I helgen fick Otilia smaka polkagris och de var en riktig höjdare enligt henne. Så himla söt och helt underbar! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte sälja av Otilias ytterkläder från förra i höstas/våras. Är de något ni är intresserade av får ni mer än gärna mejla mig på emma94rickardsson@hotmail.com eller skicka ett meddelande här för mer info om pris etc!


kram på er! 💗

Likes

Comments

Nu under helgen fixade jag Otilias kök, det blev verkligen super fint och är så nöjd! 😍

Likes

Comments

Ir blev de en tripp till Ikea för att köpa lillans kök som JAG sucktat efter såå länge hihi! Ska måla om de oh fixa, är sååå taggad haha!

Tilans pappa följde med också så var väldigt trevligt. Tog mat på sibylla och Tilan hoppade hoppborg utanför för första gången vilket hon tyckte var super kul!

Idag har bara varit en hemma dag då vädret inte varit se roligaste. Sol ena sekunden andra sekunden ösregnar de. Hur har ni haft det idag?

Likes

Comments

Idag var jag och Tilan på dop, lilla Abbe döptes. Super mysig kyrka mitt ute i skogen och jätte trevlig dopfest efteråt. God mat och bra sällskap de tackar vi för.

Väl hemma tände vi upp lite ljus och kröp upp i soffan medans regnet öste ner på andra sidan fönstret. Denna Söndagen har varit hur bra som helst. Så nu säger jag godnatt ❤

Likes

Comments

Efter några sköna dagar på öland så är vi nu hemma. Var super mysigt och välbehövt! Vi hade även tur med vädret, soligt och varmt!

Likes

Comments

Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Sovit massor, ätit gott och bara slappat vid tvn. Otilia tog slappandet på en högre nivå när jag hittade henne halft liggande över fotöljen, såå söööt! 😍

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

I sammarbete med twistshake fick vi hem denna fantastiska rosa mini cup! 😍
Så himla smart med handtag och fruktnät inuti!

💮BPA, BPS, BPF-fri - säker för både dig och ditt barn
💮PP-plast - tillverkad i förstklassigt polypropen
💮Spillfri pip - så att ditt barn kan leka utan kladd
💮Extra bred flaskhals - otroligt lätt att rengöra och fylla på
💮Ergonomisk design - lätt att greppa och hålla i även under energisk lek!
💮Frukt-mixer - Genial frukt-mixer som ger drycken en hälsosam och välsmakande frukt-kick!

Om du också vill testa någon av  produkter så får du nu 20% rabatt om du använder gulllungen20 i kassan! ❤

Likes

Comments

Idag är det exakt 1 årsedan jag blev mamma. De är helt sjukt att de redan gått 1 år! Men grattis min lilla ögonsten! Jag hoppas att jag är tillräckligt bra för dig, hoppas du tycker jag är världens bästa mamma. För mig är du världens perfektaste och bästa dotter! Idag tar vi en paus från sociala medier och bara myser! GRATTIS GRATTIS GRATTIS min fina 1 åring! ❤

Likes

Comments

Idag tog vi vagnen och gick ner till byn och gjorde lite ärenden. Men jisses vad det har blåst här idag, höll på att flyga iväg haha!
Blev en sväng inom lekplatsen för Tilan innan vi begav oss hem. Himlen var helt mörk så trodde de skulle börja regna men de höll sig. Sådan tur! Nu är de matkoma på soffan för oss båda.
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Instagram@gulllungen