och inflytt!

Kan bara vara lycklig! (Inte snyggaste kortet men vad gör de!) PUSS

Likes

Comments

Här ser ni vår lilla toa. Första kaklet inne.

Ovan är lite bilder från köket.

Här är lite bilder från vardagsrum och framsidan.

Likes

Comments

Varberg. Sommar. Sol. 1 vecka till semester. Vänner. Minkärlek. Fredrik. Missarna. Gustav. Laban. Lägenhetsförsäljning. Rik. Och fattig. Hus på g. Ahus. Huslycka. Oktober. Tiden går fort.

Allt ovan sammanfattar den sista tiden. Idag väntar vi på att gå på semester. Fem arbetsdagar ifrån. Sen blir de gott om vin och mys med vänner och familj. Vi kommer åka på bilsemester i Sverige och förhoppningsvis ligga några dagar på stranden.

Lyckan det sista är att vi fick sålt lägenheten utan större svårighet. Nu inväntar vi inflytt till huset. Dock har vi en helg utan bostad - förslag på vad man kan göra?

De kommer snart lite fler bilder från huset. har lagt upp en film på Instagram om ni vill se den.

Sorry att ni fått vänta på denna uppdatering. Ha de fina vänner.

PUSS

Likes

Comments

En helt vanlig måndag men som jag och mina kollegor spendera kvällen i Göteborg. Vi fick inbjudan från jobbets inkassobolag där vi lyssnade på Alexander Bard (mycket intressant - överraskad då han inte varit poppis hos mig sedan innan. Han var riktigt duktig - de ska han ha.)

Sen fick vi fin mat och lite bubbel på Gothia Towers innan kvällen avslutades med Trollkarlen från oz med glada hudvikteatern.

Underbar kväll med fina kollegor - tack!

Likes

Comments