Hei og hopp! I morgen fyller en av mine bestevenninner 21 år, og jeg er i full gang med å lage mine "berømte" cupecakes. Så dette blir bra. Tror jeg nesten hadde blitt kastet ut hvis jeg ikke hadde bakt dem, haha! Synes det uansett er veldig koselig at hun liker de så godt. Hemmeligheten er MASSEVIS av kjærlighet, lover! Her har dere oppskriften:

Til 12 Cupcakes trenger du

100 g hvetemel
20 g kakaopulver
140 g sukker
1 1/2 ts bakepulver
en klype salt
40 g romtemperet smør
1 egg
1,2 dl helmelk
1/4 vaniljeestrakt

Start med å forvarme ovnen til 170 grader. Ha mel, kakaopulver, sukker, bakepulver, salt og smør i en kjøkkenmaskin, og bland alt sammen på LAV hastighet til du får en sandaktig konsistens. Pisk sammen melk, egg og vaniljeestrakt og hell blandingen over melblandingen. Bland sammen og kjør maskin på høy hastighet for å unngå klumper.

Fyll formene to tredjedels fulle. Jeg pleier å veie røren, også dele den på antall cupcakes, også veier jeg hver og en for perfekt resultat. Stek dem så i 20-25 minutter eller til du stikker en kakenål midt i cupcakesen, og tar den ut uten at det henger noe fast på den. Avkjøl først litt i brette, også deretter på en rist.


Smørkrem til 12 cupcakes

300 g siktet melis
100 g romtemperert smør
40 g kakaopulver
0,4 dl helmelk
Valgfritt strøssel

Ha alt i en bolle og vips sammen i en kjøkkenmaskin. Først kan det se ut til at den ikke blir bra, men la den går i 5-10 minutter så jevner den seg ut. Hvis du synes den blir veldig tykk, så tilsetter du mer melk. Men den skal være tykk! Jo lenger du visper, desto luftigere og lettere blir toppingen. Fordel så røren på cupcakesene. Velbekomme!

For flere oppskrifter så trykk dere gjerne inn på matbloggen min -> http://happinessfoodandrunning.blogspot.no/


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hola dere, tenkte å fortelle om en helt fantastisk middagsrett som jeg har MEGA dilla på! Pleier som regel å lage den minst to ganger i uka, haha. KJEMPE godt, enkelt og raskt, og ganske så billig prismessig. Jeg pleier å variere mellom forskjellige typer grønnsaker, men paprika er et must, og som oftest pleier jeg å spise enten ris eller quinoa ved siden av. Så test den ut, kanskje dere ender opp med å bli like frelst av retten som meg.

Likes

Comments

Heyho! Lenge siden sist, var vell i februar jeg postet et nytt innlegg, så det begynner å bli en stund siden. Tenk at det allerede er april, årets første vårmåned og greier. I dag så skinner solen, noe den har gjort nå i det siste, med innspill fra litt regn.

Den siste måneden har det skjedd litt av vært, blant annet har jeg gjort mye skolearbeid, tatt ny tatovering, vært på hyttetur i Trysil og tilbrakt mye tid med venner og familie. Rett og slett kost meg gløgg i hjel!

I dag så er det skolearbeid som står i første rekke, men først så skal jeg og hun ene jeg bor med på trening. Så dere må ha en fin dag videre. Vi snakkes!

Likes

Comments

Null valentines. Null date. Null romanse. Til tross for at det ikke finnes noen spesiell i livet mitt hadde jeg en fantastisk dag. Jeg og en av mine beste venninner hadde en minnerik dag sammen. Vi startet med å trene, deretter dro vi på Delicatessen, å spiste tapas, drakk vin og koste oss enormt. Senere på kvelden var vi på konsert med Post Malone, og jeg var så heldig å fikk bli med Una og hennes venner backstage. Det var en ubeskrivelig opplevelse. Det kan ikke være mulig å ha en bedre valentine day enn det jeg hadde. Blir ganske vanskelig å toppe den i fremtiden! Vi snakkes.

Likes

Comments

Man sier vel omtrent aldri nei til litt kakao i vinterstid. Spesielt ikke når den er dekket av krem og myke marshmallows, og ikke for å glemme sjokolade drysset haha i hvert fall ble det disket opp med kakao her forleden i kollektivet. Søtsuget var på topp, men mangel på penger var dessverre til stede. Likevel klarte vi å mekke sammen noe enda bedre vil nå jeg si. Fy søren så godt det smakte!! Man kunne ikke smake at vi hadde klart å bruke bakepulver i stede for vaniljesukker i kakaoen haha Men serr sjekk disse bildene!! Hvis ikke dere kjenner litt på søtsuget nå så vet ikke jeg. Avslutter innlegget med å pointere enda en gang til at det seriøst den beste jeg noen sinne har smakt! Snakkes.

Likes

Comments

Late dager i sola, masse god mat og titalls av butikker å titte i. Gud så deilig det var. Jeg og ei av mine bestevenninner koste oss gløgg i hjel i den fantastiske byen. Strand, shopping, kultur og mat. Hva er det denne byen ikke har å by på? Dette var den siste turen min uten for Norge i 2016, for om ca 5 timer er det duket for et nytt år. Håper jeg har muligheten til å reise enda mer i 2017, både innlands og utlands. Godt nyttår folkens! Vi snakkes i 2017.

Likes

Comments

God jul til alle dere. Det ble ikke noe grønt og glitrende tre på meg i år, men jeg er veldig fornøyd med mitt nye glinsende og blåe juletre som pryder rommet mitt i år. Enda en fordel er at det er miljøvennlig. Uansett om treet er blått, hvitt eller grønt gir det julestemning for min del. Julen i år har vært utrolig bra og jeg er takknemlig for at jeg har en så fantastisk familie å feire med. Håper dere også har hatt en fortreffelig jul i år!

Nå er det heller ikke lenge før 2016 er over og et nyttår står for tur. Det er så utrolig rart å tenke på at enda et år er over. Det er så mye som har skjedd i løpet av dette året, blant annet har jeg flyttet til Oslo, fylt 20, vært i både Marokko og Barcelona, blitt kjent med så mange nye og spennende mennesker og bare levd livet på godt og vondt. Hvis jeg skulle ha beskrevet året med tre ord vil jeg si at det har vært spontant, overraskende og spennende. Alt som har skjedd i løpet av året har kommet så uventet og det er mye som kunne ha gått galt, men tydeligvis har de valgene jeg har tatt ledet til noe bra. Det er så mye jeg har å være takknemlig for. Jeg har vært så heldig å få tidenes romkamerater og begynt i en jobb hvor jeg har fått mange nye venner. I tillegg til dette har jeg begynt å ta opp fag og ikke minst så har jeg noen ideer om hva jeg vil videre i livet. Jeg kommer til å ta med meg alt jeg har erfart inn i det nye året og bruke det til min favør. Takk for et fantastisk år og la 2017 bli et år fylt av kjærlighet.


Likes

Comments