Header

Kylie Jenner, Kendall Jenner & Gigi Hadid är goals, man kan väl inte vara emot? De är sååå snygga så det är gal1!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blir jag hemma från skolan, har huvudvärk så det dånar när jag endast ställer mig upp. Vet ändå att det kommer gå över efter en värktablett men kände att jag lika bra kunde vara hemma och jobba/fördjupa mig i matte lite extra sådär. Ligger så mycket efter och jag är verkligen inte smart. Matte är inte mitt starkaste ämne om man säger så. Vi har iallafall prov på torsdag, då man ska ha hunnit jobbat klart grön kurs åtminstone, jag är inte ens klar med den kursen... Jag är verkligen inte redo för provet så det gäller att jag tar tag i matten nu idag när jag har chansen.
Innan arbetet så tänkte jag gynna mig själv ett avsnitt från en serie, låta huvudvärken lägga sig och låta tabletten värka helt enkelt.

Började kolla på serien Grimm igår, den gjordes under 2011 tror jag. Inte så gammal ändå! Den var iallafall sjukt spännande och handlar om Nick Burkhardt som arbetar som mordutredare i Oregon och har en besynnerlig hemlighet: han är ättling till en grupp jägare vid namn Grimm, som har till uppgift att stoppa spridningen av övernaturliga varelser i världen. Bröderna Grimm skrev sagor som barn har älskat i flera generationer. Men föreställ dig nu att skurkarna är verkliga, och att Nick är den enda som kan stoppa dem. Folksagor är inte berättelser... de är varningar.
Genre: Drama, Skräck, Fantasy & Mysterium.

Har bara sett några avsnitt men känner redan nu att det kan bli en favorit och skulle tipsa er till att kolla på ett avsnitt av den iallafall.

Kram!!

Likes

Comments

Jag ber så mycket om ursäkt, man kan nästan tro att jag slutat blogga när min blogg ligger nere så länge som den gjort. Nu när jag skriver och tänker efter så är 4 dagar som ett hårstrå från ens hår om ni förstår vad jag menar. Det är ju inte katastrofalt om jag tittar på mina andra "pauser" jag har haft på andra bloggar. Dessa 4 dagar var ingen pause, eller jo på ett sätt. Det var även mycket som hände nu i slutet av denna vecka, både bra och dåliga saker. Har mina anledningar och förklaringar men tänkte att jag inte ska behöva skriva ner alla sådana i detta inlägg. Vill ni ha svar på tal får ni kommentera och så kan jag svara då istället, det skulle bli ett så trist och tråkigt inlägg och läsa, tycker jag iallafall.

Anyways, om jag kortfattat ska säga vad som har hänt sedan i torsdags så, varsågod:

Torsdag - Skoldagen var ganska kort, jag hade panik inför gårdagens luciaklädsel, lussekuppen (skol-grej).

Fredag - Lucia i skolan, började 7 på morgonen, chill skoldag (film i utbyte mot lektioner), tog en powernap hemma (jag var såååå trött), packade till mamma, cyklade till mammsen, träffade Crystal på kvällskvisten och vi hade jätte kul och jag somnade tidigt på kvällen.

Lördag - Vaknade sent, åt en seg frukost, huvudvärk, kollade ikapp serier hela dagen och orkade inte göra ett piss, Selma kom över på kvällen och sov över tills idag.

Söndag - Vi vaknade sent, åt brunch, umgicks med Selma, Selma begav sig hemåt och jag kollade på första Spider Man filmen (grym), duschade, pluggade matte och åt middag nyss.

Så sammanfattat, har haft si sådär ganska fullt upp, eller jag har varit upptagen och gjort andra saker helt enkelt, det händer alla människor ibland.
Men jag hoppas ni har haft det bra då jag haft annat och göra. Nu får ni njuta av kvällen och försöka koppla bort den dumma söndagsångesten, dock är det den sista söndagsångesten för i år!

Kram!!

Likes

Comments

​Ge mig snö och snälla omvandla regnet som faller idag till snö. Att det regnar och inte snöar? Jag vill ha snö nu, helst igår!

Likes

Comments

Dessa dagar, precis innan jullovet, är bland de jobbigaste som finns. Alla lärare lägger sina olika "deadlines" på prov och inlämningsuppgifter precis i de sista veckorna innan lovet.
Har nog aldrig känt mig så stressad men ändå lugn. Jag mår bra, stressig tillhör min personlighet dock.

Att vi kör lussekuppen (många innebandy matcher mot de parallella klasserna och även 6:or, 7:or och 8:or) och även ett luciatåg på fredagen som inte börjar klockan 8 utan klockan 7, en hel jäkla timme tidigare... Känner mig så stressad för ska klara av att hinna med att fixa håret (locka det) och sedan sminka mig på den lilla tiden jag vet att jag kommer ha. Är svårväckt och nästan hela min familj hos pappa vaknar eller väcker mig typ aldrig, vilket stör mig, och jag kommer antagligen vakna halv 7 som jag gör nu en vanlig skoldag. Det gör mig nervös alltså!

Känner bara att jag vill begrava mig själv under täcket hemma, inlåst på mitt rum och bara ligga i ide som björnarna gör. Orkar inte med denna tidsperiod! Kan jag bara få lov, snälla. Kunde vi inte ha fått det för några veckor sedan känner jag. Vill ha lov nu och ha det för evigt känner jag!

Har alltså inte haft en sån bra vecka hittills, gjorde ett kemiprov idag och det gick dock mycket bra. Kändes som om jag kunde det mesta! Nu måste jag göra klart en rapport av textilslöjds arbetet som jag knappt har börjat på och det ska då vara inne på fredag. Får väl hoppas på att jag kan detta, för jag är inget fan va slöjd tyvärr.

Ha det bra, stressa ner och tänk positivt att vi får lov snart om ni inte redan har fått det.

Kram!!

Likes

Comments

Bilderna är tagna från We Heart It.

The Hunger Games är för mig en sådan stor inspirationskälla. Allt med denna filmserie är mer än positivt! Kan inte finna ett enda skäl till att klaga på något när det kommer till dessa filmerna, allt är bara inspiration! Om ni inte har sett filmerna ger jag er ett råd, ett tips, ett förslag, ett utrop, en påminnelse till er, det är en av världens bästa filmserie och den måste kollas på om man inte har sett den. Har ni inte sett den har ni missat en hel värld. Jag menar verkligen att dessa filmer är så sjukt himla bäst! Man får så många tankar och frågeställare i ens huvud och ibland förstår man ingenting men det är just det som man sitter och klurar på genom filmens gång. Ni måste se den, och om ni redan har sett den så skadar den inte att bli sedd en gång till haha. Detta är iallafall ett av mina bästa filmtips!! Jag ger er en order till att kolla på de, de kan vara tröga i början men ge de en chans. Kan verkligen inte förklara kärleken till dessa, skulle kunna kolla på de dag in och dag ut. Jag är seriös! Jennifer Lawrence är huvudpersonen och spelar "the girl on fire" Katniss Everdeen.

Tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips, tips!!

Likes

Comments

​Tycker det är så himla fint med flätor. Älskar alla olika slags, dessa ovan är dock lite mer av en rufsig och "oredafläta" eller vad man ska kalla det. Har dock inte hårtypen för dessa med lite rufsig känsla och mycket volym. För er som inte visste har jag väldigt väldigt tunt hår och det suger! Vill ha tjockt och fylligt hår och inte se ut som en flintis när jag har uppsatt eller även i vanliga fall, så fult tycker jag personligen. Jag har då, som sagt, extremt tunt hår!

Likes

Comments