​Är mest tagg på pommes, bästa ever. Donkens pommes is life haha

Likes

Comments

Har så mycket vårkänslor i min kropp att det är sjukt. Var ute och joggade spåret med Lisa idag klädd i enbart tjocktröja och en tunn jacka utan att frysa. Helt underbart, okej att det regnar o så vidare men det gör inte mig något då jag älskar regn, till och med mer än solen. Så länge det är plusgrader är jag nöjd. Slänger in lite inspo från min weheartit sida som jag är rätt aktiv på ni hittar den här > http://weheartit.com/sarahfernh

Likes

Comments

Fick superfina rosor idag när jag kom hem från jobbet, oväntat verkligen så blev riktigt glad och tacksam. Av mig fick han en påse med lite smått och gott i så som trisslotter och hans favoritdricka och annat sånt. Bra dag!

Älskar dig!

Likes

Comments

4 dagar kvar bara på 30 dagars squats challenge, nu börjar det bli riktig pain när man kommer upp i 200 squats per dag men ska bita ihop nu sista dagarna, vem vill inte ha en bra rumpis liksom. Paddan gav mig sällskap under träningen också såklart. Senare blir det kalas! fin fin söndag på er!

Likes

Comments

Asså bästa the weekend, äälskar!

bloggtorkan här lite smått igen men ska verkligen försöka mitt bästa att hålla igång bloggis, för roligt är det ju, bara jag som kommer med dåliga ursäkter tror jag. 

Likes

Comments

​Damn, vad fan har jag missat hela mitt liv? Sötpotatis, visste knappt var det var eller ens hur en sötpotatis såg ut förens nu. Jag och Alfredo har ändrat vårt kostschema lite och försöker välja bättre produkter och handla mer ekologiskt, tydligen ska sötpotatis vara väldigt nyttigt och proppad med antioxidanter så detta kan ju bli lite gott

Likes

Comments

Dessa har jag målat idag, två små hjärtan, det här med geometriska former är svårare att måla än man tror, inte helt nöjd men övning är ju det bästa sättet att bli bättre på!

Likes

Comments

​Det är lördag och idag lyxar jag till det med god frukost till mig och Alfredo. Finns det något godare än nybakta scones? Myms!

Likes

Comments

Provade ett ny recept idag och dom vart sååå goda! Enkelt att göra också vilket gillas då jag hatar avancerad maglagning haha. Så skönt med lite helg nu efter min första jobbvecka avklarad!

Likes

Comments