Header

Hejsan alla läsare igen!

Jag hoppas ni alla har haft en underbar helg och snart så närmar det till Julafton och nyår, och jag vet att jag inte har varit aktiv på länge. Vilket har jag varit upptagen och det har typ hänt massa saker så hinner inte blogga.. men men nu kan jag börja komma tillbaka och blogga igen vad vet jag.

Men okej nu ska jag bara säga en sak till er alla där ute som vill dö eller sådant, ni har hela livet på er... trots att ni tycker det är jobbigt att kämpa så ge inte upp så lätt, jag vet att om man ger upp lätt så ångrar man verkligen för man har gett upp så lätt. Jag vet att det är många som vill dö, men ni har fortfarande hela livet på er och fortsätt att kämpa. Visst det kanske är svårt att kämpa men det är nog värt och kämpa. Men jag ber er till flesta som försöker ta självmord eller så, gör inte det för det är absolut inte värt det...

Jag har själv sagt att jag vill gå o dö o bla bla... men jag har lärt mig att man har hela livet kvar. Men seriöst nu hoppas jag att folk förstår mig hur jag menar med allt de här.

Jag vet också att flesta har mål att komma upp till men ändå så ger man upp så lätt... gör inte det fortsätt o kämpa för den målet du verkligen vill komma upp, en vacker dag så kommer du bli så överlyckligt för att du nådde till målet iallafall.

Gå ut och lev livet nu! njut av livet säger jag bara och försök tänka positivt för snart så är det julafton och nyååååår😁❤

Ha en bra dag nu och tänk på positivt! <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej alla läsare igen!
Förlåt för jag inte har vart aktiv, för jag inte visste vad exakt jag skulle blogga om... men men nu vet jag vad jag ska blogga o massa sånt. Aja nu har jag varit lite fundersam kring dagens samhället iaf..

Va händer med dagens samhället? Vart börja samhället ta vägen?
Seriöst finns massa mer jag undrar men seriöst 14-åring som blev påkörd, folk blir mobbad i skolan eller någon annan stans, folk dömer efter utseendet, Slavhandel. Det är bara så sjukt att det bara komma nya varje dag... t.ex. nästa dag så blir någon knivhuggen seriöst de här måste sätta ett stopp... visst dem Försöker och vi själva måste också nog tänka lite och försöka hjälpa lite till. Vi måste verkligen sätta stopp för de där.

Tillsammans är vi starkare iallafall.❤️

Jag har inga ord just nu dedär med slavhandel o 14-åringen som blev påkörd... det Är bara sjukt, jag vet att det händer överallt i världen så #prayfortheworld #läggnerdittvapen.

All mina kärlek och tankar går till er ❤️

jag hoppas på att ni alla får en riktigt bra fredag❤️

Vet att jag inte skrivit så mycket, har ingen ork och klockan är snart 6 på morgonen, har inte mått bra men försöker gå vidare med allt... ❤️😌Likes

Comments

Hej alla läsare! 😁

Hoppas allt är bra med er alla, själv med mig så är allt bra med mig haha.., jag är ganska säkert på att ni sitter och undrar varför jag sitter och skriver om ordet hora, men men det ska jag berätta nu.

Anledningen till att jag skriver det här det är för att det är ganska många ungdomar visst det kan finnas en del vuxna som sitter bakom skärmen och skriver "horunge", "din hora" och massa annat, alltså... ta reda på det först innan ni skriver om sånt här, haha... ordet hora så betyder det att man går och säljer sex, seriöst blir ni arga på varandra eller så försök undvik ordet hora bara, det är så jäkla onödigt att ens ordet hora finns...

För att det är flesta som blir kallad så... och det är tyvärr inte kul, tänk på vad ni skriver till varandra, ni tänker inte innan ni skriver. Börja tänk innan nu för eras bästa såklart.

Även om alla kallar varandra för horor så tycker jag att vi kan ge varandra komplimanger, visst det är svårt men man borde försöka sitt bästa och tro på sig själv!

Hoppas ni tänker innan vad ni skriver och nu är det dags för mig och gå ut och promenerar på stranden och ge komplimanger iallafall ❤️😁

Ha de bra Finisar!❤️

Likes

Comments

Hej igen!

Fick ganska många frågor kring om ADHD och hörselskadad, så jag tänkte att jag kan berätta om dessa... men först vill jag bara säga tack för jag fick så många fina kommentarer av´några som skickade till mig i privat, blev verkligen så glad över det! Trodde aldrig att många som skulle skriva om sådant saker. Men nu så återkommer jag med ADHD och hörselskadad. Någon frågade mig om vad ADHD är... okej... det finns 3 olika typer av ADHD.

1. ADHD av kombinerad typ

2. ADHD med huvudsakligen uppmärksamhetsbrist (ADD)

3. ADHD med huvudsakligen impulsivitet/överaktivitet

Jag har en av dem tydligen haha... har nummer 2 antar jag men börja känna mig osäkert på om ja verkligen har den, för att jag känner att jag har helt annorlunda med min ADHD... kan typ inte direkt beskriva hur... men aja som sagt kan beskriva hur det är med mig när jag har ADHD, men spring inte bara ifrån mig 😂

Jag är stolt över min ADHD men... ibland skäms jag att jag inte verkligen kan hantera min ilska... jag blir bara arg och då menar jag med att jag blir HELVETE arg... men börjar hålla på hantera min ilska bättre o bättre kan jag säga, sen jag har haft ganska mycket problem i skolan men det kommer jag att kunna berätta varför jag hade det, men som sagt när jag blir arg så blir jag helvete arg men när jag blir glad så blir jag JÄVLIGT glad asså, det är nästan som man inte kan beskriva känslan av lyckan. Tror det räcker med att berätta om ADHD för jag känner just inte för och prata om detta haha... men annars kan ni söka upp på google.

Nu kommer vi till min hörselskadad, Jag blev hörselskadad sen jag föddes... jag dog i min mammas mage för navelsträngen gick runt min hals och läkaren såg det och sa att det var bråttom! så dem tog ut mig och gjorde sitt bästa för kunna få mig överleva och dem lyckades. Jag blev jätte sjuk sen när jag föddes så det är nog anledningen till att varför jag blev hörselskadad. Men efter dem tog reda på att jag var det så fick jag mina hörapparater sent.. när jag var ca 6 år gammal så fick jag dem.. visst dem har hjälpt mig kunna höra bättre men nu när jag är 16 år så bestämde jag för mig att operera CI en förkortning men det är man opererar en manet bakom örat och man kan precis höra som ni alla andra hörande. Det känns verkligen skönt för mig iallafall.

Men nu går vi tillbaka de där med när jag var 6 år gammal så gick jag i en speciell skola som heter Alviksskolan och det gick bra men i slutet så läraren hade sagt till mina föräldrar att jag behövde teckenspråk miljö, så jag och mina föräldrar bestämde för o kolla upp Manillaskolan de är typ döv/hörselskadad skola men dem använder mest teckenspråk än vad Alvik gör, men aja haha... så jag gick i den där skolan Manillaskolan alltså... och det dök hela tiden massa problem... jag skojar inte HELA TIDEN... och som jag säger att dövvärlden är så liten så att det går runt massa jävla ryktet hit och dit överallt.. usch säger jag... okej nu vet jag att ni döva personer kommer hoppa på mig men haha... det är tyvärr sanningen, jag skriver så bah för att det stämmer verkligen. Så tro inte att jag hatar er iallafall...

Visst man ska inte skylla på något men det stämmer verkligen att dövvärlden är så jävla litet så att ryktet går verkligen så snabbt.

Aja... orkar tydligen inte skriva mer men kan skriva flera sidor men det är absolut ingen ide haha... ni har säkert tröttnat på mig nu 😀

Ha en skit bra kväll!!

Godnatt sötnosar ❤

  • Om mig

Likes

Comments

Hej på er alla!
Har haft blogg förut men tänkte köra igen och börja med ett helt nytt blogg istället. Men tänkte berätta lite om mig och sådant, Jag heter Donja och är 16 år ska fylla 17 i mars. Bor i Stockholm, Barkarby tar bara ca 16min att åka till stan med pendel. Min hobby haha... har inte direkt någon hobby just nu men jag träffar oftast mina vänner, reser utomlands ganska ofta speciellt till Turkiet. Jag gick på balett förut men av någon skäl så slutade jag tyvärr och velade gå på gymnastik, har gått på gymnastik i ett tag men minns inte varför jag kunde inte fortsätta... Men funderar på att gå tillbaka och träna på gymnastik igen. Jag är en tjej som är hörselskadad har varit hörselskadad sen när jag var yngre, och jag skämdes verkligen över att jag är hörselskadad... men nu har jag lärt mig att man ska verkligen inte skämmas över något... Har även ADHD och jag skäms verkligen inte att jag har det är verkligen glad och stolt över att jag har det. Visst en del skäms över sin ADHD men gör inte det för det finns massa positivt med ADHD.

Tänkte berätta lite om min familj också, Min mamma är från Finland och min pappa är från Iran så jag är halv Iranier och finsk. Har 2 små bröder som är 8 och 9 år och även en storasyster som är 23 år. Jag har även en hund amstaff/pitbull som heter Tyson, älskar verkligen honom, han kan verkligen vara mongo. Men riktigt gosig är han iallafall...

Detta är mitt första inlägg så jag vet inte riktigt exakt vad jag ska skriva men de är bara början just nu!

Ha en bra dag allihopa ❤️

Detta är jag!❤️

Likes

Comments