View tracker
En salig blandning

Här är ett litet tidsfördriv i dag egentligen hade jag fotat för länge sen men ljuset har inte blivit bra. Förhoppningsvis trillar det ner några mer idéer. Jag har gjort lite annat men jag har inte fått det bra på bild ljuset är ju bättre nu så jag kanske lägger ut lite mer projekt. Hejdå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Jag har en dotter som har en butik och jag kan då inte tro att hon mår bra med den eftersom den tar så mycket tid. Hon har aldrig ledigt fast hon far på sina inköpsresor för att köpa för flera år i förväg. Nog är det ju ändå lustigt att modet hålls i strama tyglar. Jag har ingen kunskap egentligen men inte kan ju ett mode dö ut hur som helst jag kan ju inte tro att dem bluffar med kläderna för att dem ska få slut på dem i vissa butiker. Ja ja då var det den butiken som inte kan vara något annat än en butik. Det är kläder och lite attiraljer lite doftljus och klockor eller glasögon och några ringar eller något. Jag tror inte att jag skulle tycka om att jobba i en butik eftersom det är för mycket med kläder.

Likes

Comments

View tracker

Jag har ju haft såna märkliga drömmar om allt möjligt jag kan inte precisera allt för det har blivit ganska diffust. När jag tänker på drömmen så fanns inga vild djur med utan bara såna som är vegetarianer. Dem var så snälla och generösa det mäktigaste var ändå att dem tydde sig inte åt någon speciellt men jag kunde ändå känna att dem inte var där för min skull. Först var jag som lite förvirrad eftersom deras personligheter hade jag mött. Inte kan ju ett människo djur vara en zebra och en päls ängel kan ju inte vara en ängel. En av personligheterna gjorde mig konfunderad så att jag misstrivdes. Den där mannen som mitt i allt dök upp borde inte ha varit i min dröm däremot så vet jag vem han skulle passa ihop med. Undra om det är meningen att jag ska para ihop dem? Jag vill inte drömma om par relationer och personligheter, det lustiga var ändå att den där mannen som vill ha en kvinna skulle kunna funka med den där kvinnan jag tänker på hon dök upp som en skymt i drömmen så att jag förstod att mannens personlighet kunde hon. Hans personlighet påminde om hennes yngsta son och pappan fanns också med på slutet och skulle flytta bort från sin lilla villa några mil bort. Tänk vad dem här personlighetera ställer till för varandra.

Likes

Comments

För några dagar sen hade jag en dröm som egentligen är ganska vanlig för mig eftersom det händer var och varannan natt. Hur som helst jag hade sovit två till tre timmar och vaknade av att min sovställning var konstig, min säng är inte dålig alls och min soffa är inte dålig heller. Hur som helst så bäddade jag för att ligga planar på golvet och det gör mig inget eftersom det känns som bättre med det underlaget och det är inte första gången, livsenergin går bättre i min kropp men det är i min kropp som det blir bättre. Jag somnade på stört på en tunn underlag  på golvet å herregud vilken färgstark och klar dröm jag drömde att min sons gypsy kortlek som han fått av mig var värdefull och att det fanns en kvinna som ville ha den ifrån honom. I drömmen fick jag lite panik men kunde ändå inte förstå att hon hade kommit för att stjäla korten när jag skulle ta korten blev hon arg och kastade dom så att dem flög. Mitt allt vaknar jag upp och ser henne stå i hallen och titta in i mitt sovrum över hennes axel med en tom blick. Jag bara ligger kvar och ser henne i det här senariot som är en dröm fast jag är vaken är jag ännu i drömmen och jag som bara tänker på Kortleken och ser den inte. I drömmen är hon ett barn på 10-12 år jag kan inte I mitt liv förstå att hon kan vara i min hall när jag är vaken som en liten tjuv och i verkligheten är hon 30 år hon är en verkligen en kvinna. Jag vill inte tro att hon har bott i den här lägenheten jag har ett sinne som kan läsa av avlagringar.

Hur som helst har jag plockat upp några dagar innan drömmen ett flertalet kortlekar som legat undangömda eftersom jag har haft dem magasinerade när det var bostads brist. Jag har jätte konstiga intressen enligt människor bara för det har det kunnat bli relations intriger. Jag har mött ljuset flera gånger så hemskt har vi haft det i våra liv. När jag plockade upp den här Gypsy kortleken tittade jag på den kände på den höll den tätt intill mig och tänkte är den till mig? Jag fick ett intuitions svar att den är till min son först blev jag undrande men det byttes om till att jag blev överväldigad för han kommer förmodligen hem snart inte minst för att det passar honom eftersom han kan vara ett phsycmedium och ett transmedium av något. För länge sen hade han såna talanger så jag blev glad för jag trodde en ny framtid för honom. Han vågar inte använda sig av korten för dem har sagt att det är djävulens verktyg. Han har fått pröva med min kortlek för några år sen och det var förväntansfullt eftersom han bara tog upp ett kort i taget och kunde rabbla upp en hel framtid med ett kort i taget det var ganska många kort. Människor som har anlag för profetiska gåvor får inte förståelse. Nu har jag inte Gypsy Kortleken på fotot hur som helst så är den min nu den hjälpte mig med melodin till en låt. Hejdå.

Monica Villman 


Likes

Comments

Hår och ansikts kurer

Mat är bland det viktigaste när det gäller huden oavsett vilka hud produkter du använder. Får du i dig exempelvis för mycket socker och korn kan det visa sig genom kvisslor. Det bästa med nyttig mat är att du kan äta dig till vacker hud tillsammans med mycket vatten. 

Ät så mycket som möjligt av dessa matvaror så öppnar du upp för en vackrare hud.

Morötter har mycket A vitaminer och är bra för synen tänder ben och för en fastare hud.

Bär har mycket C vitaminer och är bra för immunförsvaret exempelvis blåbär gojibär björnbär och jordgubbar är speciellt rik på C vitamin

Paranötter är rik på A och C vitamin, en liten handfull hand med para nötter kan ge den dagliga dosen av en anti oxidant som fungerar med A och C vitamin för att öka imun försvaret en rik diet på selen kan skydda mot hud cancer solskador och pigment fläckar.

Persilja är rik på K A och C vitamin persilja hjälper huden att hela sig själv den är bra för elasticiteten,  dessutom kan prilla rensa urinvägar och njurarna.

Likes

Comments