Hej på er, fan det är en dag kvar till jul är helt chockad över detta år hur snabbt men ändå långsamt allting har gått. Jag har inte ens köpt julklappar ännu så de blir in idag och handla😎 snart är det nyår och ett nytt år. 2017 ska bli mitt år, jag ska växa som människa och ta tag i min ohälsa, jag ska göra saker utöver de vanligare. Jag ska göra misstag och uppleva allt verkligen. Vad ska ni göra? Vad vill ni uppleva?

På tal om jul, jag önskar er alla en dag med mycket kärlek och familjetid även vänner & ovänner. Strunta i allt de kontroversiella, strunta i stressen och bara njut utav det du har. Det är inte alla som kan fira jul på samma sätt som vissa andra osv. Bara sprid kärlek, ge någon ett leende på stan eller köp en macka till en tiggare på gatuhörnet, ge en främling en kram och önska god fortsättning, julen handlar inte om pengar eller hur mycket paketen kostar. Det handlar om möjligheten att kunna spendera tid med dom man älskar och bryr sig om. Det handlar on glädje.

Som sagt hoppas ni får de underbart och att ni skrattar mycket. Peace 👋🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola pepz, idag har faktist varit en helt okej dag. Varit i skolan och vi var på bio lolz 😅 hahha sen tagga hem typ ba, har planerat inför nyår och lite skolgrejer.

Bor nämligen i en liten skithåla som heter Ödeshög, flytta ALDRIG HIT asså ja menar aldrig, det är en riktigt äcklig stad med ännu äckligare människor. Finns absolut inget här och göra eller jo dö och ruttna? 😌 haha nä men har nämligen fått ett förslag att flytta med upp till Norge med några vänner och de verkar fan inte en dum idé asså. Har tjatat på min mor att återvända till Närke men om inte de händer blir ja fan norsk.

Det var inte mycket mer än så, ska städa rummet igen och chilla typ hare bra puss hej😘

Likes

Comments

Hej vänner & ovänner, tillbaka med ännu ett inlägg. Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Somnade runt 05:00 igår och vaknade klockan 11 i morse asså hur??

Det var en förjävlig natt, min bästavän ringde och sa att hon försökte ta livet av sig. Och en annan vän till mig har blivit knivhuggen i ryggen. Det är så mörka tider i mitt liv så vet inte vart jag ska ta vägen? Vart ska en sådan som mig vända sig? Vet inte hur jag ska hjälpa när jag själv ligger och skakar av alla känslor som jag inte kan hantera.

Hoppas på att detta mörker snart försvinner så ni kan få läsa lite roligare grejer men tyvärr kan jag ju ej styra över de som händer tro mig jag önska jag kunde.

Lyssnar på en massa Depp musik eftersom det känns bra antar jag haha? Så lägger några bilder här nere så kan ni lyssna på dom med om ni känner för det. Funderar på att kolla på sons of anarchy så jävla bra serie har sätt den typ 4 grr och tröttnar aldrig. Ni som har sätt den vad tycker ni? Och ni som inte har sätt den borde verkligen göra det. Det handlar om ett mc gäng som försöker ta sig igenom dagen levande, huvudrollen Jax teller försöker jämt dra sig ut mc gänget men känner att han redan är förlorad, han får barn, fru osv in och kolla verkligen. Men men de va väl allt tror jag för idag ska ba va hemma och chilla typ, ha en bra dag så hörs vi snart igen puss puss

Likes

Comments

Hejsan vänner och ovänner nu är jag tillbaka ännu en gång. Denna period i mitt liv är lite sämre än vad den brukar vara men ska berätta vad som hänt/händer och hur mitt liv ser ut nu helt enkelt.


Well vart ska man börja? Jag går nu iv eller vad folk nu kallar det alltså jag går om ett år så går på en gymnasieskola i Mjölby. Har bott hemma sen feb och de går upp och ner. Hmm ja asså det är så mycket så ska försöka dela upp de så de inte blir för mycket i ett inlägg.

Just nu idag var mina planer på att gå ut klockan är 23:10 och har fortfarande inte lämnat hemmet. Jag klarar knappt det sociala livet, ibland måste jag ut och ibland gör jag allt för att slippa. Så de blir ingen utekväll inte. Jag har för tre veckor sedan slutat med min AD-HD medicin eftersom den gav mig grova självmords tankar, asså e inte så jätte happy med att berätta sånt här så haha jaa. Utan medicinen mår ja faktiskt mycket bättre bara de att jag verkligen lever som ett AD-HD barn nu. Skulle få hjälp med detta men jag gick aldrig till läkaren så vi får helt enkelt hoppas på att jag gör de någon gång.

Dom misstänker att jag har en massa grejer som gör att jag mår som jag gör så ja får helt enkelt ta tag i detta snart. Jag har också nämligen fått reda på saker från min barndom vilket gör att jag inte kan sova på nätterna, kan inte sluta tänka på de och de ger mig sådan stress att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

En familjemedel gick nyss bort och keff som jag är låser jag allt inom mig och visar inga känslor alls tills den dagen allt blir för mycket och jag exploderar. Allt ger mig sådan ångest och för mycket panikattacker att jag bara vill dö ännu mer. Livet känns som ett ända lidande, det känns som om att hela livet är en ända motgång, ett stort mörkt moln med åskblixtrar. Det är som en ända kamp för att finna lycka, och jag hittar den fan aldrig. Jag är rädd för att må bra för då är det alltid något som händer och man får liksom börja på ruta ett igen. Jag vill kunna vakna upp på morgonen och vara glad gå igenom dagen och lägga mig glad igen. Allt jag vill är att kunna vara lycklig.

DET ÄNDA JAG VILL ÄR ATT FINNA LJUSET I DENNA JÄVLA MÖRKA TUNNEL

ps. jag brukar verkligen inte prata om känslor överhuvud taget så aaa, detta är väldigt svårt för mig.

Likes

Comments

Asså nu är jag jätte irriterat för allting jag skrev försvann så nu får jag börja om 😠

Today i aint doing a shit 🙌

Min huvudvärk vägrar ge sig har gått runt med den i snart 4 fyra dagar den har även gjort att jag inte har kunnat sova, hehehe jätte kul och somna halv 5 typ vajre natt or not 😖

Imorgon ska jag ta mig t skolan och kolla om det är något jag behöver göra, har ju berättat lite om min skolgång. Behöver inte gå så mycket i skolan med tanke på att jag ligger förväg så nationella är det jag behöver fixa liksom, och jag hatar nationella asså inget utav det är något vettigt och absolut inget jag kommer använda i mitt liv, logiken i något vi får lära oss i skolan suger dase. Iaf jag bodde ju på behandligshem innan och dom bär på mina skol uppgifter och information som min nuvarande skola behöver men dom har inte fått uppgifterna ännu, skolan mamma och soc har ringt och tjatat eftersom den skolan jag går i nu inte vet hur jag ligger till med något av mina ämnen så problemet är ju att dom inte kan sätta betyg på mig och det känns ju underbart när jag liksom börjar första ring snart, Matten är det ända ämnet jag inte har godkänt i, hatar det verkligen av hela mitt iskalla hjärta. Aja så den chansen jag har att klara betygen är om jag fixar nationella hehhehehehehe fuck my life.

Ha en bra dag och gör inget jag inte skulle göra puss puss 👄

Likes

Comments

  • Lördag.
  • Asså idag är det en riktigt ångestdag för mig, det började igår kväll och ba tog över hela kvällen/dagen. Idag är det inte real shit ångest men typ en sådan dag då jag bara vill ligga i sängen ha mobilen avstängd titta på film och tycka så grovt synd om mig själv 👎
  • Så idag kommer de blir katttgos och sömn.
  • Jag ska snart gadda mig igen, hade bokat tid i en studio i Kumla men kommer ej ihåg varför jag inte åkte haha, så ska boka om den och sedan åka t Linköping och göra en annan är för taggad.
  • Måste även göra om i mitt rum men seriöst har verkligen ingen ork över huvudtaget, är även ledig nu på måndag så ska försöka ta tag i det då.
  • Är även återförenad me festis Erika som många nog läst om för några år sedan, shes back now och vi planerar när vi ska ses osv osv.
  • Nää nu ska jag titta på Orange is the new black igen eftersom nya säsonger kommer snart så måste ju komma ihåg allt blablabla.
  • Pussendå

Likes

Comments

KAN BLI ETT LÅNGT INLÄGG.Hej på er, gud vad länge sen det var jag bloggade. Känns som om att det vore första gången igen haha.

Mitt liv har ju ändrats väldigt väldigt mycket så tänkte att det kanske var dags för uppdatering.

Just nu ligger jag i sängen med datorn och gör detta inlägg med min gose kisse brevid. Jag har även varit i skolan och för er som undrar varför jag är hemma nu är det för att jag går i skolan från 08:30 till 11:00 och ibland tidigare, anledningen till att ja går så är för att jag har gjort det mesta i skolan, alltså jag behöver bara göra nationella precis som alla andra.

Jag har ju flyttat hem till min älskade mamma från behandlingshemmet. På hemmet bodde jag 1år och två månader, jag flyttade hem 11 feb 1016 till mamma.

Nu har jag bott hemma ett tag och kommit in i det (vanliga) livet som folk säger, de flyter på det mesta tycker jag. Jag rider fortfarande kommer alltid att göra. jag har inte direkt fått nya vänner eftersom ja känner alla här ifrån sen innan men det är nice ändå.

Jag har så mycket tankar kring livet och allting, jag har fått ett sommarjobb. jag känner starkt för att sluta röka cigg men det är svårt under omständigheterna.

Jag har kille, och ja livet flyter på jävligt bra helt enkelt. jag har varit drog fri i 7 månader och det var det bästa som hänt mig.

Texten på datorn är jätte liten eller så är det jag som behöver glasögon för jag har svårt och se skillnad på punkt och commatecken men hoppas ni kan se förbi det.

Vill iallafall tacka er som läste min blogg under min jobbiga period, att ni liksom hängde med i över två år under allt som hänt i mitt liv liksom. kollade nyss min statistiken och jag hade upp från 900-2000 läsare när bloggen var som mest liksom. Ska försöka ta tag i bloggandet igen och hoppas att mitt nya liv är lika intressant som mitt "första"

Puss på er och ta hand om er.

Likes

Comments

Kanske lite skevt att lägga ut detta på Facebook men vill varna osv, det finns en kille som heter Markus Olsson som bodde i Ödeshög, då han sexuellt utnyttjade mig och min syster när vi var små barn, han har gett sig på sin egen unge och andra barn, när mamma anmälde denna händelse gjorde grisarna ingenting! Med detta då så flyttade han t Skåne och utsatte andra barn som vars föräldrar till baren och även hans familj anmält men ingenting hänt! Igår var han hos en person som bor i Ödeshög. När ägaren till huset gick iväg åh handlade så våldtog Markus en tjej i huset. När ägaren kommer tillbaka är polisen på plats och detta äcklet sitter nu häktad.. Efter flera år har snuten nu gjort något, och nu ska de fan vara nog! Han ska dö där inne, han ska aldrig få känna känslan av frihet, han ska aldrig få chansen att utsätta någon för något längre.

Och om någon nu ska kommentera något onödigt så låt bli. Det är första gången jag berättar för någon om detta, då jag aldrig vågat göra de innan.

Likes

Comments

Tjo, sitter just nu i bilen påväg hem till Ödeshög, vi kom nyss ifrån Kumla! Har varit på skolavslutning osv.. Vi tåg en fika träffade massa folk osv... Är fett seg åh vill verkligen ba ligga åh mysa med film åh en goskamrat! Man märker ett och annat med folk när man bor långt bor.. Folk du känt i flera pr, din bästavän eller va fuck de kan va sviker dig åh går vidare! Så skulle tipsa er om att verkligen ta vara på den tiden ni har tillsammans för ni vet aldrig när ni ses igen eller vad som händer när ni skiljs pt.

Likes

Comments

Tjo bröder & syster som ser detta, sitter nu i skogen i ramsberg åh softish! Tate lugnt åh ba andas typ. Sitter ph myser med vovven har svårt sova trots att jag tar sömn tabletter, har ba en sak åh säga åh de e : för i helvete era svennar sluta ta arabiska ord osv åh lek gangster en svenne ska inte säga walla osv låter för jävligt vissa av er vet inte ens vad det betyder fett pin, låt oss ha kvar vårt språk på ett värdigt sätt!
Tack åh hej

Likes

Comments