ALLMÄNT, LIVET, HÖST

Hej älsklingar!

Hur har er helg varit? Jag har haft tre fantastiska dagar. I fredags kväll mötte jag och J upp hans vänner, och några av mina vänner mötte upp oss också, och drack öl vid Järntorget. Det var hur lyckat som helst! Senare gick vi vidare till Lagerhuset, ett urmysigt ställe där kvällen avslutades med att alla spelade boule tillsammans. Det var en perfekt kväll med världens bästa sällskap!

Lördagen blev en lång roadtrip med J. Vi besökte Läckö slott där vi tog en guidad tur på slottets tredje våning. Det är skönt att ha en pojkvän som är lika nördig när det kommer till historiska platser som jag är. Vi hann även med att ta en tur till kyrkan där mitt efternamn kommer ifrån. Särestad kyrka i Grästorp, där min farfar växte upp. Det kändes riktigt bra att visa J det, det är rätt viktigt för mig. Min historia.

Söndagen spenderades så som söndagar brukar spenderas, i soffan med en god brunch. Vi kollade serier och på fredagens avsnitt av Skavlan där både Håkan och Persbrandt gästade. Fram mot eftermiddagen var vi båda rätt uttråkade och tog då bilen ner till Röda sten för att kolla på solnedgången. Så mysigt!


(Riktigt usel kvalité på dess bilder, ber om ursäkt!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT, LIVET, SOMMAR

Hej!

Har ni någonting som ni verkligen kommer ihåg från er barndom? Någonting ni kanske kopplar ihop med en speciell person?

Det har jag, och i helgen fick jag återuppleva det med J och mina två nya vänner. Vi tog bilen upp till Kyrkesund på Tjörn och kollade på Tjörn runt. Och det var precis så mysigt som jag kom ihåg det.

Min pappa seglade tävlingen några gånger och jag har följt den både från klippor och båt när jag var yngre. Men att göra detta med sina vänner knyter ihop säcken på ett fint sätt. Och det känns så vuxet att göra utflykter och njuta av en dag vid havet.

Tyvärr var beslutet att åka lite hastigt så vi hann inte packa ner allt vi skulle ha behövt under dagen. Men nästa år bestämde vi att vi skulle vara mer förberedda och ha en riktig picknickkorg med oss, det ser jag verkligen fram emot.

Livet är riktigt bra ibland.

Likes

Comments

ALLMÄNT, LIVET, SOMMAR

Hej!

Har ni haft en bra söndag? Vi har haft en magisk dag på Marstrand. När vi vaknade imorse sken solen och det var 18 grader varmt, en perfekt dag för en utflykt!

Vi gick en guidad tur på Carlstens fästning, vandrade runt ön och åt en fantastisk pizza nere i hamnen. Västkusten är ju så vackert att man nästan tappar andan.

Det blev några timmar på fästningen, det var ju så coolt. Att kliva rakt in i historien och korsa samma vägar som dem, se samma saker som de såg för flera hundra år sedan. Det är det som är så häftigt med att besöka sådana här platser, att man vet att man är här det hände. Här har flera hundra människoöden utspelat sig, och nu är man själv här. Kan inte få nog av slott, fästningar och andra historiska platser!

Kvällen kommer förmodligen bestå av mys, Beck och soffhäng.

Ciao!

Likes

Comments

LIVET, ALLMÄNT, SOMMAR

​1) Har haft bästa utsikten under våra luncher i veckan. 2) Har plockat litervis med blåbär 3) Vår vik vid stugan. 4) Det finns alltid saker att pyssla med här uppe. 5) Vi har paddlat kajak. 6) Den här killen alltså 7) Lyckan över att få köra båt igen. 8) Har spenderat massa timmar i blåbärsskogen. 9) Herregud vad jag älskar den här stugan

Likes

Comments

LIVET, ALLMÄNT, SOMMAR

Hej!

Semesterkänslan är på topp. Att vakna upp i stugan i mitt älskade Hälsingland är en svårslagen känsla. Det är ett privilegium att ha fått spendera alla mina somrar här uppe och fått lära mig allt vad det innebär att bo i en stuga mitt i skogen.

Dagen började med ett sjukt misslyckat träningsförsök som avslutades mitt i en astmaattack, som gjorde att luften inte kom ända ner i lungorna. Pallrade mig hem till stugan och var livrädd innan jag fick i mig medicinen. Tur att jag hade med den.

Idag är det strålande sol och jag mår som en prinsessa. Boken, en flaska vatten och bryggan är mina bästa vänner idag.

Likes

Comments

LIVET, ALLMÄNT

Hej!
Slutet på en era. Ett avslutat kapitel. Det är lite så det känns, med blandade känslor och ett tungt hjärta jobbade jag idag sista dagen med min kollega. Min bästa kollega som har kommit att bli en av mina närmsta vänner.

Att ha fått jobba med henne varje dag under två år kan inte beskrivas på annat sätt än fantastiskt. Men allting har ett slut och jag får trösta mig med att vi alltid kommer att vara vänner. Bara för att vi inte kommer vara kollegor mer betyder inte att vi inte kommer att ses mer. Tvärtom.

Det är dags för oss att pröva våra vingar på andra platser. Det är en lättnad att byta miljö, komma bort och utmana sig själv. Att säga upp sig från ett jobb där man är trygg och känner sig som hemma - är både läskigt och skönt.
Förändringar är ju bra! Så hit me.

Nu väntar nya äventyr med målet att hitta en utbildning som passar mig. Nu kör vi!

Likes

Comments

INSTAGRAM@esregrd