Vad passar då inte bättre än att tvinga sig själv till att sätta sig och plugga när man precis kommit hem från en lång skoldag, har absolut ingen energi och känner att kroppen är 40% sjuk? Jo, ALLT. Ne nu ska jag faktiskt inte krydda för mycket för er. Jag har varit hemma i ungefär en timme och ätit samt druckit en halv burk monster så nu är jag relativt pigg. Men att jag är halvsjuk och gått en lång dag i skolan stämmer.. tyvärr. Oh Well! Bättre att få plugget gjort än sitta här och gnälla, Am I right? (I think not).

Iallafall, Juridik ska antecknas eller rättare sagt läras in tills provet på fredag samtidigt som jag måste skriva ett engelska tal samt fortsätta på mitt Gymnasiearbete... Somnar nästan sittande bara jag tänker på allt som behövs göras. Tur att jag har halva burken Monster kvar!! Alltså riktig, RIKTIG life saver kan jag lova er. Helt sockerfri och inga kalorier dessutom, BAM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagens ryggpass: Sittande rodd: 15 x 3

Latsdrag T-bar 12 x 3

Latsdrag vanliga & bakom huvudet 10 x 2, 6 x2, 8 x 1

Pulldowns m rep i kabel 12-15 x 4


HELGEN ÄR KOMMEN!!!

Godkväll gott folk! Jag halv sitter i min säng i princip redo för att sova just nu, 23.06 en fredagkväll.. Men det känns faktiskt underbart! Dagen i skolan var hur skön som helst och ganska rolig faktiskt,. Film, eget arbete, var på konserthuset och tittade på Göteborgs symfoniorkester samt att vi fick lyssna på när Ulrik Smedberg (en av Göteborgs duktiga försvarsadvokater) höll föreläsning. Men med för lite sömn de två senaste dygnen har min kropp sagt ifrån ganska mycket under dagen och därmed ersattes gymmet med en tupplur istället. Med hemmagjord pizza i magen tackar jag för denna dagen och välkomnar helgen med öppna armar!!!

Likes

Comments

Välkomna tillbaka vänner !!!

Efter ett allt för långt uppehåll är jag, Dominique/Domi/Domma äntligen back in bussiness!!!

Idag slutade jag så tidigt som 12.40 vilket var perfekt då jag hann åka till Zara innan jag tog bussen hem för att julpynta lite granna. Jag har lyckats sätta upp en ljusslinga runt mitt balkongräcke samt pyntat en mini-gran som fått äran att pryda hörnet vid spegeln i mitt rum. Heja mig...

Jag ska alldeles strax kila upp till mitt rum och vika en massa kläder för att få ordning på min garderob. Samtidigt måste jag försöka hitta någonting hyfsat anständigt att ha på mig ikväll, då jag tro det eller ej ska på Japanskt julbord med hela familjen Sockander. Exotic right? Inte nog med att det är Japanskt, det är dessutom i Halmstad så om 40 min rullar bilen ner mot Halland. Sweet.

Likes

Comments

Dagens frulle: Fiber havregryn toppat m whey och kanelstekta äpplen!

Klockan har precis slagit 08.02 och jag ska inom loppet av 40 min vara klar för att åka till skolan. Idag slutar jag 15 med engelska som sista lektion. Då är planerna att jag och Alex ska plugga lite granna innan vi åker och tränar! För mig blir det axlar och mage (kanske triceps) och intervaller. Ska bli grymt kul!!! Men först; skola...

Likes

Comments

​HEEEEELG!!!!!

Skolveckan är över och jag är mer än redo för helg! I natt sov jag endast 5,5 h vilket jag känt av hela dagen i skolan kan jag lova. Dock kan jag nog inte jämföra mig med i princip alla i min klass och alla andra treor som var på skolans Kickoff igår kväll haha. Bakis var de hela bunten hehe. Iallafall; Efter sista lektionen drog jag och Alex till Nordstan där vi gick till Cattis och tjätade (hon arbetar på Slim food) och sedan åkte vi hem tillsammans. STRAX ska jag fixa mig litegrann då det vankas tjejmiddag ikväll hos Cattis som fyller år på Måndag. Ciaoooo

Likes

Comments

​Vad är inte bättre än att lyssna på en gammal goding medan man sitter och pluggar? För tillfället är det Rätten och Samhället boken som är uppslagen men den kommer snart bytas ut mot siffror då jag ska jobba matte. Innan klockan slår 17 ska jag försöka ta mig till MM-sports här i Kungälv hade jag tänkt och kanske även Maxi. Äpplen och jordnötssmör behövs omgående!!!

Likes

Comments

Halli hallååååå folket!

Bloggandet är nu igång igen och faktum är jag strax ska.... sova. hehe! Varit på Twisted Feet idag, nya stället jag kommer dansa på och det var så sjukt jäkla grymt! Extremt taggad på att starta denna termin nununu! Även min egna dans jag håller i drar igång på Måndag vilket ska bli grymt!!!

NU: Läsa sedan sovaaaa.

Likes

Comments

Några av danslärarna

Jag är heeeeelt slut! Dagen startade redan 08 då jag gick upp för att äta frulle innan jag och Denise skulle smälla av ett benpass i Rollsbo strax innan 10.00. Vi var där till 12.00 där mycket squats och isolerade övningar hanns med. Redan innan passet var jag helt slut i benen från Onsdagens och Torsdagens pass... Vi åkte sedan till Centrum och slängde i oss våra matlådor på knappa 10 minuter innan workshopen med dansen startade vid 12.30. All information inför höstens termin, planering, tankar osv snackades igenom under ungefär 2 h och jag är supertaggad på en ny termin med mina klasser! I år skall jag endast ha 7-9 års grupper och det ska bli jättekul.

Efter workshopen ställde jag mig och körde ''inte-så-pulshöjande'' cardio på dryga 50 minuter vilket gjorde mig extremt svettig... Helt sjukt vad svetten rann hehe... Sen så hade jag kanske inte bästa tishan på mig då den visar upp varje liten svettdroppe

Likes

Comments

Back to reality

Skolan har dragit igång och 2 långa dagar är avklarade. Nytt för i år, för min del är ämnena filosofi, entreprenörskap (UF) och rätten & samhället. Sen har jag även lagt till Naturkunskap 2, Engelska 7 och Matte 3b utöver de obligatoriska ämnena svenska, idrott och Gymnasiearbetet. Nu till en början är jag ganska stressad men det känns faktiskt som detta kommer bli grymt bra! Mest spännande känns entreprenörskapen där man ska starta upp ett eget företag i grupp men även brott och straff samt idrotten verkar bra. Förmodligen kommer jag titta tillbaka på detta inlägg om några månader när jag har som mest att göra med en irriterad blick och undra HUR jag kunde vara så positiv och ångra att jag skrev det här. Men för tillfället känns det som det kommer vara ett bra år studiemässigt för att inte tala om alla roligheter som kommer dyka upp allt eftersom = 200 dagars festen, 100 dagars festen, studentskivor osv.. KUL!!!

​Klockan 15.28 en Fredag... och alla elever är long gone

Likes

Comments

Då var det (äntligen) Fredag och helg, yay!

Idag var det skola fram tills 14.30 med ett möte efteråt så strax innan 17 kom jag hem, hungrig som en varg! Efter en matlåda och äpple m jordnötssmör och vatten var jag belåten och började fundera över vart jag skulle träna. Det fick bli Centrum där jag körde rygg. Helt okej pass men tror jag är i behov av en vilodag så Söndag får det bli så. Iallafall, jag gick hem efteråt och åt återigen mat och duschade sen spenderade jag kvällen i min säng med datorn i knät. Så jag gillar mina fredagar. Lugna och sköna. Visst kan det vara kul att festa ibland men jag föredrar många gånger hellre att vara hemma och för tillfället är jag inte ens det minsta festsugen.

Imorgon väntar ett benpass tillsammans med Denice på Rollsbo på morgonen och sedan har vi dans workshop fram till 15 ungefär. Det ska bli superkul! Men nu är det dags att inta sleep mode så sov gott fina ni! Kram

Likes

Comments