Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna morgon sög ju. 

Jag åkte till jobbet och skulle börja mocka hos djuren som vanligt.  Yrseln kom från ingenstans och jag började kallsvettas. Likblek och svettig var det bara att trampa hem på cykeln. Det är jobbigt att stundsvis må bra och sen få yrselattacker när man minst anar det, det är så obehagligt. Svimma har jag gjort tusen gånger men man vill ju inte att det ska hända när man är själv, om man ramlar och slår i sig i något liksom. Jag försökte ta in alla intryck, försökte prata men allt bara svartna för mig. Har nu kommit hem. dricker te och har målat lite. Varför får man alltid ideer när man egentligen inte orkar? Kunde inte hålla mig så drog fram färger och penslar och detta blev resultatet. Nu ska jag sova ett par timmar.

Likes

Comments

1. Vad är din största dröm?

Att jobba med att rädda djur är min största dröm helt klar, älskar djur

2. Dina rädslor? Ensamheten är min rädsla

3. Om du vann en miljon, hur hade du då spenderat dem pengarna? Jag hade lagt pengarna till WWF och kanske gjort en tatuering eller två.

4. Om du fick resa vart du ville i hela världen, vart hade du då rest?Jag hade rest till New York, har alltid velat åka dit, redan som liten. Ensam hemma 2 lost in new york måste ni sätt? Den filmen fick mig vilja åka till new york, vill promenera i central park, det SKA jag ha gjort innan jag dör.

5. Vad är du mest nöjd med hos dig själv?Jag tolkar frågan som utseendemässig eller personlig. Jag väljer nog min sociala sida tror jag, jag är den som pratar med allt och alla när jag mår bra.

6. Vad är du minst nöjd med hos dig själv? Att jag tappar kontrollen när jag får panikångest,att jag skadar mig själv och allt i min omgivning, typ att jag förvärrar saker och låter allt gå för långt. Typ att jag inte kan tänka klart och slår sönder allt runt mig, ser rött typ i sånna sammanhang.

7. Dina bästa egenskaper? Jag är envis vilket jag oftast ser som något bra då jag inte ger mig i första taget.

8. Dina sämsta egenskaper? Min känslighet, det blir för mycket ibland. Kan inte se en sorlig film utan att gråta ögonen ur mig. Det är väl på gott och ont I guess.

9. Hur vill du att din framtid ska se ut? Jag vill bo lite utanför stan, ha ett mysigt litet hus, med vovve, ungar och hela den biten. Vill gärna bo på landet för att kunna ha getter, får eller liknande sötisar.

10. Hur ser du på otrohet Det är inte något man gör av ett misstag, otrohet är något man väljer, det är inte okej någonstans, men jag tror också på att alla är värda en andra chans. En gång otrogen, alltid otrogen stämmer inte alltid. Alla kan vi göra fel, visst?

11. Vad skulle du vilja säga till dem som mobbar och till dem som begår sexualbrott och andra olika brott?Har så mycket att säga om detta då jag själv blivit mobbad under större delar av mitt liv,

Jag tar gärna denna fråga i ett eget inlägg då jag har såå mycket att säga om mobbning. Mobbare, ni är svin.

Tack för frågona http://nouw.com/mittlivsomsofia

​MINA FRÅGOR TILL ER

1. Har du några fobier, vilka i så fall?

2. Har du några tatueringar? vilka/vad i så fall eller om du skulle vilja ha tatuering, vilket motiv hade du valt?

3. Har du någon förebild, vem i så fall?

4. Vad gör du helst en ledig dag?

5. Favorityoutuber?Engelsk eller svensk, spelar ingen roll

6. Hur skulle du beskriva dig själv som person?

7. Vad är det första du lägger märke till när du möter en ny människa?

8. Drömjobb?

9. Föredrar du helst film eller serie?

10. Beskriv dig själv med endast 3 ord.

11. Vad för typ av bloggar brukar du läsa?`

Jag utmanar

http://nouw.com/annikaviktoria

http://nouw.com/alexandraqvarnberg

http://nouw.com/juliaandelasliv

http://nouw.com/queengniztra

http://nouw.com/blondi33

http://nouw.com/mittlivsomsofia

http://nouw.com/nadria

http://nouw.com/annorlunda

http://nouw.com/madelenekirk

http://nouw.com/misstyslife

http://nouw.com/emmalouise

Likes

Comments

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små

Och du rör min kind så jag förstår

att det bara är timmar tills du går

En närstående till mig har blivit sjuk,mycket sjuk. Det känns som att inget spelar någon roll längre. Jag vill ingenting, vill inte äta, vill inte gå ur sängen. Vill bara sova bort alla problem.

Jag gräver ner mig själv igen igen igen. Jag visste att det skulle bli jobbigt, att jag skulle ha gråten i halsen. 

Att säga hej då till någon man älskar gör ont, så jävla ont gör det

det känns som om bröstkorgen min ska gå sönder. Har varit utanför dörren idag i alla fall och andats höst, så vackert med alla färger. TACKSAM 

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå


Jag vet att vi ses på den andra sidan <3

Likes

Comments

Blir mörkrädd över vårt samhälle.  Hur mycket man "låtsas" bry sig och hur lite man faktiskt lyssnar. Det åker liksom in i örat och ut ur det andra lika fort. Totalt hjärndött. Det är heller ingen ide att försöka förklara för någon som ändå inte finner nått intresse.  Jag äcklas, finns det inga spärrar hos någon längre? Ibland kanske det inte är värt det, ibland kanske man bara ska vara tyst och sluta vara  så genomskinlig, det syns rakt igenom. Jag blir så äcklad.

 Oklar text, vet inte vad jag vill få fram ens. Har målat ida. Har dessa orohetskänslor inom mig som tar all min energi, mycket har hänt på kort tid, jag vill inte, jag vill bara att du ska orka, lite till.


Likes

Comments

​Älskar denna låten, så najsig! Lite lördagsinspo kastar jag även in här.Jag är så arg på mig själv idag, sovit bort halva dagen(jag vaknade 14:15, åhh så inte okej)what to do. Träning väntar och storstädning. Vad gör ni denna helg? 

Kramar

Likes

Comments

Sprungit för mitt liv idag känns det som. Obekvämt snabbt tempo men såå skönt efter. Jag tränar nästan enbart för att få känslan efteråt,oslagbar är den. Jag hade en lite paus från bloggen då jag varit dålig på att ta kort och ha något värt att skriva om. Ska blogga nu igen tänkte jag då jag tycker det är så najs när jag väl gör det. Förslag på inlägg någon? Kommentera nedan!

Likes

Comments

1. Varför bloggar du ? Jag har alltid älskat att skriva och jag har ett antal dagböcker som jag dokumenterat mitt liv i under flera år. Tror jag började skriva när jag var 7 år. Min blogg för mig är lite som min egen dagbok, fast andra kan läsa den då vilket bara är kul tycker jag. Jag bloggar helt enkelt för att jag tycker det är kul att pyssla med inlägg,bilder och texter och så.

2. Vad läser du för bloggar? Jag läser mina följares bloggar, och de bloggar jag själv valt att följa såklart, det är allt. Läser inga större bloggare då alla är så ytliga och gör tråkiga inlägg enligt mig helt enkelt.

3. Hur gammal är du? Jag är 21 år.

4. Vad önskar du dig i livet? Jag önskar att jag en dag klarar av att vara ensam utan att få panikångest, att slippa fly från mig själv och ha männskor runt mig hela tiden. Det är onajs & funkar inte i längden  Man önskar så mycket men det står först på min lista då jag levt såhär sen jag var 12.

5. Vem älskar du? Jag älskar många, men första hand, min familj, min pojkvän och min landsköldpadda.

6. Vad gillar du mest att dricka? Jag föredrar te eller loka citron, mummi!

7. Vem är din favorit artist? Gruppen KENT alla dagar i veckan, BÄSTA.

8. Favoritlåt? Kan verkligen inte välja men av dom två ovan är Vinternoll2 först.

9. Om du var ett djur, vilket skulle du vara och varför? Jag hade vart en sköldpadda, inte så förvånande kanske, har alltid älskar sköldpaddor, sen är dom ju så chill och långsamma vilket skulle passar mig haha. 

10. Om du var på en öde Ö och bara fick ta med en sak, vad skulle det va? Hade tagit med mig en kompis eller min kille, man vill ju inte va själv på en Ö liksom.

11. Favoritårstid? HÖSTEN helt klart.

TACK FÖR NOMINERINGEN http://nouw.com/QueenGniztra/

Likes

Comments