Berättat om alla andra förutom mig själv typ. Jag var ju ingen ängel själv eller är inte. Aja, jag hatade mig själv, den personen jag kom att bli med Costas. Jag gick konstant emot mina egna principer, sårade min familj, sårade mina vänner, sårade Costas och inte minst mig själv.

Men jag hade kopplat bort omvärlden, det fanns liksom inget annat än han, jag och missbruket. Då jag kände mig sårad konstant av honom ville jag alltid ge igen, ville få honom jag älskade mest att må så jävla dåligt som det bara gick. Jag ljög för honom, kom med ursäkter, bedrog. Och jag sket fullständigt hur det påverkade mig och min omgivning. Nej jag var rent av en falsk och slug människa som såg inget annat än Costas. Jag hatade mig själv då vilket gjorde att för att inte tänka på hur vidrig jag var festade jag extremt mycket, va aldrig hemma.

Det som fick mig på benen igen var Omar och Diana på frivården.

Jag är lite sån än idag, blir jag sårad eller bråkar jag så får jag damp och till varje pris ska såra människan så att det mår tusen gånger värre än vad den fick mig att må. Som exempel kan vi ta jag och min syster bråkade inte så länge sen. Skulle möta henne en viss tid men hon skulle bli sen och det skulle leda till att jag blev sen och blablablabla vi började tjafsa. Och jag vet hur jobbigt hon har det med sin pojkvän och att han är ett känsligt ämne, men jag måste ändå slänga mig ur kommentaren ”Jag förstår varför din kille inte orkar med dig”. Jag säger många gånger saker som jag inte riktigt tänker mig för och de så ibland kan de vara försent.

Det är en av de mindre bra egenskaperna jag har kvar att jobba med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu vill jag inte att ni alla ska tro att Erica är en för jävlig människa. Men hon är väldigt speciell och man vet aldrig riktigt vart man har henne. Jag upplevde det så iallafall. Men vi hade helt otroligt roliga stunder ihop, hon kom när jag behövde henne som mest när jag var förstörd efter Costas. Kände för första gången att jag kunde va mig själv med henne och hon sket i om jag va lite konstig för att du va tusen gånger värre själv. Ibland kan jag sakna den relationen jag hade med henne men det var så mycket i början av vår vänskap sen lugnade sig och mot slutet blev det som det blev. Hon är go egentligen men förlorar man tilliten till en person som jag gjorde för henne sket jag precis i vad hon tyckte och kände vid väldigt många tillfällen. Den här bästavän känslan jag hade med henne försvann och då försvann min lojalitet till henne också och jag tror att det var detsamma med henne.

Likes

Comments

Alltså nu har jag jobbat på Dalecarlia i snart två år och det finns liksom ingen chans i världen att jag skulle vilja byta jobb! Tar så många helger jag bara kan för att jobba här uppe. Jag bor ju som sagt norr om Uppsala och pendlar nästan varje fredag upp till Tällberg i Dalarna för att jobba här. Mina arbetskollegor är helt underbara, miljön här är fantastisk och på köpet får man komma bort från allt hemma, dessutom får jag ha mina vovvar med mig så det kan liksom inte blir bättre. Alla tycker att jag är lite kokko som vill jobba helger och dessutom åker upp så långt. Men när man pluggar som jag gör på vardagar behöver man extra pengar kan jag ju säga er. Och hur bra är det då att ha ett jobb som man verkligen trivs med!

Mitt intresse till hudvård väcktes till liv här, när jag läste om alla behandlingar vi har och vad de hjälper mot, vad det ger för effekt efteråt. Så nu har jag sökt en hud och spa-terapeut utbildning som ska börja i mars så hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer in på den 😍

Likes

Comments

Är det bara jag som pratar med min väckarklocka?
Brukar bråka med den varje morgon. Svär åt det, säger att jag är stor och vet när jag ska upp, att den inte bestämmer över mig, att jag är en självständig kvinna som kan ta han om sig själv. Och sen när man znosat och vaknar till och inser att man börjar om 15min då är man inte alls lika kaxig längre. Hände exakt det idag. Tur att jag bor på jobbet och bara kan gå ned för en trappa så är jag framme 😂

Hade behövt den där

Likes

Comments

Då kan jag berättat varför den jobbiga händelsen hänger ihop med denna.

3november. Dagen börjar super träning, skola och sen så bokad plåtning över egentligen hela helgen en i Stockholm och en i Göteborg. Så när jag ändå skulle vara på plåtning i Stockholm så tänkte jag att jag kan passa på träffa Adrienne. Så efter min och Kims grymma plåtning kom Adrienne med lite alkohol så vi drack och fixade oss ihop för att dra ut och träffa hennnes vänner. Vi kommer fram och är ett gäng och under kvällens gång håller jag verkligen inte kolla på min drick. Så det svartnar för mig fastän jag egentligen inte va så full. Efter att Adrienne började märka att jag börjar bli konstig så tog hon mig tillbaka till mitt hotellrum som Kim betalt för oss. Så där kunde vi inte vara kvar för de var bara betalt för en person. Så vi tog en taxi med till henne och höll oss vakna för att jag inte skulle missa tåget.

4november
Så hon hjälpte mig till tåget men lyckades ju missa mitt tåg men har svaga minnen av att de kom ett snabbt efter som jag frågade om jag fick åka med för att jag missat mitt men har liksom biljett ned till Gbg. Så svarade de ja, jag va väck spm ett hus fortfarande så jag satt mig någons stans och slocknar.
I Katrineholm vaknar jag i panik när jag slits av tåget av en snut som går och förnedrar mig, kallar mig smuts i samhället, pundare, alkis ”jag ser ju att du tar/tagit saker”. Minns hur mina ben städades i marken och jag knappt kunde flyta på benen. Jag får inte veta varför jag blir avsliten. Då kör de mig till något ställe där de står tror det var två plitar en manlig och en kvinnlig som ba ”du måste klä av dig och stätta på detta framför oss”. Fortfarande helt borta så minns jag hur jag satt där gråtandes och sa till de att jag tycker att det är så förnedrande. Men när jag väl hade gjorde det så fick jag följa med till minsta cellen ever med en madrass på golvet. Jag bad dem om filt för att jag frös blev nekad de också. Så låg jag där i timmar tills de efter hundra år bestämde sig för att ta ett pissprov på mig. Och i det tillståndet jag var i dessutom alkohol uttorkad så kunde jag verkligen inte kissa. Och när jag bad om vatten då var det liksom under typ värsta protesten egentligen inte här får du. Så fick vatten men kunde fortfarande inte kissa så bad dem om mer och förklarade att jag är uttorkad och kan inte svar på tal då ”Pissar du inte åker du till sjukhuset då får de sticka hål i dig”. Då var det att bara börjar krysta och ta i allt jag hade för att det skulle komma något. Så när jag till slut lyckades få fram något så ville jag ha ett stick prov för att veta vad det var jag hade fått i mig. Mem det var också ett BIG NO. När jag förångade varför det förstör ju inte pisset på något sätt. Så de slängde ut mig och ba du får ta dig själv hem nu. Och plånboken hade ju någon på tåget plockat på sig så det gick ju verkligen inte ta sig någonstans. Så jag ringde gråtandes till min mamma och ber henne hämta mig berättar på ett ungefär vad som hänt. Noll koll på vad tiden är men vi kommer hem 01:30 söndag morgon.

5november
Sov hela dagen i princip min bästavän Robert kom för att se hur det var med mig dessutom med en pizza som man ansträngde sig att äta, sen kom Seba tröstade mig också en hel del. Och därefter kom Leo i samma veva som jag och mamma tänkte åka till akis för att själv ta ett prov på mig för att se vad som hade hänt. Så åkte med Leo istället, gick ganska fort på akademiska vilket visade på en jävla massa droger och alkohol på det. Och efter mitt förflutet med Costas vet jag vilka droger man inte mixar för att det är livshotande. Vilket de jag hade in mig benzo och morfin + alkohol leder till andningsstillestånd

Slutsats utav allt, min fredag var räddad tack vare underbara Adrienne, medans snuten behandlade mig som skit och använde så mycket övervåld som inte ens behövdes han va stor som en gorilla hade räckt med att han lyft mig och hjälpt mig och först och främst kört mig till sjukhuset där de skulle ha uppsikt över mitt tillstånd inte låst in mig i cell där de hade ”uppsikt” över mig. Inte fan gick någon in och kollade om jag andades.

Likes

Comments

Hade plåtningar igår så åkte tisdag kväll till Adrienne Vårby gård för att slippa gå upp så tidigt när jag skulle till Gustavsberg dagen efter. Adrienne är en nykomling i min kompiskrets. Vi körade känna varandra på ett olyckligtvis som ledde till en mysig vänskap.
Hur som haver. Kommer till Adrienne hon är skit ledsen berättade för mig om en skit jobbig grej som hänt och hon bråkat med en annan tjej kompis. Så medans hon bråkade med henne tänkte jag att jag kan städa lite hos henne. Efter allt blev klockan rätt mycket så vi gick och la oss. Och vet ni vad hon är fan en av de gosigaste människorna jag sovit med 😍 helt jävla otroligt, jag är jätte kramig av mig när jag sover vilket visade sig att hon också var.

Likes

Comments

Jagtänkte ta upp en händelse som jag var med om för ca 2,5år sedan, den hänger ihop med något som hände mig den 4 november.

Detta var då under tiden jag fortfarande var kaos som människa festade varje dag pundade givetvis var jag tillsammans med Costas och umgicks då men mina ”bästavänner” Ladan och Elvira. Jag och Ladan hade slutat skolan en fredag och Elvira ringer oss och gråter, talar om att hennes kille och hon tjafsat och typ gjort slut och vill köra en utekväll för att inte tänka på deras tjats. Självklart ställde vi upp och absolut inte tackade nej till en utekväll. Men i anlig ordning lyckades jag tjafsa med Costas och vi var inte riktigt på go fot med varandra. Hur som haver vi tar oss till krogen KLUBBEN som den då hette (Jag och Elvira hade svartjobb där som dansare). Vi alla blev glad och fulla så Elvira fick iden om att fråga chefen om vi fick gå upp på scenen och dansa trots att vi inte jobbade vilket vi självfallet fick.Efter ca 15min märker jag att Costas blir utsläpad av snuten i och med att vi hade bråkat så la jag inte så mycket energi på det hela. Kvällen fortsätter mot sitt slut och då är bara jag, Elvira och cheferna kvar på jobbet. Det visar sig att ena chefen hade ”ladd” med sig som han självklart bjöd på och jag och Elvira tackade och körde på, vi satt och drack och sedan är mitt sista minne att Elvira lämnar platsen och jag ar en chefen över mig.

Dagen därpå vaknar 11:00 jag i panik fortfarande kvar på klubben i helt andra kläder än vad jag kom i så plockar snabbt ihop mina saker och springer hem till Costas som bodde på Sagahemmet. Han är så klart sur och inte vill öppna dörren till sitt rum tills jag presenterar mig som Annika. När han öppnar dörren ser han hur blå slagen jag är så vi bestämde oss att tvätta av mig, det var då vi såg att min näsa var knäckt, att jag hade blåmärken på hela kroppen och extrema handavtryck på höfterna och tummavtryck på ryggen. Då jag var så utmattad somnade jag i hans säng och han ringde både mina föräldrar och gjorde en polisanmälan för våldtäkt. Då han bodde på Sagahemmet bestämde vi oss för att ta ett pissprov på mig för att verkligen se vad det var jag fick i mig. Stickan visade på absolut ingenting. Med andra ord var det inte ladd chefen hade givit oss. Hur som helst chefen får redan på polisanmälan och börjar hota med otrevligt folk och när jag försökte prata med mina bästavänner om detta trodde det inte mig. Erica berättade för mig dock att Elvira hade uttalat sig ”Ah men Dommi är en slampa ho låg med honom säker frivilligt”. Haha jaa Erica blev som en öppen bok för mig om allt Elvira och Ladan hade sagt om mig mellan varandra, eller vilka andra problem Elvira hade.

Men det är nu vi kommer till den mest skrattretande grejen utav allt! När jag pratade med polisen och talade om att jag inte mindes något egentligen då avrådde hon mig anmälan då det inte skulle leda någon vart, brist på bevis på att det skulle vara dem och då struntade jag gör en obduktion. Dagen därpå träffar jag och Costas polisen som hade slitit ut honom ifrån klubben, vi berättar om hoten vi fått då var hans svar på tal ”Ni förstår väll att vi inte kan skydda er”. Det var den hjälp rättsystemet gav mig obetrodd och nekad all stöd jag förtjänade att få.

Under nätterna kunde jag få mardrömmar om hur en chefen stod över mig när jag satt naken och blodig på toaletten och sa ”kissa för mig då, kom igen då”. Eller hur jag blev sliten i.

Likes

Comments

Då har jag varit på gymmet och dödat mig själv väntar med spänning på resultat snart. Har ni bra tips på hur man tränar överdelen av rumpmuskeln? Vissa övningar känns den mycket på men inte lika många som jag skulle vilja. Mitt största fokus ligger ju i att gå ned i vikt men att få en få en fin rumpa på köpet skadar ju aldrig 🙄

Likes

Comments

Hann inte ta bilder åt er på vårt mysiga spa men ska försöka nästa helg när det är lugnare. Hur som haver så är jag cepe trött sitter på tåget nu mot Uppsala vill bara hem till mina älsklingar lägga mig i sängen och gosa ned mig!!
Mina älsklingar är du Ice och Icie har en american bully xxl hane och med pitbullmix tik ❤️ jag är helt såld för kamphundstyperna. Det är så missförstådda hundar som hamnar hos helt fel människor. Ofta är de unga snubbar som köper dem som en penisförängare. Blir så arg. Mina två råkade ju fastna i varandra och då var det kört fick nio valpar men såg till att varenda en utav dem fick ett kärleksfullt hem. Dock blev Icies hormoner kokko så nu rekommenderar veterinären en till kull för att återställa allt. Får se hur det går. Sen har hon fått lite gravid fett vi måste jobba med 😂

Likes

Comments

Jaa då fick ni veta hur underbar det faktiskt var. Men ju mer droger blev inblandat så försvann den Costas. Den uppmärksamheten jag var van vid att få (min drog) försvann. Försökte få honom att sluta med drogerna eller minska på dem då skulle vi göra slut. Och det gick ännu mer åt helvete när tjacket blandades med hans spel missbruk. Fanns en tid då jag kunde stå naken framför honom och han var inne i sitt kasino spel och helt påtänd och han vad mig dra ut helvete. Eller när han fick utbrott för att jag inte ville knarka mer och vill inte att han skulle det också då slängde han ut alla mina saker på gården. Eller när vi var hos han kompis och han slängde ut mig och Ice för att jag hade börjat snacka med en kille som hade gått igenom grovt missbruk. Fick gå ut mitt i natten på vintern med lilla Ice och tog till mig modet att ringa mamma fastän jag visste hur hon såg på det hela. Jag ljög för honom hela tiden för att jag ville bort men samtidigt kunde inte släppa taget mina tankar var hela tiden på de underbara stunderna vi hade och han var nog i samma stadie.
Jag bröt samma vi skrek på varandra konstant. Och här börjar mina minnen bli svagare i och med att drog dosen höjdes enormt. Fanns tider då vi va så påtända och vakna en vecka. Och hur vi en vred på det så blev allt fel. Han stod på tågspåret en gång och väntade på Arlanda expressen. Jag sökte mig som jag tidigare nämnt till förra snubben. Under den perioden var vi som värst för varandra. Så kom vår två års dag min lilla syster ringer mig och säger att det ligger knullvideos ute på dig och Costas ute och en kuksugar bild. Då hade han öppnat ett konto på sinnergirls och lagt upp saker och ting där på mig när jag var väck. Spelade inte sjuka saker när vi hade tagit okända droger där han fick mig att säga saker till denna blogg. Under samma tid hade jag en blogg på Scandal Beuties så för mitt nyktra ja så var det inte konstigt att de kom in 2-300kr extra. Men som sagt allt var åt helvete saker och ting vi hade gjort mot varandra och sagt gick inte att ta tillbaka. Jag försökte släppa honom i 1,5år träffade andra men hur jag än vred och vände på det så gick det inte. Slutet såg ut ungefär så här
Respekten och tilliten gick inte att bygga upp.
Men det som var jobbigasts av allt att alla mina ”vänner” försvann de som stod kvar är jag evigt tacksam. För jag var inte en bra vän för er då men ni var guld för mig❤️

Likes

Comments