Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gjorde dessa två illustrationer för att hedra offren från alla hemskheter som skett i framförallt England på senaste tiden. Manchester, London, några av mina favoritställen.

Jag tappar ord av att ens tänka tanken att man kan vilja göra såhär. Världen mår inte bra just nu, och det verkar bara bli värre.

Likes

Comments

Jag gjorde en illustration av några youtubers inför Guldtuben. Alla som var med på bilden la antigen upp den eller skrev en fin kommentar+gillade så det kändes väldigt kul. Många nya fina hittade till min instagram och det är så kul att se hur många som uppskattar det jag gör. It makes me happy.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Fredrik till Norrköping och övernattade på Kolmårdens vildmarkshotell. Såååå cosy, på kvällen åkte vi in till Norrköping och åt på Pinchos. Bästa.

Idag var vi på Kolmården och hade seriöst mysigaste dagen. Så sjuuukt goda hamburgare hade dom oxå, YUM!!!

Likes

Comments

Sjukaste. Gjorde en illustration av Therese Lindgrens klädkollektion för någon dag sedan. Jag mailade den till henne och tänkte inte mer på det. Men idag fick jag ett mail där hon skrev att hon ÄLSKADE den och att det var den finaste illustrationen hon sett och frågade om hon fick instagramma den!!! Så kul!!!

Dock kom vi överens om att hon skulle ta bort den. Det var många som inte insåg att det var en illustration, utan tänkte att det var ett ideal för vilka som ska få ha på sig hennes kläder... Jag kan förstå tänket att det nästan alltid är "smala" som syns i sånna sammanhang, men samtidigt måste man inse att det inte finns en enda människa som ser ut sådär. Benen är ju nästan längre än kroppen och kindbenen pekar rakt ut utanför kroppen.. Aja, det var synd då hon verkligen gillade den. Men det var ju kul att hon fick se den!!

Likes

Comments

Sassy kassler

Likes

Comments

Igår blev det en trip till our friend i Örebro. So cosy

Likes

Comments