Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Los Angeles

För två dagar sedan var det barnens sista dag på sommarlovet. Då bestämde jag mig för att köra dem till Griffith Observatory som är ett utsiktsområde och hikeområde för att se hela Los Angeles från ovan. Coolt och nästa gång jag kommer hit vill jag se det på kvällen eller hike där.

Likes

Comments

Los Angeles

I fredags åkte jag, Maja och Mikaela till en klubb i Hollywood som heter Doheny Room. Vi mötte även upp Sofie och alla är eller har varit au pairer.
Vi festade till klockan 2 då klubben stängde men kände inte alls för att åka hem, istället fick vi en adress till en stor efterfest. Det var på ett stort mansion med dansgolv och pool och fri alkohol. Sjukt kul!

I lördags och söndags har jag åkt mellan Malibu beach & Santa Monica Pier för att bada i vågorna och har faktiskt varit ensam nästintill hela tiden vilket jag faktiskt tycker om.

Likes

Comments

Los Angeles

Efter en vecka med jobb, väldigt mycket körande och lite sömn så har jag fått in rutiner med barnen.

Jag tar hand om 4 barn i ett område som heter West Hills i Los Angeles. Vi har 5 minuter till Calabasas och Hidden Hills, så det är ett väldigt bra område.

Zac 4 år, Wyatt 8 år, Gabby 11 år och Annsley är 13 år. Väldigt fin familj och jag känner mig välkommen. Samt att barnen lyssnar på mig vilket är det viktigaste.

Om ni har frågor angående att bo i New York, Los Angeles eller att vara Au pair så kan ni jättegärna kommentera eller skriva på Facebook!

Likes

Comments

New York

Efter 1 år i New Jersey, var det dags att lämna storstadsfeelingen och mina 2 värdbarn. Sorgligt men på ett sätt så sjukt coolt då jag faktiskt har bosatt mig i Los Angeles nu.

Likes

Comments

Resor inom USA

Jag och Alva hade båda springbreak och det fanns inte mycket tvek om saken att vi skulle till Miami. Jag får rysningar bara jag tänker på veckan. Direkt när vi kom dit säger Alva "Jag behöver verkligen festa varje kväll, jag har jobbat så mycket".

Sagt och gjort! Vi prövade majoriteten av alla klubbarna Wall, Story, Baoli och LIV var definitivt de bästa och vi träffade så mycket vänner som tog oss till apartments med vyar över hela Miami downtown, Miami beach (beroende på vilken sida vi var på) och det var middagar och nattklubbar. Sista kvällen var Chris Brown på Story också.

En kväll åkte vi till Komodo som är en lounge för att förfesta, sen åkte vi bil med vår promo till Story. Men det var inte alls lika bra då house musik spelades och vi tycker endast om hip hop. Då gick vi till Wall där Alva träffade några vänner som tog oss till Fisher Island på efterfest.

Klockan var alltså fem på morgonen och vi tog färja ut och hade så sjukt kul. Ön har för dem som inte vet högst BNP i hela USA vilket innebär att det var ett paradis. Vi raceade med golfbilar och satt i hängmatta och såg solen gå upp.

Likes

Comments

New Jersey

Idag var det snödag nummer två. Skolorna håller stängt, föräldrarna jobbade vilket innebär att jag hade barnen hela dagen.

Men de sov först till 10, och sen åkte till kompisar. Det är lika med att jag är ledig haha. Men sen tog de med sig alla vännerna till vårt hus så jag, Riley och hennes kompis åkte och köpte glass till oss och pojkarna.

Kom ihåg att de va snödag haha så frusna som snöbollar åt vi glass!

Likes

Comments

New York - Nattliv

Har senaste två gångerna kört på helt spontana utgångar och inte med tjejgänget utan helt själv haha! Att sitta i Sverige och läsa det måste va konstigt, men eftersom man lär känna vissa promoters och kommer dem nära så blir det som en vän. Även om han måste stå vid bordet och sköta och göra sitt jobb.
Jag har då iallafall gått ensam med honom och vi har känt varandra i fem månader och är jättenära vänner.

Förra söndagen gick jag med honom till Beauty & Essex som är ett brunch ställe. Man äter alltså brunch mitt på dagen först och sen börjar festen vid 5 på dagen. Han sa att de hade öppnat 30 champagne flaskor bara på en brunch haha vilket är helt sjukt. Eftersom jag jobbade dagen efter så tog jag det lugnt.


Denna måndagen åkte jag till phd rooftop klubben för jag var ledig dagen efter pågrund av snödag. I USA kallas det snödag om det är snöstorm och då stänger alla skolorna. Då tog jag chansen att gå ut.

Nattklubbarna är oftast bättre på vardagarna här.

Likes

Comments

Resor inom USA

För tre veckor sedan bestämde jag och Alva oss för att boka bussresa och hotell en natt i staternas huvudstad Washington D.C!

Jag kom till Alva som bor 1,5h ifrån mig på fredagkväll och sov över till lördag. Vi var tvungna att gå upp 4 på morgonen för att börja vår dag. Efter 5 timmars bussresa var vi framme!

Första dagen såg vi The White House, Lincoln Memorial, The Monument, därefter tog vi uber till ett mall i Virginia (staten bredvid). Vi shoppade lite och värmde oss i kylan. Därefter åkte vi vidare för middag i Georgetown (det är som deras gamla stan). Vi åt på en jättegod restaurang och pratade hur länge som helst.

Andra dagen sov vi en timme extra (vilket inte var planerat och jag flög upp ur sängen). Vi startade dagen med att gå på ett museum som hette Space & Air Museum. Det var lika bra som vi hört att det skulle va och va helt ställda. Det fick verkligen oss att tänka till om hur mycket saker vi inte har en aning om.

Vi avslutade med att promenera till Chinatown och äta asiatisk och sen ta bussen hem.

Måste rekommendera vårt hotell också, The Architect som låg två kvarter ifrån The White House!

Likes

Comments

Doroteja

Kommer ihåg tiden mellan jag var 3 - 13 år. Britney Spears var mitt allt, mitt syre i princip. Klippte ut bilder ur tidningar och klistrade in i noteböcker, hade till slut 3000 bilder och man såg inte ens mina väggar i rummet för alla posters.

Min kärlek till Abel nu börjar snart bli lika stor, jag har lyssnat otroligt mycket på rap det senaste året. Och speciellt The Weeknd, det första jag sätter på när jag vaknar, kör bil, duschar, tränar, förfestar. Ja ni vet! Tror det är ovanligt nu för tiden med hype kring just en artist, men alltså det är så naturligt för mig haha. Kan skratta åt det själv, men finns inget som är så fint för mig som hans Trilogy platta..

Likes

Comments