Har legat för lågt med bloggen, varit lagom mycket kaos. Förkyld och dyngsnorig tös, trotisg blivande 4 åring och krämpor i min kropp.

Söndag idag och en lugn och händelselös dag...endast städning. Inväntar svärföräldrarna för middag hos oss. Blir latmiddag (McBurger) och fy i satan vad gott det ska bli ändå, trots fett och superonyttigt.

Nästa vecka kör vi föris fullt och nya livet.


Hörs senare, nu kommer maten :-)

Tjingeling 💜✌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Luften gick precis ur mig, väntar på att klockan ska öka takten lite så man kan gå och hämta vildungarna på föris. Colin hade en jobbig morgon idag, grät och underläppen darrade, det gör så jävla ont i mammahjärtat när barnen blir ledsna under lämning. Clara däremot hade två STORA snorbubblor i näsan och försökte gråta, men kände väl att det inte var någon idé.

Blir så sjukt irriterad på all denna jävla renovering hos grannen. SKAFFA EN BÄTTRE BORR ELLER HÅLL KÄFTEN!! Kakelborrning, betongborrning och all annan borrning...SHUT UP!!!!!!!!!!!!!!!! Går upp och slår sönder badrummet själv snart och visar att det kan gå fortare om man tar i. Nu har dom börjat hamra samtidigt oxå...men GAAAAHH!

Jag drar nu alltså, orkar inte höra på det här längre! Går ut och fotar eller nåt.


Hörs senare ikväll om jag orkar



Tjingeling 💜✌

Likes

Comments

Ett nytt kapitel i mitt liv, ett nytt steg för avslöjanden :-)

The Doris Damp har börjat blogga, och det ska bli en totalgrym blogg, med allt från kaffemornar till vinkvällar, förislämning till hysterivab...då menar jag allt i mitt kaotiska liv.

Just nu så måste jag finslipa lite på mitt innehåll och andas inför en ny vecka med gråtande barn.


Så vi hörs här imorgon


Tjingeling 💜✌

Likes

Comments