View tracker
Andligt

Jag sänder healing energierna på distans, vi bestämmer en dag och tid. Du ligger eller sitter ned och för bästa resultat bör du vara avslappnad, öppen känna tillit och försöka vara i nuet. Fördelen med distanshealing är att du kan ta emot energierna var du än är och vilken situation du än befinner dig dig i. Du behöver inte ta dig till någon mottagning utan du kan vara där du är. Jag vidarebefodrar dig budskapen som kan komma till mig.

Det du kommer att uppleva under sessionen kan yttra sig på olika sätt. En del känner kyla, andra känner värme. För en del pirrar det i olika delar av kroppen. Kanske får du en helt annan känsloupplevelse. Du kan somna och det kan kännas som att någon masserar dig eller kanske får du visioner. Vad du än känner och upplever så är det ett tecken på att energierna arbetar för dig.

Inför sessionen krävs det inga speciella förberedelser, men det är bra om du har det lugnt och bekvämt. Ha inte kläder eller annat som stramar åt.

3Efter sessionen är det bra om du kan ligga kvar så länge som möjligt eftersom energierna fortsätter att arbeta. Ta tillvara på det genom att vila, ta det lugnt och vistas i en rofylld miljö. Drick mycket vatten det hjälper till med utrensningen av slagg i kroppen.

Copywriter_monica.villman 

Likes

Comments

Andligt

Jag kan dra ett tarot ängla kort till dig som kan ge dig ett budskap som är till just dig. Om du är intresserad kan du skriva upp dig i kommentars fältet eller sända mig ett mail.

Om du känner en viss typ av dragningskraft mot ett djur eller bara tänker, tycker om mm så kan jag ge dig en förklaring vad djuret kan stå för eller ha för budskap för dig och din utveckling.

Send a message If you want message from heaven.

Likes

Comments

Jag som en ensamstående mor mormor och kanske även en farmor till en liten kille på 22-24 månader har inte haft det lätt här i min hemstad. Men jag hoppades att det skulle ha blivit bättre med en ny regering men inte sjutton har det blivit det, snarare värre för mig i alla fall. Kanske inte för de som sitter och tar beslut vad vet jag men för mig och de som tillhörde mig mitt liv min och våras situation.

 Ja hur som helst så har jag skrivit till samhällets instanser i perioder under en ca 7-8 år, ja kan ni tänka er det? Ja fy sjutton än igen och det knäppaste av allt är att när jag vid ett flertalet tillfällen hjälp andra med sina klagosånger till myndigheter vars de blivit illa behandlade så har det,,, ja hör och häpnat fått rätt. Ja det är dagens sanning men inte jag inte för som man förr brukade säga rätt för en femöring. Det är inte alls roligt men vad skulle jag gjort?? Vem vill och ids klaga stort? Jag lovade er att det kommer att kosta mer än det smakade och vet ni att det har det gjort men inte skrämdes jag för det så alldeles för några minuter sen reste en mail in till kansli huset i storstaden Stockholm där vars alla fina och bästa människor bor. Ni ska inte tro att jag yrar eller svamlar ett dugg  det är faktiskt dagens sanning ni där ute på och i södern ni är ​fan bra, bäst vet jag inte men ni är inte som de här uppe i norr.​ Här förstår ni är det Jante som gäller och det visste jag men inte sjutton trodde jjag att människorna var så oumbärliga så att de flesta här i min födelse kommun trodde och tror att de var och är Gud. 

Nåjo nu vet du du och du att jag nästan gjort det jag kunde och tyckte var bra bäst bättre. Ändå känner jag på mig att det blir något av ett helvete för en del som ville styra å ställa på med mig min fd son osv.

Kram till er och sov i ro trots att det inte gällde er.

Likes

Comments

Jag har haft en liten skön filosofisk stund för och med mig själv. Jag blev varse om hur närvaron inte alltid ville infinna sig trots att jag kände en inre harmoni blev jag störd av a olika projekt som jag vill och håller på att ägna mig åt. Till slut så kände jag mig nog så immun mot så kallad stress av olika slag. Jag skulle önska mig ett bättre tillvägagångsätt för mina kommande avslappningsövningar. Det var och är märkligt att jag kunde vara så pass medveten om hur livet utanför kunde få mig att liksom ge upp den sköna filosofiska inviten.​

Likes

Comments

En salig blandning

I dag är det äntligen en vanlig vardag bortom alla storhelger. Då kan det vara bra att försöka få ordning på sådant som man antingen inte fått gehör för eller annat som fått det att bli "liggandes". Jag har hunnit ringa två viktiga samtal som rör mig på ett personligt plan men i nu läget så är det som innan så jag hoppas att få ett bättre svar under dagen. 

Nu tänkte jag ägna mig åt en stunds tarotläggning på en annan sajt. Mm jag brukar lägga lite för de som är intresserade och jag har fått god respons på det jag gjort vare sig det gällde healing tarot eller få svar via telepatisk skrift. Det är så makalöst att ​man kan hjälpa vissa människor med bland annat sin intuition. 😊

Jag fick och får en känsla nu där ett så kallat budskap ville ut till en speciell person som varit inne och kikade på min sida, att du som inte ville eller tordes skriva i ett av kommentars fälten öppet kan sända in din fråga eller undran över dig och din blivande mågs situation. Jag kan inte i nuläget skriva ner det här så öppet men du kan som sagt återkomma. Min mail adr är www.saligablandningar@hotmail.com

Väl mött och ha en go onsdag.

Likes

Comments

View tracker