Header
View tracker
View tracker

Det är var som hänt de senaste veckorna, stigit upp vid 5, pallrat mig iväg till jobbet och sedan iväg till skolan, hur flitig och driven? ;) dock trivs jag alldeles utmärkt på mitt jobb, så fräscht och så seriöst vilket känns jättebra! Jag har även, äntligen, klickat hem min studentmössa, 195 dagar kvar i think, sist i Göteborg är vi, typiskt kitas. Annars är det bara massa plugg på schemat... Hoppas på en rolig helg som får en på andra tankar haha..

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag, blir en lugn hemmakväll för mig då jag ska upp och jobba alldeles för tidigt imorgon bitti, dock trivs jag så fruktansvärt bra på jobbet så ska nog inte bli några större problem!

Skolan rullade på precis som vanligt idag, förutom att vi hade utprovning av studentmössor, oherregud, beslutsångesten är maxad, finns ju tusen olika material, kokarder osv..tror vi kunde välja på 14 olika skärmar, skärmar????? Who cares egentligen..

Hoppas ni får en toppen kväll och en utmärkt start på helgen! Puss

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Kan ju inte bara vara jag som storlängtar efter julen, i just love it, alla är glada, fin stämning, massa bak och jättemysig musik, måste vara den allra bästa högtiden. Jag slängde därför snabbt ihop ett collage för att tipsa om några fina juloutfits. Hoppas ni haft en fin dag, puss och kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

asos - petite clothing

Jag har på senaste tiden fått mängder av frågor om jag skulle kunna länka till plaggen jag visar i mina outfit-inlägg, och ja självklart, jag lovar att bättra mig på den fronten. Men jag skojar inte nu, hälften av min garderob är ifrån asos petite avdelning, en avdelning med mängder av snygga kläder för oss små tjejer, sydda och anpassade till oss under 1.65-170 cm om jag inte har helt fel. Här länkar jag till några utav mina höst & vinterfavoriter från just asos petite, klicka endast på bilderna för att direkt komma till produkterna.

Vad som kan vara bra att veta är att många utav de plagg som asos petite har finns även i den "vanliga storleken" samt hos "asos tall", ägnat åt de tjejer som fått äran att bli lång...

Likes

Comments

Trötthet och sjukdom beskriver min vecka ganska bra, känns som det bara blir värre och värre dessutom. Men dagen till ära har även bjudit på glädje då jag har fått mig ett nytt jobb, på h&m, och jag kunde nog inte varit mer tacksam och glad.

Sitter nu, nedkrupen i soffan och trixar lite med min studentmössa, längtar så till våren, ska verkligen bli så fruktansvärt kul då jag har så mycket roligt inplanerat. Men först på schemat, julmys, december hurry hurry!

Likes

Comments

Hopp då var det måndag igen, ny vecka och jag ska väl försöka göra det bästa utav novembermörkret.. Nu, idag ska jag iväg till Stora holm för att få min halkkörning gjord och jag har sedan en del planerat i veckan, mysiga planer i helgen och en jätteviktig jobbintervju redan imorgon, spännande spännande. Hoppas ni får en toppenstart på veckan. Puss

Likes

Comments

En riktig partyweekend för min del, den började med Amandas 18 årsmiddag i fredags, temat var vs och jag vill därför inte lägga ut några bilder, då vi alla tjejer sprang runt halvnakna och flippade loss haha, men sjukt kul hade vi! På lördagen var det Siris tur att firas, vi träffades, drack ett och annat glas vin och fortsatte sedan natten på avenyn, en jätterolig utgång verkligen. Hoppas ni alla haft en jättebra helg, och att ni firat era pappor riktigt ordentligt idag. Puss

Likes

Comments