Vi har överlevt surfningen! Det var så himla roligt, Sanna är en naturbegåvning och stod upp på första vågen! Betydligt lättare än vi trott, tänkte väl att vi skulle få ligga på brädan i en pool på sin höjd. Så det kommer vi definitivt göra mer i detta surfparadis, changu, byn som vi bott i nu är så ett riktigt surfarställe. En riktigt mysig by som känns mer "äkta" än kuta som är väldigt turistigt. Massa mysiga rawcafe och veganrestauranger, grymma frukostställen överallt (paradise för Ida). Bra restauranger och sköna uteställen där alla surfare hänger.


Har bott i Canguu fyra nätter, första två på ett riktigt lyxigt hotell som ingick i surfcampen. Sedan två nätter på ett hostel "beachbums" som va fräscht och kul att bo med andra härliga backpackers. Sjukt nöjda med changu har vi idag förflyttat oss tillsammans med en holländsk tjej till ubud vi träffade på vårat hostel, en riktig kultur och yoga stad. Älskar den redan, bor typ i ett tempel. Här ska vi trivas


Bali bara fortsätter överträffa sig själv,förvånas varje dag över att de bara blir bättre och bättre, vi har gråtit nån skvätt av lycka. Livet här är så enkelt!


FRii hotel. surfhotellet, kom ut direkt i poolen från rummet

här bor vi nu i ubud, här kan man må.

här på våran lilla terass kommer vi bli serverad pannkakor och färsk frukt imorgonbitti

Vi bor som på en innergård tsm med familjen som äger, ser ut som ett tempel, Love it

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanske dags att uppdatera lite om vad som sker här borta i paradiset! Vi har det såååå sjukt bra, att detta är vardag är något som lär ta några veckor att smälta. Avundsjuk på mig själv ibland! Sanna är världens bästa resekompis! Hon är knallröd som väntat och har dessutom varit utan snus i 8 dagar då vi inte fick ta in det i Singa, men vi har båda klarat oss utan större krämpor av hennes nikotin avgiftning! Hon går klart hanterbar, haha!


Vi landade ju som sagt i Singapore förra tisdagen, bodde tre nätter där. Så fint stad, rent och fräscht! Riktigt bra mat och bra uteliv, hade en riktigt fin start där men tre nätter räckte då vi fick nog av storstadskapitalismen😅 första var planen kuala lumpur och sen borneo i Malaysia men båda va så sugna på Bali och efter att ha pratat med några i singa blev vi övertygad. Det blev Bali och de va så rätt! Bott i kuta 5 nätter, hängt på stranden, riktigt bra uteställen, middag för 10kr, sjukt billig massage eller ja allt är billigt, så livet är bara gött.


Har hyrt moppe och kört (trafiken är galen här men vi överlevde trots lite incidenter) till en mysig by Sanur, där dom har en svenskt café som säljer snus, haha. På vägen dit käka vi en riktigt local lunch där dom inte kunde engelska och var riktigt slitet men så gott, älskar sånt! Igår åkte vi till en stranden padang padang, kanske de finaste vi båda sett! Idag har vi förflyttat oss till seminyak där vi ska sova en natt, här hänger man på beach clubs, Love it! Imorgon drar vi till grannstaden Changu och checkar in på surf resort i 3 dagar, är så taggad! Är glad om jag lyckas komma upp på brädan i 5 sekunder iaf! Vi blir nog här i Bali i en månad ungefär då visumet går ut då, så kommer åka runt till olika ställen och öar. Ska försöka skriva lite mer. Puss saknar inte Sverige!

/ Ida

Likes

Comments

Innan vi påbörjar det nya kapitlet skulle jag(Ida) vilja avsluta detta genom att säga TACK, tack tack tack som fan till varenda en som gjort min sommar så himla bra! Oddsen va väl inte på min sida måste ja säga, men se vad bra det blev! Nu lämnar vi en fantastisk sommar och välkomnar hösten

Fick vara med min bästis på brännbollsyran, och jag och petter byggde oss en flotte

fick två fina dygn i Kalix med bästa Emma

många mysiga flotturer

konststudering 05:30

min lilla stugis

förlåt för bildbomben men de va svårt att välja, tack nu välkomnar vi hösten puss/ Ida

Likes

Comments

6 dagar kvar, så får vi äntligen sätta oss på ett plan tillsammans igen!!! Inge mer jobb, inge mer Florence, inga mer tråkmånsar, inge mer kyla, bara livsnjuteri på hög nivå! Och ni har äran att hänga med på denna fantastiska resa, nivån kommer kanske att variera likaså inläggsfrekvensen, men mormor kanske blir lite lugnare (eller oroligare) och vi får ett grymt minne.

Vår grovplan är alltså Asien och Australien, sen har vi inte så mycket mer plan än så. Vi landar i Singapore på tisdag den 6e och tänker ta oss runt det hållet att vi slutar i Thailand någon gång.

Likes

Comments