Det er helt uforståelig at for litt over ett år siden befant jeg meg i Thailand blant noen av de vakreste dyrene jeg vet om. Nemlig elefanter!! og de var enda vakrere i virkeligheten. Altså hvis du er i tvil om å reise (generelt) å hjelpe dyr eller mennesker så kan jeg bare fortelle dere at du vil heller angre på om du ikke drar enn om du drar! Og om du ikke får med deg noen andre så dra alene!! Selv om det virker skremmende kan jeg love dere at det å reise alene er vell så gøy som å dra med noen. Det er i hvert fall mye enklere å knytte nye bånd med ukjente mennesker da! Men jeg sier heller ikke nei takk til å reise med folk jeg allerede kjenner. Uansett med eller uten reisefølge ender generelt alle reiser med en fantastisk og unik opplevelse

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Halla peepez! Nå blogges det fra Oslo City og gud så deilig det er å være i nærheten av alt. Bare jeg går ut av "døra" så ligger alt fra kino, treningssenter, cafeer og matbutikker, og det tar under 20 minutter å gå til sentrum. Så om jeg trives i Oslo er ikke et spørsmål verdt å stille, for selvfølgelig gjør jeg det!! Tiden går i tillegg så utrolig fort når man omtrent er opptatt hele dagen lang med enten jobb, trening eller sosiale begivenheter! Så når kvelden kommer er jeg som regel kaputt. Når det kommer til innflytningen så er jeg ikke halv ferdig med verken å pakke ut eller organisere flyttelasset mitt, haha! Blir bare sliten av tanken, men jeg må vell bare få gjort det snart. I dag har jeg faktisk hengt opp noen bilder så det snirkler seg fremover.

Uken som kommer er allerede godt fylt opp av planer. Begynner blant annet med jobb opplæring i min nye jobb. I tillegg så har jeg vakter i barnehagen og uken blir ikke komplett uten trening eller sosialisering mener nå jeg. Derfor håper jeg at det ikke vil ta for lang tid før jeg sovner i kveld. Med tanke på at jeg skal opp seks i morgen tidlig! Nå skal jeg faktisk snart på trening, så ha en fin dag videre så snakkes vi snart.

Likes

Comments

Hallubabuba!! Nå er det like før jeg flytter tilbake til gamle trakter. Gjett om jeg gleder meg? Helt siden jeg flyttet fra Oslo i femårsalderen har jeg savnet å bo i byen og hvis det er et sted jeg føler en slags tilknytning til så er det Oslo, haha. Så jeg må seriøst få somlet meg til å begynne å pakke! Merker jeg kvier meg litt til det. Heldigvis så er det ikke krise om jeg skulle glemme noe, for "hjemme stedet" mitt er ikke så langt unna byen . Merker at jeg er veldig spent på hvordan dette året blir. Tror det vil by på masse overraskelser på godt og vondt. Trer på en måte inn i "ung voksen" verden, men jeg er mer enn klar for det.

I dag skal jeg til Oslo og takk gud for at jeg snart slipper å være avhengig av diverse transportmidler for å komme meg dit, Tiden blir alt for fort oppbrukt på den måten! Anyway, så skal jeg møte en av mine bestevenninner og jeg har allerede bestilt kino billetter til filmen det som en gang var, og siden vi ikke har sett hverandre på lenge slår vi til med lunsj/middag, ikke minst så skal jeg vise henne hvor jeg snart bor. Dette blir en knall dag er jeg sikker på. Dere må kose dere masse i dag forresten. Hadebra! (Skulle egentlig publiserer dette innlegget i dag tidlig, hahah) 

Likes

Comments

Sommer, høst og vinter. Sol, regn, vind og snø. En idyllisk øy med nye mennesker og eventyr. Jeg har hatt et uforglemmelig halv år på Risøy folkehøyskole, fått møtt så mange fantastiske bra mennesker og lært mye om seiling og sjø spesielt. Men nå har jeg kommet frem til at det er på tide å ta farvel med alt Risøy har å tilby! Jeg er klar for et nytt kapitel fylt av uoppdagede erfaringer, steder og mennesker. 

Likes

Comments

For litt under 2 uker siden var jeg i Marokko for første gang. Planen var å lære meg å surfe så bra som mulig, noe som funket i starten helt til jeg knakk ribbeinet den andre dagen av oppholdet mitt der. Aner ikke hvordan det skjedde... Derfor ble det i stede lange late dager i solen som jeg gjerne heller hadde byttet ut med surfing. Jeg var kun en uke i Tagazhout og den gikk alt for fort, så hadde ikke gjort noe med et enda lengre opphold i den vakre surfe landsbyen, men jeg kommer helt klart til å reise tilbake igjen og da skal jeg ikke knekke noe ribbein, haha!

Driver forresten egentlig å lager en video fra turen, men redigeringsprogrammet som jeg vanligvis bruker streiket her forleden og derfor må jeg finne ut hvordan program jeg skal bruke i stede.

Likes

Comments

Nå er det cirka tre år siden jeg befant meg i California. Min aller første reise utenfor Europa. Langt vekk men likevel så var det ganske så kjent. Steder som man en gang jeg bare hadde sett igjennom en tv skjerm ble nå også overført til de andre sansene i kroppen og sinnet mitt . Jeg vil si at det er en av de beste tingene med det å reise. Være fysisk og psykisk tilstede 

Likes

Comments