Header

Idag såg vi Johan Glans och det var så roligt att jag grät och kvinnan bredvid skrek så jag missade hälften av alla skämt.


Idag har jag fortsatt med min redigering. Är det bara jag som tycker att det är svårare än att skriva? Jag har en dröm om att bli antagen innan jag fyller 30 vilket känns som en omöjlighet just nu. Jag har två råmanus som är så olika varandra det bara går. En fantasy för ungdomar och en rolig roman för vuxna ... Frågan är vilken man ska satsa på?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som många andra har jag svårt för det här med redigering. Att skriva flyter alltid bara på utan att jag behöver tänka så mycket. Men sen. När man satt den sista punkten. Första manuset jag skrev (jag var 14) trodde jag att jag var klar. Så jag skickade glatt iväg det till ett förlag. Nu, många år senare, är det så dåligt att jag inte ens skulle orka mig igenom första kapitlet! Nu har jag skrivit ett 20-tal manus men tycker fortfarande det är svårt. Vilket gör att jag varken redigerar och som tur är låter bli att skicka in. Jag tog fram ett gammalt manus, det jag tror mest på, och upptäckte att jag kunde stryka 70 sidor (!!!) utan att det egentligen märktes! Det är något de flesta måste göra, stryka. Men jag vet att det är svårt. Mitt tips är att lämna manuset ett tag och se det med nya ögon och verkligen våga stryka.

Likes

Comments

https://bokhuset.ax/2017/01/27/ordbrodosen-vinn-boken-alla-pratar-om/#comments


Det här är en bok jag velat läsa sedan jag första gången hörde talas om den. Sedan tycker jag att de tre Annornas samarbete är beundransvärt och fantastiskt. Jag önskar att jag också fann en eller några andra att kunna hjälpa och som kunde hjälpa mig i gengäld men jag vet inte hur jag ska kunna hitta någon. I länken är det i alla fall en tävling om boken "Ordbrodösen". Jag tror jag kommer älska den och det känns lite som hon på ett fantasysätt beskrivit en författare - fantastiskt! Det är precis det vi skrivande är, Ordbrodöser!

Likes

Comments

Det här ska bli min blogg om skrivande. En hjälp för andra att att fånga sin dröm.

Likes

Comments