Null valentines. Null date. Null romanse. Til tross for at det ikke finnes noen spesiell i livet mitt hadde jeg en fantastisk dag. Jeg og en av mine beste venninner hadde en minnerik dag sammen. Vi startet med å trene, deretter dro vi på Delicatessen, å spiste tapas, drakk vin og koste oss enormt. Senere på kvelden var vi på konsert med Post Malone, og jeg var så heldig å fikk bli med Una og hennes venner backstage. Det var en ubeskrivelig opplevelse. Det kan ikke være mulig å ha en bedre valentine day enn det jeg hadde. Blir ganske vanskelig å toppe den i fremtiden! Vi snakkes.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Man sier vel omtrent aldri nei til litt kakao i vinterstid. Spesielt ikke når den er dekket av krem og myke marshmallows, og ikke for å glemme sjokolade drysset haha i hvert fall ble det disket opp med kakao her forleden i kollektivet. Søtsuget var på topp, men mangel på penger var dessverre til stede. Likevel klarte vi å mekke sammen noe enda bedre vil nå jeg si. Fy søren så godt det smakte!! Man kunne ikke smake at vi hadde klart å bruke bakepulver i stede for vaniljesukker i kakaoen haha Men serr sjekk disse bildene!! Hvis ikke dere kjenner litt på søtsuget nå så vet ikke jeg. Avslutter innlegget med å pointere enda en gang til at det seriøst den beste jeg noen sinne har smakt! Snakkes.

Likes

Comments

Late dager i sola, masse god mat og titalls av butikker å titte i. Gud så deilig det var. Jeg og ei av mine bestevenninner koste oss gløgg i hjel i den fantastiske byen. Strand, shopping, kultur og mat. Hva er det denne byen ikke har å by på? Dette var den siste turen min uten for Norge i 2016, for om ca 5 timer er det duket for et nytt år. Håper jeg har muligheten til å reise enda mer i 2017, både innlands og utlands. Godt nyttår folkens! Vi snakkes i 2017.

Likes

Comments

God jul til alle dere. Det ble ikke noe grønt og glitrende tre på meg i år, men jeg er veldig fornøyd med mitt nye glinsende og blåe juletre som pryder rommet mitt i år. Enda en fordel er at det er miljøvennlig. Uansett om treet er blått, hvitt eller grønt gir det julestemning for min del. Julen i år har vært utrolig bra og jeg er takknemlig for at jeg har en så fantastisk familie å feire med. Håper dere også har hatt en fortreffelig jul i år!

Nå er det heller ikke lenge før 2016 er over og et nyttår står for tur. Det er så utrolig rart å tenke på at enda et år er over. Det er så mye som har skjedd i løpet av dette året, blant annet har jeg flyttet til Oslo, fylt 20, vært i både Marokko og Barcelona, blitt kjent med så mange nye og spennende mennesker og bare levd livet på godt og vondt. Hvis jeg skulle ha beskrevet året med tre ord vil jeg si at det har vært spontant, overraskende og spennende. Alt som har skjedd i løpet av året har kommet så uventet og det er mye som kunne ha gått galt, men tydeligvis har de valgene jeg har tatt ledet til noe bra. Det er så mye jeg har å være takknemlig for. Jeg har vært så heldig å få tidenes romkamerater og begynt i en jobb hvor jeg har fått mange nye venner. I tillegg til dette har jeg begynt å ta opp fag og ikke minst så har jeg noen ideer om hva jeg vil videre i livet. Jeg kommer til å ta med meg alt jeg har erfart inn i det nye året og bruke det til min favør. Takk for et fantastisk år og la 2017 bli et år fylt av kjærlighet.


Likes

Comments

Det er helt uforståelig at for litt over ett år siden befant jeg meg i Thailand blant noen av de vakreste dyrene jeg vet om. Nemlig elefanter!! og de var enda vakrere i virkeligheten. Altså hvis du er i tvil om å reise (generelt) å hjelpe dyr eller mennesker så kan jeg bare fortelle dere at du vil heller angre på om du ikke drar enn om du drar! Og om du ikke får med deg noen andre så dra alene!! Selv om det virker skremmende kan jeg love dere at det å reise alene er vell så gøy som å dra med noen. Det er i hvert fall mye enklere å knytte nye bånd med ukjente mennesker da! Men jeg sier heller ikke nei takk til å reise med folk jeg allerede kjenner. Uansett med eller uten reisefølge ender generelt alle reiser med en fantastisk og unik opplevelse

Likes

Comments

Halla peepez! Nå blogges det fra Oslo City og gud så deilig det er å være i nærheten av alt. Bare jeg går ut av "døra" så ligger alt fra kino, treningssenter, cafeer og matbutikker, og det tar under 20 minutter å gå til sentrum. Så om jeg trives i Oslo er ikke et spørsmål verdt å stille, for selvfølgelig gjør jeg det!! Tiden går i tillegg så utrolig fort når man omtrent er opptatt hele dagen lang med enten jobb, trening eller sosiale begivenheter! Så når kvelden kommer er jeg som regel kaputt. Når det kommer til innflytningen så er jeg ikke halv ferdig med verken å pakke ut eller organisere flyttelasset mitt, haha! Blir bare sliten av tanken, men jeg må vell bare få gjort det snart. I dag har jeg faktisk hengt opp noen bilder så det snirkler seg fremover.

Uken som kommer er allerede godt fylt opp av planer. Begynner blant annet med jobb opplæring i min nye jobb. I tillegg så har jeg vakter i barnehagen og uken blir ikke komplett uten trening eller sosialisering mener nå jeg. Derfor håper jeg at det ikke vil ta for lang tid før jeg sovner i kveld. Med tanke på at jeg skal opp seks i morgen tidlig! Nå skal jeg faktisk snart på trening, så ha en fin dag videre så snakkes vi snart.

Likes

Comments

Hallubabuba!! Nå er det like før jeg flytter tilbake til gamle trakter. Gjett om jeg gleder meg? Helt siden jeg flyttet fra Oslo i femårsalderen har jeg savnet å bo i byen og hvis det er et sted jeg føler en slags tilknytning til så er det Oslo, haha. Så jeg må seriøst få somlet meg til å begynne å pakke! Merker jeg kvier meg litt til det. Heldigvis så er det ikke krise om jeg skulle glemme noe, for "hjemme stedet" mitt er ikke så langt unna byen . Merker at jeg er veldig spent på hvordan dette året blir. Tror det vil by på masse overraskelser på godt og vondt. Trer på en måte inn i "ung voksen" verden, men jeg er mer enn klar for det.

I dag skal jeg til Oslo og takk gud for at jeg snart slipper å være avhengig av diverse transportmidler for å komme meg dit, Tiden blir alt for fort oppbrukt på den måten! Anyway, så skal jeg møte en av mine bestevenninner og jeg har allerede bestilt kino billetter til filmen det som en gang var, og siden vi ikke har sett hverandre på lenge slår vi til med lunsj/middag, ikke minst så skal jeg vise henne hvor jeg snart bor. Dette blir en knall dag er jeg sikker på. Dere må kose dere masse i dag forresten. Hadebra! (Skulle egentlig publiserer dette innlegget i dag tidlig, hahah) 

Likes

Comments