Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Hemkommen från England, lika bra som vanligt hade vi det och vi längtar redan tillbaka.

När vi var i Brighton fick jag höra av en kompis att youtubern Amir Akrouti fått hem sin illustration jag skickat för ett tag sedan. Han hade med tavlan i tre av sina videos och det märktes verkligen att han gillade den. SÅ kul!!! Det satte verkligen igång min nya Instagram by.dorm när han länkade den. Innan har jag haft en Instagram med över 12.000 följare. Jag slet som ett ** för den men med tiden kände jag inte att jag kom någon vart och ville mer inrikta mig på modeskisser, design och illustrationer så då skapade jag by.dorm. Ni får mer än gärna checka in den och kolla in Amir Akrouti på youtube! Hörs!!!

Likes

Comments

Ignorera att jag bröt mot alla regler genom att jag hade strumpor på mig jag hade skavsår OKEJ.

Likes

Comments

Erryday crush måste ju ändå vara blommor asså jag får inte nog. LOVE IT!!!

Likes

Comments

Jag är en riktig sucker för "art walls". Alltså typ allt som har med färgsprakande målningar, graffiti och ja, allt med konst egentligen. Jag gjorde lite research innan resan och hittade på Shoreditch. Jag måste säga att jag blev liiiite besviken då jag fick en bild av att det skulle vara i princip målningar på ALLT, vilket det inte var. MEN det var sjukt mysigt och häftigt ändå, gillade verkligen den delen av London och kommer verkligen åka dit igen. Det var skönt att komma iväg från hetsen som lätt kan uppstå på Londons gator. Är du intresserad av kultur, vintage shopping och food markets så är Shoreditch stället för dig! (Shit jag har inte ett samarbete med Shoreditch lol) Hörs!!!

Likes

Comments

Asså SÖTASTE lilla mini ryggsäcken!!!! S'CUTE!!! Köpte den på NEW LOOK här i London and I really love it!! Slängde dit en liten toffs också, för att göra den lite cool lol. Hörs!!!!

Likes

Comments

Vi var nyss uppe i Västeuropas högsta byggnad. The Shard! Det var sjukt!!! Loved it.

Hörs!!!!

Likes

Comments

Mammas födelsedag!!!

Idag fyller mamma 50 år och hennes önskan var att få fira på The Ritz med afternoon tea. Det var seriöst typ den sjukaste upplevelsen. SÅ FINT och så häftigt att få vara med om. Det var verkligen som på film. Man var tvungen att vara uppklädd (vilket jag ej är van vid lol), man hade som en "butler" som seriöst gjorde ALLT åt en. Väntade bara på att bli matad typ haha. Men det var verkligen så fint och mamma blev SÅ glad och nöjd.

Firandet fortsätter och ikväll blir det mat på en spansk/italiensk tapas restaurang och sedan ska vi på the Lion King(!!!) Vi var på den i London när jag var ca 7 år gammal och vi alla älskade den verkligen. Så nu ska vi se om den håller måttet lika väl efter över 10 år. HÖRS!!!

Likes

Comments