View tracker

Asså nu är jag jätte irriterat för allting jag skrev försvann så nu får jag börja om 😠

Today i aint doing a shit 🙌

Min huvudvärk vägrar ge sig har gått runt med den i snart 4 fyra dagar den har även gjort att jag inte har kunnat sova, hehehe jätte kul och somna halv 5 typ vajre natt or not 😖

Imorgon ska jag ta mig t skolan och kolla om det är något jag behöver göra, har ju berättat lite om min skolgång. Behöver inte gå så mycket i skolan med tanke på att jag ligger förväg så nationella är det jag behöver fixa liksom, och jag hatar nationella asså inget utav det är något vettigt och absolut inget jag kommer använda i mitt liv, logiken i något vi får lära oss i skolan suger dase. Iaf jag bodde ju på behandligshem innan och dom bär på mina skol uppgifter och information som min nuvarande skola behöver men dom har inte fått uppgifterna ännu, skolan mamma och soc har ringt och tjatat eftersom den skolan jag går i nu inte vet hur jag ligger till med något av mina ämnen så problemet är ju att dom inte kan sätta betyg på mig och det känns ju underbart när jag liksom börjar första ring snart, Matten är det ända ämnet jag inte har godkänt i, hatar det verkligen av hela mitt iskalla hjärta. Aja så den chansen jag har att klara betygen är om jag fixar nationella hehhehehehehe fuck my life.

Ha en bra dag och gör inget jag inte skulle göra puss puss 👄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

  • Lördag.
  • Asså idag är det en riktigt ångestdag för mig, det började igår kväll och ba tog över hela kvällen/dagen. Idag är det inte real shit ångest men typ en sådan dag då jag bara vill ligga i sängen ha mobilen avstängd titta på film och tycka så grovt synd om mig själv 👎
  • Så idag kommer de blir katttgos och sömn.
  • Jag ska snart gadda mig igen, hade bokat tid i en studio i Kumla men kommer ej ihåg varför jag inte åkte haha, så ska boka om den och sedan åka t Linköping och göra en annan är för taggad.
  • Måste även göra om i mitt rum men seriöst har verkligen ingen ork över huvudtaget, är även ledig nu på måndag så ska försöka ta tag i det då.
  • Är även återförenad me festis Erika som många nog läst om för några år sedan, shes back now och vi planerar när vi ska ses osv osv.
  • Nää nu ska jag titta på Orange is the new black igen eftersom nya säsonger kommer snart så måste ju komma ihåg allt blablabla.
  • Pussendå

Likes

Comments

View tracker

KAN BLI ETT LÅNGT INLÄGG.Hej på er, gud vad länge sen det var jag bloggade. Känns som om att det vore första gången igen haha.

Mitt liv har ju ändrats väldigt väldigt mycket så tänkte att det kanske var dags för uppdatering.

Just nu ligger jag i sängen med datorn och gör detta inlägg med min gose kisse brevid. Jag har även varit i skolan och för er som undrar varför jag är hemma nu är det för att jag går i skolan från 08:30 till 11:00 och ibland tidigare, anledningen till att ja går så är för att jag har gjort det mesta i skolan, alltså jag behöver bara göra nationella precis som alla andra.

Jag har ju flyttat hem till min älskade mamma från behandlingshemmet. På hemmet bodde jag 1år och två månader, jag flyttade hem 11 feb 1016 till mamma.

Nu har jag bott hemma ett tag och kommit in i det (vanliga) livet som folk säger, de flyter på det mesta tycker jag. Jag rider fortfarande kommer alltid att göra. jag har inte direkt fått nya vänner eftersom ja känner alla här ifrån sen innan men det är nice ändå.

Jag har så mycket tankar kring livet och allting, jag har fått ett sommarjobb. jag känner starkt för att sluta röka cigg men det är svårt under omständigheterna.

Jag har kille, och ja livet flyter på jävligt bra helt enkelt. jag har varit drog fri i 7 månader och det var det bästa som hänt mig.

Texten på datorn är jätte liten eller så är det jag som behöver glasögon för jag har svårt och se skillnad på punkt och commatecken men hoppas ni kan se förbi det.

Vill iallafall tacka er som läste min blogg under min jobbiga period, att ni liksom hängde med i över två år under allt som hänt i mitt liv liksom. kollade nyss min statistiken och jag hade upp från 900-2000 läsare när bloggen var som mest liksom. Ska försöka ta tag i bloggandet igen och hoppas att mitt nya liv är lika intressant som mitt "första"

Puss på er och ta hand om er.

Likes

Comments

Kanske lite skevt att lägga ut detta på Facebook men vill varna osv, det finns en kille som heter Markus Olsson som bodde i Ödeshög, då han sexuellt utnyttjade mig och min syster när vi var små barn, han har gett sig på sin egen unge och andra barn, när mamma anmälde denna händelse gjorde grisarna ingenting! Med detta då så flyttade han t Skåne och utsatte andra barn som vars föräldrar till baren och även hans familj anmält men ingenting hänt! Igår var han hos en person som bor i Ödeshög. När ägaren till huset gick iväg åh handlade så våldtog Markus en tjej i huset. När ägaren kommer tillbaka är polisen på plats och detta äcklet sitter nu häktad.. Efter flera år har snuten nu gjort något, och nu ska de fan vara nog! Han ska dö där inne, han ska aldrig få känna känslan av frihet, han ska aldrig få chansen att utsätta någon för något längre.

Och om någon nu ska kommentera något onödigt så låt bli. Det är första gången jag berättar för någon om detta, då jag aldrig vågat göra de innan.

Likes

Comments

Tjo, sitter just nu i bilen påväg hem till Ödeshög, vi kom nyss ifrån Kumla! Har varit på skolavslutning osv.. Vi tåg en fika träffade massa folk osv... Är fett seg åh vill verkligen ba ligga åh mysa med film åh en goskamrat! Man märker ett och annat med folk när man bor långt bor.. Folk du känt i flera pr, din bästavän eller va fuck de kan va sviker dig åh går vidare! Så skulle tipsa er om att verkligen ta vara på den tiden ni har tillsammans för ni vet aldrig när ni ses igen eller vad som händer när ni skiljs pt.

Likes

Comments

Tjo bröder & syster som ser detta, sitter nu i skogen i ramsberg åh softish! Tate lugnt åh ba andas typ. Sitter ph myser med vovven har svårt sova trots att jag tar sömn tabletter, har ba en sak åh säga åh de e : för i helvete era svennar sluta ta arabiska ord osv åh lek gangster en svenne ska inte säga walla osv låter för jävligt vissa av er vet inte ens vad det betyder fett pin, låt oss ha kvar vårt språk på ett värdigt sätt!
Tack åh hej

Likes

Comments

De går ganska bra nu, sitter åh äter har nyss färgat håret osv, har träffat näääkish sen kollade jag på honom när han rappade i Norrköping de va ganska nice

Likes

Comments

Just nu e jag skitlack då mitt fitt personal ska hålla på hela jävla tiden, så sitter ute åh dunkar musik åh röker! Igår var jag i Norrköping åh kollade på näääk & nimo så jävla bra pallar ej, HAHAHAH då de va nära på slagsmål då nån fucking orre puta mig haha men sket i det sen,

Likes

Comments

Idag ja vad har hänt idag? Har fixat mina naglar 💅 sen har jag varit iväg åh shoppat lite fin fina saker 😌 ganska nöjd! Sitter nu ute på balkongen åh softar ganska nice ändå! & igår va jag på permis åh hälsade på mina vänner i Kumla ❤️

Likes

Comments

Hej på er, bestämt mig för att börja blogga på riktigt igen så de ba ni läser så fort ni känner för det 😘

Likes

Comments