Hej där!
Riktigt kass uppdatering från min sida de senaste veckorna men nu är jag tillbaka! Det har hänt så himlans mycket sedan sist, allt kommer inte få plats i ett enda inlägg (ingen kommer orka läsa så långt) så jag delar upp det och skriver om varje händelse för sig, bra va?
Just nu hinner jag dock inte berätta så mycket, ville bara säga hej och att jag lever ifall någom har oroat sig, haha.
Jag är påväg till jobbet och vet ni var som precis hände? Jag var så exalterad för att äntligen få uppdatera bloggen att jag hoppade på fel tunnelbana och insåg inte det förrän jag hamnade i Kristineberg - jag åkte alltså 4 stationer åt fel håll.
Jag har inte kommit sent till jobbet på drygt ett år och känner att den här dagen verkligen kommer bli min lyckodag, haha.
Woho, nu kör vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll blir min sista natt här innan jag mellanlandar hemma i Sverige för att sen åka till Belgien (vad händer i Belgien?? Om det i ett annat inlägg!).
Det är också den enda dagen då vi bara har tagit det lugnt och hållit oss hemma sedan jag kom hit. Härligt med lite kvalitetstid, och jag tror även att m&m tycker det är skönt att grilla och se på tv ibland istället för att springa med mig på stan.
Morfar fick en blid vid grillen som en riktig Masterchef (och han är chef på att vända på grillen och le på bild) men det är egentligen mormor som har förberett allting.
Det är nog henne jag har fått min kvinnliga, självständiga syn på livet ifrån, haha.

Likes

Comments

Det går inte att beskriva den här platsen med ord. Varje gång jag kommer hit känns det som att vara utomlands samtidigt som jag verkligen känner mig hemma. Kalla mig hemkär, men jag spenderar min semester mycket hellre här än typ i Grekland!
Och btw har jag hittat mina nya favoritfärger (som jag aldrig klädde mig i tidigare) : gått, rosa och GRÖNT.
Det trodde jag aldrig!

Likes

Comments

Alltså whoaw vad bra jag mår just nu!
För er som inte vet fick jag min semester i måndags och tog första morgonplanet till Gdansk och mormor & morfar.
Jag kommer vara i Leba i en vecka till och bara njuta av lugnet, vädret och glädjen som alltid finner sig här hemma. Jag har på riktigt de roligaste och gladaste morföräldrarna i världen.
De om någon har lyckats att fokusera på rätt saker i livet.
Hittills har vi bara tagit det lugnt, umgåtts och ätit massa god mat, jag har hunnit ta en löprunda ned till stranden (första gången på fyra månader) och spendera lite för mycket pengar på kläder och accessoarer - bild kommer imorgon.

Det enda som jag kan tycka saknas är Max!
Men det är ju så bra att få sakna varandra ibland..

Likes

Comments

Finns det något mer fantastiskt efter tre veckors konstant jobb än att få vara ledig tillsammans med den man är kär i i TVÅ hela dagar?
Tror inte det va!
Tycker människor med kontorsjobb är så bortskämda som alltid få spendera helgerna tillsammans med sina partners..
Man kan säga att eftersom jag och Max sällan är lediga ihop så går vi all in när vi väl får lite kvalitetstid. Vilket vi då fick i slutet på förra veckan! Och snacka om att vi tog vara på den!
I torsdags åkte vi in till stan och köpte en picknick-filt och allt det andra man behöver ha för att picknicken ska få kallas picknick.
Det blev chark-deluxe, haha. Vi handlade i Hötorgshallen och hittade Pata Negra skinkan som vi åt på Himlen där till tidigare i år!
Det vattnas i munnen bara jag tänker på den...

På fredagen unnade vi oss en heldag på Selma Cityspa. Vi började med helkroppsmassage och slappade sedan resten av dagen i deras utomhuspool och bastu. Kunde inte ha drömt om en bättre fredag!!

Resten av kvällen spenderades tillsammans med några gamla klasskompisar till mig, hade helt glömt hur härliga de är, det här gänget. Måste erkänna att jag har saknat dem en del!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw