View tracker

Snart kommer folk, jag längtar dock bara efter Amanda hehe. ska bli skojs med lite party, var rätt längesen nu. Såhär ser jag ut ikväll i alla fall.

Trevlig lördag på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså bara JA till denna fredag! Var på möte i morses lite kring min framtid och det ser riktigt ljust ut. Jag är galet taggad på 2017, då SKA jag få ett jobb. Förra året skrev jag som nyårslöfte att gå ner 10 kilo i vikt, börja träna regelbundet och det lyckades jag ju med, klarar jag det ska jag klara detta också. Har varit arbetslös länge pga mina psykiska problem men jag är så redo att lägga gammal skit bakom mig och bara titta framåt, att allt bara kan bli bättre. Är nästan lite löjligt lycklig idag! Denna kvällen slutar med hämtmat från wookhouse, bästa ever ju!

Likes

Comments

View tracker

Hade helt glömt av att lägga upp vad jag köpte på Gekås förra veckan. Tomten är nog fan min favorit av allt som köptes. Men kortfattat köpte vi mest inredning till lägenheten, en mixer och vääldigt mycket godis som redan har ätits upp. En toppen dag var det i övrigt, dock tappade jag bort Alfred inne på Gekås, hade ingen mobil eller något men turen var på min sida och jag hittade han, tönt som jag är börja jag lipa haha, trodde seriöst ett tag att jag aldrig skulle hitta min pojkvän bland alla shoppinggalningar! Det var min andra gång på Ullared, har ni varit där?


Likes

Comments

Vi ska leva leva livet.

Likes

Comments

Dagens humör: Estupendo!

Dagens mående: Idag mår jag riktigt bra faktiskt, helt fantastiskt, ingen ångest, ingenting.

Dagens borde: Det var att köpa julklappar, slutade med att jag bara kom hem med shit till mig själv ops

Dagens frisyr: Utsläppt till en början, sen blev det för elektriskt, bara mitt hår som blir extremt elektriskt av att vara utsläppt? Riktigt onajs faktiskt då utsläppt är så fint!!

Dagens smink: Mascara, ögonbryn och highligther, inget märkvärdigt.

Dagens klädsel: Leggings och en gosig tröja i storlek XL, så skönt, älskar stora,lediga kläder!

Dagens planer: Ja, nu är det ju kväll men förrut idag hängde jag med fina Amandi, vi gick på stan och skulle köpa julklappar, gick sådär.

Dagens materiella vill ha: En bra jävla kamera

Dagens fundering: Funderar nog för sällan, kommer inte på något

Dagens beroende: Smoothie, har äntligen skaffat mig en mixer så vill typ bara dricka smoothies 24/7 nu bara för att jag kan hehe

Dagens tråkigaste: När jag hade städat hela fucking köket och paddan välter ut ALLT vatten ur hans badskål, nej men han är söt ändå, kan typ inte bli arg på djur, dom är för söta för det.

Dagens längtan: Lördag faktiskt, då blir det party.

Dagens superlängtan: Tills jag har råd att göra min tatuering

Dagens tidning: Asså dennna dagens, läser inte tidningar, kommer aldrig göra.

Dagens låt : Rich Chigga - Dat stick.

Likes

Comments

Denna lurvinga sak är så fulsnygg som det bara går. Den är ful men snygg på samma gång typ. Rånajs att gå runt i här hemma. Denna köpte jag på Ullared, gekås i torsdags, billig var den också, supernöjd!

Likes

Comments

Idag blev det spåret för en gång skull. Jag brukar alltid springa samma runda och har gjort i snart ett år nu vilket blir rätt långtråkigt, man behöver lite miljöbyte när man tränar annars tröttnat man lätt. Blev 2,5 km idag och nu ska jag köra lite övningar hemma på yogamattan. Detta blir bra.

Likes

Comments

- Ny vecka -

Nu vart det ny vecka igen vilket innebär nya saker som måste göras. Denna veckan ska jag bland annat hinna med att :

*Köpa julklappar

*Träna

*Hälsa på syster

*Käka julbord med killen och hans familj

*Åka på möte

*Fixa min mobil

Säkert fler saker jag inte kommer på just nu. 


Dricker nu min smoothie och har typ vaknat till liv. Snart drar jag väl till stan och börjar titta efter klappar skulle jag tro.

Likes

Comments