Snyggt och bekvämt gillas. Brallorna är som typ "fejk jeans" så känns som man har på sig leggings ungefär och en topp från gina till det. Härlig söndag på er! Solen skinner så jag är glad! Fått en dille på Akon igen så har lyssnat på hans musik hela förmiddagen, riktigt najs med äldre låtar!

Likes

Comments

​Vi drog till Trollhättan igår för att kolla in Amandas kille Davids nya lägenhet. Supermysigt var det. Vi åt god mat,spelade kort och drack lite vin. Idag ska jag färga håret och fixa paddans buren. Vad gör ni för kul denna helgen?

Likes

Comments

​Kent sista album " då som nu föralltid sitter nu på min arm, sjuk nöjd!

Likes

Comments

Fredags inspo,bilderna ägs inte av mig och är från weheartit

Likes

Comments

Idag är jag vaken i bra tid vilket gör att jag hinner gymma med Lisa. Det ska bli så skönt att röra på sig lite. Tror vi ska köra axlar och bröst. Gymmar ni läsare något?

Likes

Comments

Detta kan ju bli lite gott.

Likes

Comments

Har någon något tips på vad man typ kan äta/dricka för att lindra yrsel, har inga mediciner mot detta och blåmärket på bilden fick jag alltså i förrgår när jag svimmade. Jag har alltid haft väldigt lätt för att svimma och bara falla ihop men har alltid klarat mig turligt nog utan några allvarliga skador. Det är min puls som är väldligt låg,sist jag kollade den sa läkaren att min puls var samma som en friidrottares vilket inte var bra om man inte tränar regelbundet vilket jag inte gör. Sånna här blåmärken är jag van vid att få, men en vacker dag kanske jag ramlar ute, slår i huvudet, ja, jag vet inte, vad som egentligen vilket jag inte vill ska hända. Tycker det börjar bli lite obehagligt att gå runt såhär och inte veta. Borde nog kolla upp detta med en vårdcentral/läkare, det måste finnas något som lindrar eller hjälper mot detta. Reser jag mig för hastigt från sängen eller en stol så faller jag, kollar jag på en vis punkt och sen ska byta till en annan får jag extremt ont i huvudet och det känns som om det ska svartna vilken sekund somhelst, näh,detta är riktigt onajs.

Likes

Comments

​Hade ju glömt av att blogga med bilderna från nyår, det blev dock bara dessa, ett par sletna bilder tagna inne på toan, men men, det får duga. Egentligen skulle jag ju tatuera mig idag men det blev inte av idag heller vilket suger röv. MEN nu har jag äntligen bokat en tid i veckan som kommer, så får hålla ut lite till. Jag ville göra den på drop in, precis som mina andra tatueringar för jag vet inte, blir mer impulsivt och roligt på nått sätt. Gillar inte att boka saker men nu får det bli såhär, ska bli SÅ najs och få tredje gadden på plats. Vad gjorde ni för kul på nyår?

Likes

Comments

Vad har jag gjort idag?

- Varit ute på stan för att tatuera mig men fanns ingen drop in så imorgon jävlar ska jag gadda mig.

- Jag har hunnit lagat mat, hamburgaretallrik blev det, supergott

- Har även hunnit med att storstäda paddans bur och målat en ful giraff.


Likes

Comments