Igår hade jag en frisörtid hos bästa Anna på Hårateljen i Motala. Längden fräschades bara till, men sedan blev det lite (läs:rätt stor) förändring på hårfärgen.
Hade en rejäl utväxt från det ljusa så håret blev mörkare. Nu ska den va ungefär som min naturliga hårfärg. Jag har inte varit mörkhårig på flera år.

Det känns suveränt men fortfarande ovant!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni ser min fina tröja va?

Idag hjälper jag min syster, som driver Hudfabriken i Motala. Mellan klockan 9-12 finns möjligheten att få en snabb service för presentkort och produkter. En världsligt bra julklapp till era nära och kära!

Annars idag ska jag fixa de sista julklapparna, så skönt att det är snart är klart!
Antingen blir det en tur till Linköping för lite shopping eller så gör jag ärendena här hemma i motala, inte bestämt mig ännu.

Likes

Comments

Klockan åtta imorse var jag på maxi, nu finns det mat i kylskåpet igen. Det var jag och ett gäng pensionärer därinne.

På förmiddagen kom Amanda och Alva på besök, så mysigt! Fika och en pratstund var perfekt en onsdagsförmiddag.

Nu på kvällen har Sarah och Thea varit här på pannkaksfest. De åkte för en stund sedan så nu ligger Oskar och jag i varsin soffa - jag tittar på tv och Oskar grejar med sin dator.

Likes

Comments

Igår på julavslutning fick vi stöpa ljus. Det var en rolig aktivitet eftersom jag aldrig hade gjort det tidigare. Sedan var det andra aktiviteter som t.ex dekorera pepparkakor, dekorera blockljus m.m. Det var en trevlig kväll. Dock blev vi indelade i olika grupper för att lära känna de andra pedagogerna på enheten. Jag hade gärna varit med mitt arbetslag (som jag knappt pratade med).

Som tur är ska jag till jobbet på måndag för att titta på vårt fina luciatåg! Ska bli så härligt att få träffa mina kollegor, barnen och deras familjerna.

Likes

Comments

Fick lunch hos mormor och morfar idag. Lax, sås och potatis, kan vara det godaste som finns!

Just nu ligger jag i sängen och vilar lite. Jag ska fixa lite mellanmål innan jag ska göra iordning mig för julavslutning med jobbet.
Försöker ta en timme om dagen där jag faktiskt vilar kroppen, vilket känns skönt att jag har tid till.

Tror jag har kommit på julklapp till min syster, äntligen! Hon är supersvår att köpa till men ska nog fixa julklappen imorgon så det blir klart. Dock kan jag inte skriva här vad jag hade tänkt köpa för hon brukar vara inne här och läsa.

Likes

Comments

Vaknade samtidigt som Oskar, vid 5, och var pigg. Sitter just nu uppkrupen i soffan med en god frukost och tvn som mitt sällskap. Det är kolsvart ute, nästan helt öde faktiskt. Rätt så mysigt!

Dagen ser rätt lugn ut, har ett möte idag på förmiddagen och julavslutning med jobbet ikväll. Ska bli så härligt att träffa mina fina kollegor!

Likes

Comments

Det händer så mycket just nu så bloggen har tyvärr prioriterats bort. Det är redan November, herregud! Veckorna går så fort. Jag tyckte nyss det var September.

Söndag och ruggigt väder ute, vilket innebär inne-fixar-dag. Oskar spacklar och grejar i hallen och väggen som byggdes i köket. Jag sitter och tittar på tapeter i hallen. Vi ska ha vit tapet. Men en av väggarna som är ca 2m där jackorna ska hängas vill vi ha en annan tapet. Just nu är vi öppna för allt, vi tittar på grå, svarta till starka färger med mönster.

I renoveringsväg så är nu badrummet på entréplan färdigt. Och nu håller vi på att fixa hallen. Det kommer inlägg om respektive renoveringar.

Likes

Comments

Efter jobbet i fredags tog Oskar och jag bilen till Örebro för att spendera tid med våra fina vänner Christoffer och Frida. Vi lagade tacos och bara umgicks. Frida och jag låg och halvslumrade i soffan. Fredagar när dem är som bäst!

Vi startade lördagen med en god frukost innan vi tog oss in till stan. Blev lite snabbshopping och lunch innan vi var tvungna att åka hemåt igen. Oskar skulle vidare på en jobbfest i Linköping på kvällen.

Likes

Comments

Inte nog med att vi håller på med badrumsrenovering, garageuppfarten har fått sig en uppfräschning. Bredvid garaget var det en grässlänt ner mot grannarna (de hade likadant mot oss) som bara fanns. Den användes inte till någonting. Vi bestämde oss tillsammans med grannarna att vi skulle fylla upp slänten. Detta gjorde att nu har, både vi och dem, bättre parkeringsmöjligheter. Vi kan få plats med tre bilar nu, vilket passar oss väldigt bra eftersom vi har två bilar.

Nu väntar i bara på att gruset ska komma på plats så är det klart!

Likes

Comments