Igår klickade jag hem detta till Otilia, hur sött är inte det ?! 😍 Hon kommer bli såå fin i detta nu när våren är på G!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är de lördag vilket innebör babysim! Otilia plaskade som tusan när vi kom ner i vattnet idag, är så glad att hon tycker om vatten och inte skriker. Idag fick dem lära sig dyka, super kul! Första 2 gr fick hon kalsup men sedan lärde hon sig stänga munnen. Min duktiga flicka

Nu i eftermiddags var vi på roadtrip då S skulle köpa nya monster till sina akvarium. Påvägen hem blev de även Mcdonalds och Otilia fick sin första lilla pommes som hon satt och mummsade på. Självklart osaltade!!

Men nu är vi hemma utslagna i soffan och ska bara ta det lungt nu resten av kvällen. Super skönt!

Likes

Comments

Photo: Angelica Fransson

Likes

Comments

Idag har solen strålat och de har varit sjukt varmt. Blev att städa hela lägenheten och vårstäda balkongen, så nu kan man sitta där ute när solen står på såå skönt!

S åkte även bort till mina föräldrar och byte om till sommardäck på bilen. Så jag och Otilia traskade bort med vagnen så hon fick busa lite ute i trädgården. En helt perfekt dag idag så mysigt! Men nu är vi hemma och lagar mat sen kommer mina föräldrar på besök så blir en fortsatt bra kväll.

Vad har ni gjort idag? Har ni haft bra väder
?

Likes

Comments

Under de senaste 2 månaderna har detta fått flytta hem till mig! Asså denna sminkpalett är ju så galet fin, var bara tvungen att ha den!
Sen är de första gången jag har använt dip brow alltid haft skugga innan, så är en omställning när man ska fixa brynen har svorit både en och två gånger haha! Men ja jag vänjer mig nog.

Vad är ers tips om vad man ska tänka på när man använder anastasia dip brow?

Skulle länka paletten här men tyvärr är den slutsåld men skulle komma i lager igen inom 1-2 veckor. Ni får hålla ögonen öppna på jfr.se!

Likes

Comments

Photo: Angelica Fransson

Fick precis hem mejlat bilderna från dagens fotografering. Blev en del bra bilder även om inte lillan alls var sammarbetsvillig utan hon skulle krypa runt och testa sina lungor haha!

Men vi har planerat att vi ska köra på en fotogragering någon dag igen så kan hoppas mer fina bilder då ❤

Likes

Comments

Jeans/Bikbok - Tshirt/Lager157 - Klocka/Ur&penn

Likes

Comments

Att duscha och äta var super jobbigt enligt Otilia hon däckade som en stock precis efter fotot är taget hihi!

Men de är bra att hon vilar för vid 13 ska vi iväg och hon ska bli fotad, ska bli såå spännande. Sist vi tog ordentliga foton på henne var hon 4,5 mån och kunde knappt sitta själv. Men nu 4 mån senare är de fult ös! Så härligt att se henne utvecklas. Min lilla, stora flicka
Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Godmorgon! I sammanbete med twistshake så fick vi hem denna nylanserade flaska sippy cup. Ska bli så kul att få testa denna nyhet och det tycker Otilia också.

+ Finns i storlekarna 8+ samt 12+ månader samt tio olika färger
+ Har ett mixernät som söndrar eventuell frukt och därmed smaksätter vattnet i pipmuggen
+ Begränsad upplaga

Vill ni ha någon produkt från Twistshake glöm inte då att ni får 20% om ni uppger rabattkoden gulllungen20 i kassan.
Ha en trevlig dag! 🌸

Likes

Comments

Som IBSare så passar vegan kost ganska bra, ingen mjölk, ägg osv. Så hittade dessa produkter på welloteket och var bara tvungen att testa. Asså mjölkfria ostbågar? Men komigen hur bra är inte det! Hoppas verkligen på att dem är goda nu.

Dessa var även glutenfria, guldvärt!

gon som testat?

Likes

Comments

Instagram@gulllungen