MATHILDAMATOBAK

Ledig dag och fick bak feeling! Bakade både bullar, lussekatter och 5 minuters kola!
Och de vart så bra och så goda. Hejhej matblogg för nu tänkte jag gå all in till jul att baka massor go saker eftersom vi är hemma i år, jag bara älskar julen med allt från köpa julklappar till att baka och julpynta!! Och inte tal om julmusiken som ekar ut från högtalarna!!!
Gillar ni julen med?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MODE, MIN VARDAG

Godmiddag alla där ute! Jag vill hissa detta läppglanset som jag köpt från Chanel, de är ingen färg i och de är bara så perfekt! Och jag bara älskar de.

Min fredags Hiss är Forni och Hamiltons podd!!!
In och lyssna för de är bara helt fantastiska

Likes

Comments

MIN VARDAG, MODE

Hej hopp! Den bästa dagen på hela veckan hade de varit om man hade måndag- fredags jobb, men bitter är inte jag.. för jag är ju ledig i torsdag och fredag. Och jobbar helgen .

Men i dag när jag vaknade och insåg att de Stog -1 grad så fick uggsen användas för första gången i år!


Sen måste jag hylla onsdagarna för först är de bonde söker fru efter de saknad och sist men inte minst så är de pH final!!
Nu ska jag krypa ner i sängen och se mina favorit program.
Pusss

Likes

Comments

MATHILDAMATOBAK, MIN VARDAG

Hej matbloggen är igång igen haha skämt och sidor! Men jag fick alltid höra att jag inte kan laga mat och jag kunde typ inte koka ris! Men vet ni vad allt går när man själv är redo för att lära sig något. Inte för att alla runt om tjatar och berättar hur dålig man är på att laga mat.
I dag gjorde jag min livs första köttgryta! Och den fick 4/5 knytnävar av P!!! Alltså hur stolt är man inte!!!!

Eftersom jag var ledig i dag så har jag även hunnit städa ändrat om så jag får plats med en julgran i vardagsrummet eftersom vi ska fira jul hemma i Sverige i år! Hur mysigt och jag längtar något enormt till de är dags att dra fram julsakerna baka och bara mysa med julmusik och köpa julklappar.

Puss

Likes

Comments

MATHILDAMATOBAK, INREDNING, MIN VARDAG

Hur trött är man inte i dag! Mot jobbet och jobba några timmar sen ska jag hem och bara mysa ner i min säng och se på någon bra serie med min P

Men i går hade vi middag hemma! Och jag måste bara säga att jag älskar att middagar hemma och nu när vi har ett perfekt matbord så passar de ju perfekt!

Menyn som serverades i går var
Fördrink: P’s mojito
Varmrätt: hel grillad ryggbiff med potatisgratäng och hemma gjord rödvinsås
Dessert: P’s creme brulée (den var den godaste jag någonsin smakat)

Så älskar när mina och P’s vänner kommer hem till oss!

Likes

Comments