Det finns en massa energi punkter i våran kropp precis som det finns i rymden stjärnor dessa energi punkter är i olika storlekar och i vardagstal kallas de största för chakran. Dem kan vara till för att avge olika reflexer till olika delar i världen inte för att det i ord går att förklara vad världen kan stå för men det är mycket. Runt hela jorden har vi en aura som egentligen mår dåligt men vi människor kan hjälpa den att få bort massa föroreningar till och med där finns det olika aspekter på föroreningar. När våra energi centran mår bra lyser regn bågen runt jorden, jorden kan vara jätte mycket. Runt människa är det en aura eller halo som Beyonce sjunger om. Våra energi centran är som stjärnor i himlen eftersom dem kan bli igentäppta och falla ner sen kan det komma upp nya på samma plats men ändå inte av samma valör. Sen har vi dem där stor planeterna som är vårat endorkrina system i kroppen.

När jag inte mår bra så lyser inte min Halo som den ska, jag kan lova er att den har lyst, jag har haft precis alla färger i balans. I min egen värld har jag ett eget hem men inte i eran värld. Mina chakran har täppts igen på 2-3 dagar det enda jag vill är att ha dem öppna för då mår jag bättre och är inte elak mot mig själv i fall dem skulle vara öppna skulle jag och mina barn och barnbarn ha jätte roligt jag skulle berätta sagor och andlig vetenskap skulle bli min hoppla hoppla som en av mina döttrar borde kalla andlighet för, ja hon är sån lustig kurre när hon blir arg på mina skriverier. Egentligen tänkte jag aldrig skriva om något annat än min egna lägenhet här på bloggen men det kom så mycket upp i mina drömmar filosoferingar och andra extensionella funderingar meditationer osv.

Det är en man som inte mår bra som ringer mig ibland han behöver skydd av något slag och jag vet att han hade förut varit tryggare med mig än med värsta insats styrkan eller säpo som beskyddare nåjo hur som helst så ringer han si och så fast idag bestämde jag mig för att meditera hjälp mig nu med honom till svar fick jag att jag skulle säga honom så att han blir trygg med mig som telefon kontakt av något slag jag skulle säga när han frågar mig vad gör du då skulle jag säga att en stor ORM står utanför fönstret och vill att jag ska få det bra på alla plan det gick inte som det skulle gå att han skulle börja skratta jag undrar hur han mår nu den där ormen vill att jag ska må bättre, det är en liten beskrivning av ett chakra nedfall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här är en kort lek som kom till mig för en tid sen jag har inte gjort några läggningar eller dragit så många kort med den den är annorlunda i jämförelse med mina andra för med dem andra använder jag inte texthäftet som beskriver varje korts betydelse utan jag bara fångar informationen med intuitionen jag kan inte direkt säga att jag gör så med den här men oavsett vad så kommer jag att ge den almänna betydelsen och en personlig som jag fångar upp med ituitionen. Om det finns någon som vill ha ett kort draget pm:a eller skriv frågan eller signera bara i kommentars fältet så ger jag ett svar. Kram Kram

Likes

Comments

Herregud vilket hemskt väder det har blivit jag vill då vrkligen inte promenera men tyvärr måste jag det hur än jag vill åka bil buss eller fordon som inte släpper in kylan, jag vill inte plumsa i snön något mer men jag måste det. herregud vilken morgon jag ändå har haft egentligen vill jag inte gå på jobbet men det blir så långtråkigt att sitta här och blogga. Hur har ni det nouw anhängare ni har era sajter som följer upp er det ska ni vara glada över. Jag var till Tromsö för två veckor sen och där fanns det fullt av bloggare som hade en enorm livsuppgift en del hade spädbarnen med sig, det var verkligen en syn för där blev det hux flux ett enormt snöoväder snöflingorna var enormt stora minst som en svensk fem krona.

Likes

Comments

Go morgon det är jätte märkligt det snöar som bara den i går sken solen så våren var i närheten det var vått så jag tänkte köpa nya stövlar eftersom jag promenerar varje dag en längre sträcka hux flux tänker jag på en annan sida att vad är det för ide att köpa stövlar när jag inte kommer att behöva dem om 2-3 dagar för att sen låta stövlarna stå i 2-4 månader i skym undan. Jag tänkte för mig själv kan det vara möjligt att vädret låter mig hänga på nu igen. Jag kan fota i morgon hur det ser ut här i bygden, nu snöar det som sjutton jag hoppas att jag får känna värmen av guds ande dräkt om han så spottar eller värmer gör detsamma huvud saken är att han inte är en galen man.När det gäller mannen så lever han inte han är död men jag vet att han skulle aldrig låtit mig sitta å grina över vädret då hade han sett till att vädret fick smaka av hans medicin han är inte i livet så vädret kan inte göra han illa. Jag kan inte förklara varför jag kan vara intresserad av vädret på grund av väder omställningarana så kan jag följa med det då och då. Jag vill verkligen älska väderleks gudarna jag förstår det här med Asa gudarnas födelse hur som helst det är rena sagorna så jag känner att dem vördnas inte som dem borde göra för att få värmen på rätt ställe i världen, här uppe är det bara regn och snö. Jag får se nu vad jag får för infalls vinkel när det gäller ASA gudarna.

Likes

Comments