Mitt lager fylls på!
Jag har fått nya nagel saker från min svägerska/bror och min syster. snart kan jag förhoppningsvis börja med min hobby igen men de lär dröja ett tag tills dess!

Likes

Comments

Jag har en sådan otrolig familj. De stöttar mig just nu när ja har problem med ena syrran som tyvärr tagit alla mina nagel saker ifrån mig. 😢
De försöker åter uppbygga min kollektion för att min hobby ska fortsätta. Jag är så otroligt lyckligt lottad över att ha dom tre systrarna i mitt liv plus att min svägerska är med i arbetet, och min bror har verkligen varit där för mig idag. Han har verkligen gjort min dag till de bättre bara över att ha gjort en liten sak som förgyllde min dag! Så om du ser det här (vilket jag tvilar på) du är världens bästa bror som andra bara kan önska sig. Men jag behöver inte önska jag har honom redan!😢❤

Likes

Comments

Målade/testade mina nya nagellack från hm idag!! jag kan säga att jag älskar pigmenteringen på dem så himla mycket.

Likes

Comments

Jag blir så jävla irriterad på syrran nu! hon har haft baksmälla hela veckan och nu fick jag reda på att den enda anledningen till att pappa skjutsade mig till stationen var bara för att hon inte ville gå upp tidigt!!! usch jag hatar att du existerar! din narcissistiska, själviska, idiotiska, dumma idiot!! jag har bara lust att gå fram till henne med flytt kartonger och säga: packa ihop alla dina saker, du ska härifrån!

Men om jag säger de så lär ju jag bli den som åker så hon är pappas lilla ängel! De bästa med hela saken är ju att jag har gått och blivit deprimerad pga henne. De enda som är bra med att hon flyttat in är att min bror visat intresse för att bjuda hem mig till honom och han har gett ut sitt nummer och sagt "ring". Han är den enda pappa lyssnar på och han har lovat att fixa de! Just de faktumet att han fick mig att börja gråta för att han lovade mig. Tänk att behöva gråta sig själv till sömns varje dag. Och de kommer äntligen ordna sig någorlunda! Tack världens bästa bror!:*:*<3

Likes

Comments

Man skulle ju kunna tänka sig att jag just nu sitter hemma med mina föräldrar framför tv:n i Bålsta men nej jag njuter mina sista dagar av lov ca 23 mil hemifrån. Japp, jag ska inte hem förren på söndag. Jag är hemma hos min syrra och hennes man. Julhelgen var ändå rätt så nice men ett underställ är inte de första jag har i huvudet när jag tänker ut vad jag vill ha! Så mina föräldrar köpte ett rosa, ett Rosa underställ. Dom ger ett rosa plagg till tjejen som bara äger max två plagg med färgen rosa i sin garderob. Det är också så jag skulle vilja ha de. Men nja jag ville ju köpa ett själv så. Då slapp jag de.

Nyår var dock en flopp. Men ändå både underhållande och mysig. Jag och min svägerska satt och skrattade åt en väldigt patetisk person, som satt och flörtade med vår granne. GRANNE! Jag fattar inte. Så där satt jag och min svägerska och skrattade åt hur hon betädde sig!

Resten av lovet har jag tagit tillfället i akt att slappa och ignorerat skolan totalt.

Likes

Comments

Idag så har jag satt förlängningar på mig själv. De vart lite misslyckat då de är svårt att göra på sig själv

Likes

Comments

Något som gör mig irriterad är ta mig fan det där irriterande ljudet som INTE väckte mig imorse! seriöst, den skulle ju ringa klockan 05.30 idag men nej nej min telefon ska fortsätta irritera mig! sanslöst!

Likes

Comments