1 HÄR 2 HÄR  3 HÄR 4 HÄR

Något jag gärna skulle vilja ha är mateus servisen. Men tyvärr kostar det skjortan, så tänkte bara införskaffa mig lite fat osv från dem. Vad tycker ni om det? snyggt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Före - Efter

Före - Efter

Ikväll har vi flyttat på möbler hemma. Blev riktigt nöjd. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu i kväll kom mina föräldrar och umgicks. Blev att klippa min pappa och S, så nu är bägge fina i håret. Blev att kolla på Idol också även om jag inte hann se så mycketlillan fortfarande är lite grinig. Vi TROR att de är tänder på G. Hon biter på allt och dreglar floder varje dag. Så något är de.

Efter besöket slocknade lillan i puffen och vi kröp upp i soffan och kollar nu på film på 4an. Hoppas ni alla där ute haft en bra fredag.

Likes

Comments

Vad är det bästa med att vara mamma?
Svar: Det bästa enligt mig är att få se hur Otilia formas till en egen person. Att få vara hennes stöttepelare igenom hennes liv och att få vakna av en fot i ryggen eller en hand i ögat hihih!

Vad tänkte du när du plussade?
Svar: Då jag längtade efter de där pluset så blev jag super glad. Men också super nervös för vad människor i vår närhet skulle säga. Men alla var super positiva och det är jag glad för!

Vad ska du göra efter mammaledigheten? Plugga? jobba?
Svar: Helt ärligt så har jag inte en aning om vad jag vill göra faktiskt. Tänkte ställa mig i på vicklistan inom barnomsorgen efter jul och jobba någon dag i veckan. Men annars vet jag inte ännu vad jag vill göra.

Har du och S några planer på att skaffa mer barn snarast eller vänta några år?
Svar: Vi vill ha mer barn och får jag bestämma så vill jag sätta i gång med barnverkstaden efter Otilias 1 årsdag. Men i och med vi inte bor tillräckligt stor just nu så får vi se. Flyttar vi till hus inom en snar framtid så vill jag gärna ha barn tätt.

Hur går det med sökandet efter hus?
Svar: Just nu går de inte så bra. Vi är ganska kräsna och just nu finns de inget som värkar intressant. Så vi väntar på de perfekta huset. Om de tar 1 eller 2 år så får det göra de.

Ska Otilia gå på dagis sen eller ska du vara hemma med henne och ej låta henne gå på dagis? Super söt flicka du har!
Svar: Jag har ställt Otilia på kö för dagis till nästa höst. Men de är stor platsbrist på dagis här så vi får se. Hade jag fått bestämma hade jag velat vara hemma med henne i 2 år då jag tycker barn som är runt året är för små för dagis ännu. De kräver sina föräldrars närhet mer än 1 år. Men vi får se vad ekonomin säger framöver. Åh tusen tack fina du!

Har du slutat amma?
Svar: Nej de har jag inte, jag delammar, men på senaste har hon vägrat bröstet så värkar inte bli så länge till.

Hur många föräldrar dagar tar du ut i veckan?
Svar: Jag tar ut 5 dagar i veckan just nu. Men efter nyår tänkte jag bara ta ut 3 dagar då jag vill börja jobba lite.


Tusen tack för alla frågor. Hoppas ni fått de svar ni vill ha. Kramisar till er!

Likes

Comments

Varje dag startar vi dagen på samma sätt. En stund framför disney junior innan dagen börjar för oss. Tycker de är super mysigt att hon faktist börjat gilla och titta på disney. En annan är ju disneyloverdelux hihi!

Hur startar ni er dag?

Likes

Comments

Idag har Otilias gudmor och min bästa vän varit här på besök. Så vi var nere på kaphal och köpte nya strumpor och nya byxor till lillan. 25% på alla barnkläder så blev riktiga klipp. Förutom den lillastunden lillan fick åka bil så har hon skrikit konstant. Bivärkningar efter vaccinen har inte alls varit kul, en febrig och gnällig bebis som inte alls varit glad. Saknar min glada bebis. Hoppas detta snart är över.

Hur länge hade era barn bivärkningar efter vaccinet??

Likes

Comments

(Sponsrat inlägg)

Ni glömmer väll inte rabattkoden Gulllungen20 som ger 20% på hela sortimentet på twistshake.com även de redan rabatterade produkterna. Visst låter de som en bra deal? 😍

Jag ÄLSKAR dem! Bjuder på en bild på en del av min samling! KÄRLEK! ❤

Likes

Comments

(inlägget är inte sponsrat)

Jag bara älskar att framkalla foton och bruka alltid göra de när man får erbjudande från fuji. Som nu var de 50 bilder gratis. Hur bra är inte de? Är de någon annan än jag som är bruka framkalla?

Likes

Comments

Då har man fixat till headern lite. Vad tycker ni om de?
Jag är super otecknisk och därför har det bara varit en text där uppe innan. Men nu får Otilia pryda min topp. Sötaste!

Likes

Comments