Once again vägrar man inse att det är istid ute och bär alldeles för tunna kläder. Tanken av snö, vinterjacka och slask får mig att vilja gå i ide men det är väl så det är. Kämpa på't

Likes

Comments

Likes

Comments

Rockin' that bomber

Likes

Comments

Tjoolooloo!

I onsdags sa jag till min sis "ska vi dra till London på måndag". And guess where we're going on monday...


L O N D O N!!!!!

Likes

Comments

Kan vi bara diskutera det faktum att man överlevde Magaluf. Dock blev det nästan mer en turistresa än en studentresa.. Inga problem för mig.

Om man bortser från partylivet å allt därtill så ser det ju väldigt fint ut på bilderna and my gang were awesome så det var en cosy resa.

Likes

Comments

Ville spicea upp en hyffsat tråkig outfit för någon vecka sen. Började genast rota runt i garderoben och hittade en gammal leo "bomber" från BikBok. Tror den fanns i deras sortiment för typ 40 år sedan so I think you can say that this outfit is very vintage

Likes

Comments

​Kollar igenom lite bilder från Paris, år 2014 tror jag mig att det var. Så sjukt vacker miljö, byggnader, blommor, caféen, allt var så färgfyllt. Vill verkligen tillbaks.

Likes

Comments

​Fem miljoner år gamla bilder från en mysig trip till Stockholm. Ca enda gången jag bar hatt och om jag minns rätt så stormtrivdes jag inte..keps for the win!

Likes

Comments