Hej på er! Jag bloggar ifrån soffhörnet som vanligt, det har blivit bloggplatsen i nya lägenheten.

Blev inget gym idag, är så sliten i kroppen just nu efter denna helvetesvecka, så sov ut rejält istället innan jobbet. Imorgon börjar jag 14, så då ska jag nog hinna träna innan, och på fredag är jag ledig.

Kvar att göra idag är:
- Laga kvällsmat
- Slänga i en tvätt
- Diska
- Vila i soffan
- Borsta Shivas tänder

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 11 Readers

Likes

Comments

Vi gör inte mycket mer än myser

Hej på er! Nu är jag trött, mätt och belåten efter Zumban, och sitter i soffan med Shiva i knät.

Idag har jag varit ledig och det har varit så otroligt efterlängtat och behövligt att få vila lite. Jag har varit på gymmet och kört ett mage/nedre rygg-pass, satt upp en gardin till med mamma, Emma dök förbi en stund, sen har jag Zumbat och ätit.

Är otroligt trött i kroppen och nu ska jag duscha innan jag spenderar resten av kvällen i soffan med snosfröken.

  • 12 Readers

Likes

Comments

Tjena! Äntligen är jag hemma ifrån min sista jobbkväll innan en ledig dag! Jobbet gick bra, men jag kände hur jag var lite seg i kolan efter 6 stängningar denna vecka + flytt. Så jag ska verkligen njuta av mina jobbfria måndag imorgon!

Jag kom hem vid 23:40 och då bytte jag om, och borstade tänderna på shiva.

Detta är andra gången jag borstar tänderna på henne och jag tyckte det gick väldigt bra. Men när vi skulle ta tuben med Lack så var hon lite trött på mig, så då fick jag kämpa.

Nu ligger hon i knät hos mig och sover, jag ser på serie på Netflix men ska strax flytta mig till sängen.

  • 13 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte att jag skulle ge bloggandet en chans till nu när det kanske händer lite mer intressanta saker i mitt liv!

Jag jobbar på Maxi som kassaledare och har precis (denna helg) flyttat hemifrån till min första egna lägenhet! Det är en mysig 2a på 54 kvadrat på högsta våningen och med mig har jag Shiva. Min systers katt som hon överlåtit till mig.

Inatt var första natten i lägenheten. Det kändes jättebra, trots att jag vaknade några gånger av att Shiva var så aktiv.

Vaknade vid 6 och då fick hon mat, sedan somnade jag om och sov till 9:30. Handlade lite smått igår, frukost tills idag och lite mer.

Sedan dess har mamma, pappa, Elvira och Rasmus varit här och vi hard att upp tavlor, lite gardiner m.m.

Just nu är det mysläge i soffan med katten i knät, senare ska jag storhandla och sen åka och jobba!

Önskar er en trevlig kväll!

  • 17 Readers

Likes

Comments

Jag har stukat foten grovt och inte kunnat gå på 4 dagar.


Jag har börjat med praktiken igen på scandic winn. Går ons-fre.

M avslutade de som fanns mellan honom och mig förra onsdagen, och jag har mått väldigt dåligt sen dess.

Zumban är det som ger mig positiv energi just nu. Där kan jag glömma allt i en timme och bara ge järnet och 150% till deltagarna.

Likes

Comments

Gissa vem som inte klarar av att handla LITE när hon handlar på zumba.com. Ett par sjukt snygga tights och sportbh + ett linne ifrån den nya kollektionen.

Känner att jag verkligen måste prioritera mina köp nu resten av månaden. Juli-augusti har varit stora slös-månader, men det är väl så det blir på sommaren! Jobbar man kan man slösa!

Hur mår jag annars då? Jag mår faktiskt väldigt bra. Jag spenderar mycket tid på jobbet och jag börjar känna mig väldigt bra på mitt jobb, jag vet vart allt finns och krånglar kaffe eller juice- maskinen så kan jag krångla tillbaka. Jag spenderar mycket tid i gymmet eller på Zumban och mycket tid hos Mathias.

Likes

Comments

Hej på er! Hur ligger det till? Jo. Jag har varit otroligt sjuk, en helt galen förkylning bara dök på mig o jag kunde inte stoppa det, så jag har legat sjuk sedan söndag för två(!!!) veckor sedan.

Eller ja, jag har väl tvingats leva ändå, så trots att jag varit sjuk har jag hunnit med saker som min krogdebut, träffa nya människor, jobbat och haft 3 körlektioner.

I onsdags försökte jag på mig Zumba igen, ni vet.. 2 veckor borta från Zumban, förstår ni abstinensen? Bara en äkta zumbis förstår..

Jag har jobbat sen i torsdags och har ett pass imorgon söndag innan jag får lite ledigt. Så idag passade jag på att åka till gymmet och det gick väldigt bra. Det är viktigt att börja med något som är kul så man får motivationen, så jag körde såklart rumpa och axlar!

Helgen som kommer ska jag kanske till nöjesfabriken med Sara och sedan ska jag på äventyr.

Vill försöka uppdatera mer, så ska väl ta tag i det.

Likes

Comments

Hej på er! Längesedan nu. Vad gör jag om dagarna?

Jag tränar på gymmet, dansar zumba, jobbar på mitt underbara jobb, pendlar, solar och försöker umgås med Elin när hon har tid för mig!

Min midsommar spenderades i gräsmark, inte så rockigt, men nu vankas Putte i Parken OCH broiler på tempel de kommande 2 helgerna så nu händer de saker.

Hoppas ni har det bra så hörs vi när vi hörs.

Likes

Comments

Dag 1 är snart avklarad på min c9 kur. Jag ska ta en frukt till innan dagen är slut, och dricka lite mer vatten.

Dag 2 ser ut som dag 1 matvägs, och sedan mer än dubblas det jag får äta dag 3-9. Längtar dit kan jag säga er, är så hungrig o mina cravings efter grillkorv och tacos är OTROLIGA!

Ska bli häftigt med resultaten som kommer, skönt att bli av med sockerberoendet och kul med motivationen att fortsätta kämpa mot drömkroppen.

Likes

Comments