Header

Alla vi bokstavsbarn. Många av oss måste kämpa mer än andra, vissa av oss mår dåligare än andra, vissa av oss behöver mer hjälp än andra.

Hej jag är ett bokstavsbarn jag vill bara förmedla till andra bokstavsbarn att vi är inte onormala! Jag menar vad är normalt? Vem är normal? Det skulle jag jätte gärna vilja veta! Vi blir stämplade av allt och alla och det tycker jag är fel, vi är helt vanliga människor, varför har vi svårare att hitta jobb, varför ser folk snett på oss?! Vet du vad jag tror.. Jag tror att alla människor har diagnoser. En diagnos beskriver bara hur personen är, vissa har tydligare diagnoser än andra o de är inget att skämmas över! Jag tycker att vi ska vara stolta över att vi har kämpat mer än andra i hela våra liv, vi är starkare i själen än andra, vi håller ihop o kommer alltid göra! Många av oss har genomlidit mycket och det är det som gör oss så starka.

Det jag vill komma fram till är att vi ska aldrig skämmas över våra diagnoser utan vi ska vara stolta.

ensam är jag stark, tillsammans är vi oslagbara! <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vila i frid Jesper "Jappe" Åkerlund! Saknaden till dig är obeskrivlig, du var den som fyllde våra hjärtan med glädje och kärlek, du var den som fick alla på bra humör, var någon ledsen så fanns du alltid där oavsett vad. Hela Sverige fäller tårar som forsar för din bortgång. Du var en bror en son en bästa vän och en pojkvän. Du var min bror från en annan mor. Jag ber för dig varje dag, jag vet att du har det bättre där du är idag. Vi älskar dig Jappe! <3Likes

Comments

Never say never! Vill du så kan du, vill du inte så kan du inte! Det kan vara svårt och jobbigt men man måste kämpa för har man viljan så kan man. Jag skulle kunna bli vad jag vill bara jag kämpar och jobbar på det svåra, samma gäller er, kämpa och ge aldrig upp och håll hårt i viljan så har du allt du behöver i världen! Jag tål inte ordet "Jag kan inte", jo du kan men du kanske inte vill?? Det jag försöker säga är att du kan göra vad du vill med ditt liv bara du vill, det du inte vill göra det skiter du i och satasar på det du vill göra, det kan vara jobbigt o kämpigt men de jag brukar säga är "Ge aldrig upp fast än livet e tufft!"


Likes

Comments

Jag har mycket i tankarna, mina drömmar blir nog aldrig sanna, sedan jag var liten har jag haft drömmar om livet men omgivningen gör allt för att förstöra för mig, falska vänner, psykologer som säger att dom förstår fast dom aldrig gått i mina spår, Soc som gör allt för att ta bort min frihet, ibland orkar jag fan inte mer, men jag ger aldrig upp, jag ska kämpa ända tills dagen jag dör! Mitten fingret högt upp, visa den jorden runt!


Likes

Comments

tankar o funderingar över livet..

Jag anser att livet är det man lever på sitt sätt ingen annans sätt. Livet har frågor utan svar, livet har gåtor som jag o du eller någon här i världen aldrig kommer kunna lista ut, men tänk inte för mycket på det för det är ändå inte viktigt, skulle det vara viktigt så skulle vi veta vad svaren var..

Jag tror att livet är nedskrivet från dag 1 tills man dör, jag tror att allt vi gör är det vi skulle göra även om vi inte är nöjda, alla misstag vi gör är räknat med att vi ska göra.. Jag tror att allt som hänt i mitt liv är det som skulle hända, alla tankar, människor i mitt liv, alla ställen jag vart/är på, allt jag gör vad det än är så är det så det ska vara, hela våra liv är skrivet till vi dör.

jag brukar alltid tänka när folk säger till mig "Du kunde gjort bätte ifrån dig" då tänker jag - Nej det kunde jag inte, det är så mitt liv ser ut!!

Det är vad jag tror... Vad tror du?Likes

Comments

ute o solar med dom bästa!  Älskar vädret, hoppas ni alla njuter av solen lika mycket som jag! :DLikes

Comments

att gilla någon som inte verkar gilla en tillbaka det är en jobbig känsla.. att vilja gå fram till personen och förklara mina känslor men att inte våga chansa.. kommer hon säga ja eller kommer hon säga nej? tänk om hon inte gillar mig fan vad jobbigt! tänk om våran fina vänskap förstörs? vad ska jag göra? på vilket sätt ska jag lägga fram det?

allt är så jobbigt, så mycket tankar och funderingar så jag orkar bara inte, men det måste ju komma ut eller hur?..

att gilla dig är svårt för du är så vacker o fin så jag blir så nerrvös..

det jobbigaste av allt är nog att alla kollar in dig hela tiden och att du tar emot uppmärksamheten och kollar tillbaka.. (ja jag blir svartsjuk)

jag vet inte vad det är för fel på mig, jag vågar inte berätta mina känslor för dig haha lite löjligt faktiskt.. men men.. en vacker dag så vågar jag och då hoppas jag på det bästa svar.  :)

Likes

Comments

Mellan Tisdag o Onsdag satt jag i arresten det var fruktansvärt! Det var kallt, stank kiss, en stenhård madrass, jag fick vatten 3 gånger per dag i en liten mugg, jag fick inte toapapper o allt var bara så vidrigt! Jag hamnade i arresten för att jag hamnade i bråk med personalen på behandlingshemmet. Polisen kom och tog mig o körde iväg mig till Alingsås för det var där arresten var. Jag kom in där och var tvungen att ta av mig kläderna så att dom kunde se att jag inte hade något på mig, sen fick jag ta på mig ett par tunna strumpor,en t-shirt o ett par byxor, sen tog dom kort på mig. Dom ledde mig till mitt rum som var nr 4, jag gick igenom en trång och läskig korridor för att komma till mitt rum, dom stängde dörren om mig så fick jag sitta där till dagen efter vid 4 tiden.. Det var så hemskt, obekvämt o läskigt! När jag kom ut därifrån så kollade jag mig själv i spegeln, jag trodde inte att det var jag det såg ut som att jag inte hade sett dagsljus på 20 år, jag var så sliten o såg så liten o rädd ut på något sätt.. Jag har suttit i arresten förut o jaqg tänkte "aldrig mer" men vad hände..

Jag både hoppas o ber att ni aldrig behöver eller kommer hamna i en cell, det var så hemskt så jag vet inte riktigt hur jag ska förklara... Sköt er så behöver ni aldrig veta av det där hemska stället! 

Ha det bra! karmLikes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Idag är dagen man ska fyllas av kärlek av familj, vänner, pojk/flickvänner!

Hoppas ni får det underbart idag!

puss o kram <3Likes

Comments

Kan man va född i fel kropp? Är det något fel på mig? Ska jag operera mig?

3 vanliga frågor som snurrar runt i hjärnan..

1. Kan man va född i fel kropp?

Svar ja det kan man, det är inte så vanligt men inte så ovanligt heller.

2. Är det något fel på mig?

Svar nej! Det är inget fel på dig, du är exakt som alla andra. Det ända som kan kännas fel är din kropp.

3. Ska jag operera mig?

Det gör du som du vill, men tänk på det ett tag innan du gör det!

Jag är född i fel kropp! Det står jag för o kan skrika det rakt ut!

Jag känner mig obekväm i min kropp och så har det varit hela mitt liv.

När jag va liten visste jag bara att det fanns killar o tjejer och jag visste att jag va en tjej så jag tänkte inte så mycket på det men ändå var det något som kändes konstigt med mig.. Jag hatade tajta kläder, klänningar, tjej smycken osv.. jag vart lite äldre o fattade jag vad som va med mig, jag började förstå att jag va född i fel kropp, jag sa det till mamma, hon ville inte lyssna på mig men jag tror att hon vet lika mycket som jag hur det ligger till.. Jag följde med mamma till stan för att handla kläder, jag drogs direkt till kill avdelningarna, mamma drog mig till tjej avdelningarna men det va inget där jag ville ha, så efter många om o men så har hon fattat att jag vill ha kill kläder och det är inga problem med det tycker hon. Jag ser precis ut som en kille förutom mina bröst o min köns organ!

Ni som inte riktigt förstår va jag menar. tänk såhär, om du är en kille tänk då att du har en tjej kropp och för er tjejer tvärtom. 


Likes

Comments