Hej vänner!
Min helg har varit ungefär som en påse "Gott & Blandat" - full av energi och sötsaker men innehöll även besk lakrits.
Är det därför det heter gott och bandat förresten? För att 90% av påsen är gott och 10% (lakritsen alltså) är "blandat" vad folk tycker?
Hur som helst.

I fredags jobbade jag och DAMN' vilken dag vi gjorde! Det gick väldigt bra med andra ord. På kvällen skulle jag och Max hitta på något skoj men en av oss (Max) mådde inte helt 100 så istället spenderade vi kvällen framför våra datorer hemma... Ja, vi spelade.
Och ja, han hade nog planerat detta.

Lördagen spenderades även den på jobbet till viss del, mitt i allt stress och massa kunder dök dock min kära pojkvän upp med en bukett blommor och en smoothie. Snacka om att dagen vände med 360 grader mot det positiva.
Efter jobbet hann jag hem och ta en nap med bästa Stigvard (han jag skedar med på bilden), samt fixa mig innan det var dags att möta resten av gänget och åka till Eskilstuna. Väl där blev vi bjudna på mat och dryck innan MM konserten. Det var kul att se hur mycket tid ljudteknikern hade lagt på att förbereda inför spelningen. Det verkade som att killarna blev nöjda.

Igår tog vi det väldigt lugnt hela dagen tills vi på eftermiddagen mötte upp Max vänner och spelade PUBG (?). Haha, innan jag blev tillsammans med en datakille hade jag sagt "men usch vad osocialt" men jag börjar förstå att spela i team är mer socialt än att tex ha en filmkväll ihop..

Nu blev det ett VÄLDIGT långt inlägg, jag är ledsen för det. I framtiden tänker jag uppdatera här oftare och lägga upp mer bilder än text men jag hoppas att ni har överseende för långa inlägg tills dess. X

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej där ute!
Som ni märker är det betydligt mycket torrare på min blogg än vad det är ute just nu. Detta beror på att det inte har hänt något spännande i mitt liv sedan jag bytte butik, haha.
Jag som trodde att kortare arbetspass skulle innebära massvis med hittepå på fritiden, typ gym innan jobbet och olika tillställningar efter. Men jag har varit så trött och hängig att jag t.om har föreslagit för Max att vi ska spela dataspel om kvällarna?.. Haha, så olikt mig.
Igår storhandlade vi och köpte (utöver massa bra mat) brustabletter med D-vitamin och Blutsaft.
Nu jäklar ska jag bli pigg och dansande igen!!
🔥🔥🔥

Likes

Comments

Hej!
Vad har hänt sedan sist?
Jo, extremt mycket. Jag har i princip ingen koll själv. Mitt schema har varit helt fullspäckat fram tills idag och jag har verkligen varit en zombie, nu har jag ett sista ärande kvar innan jag kan få lite "ledigt" - för imorgon blir det jobb igen.

Jobbet har varit huvudfokus den senaste månaden då jag har fått byta butik till Sveavägen och officiellt steppa upp till Vice butikschef.
Det har vart en del att fixa inför bytet och det känns som att jag har jobbat 24/7.
Jag har haft väldigt blandade känslor för att lämna Sickla. Jag har trots allt jobbat där i mer än ett år och blivit kär i både butiken och gallerian, för att inte tala om kollegorna som blev min andra familj.
Samtidigt är jag inte rädd för förändringar och älskar ju att utmana mig själv så det här blir som ett "nästa steg"- för min karriär!
En STOR fördel med bytet blir arbetstiderna, tidigare har jag jobbat 9.45-20.00 (de dagar jag inte jobbade över) och nu kommer jag jobba 10.30-19! Förstår ni? Jag kanske äntligen kan skaffa mig ett liv utanför jobbet 🙌🏼

Mina två kycklingar sista dagen i Sickla.
Som jag kommer sakna dem!

Likes

Comments

Äntligen "ledig".
Idag har jag bara jobbat på Loréal i en timme, vi hade inte fått alla produkter så det fanns inte så mycket att göra. Det blir rätt stor kontrast mot när jag jobbar alla tio-timmars pass på sova.
Känner mig sååå fri just nu haha.
Sitter på ett café på Drottninggatan och avnjuter en kopp Chailatte medan jag väntar in Lisa som har lovat att följa med mig till Ikea! Jag tror inte att hon vet vad hon har gett sig in på..

Det senaste som har hänt i mitt liv - förutom att i princip alla jag känner har åkt iväg för att plugga - har varit att jag fick min sena födelsedagspresent från Fredrik (som btw åker iväg till Italien för studier). Jag blev bjuden på en mysig lunch uppe i Kaknästornet! Där njuter man inte bara av maten kan jag säga.. har ni varit där? Om inte så kan jag starkt rekommendera att ta er dit. Så häftig utsikt!

Jag känner att jag inte uppdaterar här, på instagram eller snapchat särkilt ofta längre. Det ska det ske ändring på!

Likes

Comments

Hej där!
Riktigt kass uppdatering från min sida de senaste veckorna men nu är jag tillbaka! Det har hänt så himlans mycket sedan sist, allt kommer inte få plats i ett enda inlägg (ingen kommer orka läsa så långt) så jag delar upp det och skriver om varje händelse för sig, bra va?
Just nu hinner jag dock inte berätta så mycket, ville bara säga hej och att jag lever ifall någom har oroat sig, haha.
Jag är påväg till jobbet och vet ni var som precis hände? Jag var så exalterad för att äntligen få uppdatera bloggen att jag hoppade på fel tunnelbana och insåg inte det förrän jag hamnade i Kristineberg - jag åkte alltså 4 stationer åt fel håll.
Jag har inte kommit sent till jobbet på drygt ett år och känner att den här dagen verkligen kommer bli min lyckodag, haha.
Woho, nu kör vi!

Likes

Comments

Ikväll blir min sista natt här innan jag mellanlandar hemma i Sverige för att sen åka till Belgien (vad händer i Belgien?? Om det i ett annat inlägg!).
Det är också den enda dagen då vi bara har tagit det lugnt och hållit oss hemma sedan jag kom hit. Härligt med lite kvalitetstid, och jag tror även att m&m tycker det är skönt att grilla och se på tv ibland istället för att springa med mig på stan.
Morfar fick en blid vid grillen som en riktig Masterchef (och han är chef på att vända på grillen och le på bild) men det är egentligen mormor som har förberett allting.
Det är nog henne jag har fått min kvinnliga, självständiga syn på livet ifrån, haha.

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw