Det här är ett brölopps foto jag hittade på nätet visserligen inte kärleks fullt men likaväl ett brölopps foto förmodligen är det ett brölopp på något sätt jag kan inte förklara varför jag vill skriva om det här men jag fick bara en enorm panik av något slag hur kan man få panik av något slag och bara skriva om brölopp visserligen fanns det en ide men den vill jag inte gå ut med riktigt ännu eftersom kärleken mellan dessa två ihopslagna människor trots allt handlar om kärlek kanske var dem kära i början fast likaväl blev det inget med dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här är väl ändå det bästa på jorden jag måste erkänna att jag har inga problem att älska villkorslöst när det gäller helhet vilket innebär allt i skapelsen.

Likes

Comments

Det här är ett barn som kom i en jätte fart i förtid det vill säga jag fick veta om hans ankomst redan innan hann var inplanerad hos min dotter. Vi kallar han för stjärnbarnen egentligen vill jag inte skriva det riktigt ännu. Min gula boll har också en historia det handlar om en forn familjs viktig Petter krav om att vara så jävla bra jag fick visa i alla fall att jag fick äga övernaturliga förmågor. Ha ha det var bra eller hur.

Likes

Comments

Genom att meditera öppnar ni upp för det 3 dje ögat som är beläget mellan ögonbrynen. När det inte mår bra så är ser det ut som ett russin men genom att meditera och stimulera det kan det växa till en vindruva storlek din klarsynthet ökas. Tredje ögats  organ och körtel är tallkottkörteln och hypofysen. Stimulera körtöarna med meditation och öka din kreativitet clairvoyants och visualitions förmåner.


Likes

Comments

När det gäller astral auran är det samma som energi aura. Här kan vi faktisk förflytta oss med känslan och tanken det är genom att visualisera på flera olika sätt. Du behöver aldrig oroa dig för om ditt 3 dje öga fungerar om du i förväg kan tycka tänka känna ana osv och sen få se det i verkligheten. Det är astral energi det handlar om att du får se det i siluetter.

En liten episod på marknivå vill jag berätta om.

För några år sedan arbetade jag på ett norskt sjukhem jag hade en favorit gumma som jag tyckte om, en liten same tant för mig var hon för gullig. Hur som helst jag satt i dag rummet efter att vi hade dukat av efter eftermiddags kaffet och lagt patienterna för vila. Det var lugnt och stilla jag satt och väntade in eftermiddags personalen för att sedan kunna gå hem. Mitt i allt tittar jag mot väggen och får både känsla och en syn att gumman skulle komma och kika in. Jag fick se en bild hur hon skulle stå framåt böjd och med huvudet kikandes in i allrummet. Jag skrattade lite för mig själv och tänkte herregud så hon poppade upp i huvudet hon är för söt. Hör å häpna det dröjer inte många minuter så står hon exakt som jag såg någon minut innan i dörröppningen och kikar in. Jag förstod direkt att mina sinnen varit så att säga före sin tid, för mig gjorde det sbsolut ingenting eftersom jag visste att hon kunde inte göra sig själv eller mig illa och absolut inte när det är så oskyldigt som med hennes tonårs kvinna som hon var där inuti. Jag kommer i håg att jag hade sån lust att fråga henne om hon tänkt något speciellt eller allmänt funderat om jag var där osv tyvärr har jag inte gjort det och det är egentligen inte det viktigaste i det hela eftersom det hade kunnat skapa en riktig oreda än här och än där. Jag vill då verkligen uppmuntra människor att visualisera när det inte skadar på djupet så att säga. Kram kram alla fina nouw bloggare.

Likes

Comments