"Jag Förstår du har det lite jobbigt"

!(trigger varning)!

Så du vet hur det känns att dagligen vilja rymma ifrån sig själv? Så du vet hur det är att gråta sig själv till sömns och bilda en stor jävla älv?

Så du vet hur det känns att få panik av sin egna andning? Så du vet hur det är att ha ett väldigt fåtal saker som hjälper din egna landning?

Så du vet hur det känns att inte kunna äta på grund utav obehag? Så du vet hur det är att ge kroppen ,massor utav slag?

Så du vet hur det känns att kolla sig i spegeln och tänka "fyfan vad äckligt"? Så du vet hur det är att prestera till max utan att det är tillräckligt?

Så du vet hur det känns att vilja skrika men inte ett ord kommer ut? Så du vet hur det är när ditt eget liv börjar närma sig ett slut?

Så du vet hur det känns att plågas av sina egna tankar? Så du vet hur det är att ha ett huvud som ständigt bankar?

Så du vet hur det känns att bli sviken av dom du har kära? Så du vet hur det är att den hårda vägen sig lära?

Så du vet hur det känns att ha slut på val? Så du vet hur det är att vara fast i ett rum utan fönster och dörrar, i en stor jävla sal?

Så du vet hur det känns att ha folk som säger "men lilla gumman" som tröst? Så du vet hur det är att ha så mycket att säga men inte ha någon röst?

Så du vet hur det känns att bli helt rasande av en liten sak som minsta skoskav? Så du du vet hur det är att näst intill gräva sin egna grav?

Så du vet hur det känns när allt negativt är det ända som verkar existera? Så du vet hur det är att vara fylld med hemska tankar och det bara kommer flera?

Så du vet hur det känns att se sig själv som svag? Så du vet hur det är att känna behov av att gråta varje jävla dag?

Så du vet hur det känns att alltid tänka att det värsta ska hända för att inte bli besviken? Så du vet hur det är att varje natt, varje dröm höra dom där jävla skriken?


Likes

Comments

Relationer, Jag tänker väldigt mycket på relationer på sista tiden, dels för att jag själv är i ett förhållande och har varit men det är inte bara på just den typen av relation jag tänker på utan jag tänker på alla typer av relationer. Som föräldrar, släkt, vänner, lärare, arbetskamrater, alla människor runt en individ helt enkelt. Det jag framför allt tänker på är respekt och ta hand om varandra och vad jag tycker är okej och inte.

Enligt mig är en bra relation två människor som alltid finns för varandra och respekterar varandra oavsett vad. Enligt mig är det inte en bra relation om ni bråkar ofta. "Men alla i ett förhållande bråkar ibland" okej, ibland säger du? Och det är någon enstaka gång per år eller någon gång i månaden? För när jag hört just den meningen är det inte någon enstaka gång vi pratar om utan flera gånger i veckan. Ja självklart blir man osams om saker, ni är två olika människor som tycker olika MEN ni behöver inte bråka för det. Bråk är för mig när två omogna människor med för stort ego inte kan acceptera att den har fel eller har en annan åsikt och trycker därför ner den andra och kastar saker på varandra . Tjafs där emot är något där två människor har delad åsikter och står upp för sig själva men ändå respekterar den andres åsikter, där man på ett moget sätt diskuterar och försöker komma överens om något, antingen att någon av dom har mer rätt eller att man kommer överens om att man inte är överens.

Det viktigast i en relation oavsett med vem är att man ska må bra, känna att man kan lita på människan, vara sig själv. man ska inte behöva känna någon press att man behöver ha kontakt hela tiden för att relationen ska fortsätta. Mår du inte bra och kan växa som person i relationen. fokusera på dig själv och lämna personen.


E-post wlinnea.blom@gmail.com

Likes

Comments

Vi kör på direkt med alla frågor..

Namn? Linnea Blom

Stjärntecken? våg

Bor? För det mesta hos min pojkvän i Norrköping men annars hos mina föräldrar i Edsbyn. I snar framtid är målet att flytta ner till Norrköping på heltid.

Tre styrkor hos dig? Jag är envis när jag verkligen bestämmer mig för något gör jag det som är bestämt, jag har lätt att anpassa mig i olika situationer och känna av omgivningen och jag är även kreativ och älskar att hålla på med någonting hela tiden och behöver en varierande vardag för att jag ska må bra.

Tre svagheter hos dig? Jag vill även här säga envis då det även kan bli något negativt i vissa situationer och göra att jag ser bara min egna väg. Sen även att jag behöver struktur och tydlighet för att få saker att fungera som till exempel instruktioner på ett papper för en uppgift eller tydliga steg för steg, och sen den tredje är att jag kan vara för självkritisk och hård mot mig själv. Jag nöjer mig inte med ett helt okej resultat utan jag ska känna att det är bra och kunna vara stolt över det.

Språk? Modersmål svenska men har även hyfsad bra kunskap i engelska både tal och skrift.

Födelsedag? 10/10-2000

Relationsstatus? Jag har pojkvän som förhoppningsvis jag kan flytta ihop med snart.

Tatueringar/piercingar? Har endast tungpiercing och hål i öronen men drömmer om att tatuera mig senare i livet.

Har du några husdjur? Jag har två katter hemma hos min mamma

Hur lång är du? 166 cm

vad gör du helst på din lediga tid? Jag älskar att skriva. Allt från att skriva "dagbok" till smsa till att skriva mer i "bokform". Jag blir väldigt lätt rastlös och har väldigt mycket energi i kroppen men så länge min hjärna är stimulerad så håller jag mig lugn och nöjd. Att vara med min pojkvän och hitta på saker är självklart också något jag älskar, titta på film, vara ute eller bara ha allmänt roligt tillsammans. Sen kollar jag även väldigt mycket på film/serie/ Youtube själv med där mina favorit genre är drama, action, komedi och även dokumentärer.

Hur ser din familj ut? Separerad föräldrar så.. mamma, hennes kille min lillebror på 13 år, pappa, hans fru, min andra lillebror på snart 5 år sen min lillasyster på snart 3 år.

Favorithögtid? Julen eftersom jag tycker att det är sån härlig stämning och på julafton brukar vi fira tillsammans med hela min släkt på mammas sida och sen dagen efter oftast med pappas släkt.

Jobb/skola? Jag skulle ha börjat andra året på gymnasiet nu till hösten. Men på grund av saker som hänt i mitt liv bland annat sjukhusvistelse i höstas, blev skolan bara en stor stressfaktor som gjorde att jag som person tinade bort mer och mer och blev tillslut en robot på autoläge. I början av mars valde jag att kliva av skolan för att ta tag i det senare när jag känner att jag klarar av det. Så min vardag består nu av att söka jobb här nere i Norrköping och är väldigt driven till det då det är mitt nästa steg i livet och behövs för att jag ska kunna gå vidare, men även för att jag är som sagt en väldigt energifull tjej som älskar att göra saker och BEHÖVER något att göra om dagarna.

kom gärna med tips om ni vet någon som skulle behöva mig, allt är välkommet. kan nås på mejl och facebook.

E-post: wlinnea.blom@gmail.com

Facebook: Linnea Blom Nya

Likes

Comments