Header

​New York stays cold in it’s own way and I my heart will always stay warm.

Likes

Comments

Åkte återigen på The Weeknds konsert i Anaheim den här gången. Fick ledigt halva fredagen så både jag och Maja åkte tidigt och det var helt fantastiskt. Hade kunnat gå varje dag om jag så kunnat. Grät så fort han började spela Angel och dansade till Crew Love.

Likes

Comments

I lördags hörde en av mina killkompisar från New York av sig att han är i LA. Och även att han skulle köra en roadtrip till San Diego inom 2 timmar haha, så jag ringde Caroline snabbt att hon skulle packa och följa med.

Vi åkte i 2,5 timmar, lyssnade på musik och kom fram till huset. Där vi fixade oss innan födelsedags festen började och vi hade så himla kul. När killarna gick ut på bar tog vi uber till min gamla tjejkompis från NYC som nu bor i San Diego. Då åkte vi på College fest tillsammans och jag fick träffa hennes vänner.

Dagen efter promenerade vi i staden på Gaslamp District och i Downtown innan vi tog bussen hem. Sen åkte jag med Bo och hans vänner till Gold's Gym för att träna innan vi åt middag på restaurang. Åt fantastisk lax och det fick avsluta helgen.

Likes

Comments

Los Angeles

Idag är det fredag och det firade jag och Amelia genom lunch på Commons at Calabasas. Sunlife har de mest smakrika bowlsen och smoothiesen. Hon är en utav de enda jag klickar med här på västkusten, väldigt svårt att hitta personer lika en själv. Har umgåtts en del med killkompisar annars vilket har varit super bra.

Likes

Comments

Los Angeles

Har änsålänge provat på klubbarna Doheny Room, Highlight Room, Avenue, Warwick och 1oak. Finns tusentals fler men jag har valt varje kväll med omsorg och gjort de bästa som finns här i Hollywood.

Likes

Comments

Totalt älskar acaibowls och det har varit min addiciton så länge haha. Prova verkligen!! Detta är från Manhattan Beach på Paradise Bowls.

Likes

Comments