Första testet av braskaminen idag. Supermysigt!

Åh va tiden har gått. Helt galet. De har gått i ett sen vi flyttade in. Kommer lägga ut lite bilder på olika rum allt eftersom!

Vi har börjat smått titta ut möbler vi vill ha och har faktiskt beställt ny matgrupp som kommer om ca en månad.

Till vårt syrum/kontor var vi fått köpt två skrivbord från Jysk. Rummet kommer nog bli klockrent till slut.

Annars funkar "lantlivet" bra gör min del. Tar va 10 minuter att gå till jobbet. Har alltid något att pyssla med och vi trivs så otroligt bra.

Hoppas ni mår fint.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi lever i ett flyttkaos. Nu flyttar vi från lägenheten på onsdag. Galet! Vi har packat ner det mesta i alla rum. Såklart men än vad man tror kvar. Morgondagens projekt blir köket sen borde vi vara redo. Så spännande.

PUSS

Likes

Comments

Gisses !

Från att "de känns som de aldrig blir klart" till idag "TRE VECKOR!" Galet va tiden gick fort ändå. Nu packas det för fullt här. Vi tar och flyttar några lådor i veckan till svärföräldrarna som kommer hålla i sakerna när vi är "bostadslösa" över en helg. Känns som vi ligger i någorlunda fas!

Hemma bor vi med flyttlådor och kaos men va fint det kommer bli snart.

Idag fyller också en speciell person år - Linda Ståhl en tidigare kollega på gekås. Stort grattis vännen!! En underbar vän och stöttepelare. KRAM

PUSS

Likes

Comments

Så nära att huset är klart...lite mer än 4 veckor! Man glömmer mycket val vi gjorde för ett år sedan..nu är de bara veckor tills vi ser resultatet.

Ha de fina vänner - PUSS

Likes

Comments

Idag är det 7 veckor tills huset är klart. Det är nu tiden börjar gå riktigt fort. Har haft känslan innan att huset aldrig kommer bli klart men nu är de så nära. GALET!

Här kommer blir bilder på köket i huset.😍

PUSS

Likes

Comments

Igår gick Första lasset med lådor ut till Fredriks föräldrar. Tänka sig hur kort tid de är kvar innan vi flyttar till hus (!) Helt galet!

Tyvärr blev de inte mycket som kastas utan snarare saker vi inte använder nu (jul-,påsk- skid- saker som ligger) Har för övrigt två extra kaffebryggare om någon behöver.

Till nästa vecka får jag uppdatera er med bilder huset kaklet ser ut i köket och golvet i huset.

Ha de fin vänner.

PUSS

Likes

Comments

Fuck cancer.

Hon togs ifrån oss alldeles för tidigt.

Alltid älskad aldrig glömd

Ingalill Eklund - vi ses💔

Likes

Comments

Här ser ni bild på golvet som vi kommer ha i största delen av huset. De andra är täckt så de får ni vänta på en stund till.

Som jag varit orolig att golvet skulle bli för ljust/för mörkt/inte bra/bra/fint/inte fint osv. Nu ligger de på plats och jag är helnöjd.

PUSS

Likes

Comments

Huset är snart klart. Vi var inne i huset och kikade på kaklet som nästan är klart. Ovan (högst upp i mitten) ser ni kaklet till stora toan. Ser riktigt snyggt ut.

(Längst ner i mitten) är början på köket.Vi hälsade på vid lunch och på eftermiddagen skulle köket snickras ihop.

Ahus skulle även börja lägga in golven i sovrummen men de har vi inte spanat in ännu. De kommer fler bilder på de.

Ska bli så spännande att se när allt är klart. Är inte många veckor kvar.

PUSS

Likes

Comments