Idag har vi haft kalas för S och hans lillebror i förskott då hans mamma från Stockholm är nere på besök. Mysigt! Vi bokade nästan upp ett helt fik hihi!

Nu sitter vi utslagna i soffan och kollar mello. Super trötta verkligen, efter varje babysim varje lördag så försvinner krafterna totalt under hela dagen. Lika så denna lördag.

Vad har ni hittat på idag??

Likes

Comments

(SAMARBETE)

Nu har ni chans att vinna en valfri nappflaska från twistshake. Hur kul är inte de! De ni ska göra är att besvara denna frågan:

I vilka storlekar finns Twistshake’s nappflaska?

För er som inte kan vänta och vill köpa NU NU! Så har jag rabattkoden gullungen20 som ger 20% på hela sortimentet. www.twistshake.com

Vinnaren utsees på måndag, Lycka till!!

OBS! Glöm inte skriva med mejl så jag kan kontakta dig som vinner!

Likes

Comments

Idag har jag och lillan varit på lindex och shoppar lite. Blev så glad av att hitta vissa plagg jag hade innan i 68 till henne i 74! Bara tex älskar pyjamasen med drömfångaren och var såå ledsen när hon växte ur den, men nu har hon en ny hihi!

Love shopping! 😍😍

Likes

Comments

Jag söker nu 3 st nya kollegor till mitt underbara team som bara växer och växer. Tycker du om att jobba via sociala medier så har jag ett underbart erbjudande för dig.

🌸 Inga förbindelser eller krav på försäljning.
🌸 Va din egna chef och styr dina egna arbetstider.
🌸 Jobba var du vill, när du vill.
🌸 Inga startkostnader, utan du tjänar pengar DIREKT!

Perfekt för dig som är mammaledig eller för dig som kanske vill gå ner i arbetstid och vara hemma mer med familjen och göra de du tycker är kul.
ELLER är du trött på din chef och vill byta jobb.

Mejla mig på emma94rickardsson@hotmail.com så berättar jag mer!

Likes

Comments

Idag har vi varit på vår första playdate hemma hos Otilias ena kompis som vi går med på babyrytmiken. Super mysigt och mer kompisar och mammor var där från babyrytmiken. Super mysigt!

När vi åkte hem däckade lillan i bilen så hon hade nog haft de super kul! Så roligt när man kan träffas på fritiden också. De var något jag funderade på när jag var gravid om man skulle hitta mammakompisar som man klickade med i och med jag är ung, yngre än dem från min mammagrupp då när jag var gravid och de gjorde jag vilket är en lättnad.

Har ni mammakompisar som ni följt sedan start?

Likes

Comments

Godmorgon/godmiddag. Här är de lekstund för fulla muggar i skrivande stund. Lillan hon klättrar och drar i allt. Upptäcksfärd varje dag. Men man ser att hon börjar bli trött så kommer nog inte dröja länge förens hon däckat hihi!

Likes

Comments

I eftermidddags tog jag och Otilia en promenad ner till byn för att hämta ut hennes ersättning på apoteket. En riktig lite tröttis i vagnen hihi!

Var riktigt skönt ute och längtar efter våren. Dock förstörde S vårkänslan när han kom hem och sa "du vet att de ska snöa på torsdag?" åhhh ville inte höra de. Vill ha vår och värme buhu!

Hur har ni de? Snö? Sol? Regn?

Likes

Comments

Just nu pågår en tävling på min fb sida. Var gärna med och tävla. Lycka till!

Beauty By Ämma Rickardsson

Likes

Comments

Godmorgon! Här är de onepice morgon, både jag och Otilia har en rosa onepice var. Så mysigt! Så här sitter vi och kollar på Stadens hjältar och myser även om lillan börjar bli lite förkyld igen. Inte alls kul, kan hoppas den försvinner lika snabbt som den kom.

Vad ska ni göra idag då?

Likes

Comments