Införskaffade mig idag denna nyhet från Maybelline endast 39:-. Testade den direkt när jag kom hem, det verkar som det har blivit lite hysteri över att alla ska ha denna nu men jag var mer än nöjd över resultatet! Läpparna blev lena och fick en fin glansig färg. Tips!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Dagarna bara passerar förbi utan att man ens hinner reflektera över det. Därför har bloggandet blivit lidande, det pågår allt för mycket just nu så tiden räcker inte riktigt till. Jag har nu hunnit fylla 18, hur sjukt är inte ens det, jag har jobbat massa, pluggat till alla dessa prov vi har och det är ännu inte slut. Jag har även tränat en hel del men även börjat ta golfen på allvar då jag fick lektioner i present så att jag ska ta det gröna kortet. Fick även en pulsklocka i present vilket var väldigt roligt då jag länge tänkt köpa en!

Hur det blir med bloggandet framöver låter jag vara osagt eftersom jag inte vet hur mycket tid jag kommer ha över. Vi får hoppas på det bästa i alla fall!

Ha en super bra dag.


Likes

Comments

Hej!

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för denna dåliga uppdateringen denna vecka. Men det finns faktiskt en anledning, SKOLA. Usch den tar verkligen upp så mycket tid, särskilt om man går natur. Aja det är väl värt det i framtiden. Tyvärr ser det inte så mycket ljusare ut för bloggen den närmaste tiden eftersom proven inte tar slut och golfperioden även har börjat vilket betyder jobb! Men det är bara roligt.

Tänkte bara att jag skulle berätta lite om den senaste tiden, jag har firat en vän som fyllde 18 så då vart det fest, jag har som sagt pluggat en hel del, umgåtts med vänner, besökt den nya frozen yoghurt stället i Linköping, övningskört både hemma och på körskolan, i helgen var det riktigt varmt så har även spenderat lite tid i solen och sedan har jag såklart tränat en hel del.

Ha en super bra kväll
Likes

Comments


Träningstopp 149 :- H&M

Likes

Comments