Det här är ett barn som kom i en jätte far i förtid det vill säga jag fick veta om hans ankomst redan innan hann var inplanerad hos min dotter. Vi kallar han för stjärnbarnen egentligen vill jag inte skriva det riktigt ännu. Min gula boll har också en historia det handlar om en forn familjs viktig Petter krav om att vara så jävla bra jag fick visa i alla fall att jag fick äga övernaturliga förmågor. Ha ha det var bra eller hur.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Genom att meditera öppnar ni upp för det 3 dje ögat som är beläget mellan ögonbrynen. När det inte mår bra så är ser det ut som ett russin men genom att meditera och stimulera det kan det växa till en vindruva storlek din klarsynthet ökas. Tredje ögats  organ och körtel är tallkottkörteln och hypofysen. Stimulera körtöarna med meditation och öka din kreativitet clairvoyants och visualitions förmåner.


Likes

Comments

När det gäller astral auran är det samma som energi aura. Här kan vi faktisk förflytta oss med känslan och tanken det är genom att visualisera på flera olika sätt. Du behöver aldrig oroa dig för om ditt 3 dje öga fungerar om du i förväg kan tycka tänka känna ana osv och sen få se det i verkligheten. Det är astral energi det handlar om att du får se det i siluetter.

En liten episod på marknivå vill jag berätta om.

För några år sedan arbetade jag på ett norskt sjukhem jag hade en favorit gumma som jag tyckte om, en liten same tant för mig var hon för gullig. Hur som helst jag satt i dag rummet efter att vi hade dukat av efter eftermiddags kaffet och lagt patienterna för vila. Det var lugnt och stilla jag satt och väntade in eftermiddags personalen för att sedan kunna gå hem. Mitt i allt tittar jag mot väggen och får både känsla och en syn att gumman skulle komma och kika in. Jag fick se en bild hur hon skulle stå framåt böjd och med huvudet kikandes in i allrummet. Jag skrattade lite för mig själv och tänkte herregud så hon poppade upp i huvudet hon är för söt. Hör å häpna det dröjer inte många minuter så står hon exakt som jag såg någon minut innan i dörröppningen och kikar in. Jag förstod direkt att mina sinnen varit så att säga före sin tid, för mig gjorde det sbsolut ingenting eftersom jag visste att hon kunde inte göra sig själv eller mig illa och absolut inte när det är så oskyldigt som med hennes tonårs kvinna som hon var där inuti. Jag kommer i håg att jag hade sån lust att fråga henne om hon tänkt något speciellt eller allmänt funderat om jag var där osv tyvärr har jag inte gjort det och det är egentligen inte det viktigaste i det hela eftersom det hade kunnat skapa en riktig oreda än här och än där. Jag vill då verkligen uppmuntra människor att visualisera när det inte skadar på djupet så att säga. Kram kram alla fina nouw bloggare.

Likes

Comments

Allt levande har ett skyddande energi fält runtomkring och i vardagslag är det auran dessa kroppars uppgift är allt möjligt dels för att skydda men också för att hjälpa människor att fatta besluten att dra från dem eller att umgås allt har med energier att göra vi kan inte låta våra inre demoner eller vad vi nu ska kalla det göra oss illa.

Auran har flera flera kroppar eller skikt och jag kommer bara att skriva om de tre viktigaste. Dessa energifält är ett spektrum i sig och kropparna kan synas som ljus och färger det finns flera färger men jag kommer bara att skriva om tre färger i den här omgången. När det gäller auran färger så kan dem visa sig lite hur som helst i kropparna dem blandas om hur som helst men dem har ändå grund funktionen av färgen till varje chakran.

Den eteriska auran ligger närmast kroppen runt kroppen och den är mellan 1-2 cm tjock. När man ger healing eller andra övningar som exempelvis meditationer stärker man den kan den agera som sköld. Du måste förstå innebörden av att stärka den, för att förstå vilket som är bästa sättet för att få den så tät som möjligt då är den som ett skyddande fält runt kroppen.

Den emotionella auran är tunnare än den eteriska och här kan man avläsa känslor och händelser. Genom att man känner av denna biten kan man uppfatta hur någon mår. Det vi känner om oss själva och för andra som är av negativ art och om den inte bearbetas i auran så drar den energi från fysiska kroppen och kan ge upphov till sjukdomar på alla möjliga plan.

Den mentala auran är en kropp utanför eteriska och emotionella. Här kan du känna av tankar som har uppkommit genom att ta intryck från världsliga händelser och efter det tolkar vi dem hur vi vill. Härifrån ger vi egentligen utan lov energi till energi tjuvar som inte bra för våra relationer. Det här fältet kan också vara som ett integritets fält det är detsamma som våra person den måste vara stark för att skydda oss inuti som utanpå. Ju tätare aura desto bättre vet vi vad vi känner och är i behov av. Det finns så mycket mer man kan skriva om det får komma i en annan omgång.

Likes

Comments

När jag känner sorg så känner jag alltid ånger på något sätt jag känner också att jag vill vända mig till naturen på flera olika sätt. I min barndom hade vi väderstrecken som en del i uppfostran det är jätte hemskt egentligen när man inte fick och hade lov att ta del av väder vind och allt på mark nivå. Jag kan säga att Jag har en liten Tindra som jag vill ska få va kvar på alla nivåer hon och jag skulle återuppväcka den där lilla Monica som jag var nu och då. Jag älskar henne på nåt sätt hon är jätte löjlig när hon springer bort från det förflutna i det undermedvetna. Det är lite memory som kom upp för mig in my mind. Jag älskar mig själv nu jag hoppas jag kommer att göra det länge. All kärlek och ljus vill jag ge er från här och nu. Kram kram

Likes

Comments