Vi cyklar, fikar, umgås med djur (ibland människor också för den delen), badar äventyrsbad, spelar minigolf, dricker slush och jag har haft mitt bowlingskalas. Med andra ord - jag har det jäkligt bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En lyckad studentskiva senare och ett steg närmare studenten. Där är jag nu. Spänd över vad livet har att erbjuda samtidigt som jag skakar av rädsla för alla förändringar som väntar. Visst är det enkelt att hitta något nytt att ägna sitt liv åt när plugget är slut, med höga ambitioner är chansen att man kommer förbli lycklig nästan hundraprocentig. Men tanken på att möjligtvis leva på distans med de som betyder mest för en, och allt vad det innebär, är allt mer skrämmande.

Varför tänka på det nu, när det är månader kvar tills några beslut behöver fattas? Lev i nuet, hade någon sagt.


Likes

Comments

Gårkvällen bestod av härligt häng med fina Linnea. Vi bakade goda scones (hon bakade och jag tittade på) och pratade om livet. Planerna för min studentskiva växer konstant och så gör längtan också. Jag ser verkligen fram emot kvällen som kommer vara fylld med massa mat, Disney figurer och härligt umgänge. Dock har ingen av oss bestämt vad vi ska klä ut oss till, det blir förmodligen Alice i underlandet för min del, jag räknar med att hitta någon Chersiekatt där också.

I klassen är förberedelserna inför själva middagen i fullt fokus just nu, bildspel, "klassens", tal, bordsplacering samt sanapsvisor tänks ut och jag tror att alla känner en viss stress över den stora festen. Men allting kommer att släppa och jag tror att kvällen kommer att bli lyckad. Åh vad jag ser fram emot den.

Likes

Comments

Hey mates!
Nu har det snart gått en månad sedan jag uppdaterade sist, känns lite halvt tråkigt att inte ha delat med mig av min vardag på samma sätt som jag vanligtvis brukade göra.. Men ge inte upp på mig än!
De senaste veckorna har iaf varit fyllda av upplevelser och tankar.

Jag har bland annat varit i Polen och hälsat på mina morföräldrar. Tiden där gick så fort att jag behövde åka hem igen innan jag ens hann packa upp ordentligt, eller packa upp överhuvudtaget. Denna gång var Hannes med och besökte mitt fina hemland! Han tyckte (förhoppningsvis) att det var väldigt trevligt, särskilt på kvällarna då tillsammans med mormor fick han knäcka en öl. Vi åt massa god mat, och med massa menar jag två middagar om dagen.. Och besökte två lite "större" städer där det faktiskt gick att shoppa. Leba, staden där mormor och morfar bor, är egentligen en turiststad så alla butiker och restauranger har stängt då det inte är säsong.. så det var inte så mycket som vi kunde hitta på. Men det var skönt på sitt sätt, vi fick ju vila ut oss ordentligt och spendera tid med varandra. Med andra ord: en underbar vecka.

Jag har också haft min fotoutställning, många kom och kollade innan konserten och bilderna fick mycket beröm. Kan lägga upp dem på bloggen vid ett annat tillfälle! Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, mycket tack vare motivet. Sedan tog vi även farväl av vår fotolärare och avslutade kursen. Tack för två grymt roliga år Christoffer!

Jag har sett Avicii. Obeskrivligt.

Sedan har jag även hunnit få på mig årets influensa, blandad med magsjuka. Jag var sjuk en hel vecka och är fortfarande inte helt frisk.. Trots den höga febern och att ha gett upp på det mesta överlevde jag denna hemska stund i mitt liv, säkerligen tack vare att jag blev så bra omhändertagen.

Ännu en bra sak som har hänt är att jag har avslutat mitt gymnasiearbete. Blev godkänd och är mer än nöjd med min insats. Jag kommer aldrig någonsin igen skjuta upp så stora arbeten till sista dagen. 11h i sträck fick jag sitta för att hinna skicka in helvetet i tid men som sagt, nu är det äntligen över! Nu har jag tid för annat.. ;)


Likes

Comments

Sämst uppdatering igen, har varken hunnit eller egentligen tänkt på bloggen de senaste dagarna måste jag erkänna.. Jag har varit ledig från skolan denna vecka för att arbeta med mitt fotoprojekt som faktiskt börjar se väldigt bra ut! Det är utställning ikväll klockan 18.00, på Åva gymnasium (välkomna), och såklart är nervositeten med mig. Men det går nog bra!

Vad har mer hänt sen sist? Hm.. Det har ju varit alla hjärtans dag, en fantastisk kväll med en fantastisk kille. Firades med middag och bio. No. Words. Needed.

Likes

Comments

Vid ett gathörn på S:t Eriksplan ligger det en liten teater med mycket vintage känsla. Där var det en jazzkonsert igår och så var vi. Tillsammans med Oscar och Tove. vars pappa är trummis i bandet, samt Erik (en gemensam vän) satt vi i publiken och njöt till den sköna musiken som spelades. I mellanpausen serverades det Tjeckisk öl och alla i publiken stod tillsammans i baren och minglade, jag önskar verkligen att jag hade med mig min kamera. Det var så mycket intressanta människor där, alla mellan 30-60 år. Åh så bra bilder det hade blivit. 

Senare besökte vi ett café där vi först tänkte äta men de serverade mest räkor så det alternativet gick inte genom. Tunnelbanan tog oss till Vapiano på Stureplan istället. Efter en massa god mat och flera intressanta samtalsämnen var det dags att åka hem.

Idag har jag bara varit hemma och löst lite problem, så skönt när klumpen som bildades i magen och knappt lät mig mig somna igår äntligen släppte.

Inte världens charmigaste bild på mig men jag bjuder på den! Från konserten igår. 

Likes

Comments

Efter en otroligt god och mysig middag med underligt fina människor begav jag mig, tillsammans med herrskapet, till Tegel. Det var precis lagom mycket folk för att vi skulle få sittplatser och majoriteten av dem visste man vilka de var. Jag träffade många gamla vänner samtidigt som jag ökade min bekantskapskrets hyfsat. Det blev trots allt en inte allt för lång kväll för min del sista tåget hem gick cirkus halv två.. Men jag är nöjd ändå!

Ikväll ska jag bli bjuden på middag av en vän och sedan får vi se, planen är att ta det lugnt hemma och lägga mig i tid. Jag känner en viss längtan till på söndag, eller måndag, jag vet inte riktigt än..

Likes

Comments

Jag har sett fram emot den här kvällen i stort sätt hela veckan.
Först ska vi ha en av våra "halv åtta hos mig" middagar och den här gången är det Anna som bjuder på mat - spanskt ska det vara har jag hört. Jag har inte ätit sedan lunch för att lämna lite extra utrymme i magen så just nu befinner jag mig på svältgränsen. Att mamma gör ungsbakat potatis vars lukt sprider sig över hela huset gör mig inte mindre sugen på att få i mig något ätbart. Men jag har en känsla av att min hunger kommer löna att sig snart!
Sedan skall det bära av mot Tegelbruket där de ikväll har ett 100dagars event för alla studenter. Jag har en känsla av att det här kommer bli en lyckad utgång!
Puss

Likes

Comments

Sjuk, trött och uttråkad. Det tycker jag är en bra beskrivning på hur jag känner mig just nu. Men för att inte vara allt för negativ kan jag säga att jag har gjort framsteg i plugget och förhoppningsvis får jag kvällen över till att göra annat. Med annat menar jag att måla naglarna, färga ögonbrynen och kanske göra en ansiktsmask. Lite tid till att se en film eller läsa en bok hade inte heller varit helt fel.
Nu ska jag gå och ta en nypa luft innan jag sätter mig ner vid datorn igen. I denna stol måste jag seriöst ha spenderat dryga hälften av min tid utanför skolan och sängen.


Likes

Comments

Tiden går så snabbt medan allt jag gör, utförs så otroligt långsamt. Någonstans borde det väl ändå jämna ut sig till slut tycker man.. Men här sitter jag, i köket med en kopp fylld till toppen med varmt te och låter tiden rinna förbi. Helt i onödan. Istället för att ta vara på den och göra något märkvärdigt, gott eller ont, men som har någon som helst påverkan på mig eller min omgivning. Vissa skulle kalla mig lat men jag anser mig själv, just i denna stund, endast vara lugn. För enligt mig, är det okej att stanna upp ibland och ägna sig åt något lite mindre effektivt.
Min historieläxa ligger och väntar på att bli upplockad från väskan, men där kan den få ligga en stund till. Tills jag är klar med denna kopp, för den (och njutningen av tystnaden här hemma), är det enda jag vill ägna min tid åt just nu.

Likes

Comments