En helt vanlig måndag men som jag och mina kollegor spendera kvällen i Göteborg. Vi fick inbjudan från jobbets inkassobolag där vi lyssnade på Alexander Bard (mycket intressant - överraskad då han inte varit poppis hos mig sedan innan. Han var riktigt duktig - de ska han ha.)

Sen fick vi fin mat och lite bubbel på Gothia Towers innan kvällen avslutades med Trollkarlen från oz med glada hudvikteatern.

Underbar kväll med fina kollegor - tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken fin service vi fick på Torestorp måleri i lördags när vi spontant åkte dit för att kila och få inspiration till huset. Anställda på Trendhuset ringde upp ägaren som kom in och visade oss.

Först och främst - vet ni om att de finns mängder av vita färger som passar mer eller mindre bra beroende på vilket rum som ska målas? De ska jag vara ärlig och säga att jag inte tänkt på. Men de fanns lite olika och jag tryckte att de blir nog bra. Fredrik är inte lika lätt han ska fundera.

Ovan ser ni lite tapeter vi fastnade för. De som är "sten" har vi tänkt att ha bakom kaminen i huset.

Först fastnade vi för den gråa med blommor på att ha som fondvägg i sovrummet. Men oj va detta kommer bli svårt. Finns så otroligt mycket att välja mellan  så vi får se vad vi kommer fram till.

För övrigt har det börjat hända grejer på tomten så känns så kul just nu med hela huset!

Ha de bra vänner - puss!

Likes

Comments

Första delen på huset har börjat. Markarbetet är i gång. Som vi har väntat och nu börjar de hända grejer. Ska bli så spännande.

Likes

Comments

Som jag sa innan har den senaste tiden innefattat mycket städning-allt för att fixa lägenheten för fotografering. Vi har packat ner vårt liv i lådor och rensat bland skit. Mycket har blivit kastat och nerpackat som inte kommer synas innan de packas upp i huset.

Styling inför fotografering innebär plocka undan allt privat och få hemmet stilrent. Kan tycka att vi lyckas bra- ni får se bilder sen när lägenheten hamnar på marknaden.

Här är mina bilder som jag passade på att foto ta.

Kommer snart update om huset för snart smäller de. Har fått två jordhögar på tomten och en grävmaskin 😊

Likes

Comments

Lördagen i full fart.

Första träffade vi min lillebror och hans sambo. Dom har rest runt i Bali och Thailand så fick höra allt om detta. De ger en resfeber (dock inte långt kvar innan vi åker till sol!☀)
Vi passade på att njuta ev en fin lördag på Havanna i Varberg där vi åt frukostbuffé och badade. Hotellfrukost är alltid så lyxigt! Badet hade ingen varit på innan så blev en ny erfarenhet. Verkligen värt ett besök- enda klagomålet var att den varma bassängen inte var varm nog.

Lördag efter lunch blev de först kika på herrarna som spelade handboll innan vi själva hade match. Vår match: 26-26 pust! Alltid nära men inte ändå fram. Nu är de bara två matcher kvar innan säsongen är slut. Taggar för vinst!

På kvällen firade vi att min mormor och morfar sålt deras hus och flyttat till lägenhet. Så kul att dom hittat deras perfekta boende. 

Söndag: städning! Dax att fixa lägenheten för fotografering.

Likes

Comments

Nu är de nära. I fredags hade vi "startmöte" med Ahus. Vi gick igenom våra invändiga och utvändiga val vi gjort. Det är galet vad man glömt saker redan. Köket och tvättrummet är snart ett år sedan vi valde så är väl egentligen inte så konsigt.
Vi (läs jag) börjar fundera på hur allt kommer se ut..känns som man tvivlar på sina val att man borde gjort såhär eller det där. Jag tror dock att allt blir helt underbart när de är klart. Jag får försöka släppa tanken.

I torsdags gjorde vi ibland de svåraste valet hittills. KAKEL! Första intrycket i hallen, i köket, på toaletterna. Puh. Så svårt och så mycket olika man kan välja på. Vi hade en tanke att ha mestadels vitt och grått så man aldrig tröttnar på de. Men sen skulle vi välja storlekar på plattorna och fog. Jisses vilka många olika kombinationer de fanns. Vi hittade de vi leta efter och har bestämt oss....nästan. De kakel vi funderar på att byta är i köket men vi går se. Det är gott om tid kvar för byte här.

Som sagt händer de saker med huset...antgligen tas första spadtaget i stå vecka och sen är bygget igång. LÄNGTAR!

PUSS Å KRAM VÄNNER!

Likes

Comments

Kesoplättar är helt klart en ny favorit. Perfekt till kvällsmat efter sen handbollsträning.

Jag letar fortfarande efter det perfekta receptet....
Receot till dessa:

120 gram keso
nästan 1 msk fiberhusk
2 ägg

MIXA för bästa resultat 👌
Serveras med en annan favorit:mango!

Testa er fram- så himla gott!

Likes

Comments