Efter jobbet i fredags tog Oskar och jag bilen till Örebro för att spendera tid med våra fina vänner Christoffer och Frida. Vi lagade tacos och bara umgicks. Frida och jag låg och halvslumrade i soffan. Fredagar när dem är som bäst!

Vi startade lördagen med en god frukost innan vi tog oss in till stan. Blev lite snabbshopping och lunch innan vi var tvungna att åka hemåt igen. Oskar skulle vidare på en jobbfest i Linköping på kvällen.

Likes

Comments

Inte nog med att vi håller på med badrumsrenovering, garageuppfarten har fått sig en uppfräschning. Bredvid garaget var det en grässlänt ner mot grannarna (de hade likadant mot oss) som bara fanns. Den användes inte till någonting. Vi bestämde oss tillsammans med grannarna att vi skulle fylla upp slänten. Detta gjorde att nu har, både vi och dem, bättre parkeringsmöjligheter. Vi kan få plats med tre bilar nu, vilket passar oss väldigt bra eftersom vi har två bilar.

Nu väntar i bara på att gruset ska komma på plats så är det klart!

Likes

Comments

Äntligen är jag på fötterna igen! Ska strax åka mot jobbet, startar dagen med möte. Har stängningspass idag och direkt efter jobbet ska jag åka och hämta ut mina nya löparskor.

Ikväll ska det fortsattas att renoveras i badrummet.

Likes

Comments

Nästa renoveringsprojekt är igång. Badrummet på entréplan.
Den ska bli lite större än innan så vi har byggt ut en bit.
På bilden ovan visar det hur det såg ut när vi rev upp golvet. Nu är alla rör bytta, så skönt! Sedan ska det läggas golvvärme, spottar i taket och matta ska läggas.

I helgen var jag i Linköping och kollade på badrumsinredning. Svårt!
Väggarna kommer vara vita och golvet mörkgrått. Vill även få in naturmaterial bland inredningen på något sätt.

Likes

Comments

Oj vad mycket det har hänt sedan sist! Semestern är
Över och verkligheten och rutinerna är tillbaka, firat mormor och morfar som har fyllt 70år, varit på bröllop och mycket mer.

Igår åkte jag på årets första förkylning, så ligger hemma idag och kurerar mig! Väldigt förkyld och ont i kroppen, inte kul!
Så just nu kollar jag på Kristallengalan 2016 som jag missade igår.

Lyxar till en köttbullar på smörgåsen till frukost idag. Mums!

Likes

Comments

Sitter just nu med en kopp varm choklad och färska frallor, vilken lyxig fredagsmiddag! Det är smaskens!
Ikväll blir det ett gäng tjejfilmer och jag. Oskar är just nu påväg ner till Tyskland tillsammans med Oscar och Kristoffer.
Tänkte även sätta mig tillsammans med datorn och greja med ett projekt jag håller på med.

Likes

Comments

Har fått i mig en rejäl frukost efter en skön sovmorgon.

När det står regn på väderprognosen så får det bli röjning här hemma!
Ikväll ska jag och min syster ut och äta tillsammans med mamma, mormor och morfar. Morfar fick en utekväll av oss (mig och E) i födelsedagspresent.

Likes

Comments

Nu har det varit väldigt tyst här!
Idag började vi att renovera hallen. Tretex ska bort och gipsskivor ska upp. Toalettdörr ska flyttas, hålet in till "klädkammaren" ska fixas och murstocken ska knackas fram. Även här kommer det bli vita tapeter.
Väggen där elementet står ska få en vit eller naturfärgad ruffig panel, där kommer det vara krokar som gästerna kan hänga av sig på.

Likes

Comments

Kom en alldeles nyss från jobbet. Har precis fixat disken och ska sätta mig i soffan en stund innan kvällsmat. Oskar är kvar i Norrköping ikväll för att springa Blodomloppet så har egentid ikväll. Hemmagjord pizza (LÄS: rester) och Bones.

Imorgon är det stängning på jobbet igen och sedan är det helg! I helgen måste jag försöka hitta snygga outfites för alla kommande evenemang; studenten, 25års firande, midsommar och bröllop. Ska nog kolla runt på nätet ikväll om det finns något bra!

Likes

Comments