Dessa bilder tog min vän Anders på mig för ett tag sedan, han hade köpt lite nytt till sin kamera så detta var bara lite testbilder men wow vilken skillnad att ta outfit bilder utomhus med bra kamera istället för mina slitna mobilbilder jag annars lägger upp. Älskar att min jacka och skorna passa så bra ihop också. Fler bilder från den dagen lägger jag upp en annan gång :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna har jag målat nu i helgen, kommer aldrig någonsin igen försöka måla en fågelbur i guld, det var enormt pilligt. Det kliade i hela kroppen på mig när jag gjorde den haha. Såhär blev resultatet i alla fall.

Likes

Comments

Just nu håller jag på och målar på rosorna jag skissade, kör på rosa och guldfärg, vet dock inte vad jag ska måla i mitten men det får jag se helt enkelt.

Likes

Comments

Jobbat veckan ut och nu tar jag äntligen helg. Vädret är ju helt jävla fantastiskt, blir så glad. Om en stund ska vi dra ut och tända en brasa och mysa med några vänner, de blir najs. Kör på ljusa jeans för omväxlingens skull.

Likes

Comments

Nu har jag gett mig fan på att lära mig måla rosor, det går sakta framåt men det är otroligt svårt med just rosor tycker jag. Det är så mycket linjer och små detaljer som ska vara med, pilligt är ju bara förnamnet. Men vad säger man, lite övning ger färdighet.

Likes

Comments

Har skissat lite nu denna lördag, det är oklart om jag ska fortsätta på denna och måla mer fåglar och blommor, vill inte att det ska bli för mycket heller men men ,jag får se lite.

Glad valborg där ute.

Likes

Comments

Jag ska snart iväg med min kompis Anders, vi ska åka i hans nya bil till Kinnekulle och fota då han hade köpt någon grej till sin kamera, jag hänger mest med som sällskap plus solen är framme och den ska man ju ta till vara på, ellerhur.

Likes

Comments

​​Idag har varit såå bra, jag har träffat min bästa luring Amanda och haft det mys. Vi har druckit massa kaffe, ätit choklad och kollat på skam tillsammans. Senare sen drog vi till Rebecka och drack lite vin oxå. Fin lördag.

Likes

Comments

Fredag igen då. Jobbdagen gick sjukt fort idag, kul o träffa alla barnen igen. Detta har jag på mig idag, älskar mjukisar så kunde inte låta bli.

Likes

Comments