Efter en heldag på espresso house igår med plugg kände jag mig ganska trött. Packade ihop min dator, kurslitteratur, kalender och massa pennor. Det var dock en viktig sak jag ovetandes hade glömt, som jag än frustreras över att jag glömde. Traskade hem glatt från espresso house och lyssnade på musik, väl hemma tog jag en powernap för att sedan åka till skolan på kvällen för en gruppuppgift. Det var när jag skulle till skolan som jag insåg att jag glömt den. Min plånbok var borta. Vände upp och ner på hela lägenheten. Det tog mig 3h att städa upp allt igen. Kunde inte hitta plånboken någonstans, så i min hysteri spärrade jag alla kort jag kom på fanns i plånboken.

Idag svängde jag förbi espresso house på väg till skolan, och gissa vad jag hittade, min plånbok såklart. Är väldigt glad men ändå inte. Nu har jag ju redan spärrat alla korten. Dags att ta fram saxen antar jag. Jag är väldigt tacksam att min plånbok hittade tillbaka i alla fall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är inte alltid bra på att laga mat, det går oftast i vågor. Ena sekunden känner jag mig som en stjärnkock, att jag kan stå sida vid sida med Gordon Ramsey, sen bara försvinner alla skills jag någonsin haft och jag kan inte ens följa ett simpelt recept. Dessa kontraster är väldigt jobbiga. För några dagar sedan skulle jag laga grönsakscurry. Det enda som gick rätt var väl antagligen att jag inte skar mig när jag skulle skära upp grönsakerna. Hade tagit fram alla ingredienser och förberett mig, läst igenom receptet ett antal gånger. Hade spisplattan på högsta värmen då löken och currypastan skulle stekas med grönsakerna. Innan jag började med receptet ville jag veta hur kokosmjölk såg ut då jag aldrig använt det innan, min nyfikenhet tärde på mig. Blev ganska fascinerad faktiskt att det var ett tjockt vitt lager högst upp när man öppnar burken, tog fram en kniv och började röra om i kokosmjölken, insåg att det faktiskt inte bara var en tjock sörja. Blev så fokuserad på detta att jag helt glömde bort receptet och att grönsakerna skulle stekas innan, tillsammans med curryn och löken. Hällde kokosmjölken i en alldeles för varm stekpanna och herregud vad jag ångrade mig direkt. Hela mitt rum blev rökfyllt, tog inte lång tid innan brandlarmet satte igång! Att behöva ringa hyresvärden och be honom stänga av brandlarmet har jag nog gjort lite för många gånger nu. När hyresvärden hade stängt av brandlarmet fortsatte jag med mitt matlagningsäventyr. Hade hällt i alla ingredienser men kände mig ganska pessimistisk angående det här. Skulle precis stänga av spisplattan och börja äta min mat, insåg dock att grönsakerna saknades. De stod ju bredvid spisen, helt orörda. Hällde snabbt i de och tänkte inte mer på det, var väldigt hungrig och orkade helt ärligt inte med flera misslyckanden. Min grönsakscurry blev så stark att min mage var förstörd i en vecka efter denna dag. känslig mage. väldigt ovärt känner jag nu i efterhand. Blir definitivt revancsh på detta recept snart!

Likes

Comments

​Imorse tog jag mig till gymmet alldeles för tidigt, egentligen klockan 11 men det var en seg morgon. När jag skulle packa in bilnycklarna och plånboken i skåpet visade det sig att jag endast tagit med mig låset, måste ha glömt nyckeln hemma eller något, mina skor hade jag ställt på skohyllan som finns i omklädningsrummet. Jag la mina värdesaker i gymmet och körde på med PT passet. Ca 1h efter hemkomsten skulle jag handla lite mat och ville ha mina favoritskor, ett par trogna vita Nike som jag haft i tre år, men jag kunde verkligen inte hitta de. Vände upp och ner på hela lägenheten, till den graden att jag faktiskt spenderat några timmar på att städa upp allt igen. Mitt i all röra kom jag på att jag måste glömt ta mina skor från omklädningsrummet. De är förhoppningsvis fortfarande på gymmet, och jag känner mig tom i kroppen. Heja onsdag!

Likes

Comments

Idag investerades hela 199kr i en grill, som läcker tändvätska. Det är riktigt trevligt att grilla och dricka vin, speciellt när det krävdes blod, svett och chips för att få ihop den. Belöningen vi fått för grillen är en del alldeles för välstekt kött men det ska väl rensa magen, eller ge en sämre minne har jag hört, får se vad som kommer först.

Likes

Comments

​Hej! Du kommer inte få veta vem jag är men du kommer få ta del av mitt liv på ett eller annat sätt. Det pågår väldigt mycket i mitt liv, för det mesta är jag precis som du, men det finns en del saker jag gör som du kanske inte gör. Jag misslyckas med matlagning 3/5 gånger och har startat brandlarmet en hel del, ibland glömmer jag att sova och ibland är jag som en duracell kanin, vissa dagar sover jag bara och ibland dagdrömmer jag om min säng. 

Mina vänner ville att jag skulle starta denna blogg. Bloggen där jag berättar om allt möjligt som händer i mitt liv som man inte trodde var möjligt. Saker man inte kunnat tro var möjliga om man inte kände mig.  

Hjärtligt välkommen att ta del av alla miserabla misslyckanden jag går igenom var dag💓

Likes

Comments