Hei peepps! Her for to uker siden ca. vant jeg to billetter til NRJ music awards Norge. Er så gøy å vinne ting, og var en ganske fin premie og. Koste meg veldig. Masse dansing, godt selskap og deilige drinker. Perfekt kveld ute på byen for min del!

Er det ikke sykt skummelt hvor fort tiden har gått? Det er mange minner som dukker opp fra i fjor, både på godt og vondt... Men life goes on! Nå må jeg leve her og nå, og hvis jeg skal se tilbake på det som en gang var MÅ jeg tenke på de positive opplevelsene, eller hva? Vi snakkes!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Onsdagen sist uke ankom jeg og Sylvana Rhodos by. Ingen av oss hadde vært der før, så vi var utrolig spente på hvordan denne uken i Rhodos skulle bli. Allerede første dagen dro vi på stranden, og etter det besøkte vi bar gaten som lå knappe 200 meter unna oss. Vi hadde egentlig ikke tenkt å dra ut så og si hver dag, men det var umulig å holde seg unna det sprudlende nattlivet der nede, og spesielt når vi ble kjent med så mange hyggelige folk.

Det skjedde alt for mye i løpet av den ene uken, og tror ingen av oss angrer på at vi satte oss på det flyet ned til Rhodos. Har så mange gode minner fra turen, selv om det var litt rusk her og der, blant annet ble både jeg og Sylvana litt småsyke. Jeg har faktisk omtrent ikke tatt bilder! Det sier vell noe om hvor mye vi koste oss, selv om det skulle vært gøy å ha hatt litt flere bilder.

Men nå er jeg i hvert fall drittlei alkohol og det å dra ut, og så det kommer helt klart til å bli en stund til jeg drikker og drar på byen igjen. Skulle gjerne delt opplevelsene og det som skjedde nede i Rhodos, men "hva som skjedde i Rhodos, blir i Rhodos" haha, ikke det at det var noe spesielt rølpete som skjedde, men uansett! Vi snakkes.

Likes

Comments

Hola dere, tenkte å fortelle om en helt fantastisk middagsrett som jeg har MEGA dilla på! Pleier som regel å lage den minst to ganger i uka, haha. KJEMPE godt, enkelt og raskt, og ganske så billig prismessig. Jeg pleier å variere mellom forskjellige typer grønnsaker, men paprika er et must, og som oftest pleier jeg å spise enten ris eller quinoa ved siden av. Så test den ut, kanskje dere ender opp med å bli like frelst av retten som meg.

Likes

Comments

Heyho! Lenge siden sist, var vell i februar jeg postet et nytt innlegg, så det begynner å bli en stund siden. Tenk at det allerede er april, årets første vårmåned og greier. I dag så skinner solen, noe den har gjort nå i det siste, med innspill fra litt regn.

Den siste måneden har det skjedd litt av vært, blant annet har jeg gjort mye skolearbeid, tatt ny tatovering, vært på hyttetur i Trysil og tilbrakt mye tid med venner og familie. Rett og slett kost meg gløgg i hjel!

I dag så er det skolearbeid som står i første rekke, men først så skal jeg og hun ene jeg bor med på trening. Så dere må ha en fin dag videre. Vi snakkes!

Likes

Comments

Null valentines. Null date. Null romanse. Til tross for at det ikke finnes noen spesiell i livet mitt hadde jeg en fantastisk dag. Jeg og en av mine beste venninner hadde en minnerik dag sammen. Vi startet med å trene, deretter dro vi på Delicatessen, å spiste tapas, drakk vin og koste oss enormt. Senere på kvelden var vi på konsert med Post Malone, og jeg var så heldig å fikk bli med Una og hennes venner backstage. Det var en ubeskrivelig opplevelse. Det kan ikke være mulig å ha en bedre valentine day enn det jeg hadde. Blir ganske vanskelig å toppe den i fremtiden! Vi snakkes.

Likes

Comments