Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Körde ett kvällspass idag i form av cardio (5min uppvärmning i hastighet 6.4, 10min i hastighet 5.4 och lutning 15, 10min jogging i hastighet 9.5 och 8min intervaller 20x50) och lite squats och massa stretching/handstands/back rolls och lite pingis som jag vann på?! Haha! Lite stolt som tog mig till gymmet idag, det var en sådan regnig dag då man inte känner för det! 

Likes

Comments

Hann aldrig blogga igår då jag spenderade dagen på ett kontor i Östermalm, med korta inspelningar för reklamfilmer. Mötte upp fina E efteråt för middag på Fisk & kött, helt emot mina moraler men väldigt trevligt var det innan jag fick skynda mig till tåget.

Idag har jag mestadels jobbat, hemifrån. Ideal. Även bokat två möten i Stockholm på fredag vilket blir prima även de. Ska snart ta mig till gymmet för ett långt härligt pass. Förhoppningsvis får det mig att tänka på annat än hur mycket jag saknar de i Dubai.... 


Likes

Comments

Hey you guys, haft en sjukt bra dag med alltifrån mandel-pannkakor till träning till middag ute och promenad vid vattnet och grillad halloumi (min absoluta favoritmat atm) inblandade. Mest glad för att jag har hunnit umgås med bror min under kvällen, och ett sjukt intensivt gympass. I övrigt mår jag prima (still sad for leaving Dubai but I'll give it some time.). Imorgon står jobb, träning och filmkväll på schemat. Nu ➝ Sex and The City n sleep!

Så duktig som tog med kameran!


Likes

Comments