Tyckte något fattades på min målning så målade lite fjädrar och fyllde bakgrunden svart, helt okej nöjd denna gången.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ska fortsätta måla på denna jag påbörjade för ett tag sedan ,lyssnar på bra musik också, vore synd att klaga.

Likes

Comments

Min underbara vän Amanda hade ordnat en lite surprise fest till mig igår då jag fyllde år i tisdags. Vi hade så trevligt. Det går verkligen inte att ha tråkigt med henne, min bästa fina Amanda!! 

TACK.

Likes

Comments

Fyller 22 bast idag, känns väl okej men det kändes som jag fyllde 20 typ igår? Tiden springer men jaja, firar min födelsedag med fina Alfred som bjöd mig på min favorit restaurang troja och så gav han mig fina tulpaner. Min riktiga present kommer om nån vecka eller två, jag har beställt hem ett nytt terrarium till min landpadda så A ska betala lite på det då det kostar en del med ett nytt terrarium men jag är så glad över denna present, ska bli fantastiskt och se min fina padda få större utrymme att röra sig i.

Sån värme, sån fin dag,själen mår.

TACK

Likes

Comments

Jag och babe drog lite spontant till Jönköping A6 center igår och kom hem med allt för mycket. Vi käkade på IKEA, och vi åkte även förbir hornborgarsjön på vägen dit och wow så mycket tranor vi såg, kaffe i solen och mycket shopping. Gårdagen var bara så bäst. Min plånbok gråter lite nu men så värt. Har rensat väldigt mycket kläder ur garderoben, gjort mig av med mycket skit jag inte behövde, så hade en bra ursäkt till att shoppa lite vårkläder, skor, jeans, keps osv  Här är bilder på all shopping och lite till

Några bilder är lånade från google.

Likes

Comments

​Favoritsaker i mitt liv. Jag kommer inte på något speciellt materiellt, men tre favoriter i mitt liv är mina tatoos då dom beskriver vem jag är som person, sen såklart min pojkvän som jag varit tillsammans med i 100 år känns det som, bäst är han och min fina älskade padda. 

Likes

Comments

Tre artister/grupper jag gillar

* Jag är ju löjligt kär i bandet Kent och har även två kent-tatoos så Kent är numero one för mig, BÄSTA bandet ever.

* Sen lyssnar jag mycket på Lana Del Rey och kan vi ens ta in hur snygg jag tycker denna kvinnan är???!

* Lars Winnerbäck är också med bland mina topp tre, hans röst är så vacker!


Likes

Comments

- Dag 6 -

5 olika bilder från 2016

Likes

Comments