Jag har stukat foten grovt och inte kunnat gå på 4 dagar.


Jag har börjat med praktiken igen på scandic winn. Går ons-fre.

M avslutade de som fanns mellan honom och mig förra onsdagen, och jag har mått väldigt dåligt sen dess.

Zumban är det som ger mig positiv energi just nu. Där kan jag glömma allt i en timme och bara ge järnet och 150% till deltagarna.

Likes

Comments

Gissa vem som inte klarar av att handla LITE när hon handlar på zumba.com. Ett par sjukt snygga tights och sportbh + ett linne ifrån den nya kollektionen.

Känner att jag verkligen måste prioritera mina köp nu resten av månaden. Juli-augusti har varit stora slös-månader, men det är väl så det blir på sommaren! Jobbar man kan man slösa!

Hur mår jag annars då? Jag mår faktiskt väldigt bra. Jag spenderar mycket tid på jobbet och jag börjar känna mig väldigt bra på mitt jobb, jag vet vart allt finns och krånglar kaffe eller juice- maskinen så kan jag krångla tillbaka. Jag spenderar mycket tid i gymmet eller på Zumban och mycket tid hos Mathias.

Likes

Comments

Hej på er! Hur ligger det till? Jo. Jag har varit otroligt sjuk, en helt galen förkylning bara dök på mig o jag kunde inte stoppa det, så jag har legat sjuk sedan söndag för två(!!!) veckor sedan.

Eller ja, jag har väl tvingats leva ändå, så trots att jag varit sjuk har jag hunnit med saker som min krogdebut, träffa nya människor, jobbat och haft 3 körlektioner.

I onsdags försökte jag på mig Zumba igen, ni vet.. 2 veckor borta från Zumban, förstår ni abstinensen? Bara en äkta zumbis förstår..

Jag har jobbat sen i torsdags och har ett pass imorgon söndag innan jag får lite ledigt. Så idag passade jag på att åka till gymmet och det gick väldigt bra. Det är viktigt att börja med något som är kul så man får motivationen, så jag körde såklart rumpa och axlar!

Helgen som kommer ska jag kanske till nöjesfabriken med Sara och sedan ska jag på äventyr.

Vill försöka uppdatera mer, så ska väl ta tag i det.

Likes

Comments

Hej på er! Längesedan nu. Vad gör jag om dagarna?

Jag tränar på gymmet, dansar zumba, jobbar på mitt underbara jobb, pendlar, solar och försöker umgås med Elin när hon har tid för mig!

Min midsommar spenderades i gräsmark, inte så rockigt, men nu vankas Putte i Parken OCH broiler på tempel de kommande 2 helgerna så nu händer de saker.

Hoppas ni har det bra så hörs vi när vi hörs.

Likes

Comments

Dag 1 är snart avklarad på min c9 kur. Jag ska ta en frukt till innan dagen är slut, och dricka lite mer vatten.

Dag 2 ser ut som dag 1 matvägs, och sedan mer än dubblas det jag får äta dag 3-9. Längtar dit kan jag säga er, är så hungrig o mina cravings efter grillkorv och tacos är OTROLIGA!

Ska bli häftigt med resultaten som kommer, skönt att bli av med sockerberoendet och kul med motivationen att fortsätta kämpa mot drömkroppen.

Likes

Comments

Du behöver Vaniljkvarg, hallon, mjölk och is. Mixa och njut :)

Likes

Comments

Lycka för mig. Lycka för mig är både materiell, fysiskt och psykisk lycka.

Att tillexempel få nya snygga kläder är lycka för mig. Att tjoa, skaka rumpa och inte kunna sluta le på Zumban är lycka för mig. Att må bra i sig själv som person är lycka för mig.

Igårkväll körde jag zumba i 1,5h, idag var den i 1h och man vill inte sluta. Man vill bara fortsätta och fortsätta.

Zumban tar fram glädjen inom mig. Zumba har hjälpt mig enormt med mitt självförtroende. Zumba har gett mig kärlek, glädje, självförtroende och motivation.

Det är verkligen det bästa jag vet. Fuck att gå ut o springa, eller lyfta tråkiga vikter när man kan skaka och dansa bort fettet på kroppen.

Har även hämtat ut paket idag. Freddyyyyyyystooore!

Likes

Comments

Äntligen är jag hemma. Hemma i mitt hus på drevstagatan. Känna enormt skönt att resan faktiskt är över. Att det inte är speciellt många fler moment nu.

Men vilket äventyr. Vilken resa jag fått gjort. Wow.

Planet lyfte klockan 06:55 från Alicante och landade 10:20 Karlstad.

Då fick jag se pappa som höll upp en stor skyllt där han skrivit DORA 18 ÅR. Han ska alltid hålla på haha.. Världens bästa pappa, även fast jag inte erkänner de.

Idag har jag hunnit med att packa upp, åkt till maxi, färgat håret med Elin och träffa Patrik.

Nu ska jag försöka sova i värmen här hemma, för jag sov bara 2 timmar inatt och ska upp 6:15 imorgon.

Fick även träffa extramamma Shona en liten stund och fick en present (eller 2 egentligen). 2st 150kr presentkort på hm. Wow!! Tack så otroligt mycket säger jag bara!

Likes

Comments

Klockan närmar sig 01:00. Om 2 timmar ringer min väckarklocka och om 3 sätter jag mig i taxin till Alicante flygplats. Om 6 timmar lyfter mitt flyg och om 10 timmar får jag se Karlstad och pappa igen. Förhoppningsvis.

Det här med flygrädsla är stort hos mig. Jag är en människa som vill ha koll på läget. Jag vill inte sätta min framtid - och absolut inte mitt liv - i andras händer 10 000 meter upp i luften.

Jag skräms av tanken att det enda mellan mig och att falla fritt mot en säker död är en stol och en cylinder. Jag skräms av att något ska gå fel, att något ska hända däruppe och att planet bara tvär-störtar neråt.

Men jag försöker hålla lugnet så länge jag kan, ska förhoppningsvis få mig två timmars sömn nu, sen gärna sömn under bussresan, och drömmen är även sömn på planet, men det är svårt att somna när man har "flee or fight" stadiet och adrenalin under hela resan. Men man kan ju alltid hoppas.


Jag ska försöka tänka på allt bra som väntar mig hemma. Familjen, Patrik, vännerna, resterande av min garderob, Zumban, C9 och min 18 års fest.

Det ska gå det här. Den här tjejen ska hem till mamma och pappa. För hon saknar dem. I Love you

Likes

Comments