Header

studentresa - magaluf

Så vad har hänt de senaste dagarna? I stort sätt ingenting. Jag har jobbat hela helgen, och är därför, just nu, otroligt trött. Har kommit igång med mitt nya jobb, vilket känns jätteroligt, kommer inom kort skriva exakt vad det är för något och vad det innebär. 


Tillsammans med min klass (nästan alla) så har jag även bokat resa nu till våren, planet tar oss ner till varmare breddgrader, korrekt sagt, till magaluf. Vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta, men det blir väl once in a lifetime, och en sjukt rolig avslutning på dessa 3 år tillsammans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Velveeeeet

Jag har verkligen snöat in mig på sammet, tycker det är hur snyggt som helst, och dessutom är det ett jätteskönt material! Funderar på att klicka hem någon av godingarna nedan.

missguided
asos
nelly

Likes

Comments

Lacetop from asos

Likes

Comments

Yay or nay?

Jag vet verkligen inte om jag hatar eller älskar, att du nu, enligt modebranschen, kan kliva upp direkt ur sängen och bege dig ut, samtidigt som du då ska känna dig hur trendig som helst. Har faktiskt haft svårt för detta, men för varje dag släpper det lite, och snart springer väl även jag iväg till skolan i pyjamas, haha. Seten, är enligt mig, lite för mycket. Men tror man hade kunnat matcha pyjamasskjortorna tillsammans med ett par snygga jeans eller kostymbyxor, med rätt matchning kanske det går hem? Dock tror jag både håret och sminket måste vara on fleek, om det inte ska se ut som du precis klivit upp, tagit din väska och sedan dragit med en gång haha..

From missguided

Likes

Comments

Det är fredagsmorgon, utan att behöva väckas av ett alarm så ligger jag vaken i sängen och kollar på tv4s serie "singelliv". Det vill säga, en skolfri dag för min del, men snart måste jag ta tag i mig själv, göra mig i ordning för att sedan springa ner till bilskolan. Kvällens planer är fortfarande lite oklara, men blir nog en lugn kväll då Anna ska firas rejält imorgon. Puss på er!

Likes

Comments

Efter en okej torsdag med lite plugg samt körlektion tar jag nu helg, så otroligt skönt. Ikväll ska jag endast ta det lugnt, göra mig något att äta och slappa i soffan, så avkopplande. Hoppas ni alla haft en toppen vecka, min har varit precis som alla andra, rätt tråkig och händelselös haha, så hoppas ni har fått det roligare ;) puss

Likes

Comments