När man tänker på mat tror man inte att det här kan påverka ens mående så att man genast vill flytta iväg tyvärr så händer det dem flesta mer eller mindre, nu är det så att jag inte har flyttat från min bostad tyvärr vill jag göra det vi får se om det är maten det beror på kanske kan människorna förklara ett och annat om mat konsumtionens verkan i så fall.

Likes

Comments

När du känner och upplever ilska, sorg, oro och andra både svaga och starka negativa känslor, som tar både kraft och energi, inte minst tid från viktiga saker bör du prova denna låg dimensionella övningen. Det är en metod för att uppnå medveten närvaro här och nu. En lågdimensionell mindfullness övning kan tillämpas på alla aspekter av ditt liv från att äta och träna till att bara andas och leva.

Stress har en negativ inverkan på våra kroppar än många kan tro. De ökar risken för alla möjliga sjukdomar. Immunförsvaret försvagas och större risk för infektioner. Mindfullness är en bra metod för att du ska bli medveten om olika situationer och omgivningar med en avslappnad kropp, hållning och avspänt nervsystem. I grunden handlar det mesta om reflektioner kring det som händer i var dagsläget och att visa allt som händer händer.

1. Sitt rak i ryggen med båda fötterna på golvet och andas lungt. Lägg märke till andningen och var observant vad som sker med din kropp när du andas fridfullt.

2. När dina tankar vill ta komando, fokusera så snart som möjligt på andningen. Denna övning bör du göra i ca 15-30 minuter om dagen. Öka när du känner att du behärskar andningen genom att ha fokus på den.

3. Lägg märke till hur du bara skakar av dig oro och andra defekta tankar och känslor under uppbyggnad av koncentration och hederlighet.

När ni gör dessa övningar tänk inte så mycket på miljöns struktur därför att ju längre ni sitter desto bättre absorberas negativa energier med konstiga defekter som kan ge konstiga upplevelser med underligare uppmaningar emotionellt.

Lycka till. 💑

Den här har jag utvecklat själv förmodligen finns den i omlopp hur som helst, jag skulle helst inte vilja att någon tog det som är mitt.

Likes

Comments

Det här är en liten souvenir om min och Teodors lilla tid han kom som en raket farande från skyn och valde lilla Janina för att få komma nära mig och en liten tilltänkt liten plast pappa i sig men jag undrar ändå om inte Janina ändå ägde en liten del av en personlighet från mig men som visade sig i en dröm och jag tror att exet lilla del fanns hos hans tilltänkta far vem det nu än skulle vara så blev det inte som drömmen visade sig men exet han hann jag träffa innan Teodor kom till världen så jag förstår inte hela samröret mellan Teodor exet och Mig, det fanns några andra barn involverade men det vill jag inte skriva om. Vet ni det är så hemskt med den där tokiga siar förmågan att jag är arg i dag för nu förtiden är det bara en massa jävla skit som jag får se då fanns det hopp om en ljusare glansigare tid vem i helvete får manipulera i våra liv. Jag är inte arg men lessen och fattig på något sätt att känna strålarna det är underligt men härligt fy fan Teodor varför höll vi inte ihop jag ångrar mig Teodor. I bland Teodor kommer du ihåg Benny guld tand borde få en kram viskade du mot mig i skyn, jag blev så chockad så jag älskade dig i smyg och bara YES för mig själv och jag glädjes så innerligt Teodor så din mamma hade blivit rosen rasande om jag berättade det för henne jag var så sjukt imponerad vilken ängla makerska du var för det är sant Teodor vem nu än den där Benny guld tand var så behövde han en hela världens kram. Nu min lilla Teodor hoppar vi över till lilla mormor och dig.

Jag vill inte spekulera något mer men om Teodor var den enda stjärn ungen som visade sig ville till Janina och mig så hade han klonat sig för att visa jag är sju personligheter hela regnbågens färger lilla mommo jag är en hel person jag vill till dig å dig å dig.

När Teodor var i barn stadiet intill vuxen världen hade han mig i en ask han älskade att ha mig där för han visste vem jag och han kunde ha kär jag tror han var trollsk för en gång var han som jätte stor fast han bara var en tvärhand hög allt det här var förra sommaren förutom asken och exet, exet var en person som inte finns i våra liv något mer jag tror ändå inte att det var han som vi kunde älska gemensamt det måste ha varit Janina Jasmin eller Teodor själv nån av dem är det det är jag övertygad om. Jag är ganska besviken när jag tänker tillbaka för jag misstänker att vi hade haft en hel del oskyldiga vuxna män på knä i Caspers mini Jasmins och Janina Jasmins knä. Jag vill få sagorna till min son att komma upp från våra cellminnen små. Jag ska ringa till Benny och fråga om jag ska berätta mer.

Jag har så mycket att skriva om från och med i dag men vet ni jag vågar inte för att jag är rädd för Svärsonens familj eftersom jag fick se en bild vilka som kan bli rosenrasande för att jag lät Benny gå iväg jag lät inte han men jag trodde aldrig att den sagan skulle bli sann.


Likes

Comments

I dag har jag haft ett möte med en kvinna som kan kanske komma in i mitt liv i framtiden vem vill inte träffa nya vänner jo jag vill det i alla fall. vi får se hur det kan bli hur som helst hade inte hon så mycket tid här i norge hon skulle resa i morgon bitti det blir synd jag hade verkligen velat lära känna henne. Jag vill inte gå in på det i detaljer men vi kunde resonera och förstå varandras åsikter och tycken det tycker jag är viktigare än samspelet, jag vill inte umgås med människor som inte är i min passion för min verksamhet på ett sätt. Dte var så häftigt på flera olika sätt men jag klarade av att pejla in ett och annat helt utan något som helst taktik eller något det var svin enkelt. fasiken vad jag vill jobba med mitt eget program. Oj oj oj så blev i alla fall. Hon och jag borde ha träffats för två till tre dagar sen förmodligen hade vi inte känt för varandra på flera olika sätt. Jag har en mani att syna dagen på ett konstigt sätt det är jobbigt för jag kan aldrig göra någonting om det har blivit fel på flera sätt det är så äckligt när det rör sig om petitesser för det kan i grunden vara väldigt allvarligt i morse var det jobbigt när telefonen ringde jag låg konstigt och sov när det ringde hips vips hade telefonen ringt ut det var som att jag inte hade vaknat och förstod att det ringde jag vill inte rata om det egentligen för det var min son som ringde och hade behövt prata med mig han är inte i friheten på flera sätt det är för jävligt att det är så, det är som att jag också är bojjad det är som att man kan tycka det när man är som man är. Han kan i alla fall inte komma till mig i Norge. Fy vad jag borde ha fått umgås med han inte för att han vill umgås med mamma som att vi är kompisar men jag vill gärna att han skulle vilja det. Jag vill inte skriva om honom heller just nu utan mer om min nya bekantskap som jag började inlägget med undrar om hon tycker om andliga frekvenser som vi måste leva med oavsett vi vill det eller inte, jag känner mig som ler och lång halm med dem där på andligare nivåerna i bland på olika sätt är jag ganska omprioriterad när det gäller det, jag vill verkligen inte gå in på det för det är så tjorvigt men ni kan inte ana hur himmla svårt det är om vi inte renar oss med jämna mellan rum. Hur som helst så får det vara bra med det också det var allt med det här inlägget.

Likes

Comments