Header

Det sa bara klick vid första ögonblick, och jag tror ingen av oss egentligen fattade vad som pågick. Jag var ett hemsläp från krogen, men wiips så hade han mig trogen. Jag föll verkligen pladask när jag fick min första chokladask, nä jag skoja, det var hans charm som gjorde mig alldeles varm.

Vi på Kungstorget stod när jag verkligen förstod, att det var honom jag ville ha, för han är fan så mycket bättre än chocklaaa. Jag är otroligt tacksam att han tog steget direkt, även fast jag kanske då blev helt knäckt.

Ett ständigt stökigt rum, en jobbig bil som alltid säger brum, men åh, jag vill ändå fortsätta spara massa bilder på honom i mitt fotoalbum.

Trygg han får mig att känna, hos honom känner jag mig alltid som hemma. I like him<333333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello allesammans, jag har ej uppdaterat för att jag har egentligen ingenting att skriva om när det kommer till min vardag, för jag pluggar och jobbar, thats it. Nu har jag i alla fall gått på lov, mitt livs sista lov, känns sjukt!!!!! Jag ska dock jobba varenda dag så någon sovmorgon blir det knappt. Hoppas ni haft en toppenhelg i det vårfina vädret, puss!

Likes

Comments

The Color Pink Makes Everything Look Pretty
BITCHIN'

klicka endast på bilderna för att komma till återförsäljaren.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

klicka endast på bilderna för att komma till återförsäljaren.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

BLACK IS MY HAPPY COLOR

Likes

Comments

Herregud tro det eller ej, men jag har legat i bikini hela eftermiddagen då solen gassssat på ordentligt på balkongen och termometern stod därför på över 20 grader. Lyckligt lottad??? Dock är det bra att jag nu, såhär en tidig vårdag, passar på, då det blir 50 grader där under varma sommardagar (dvs ej så ofta..). Jag hoppas i alla fall ni alla haft en toppen måndag, och att ni njutit av värmen. Puss

Likes

Comments