​Pinsamt att erkänna men idag var första doppet i år för mig, jag och Amanda skulle doppa oss när vi var i onsdags men vi fegade ur. Idag tvinga jag ner både mig och killen i vattnet och efter många om och men doppa vi oss , det var svinkallt haha. Nu ska jag duscha och packa för imorgon blir de Göteborg , Liseberg och sova på hotell, taggar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är vi hundvakt till Dogge, han ska vara här torsdag till fredag. Och idag fick hunden Douglas hälsa på min sköldpadda Bengan. Det roliga är att hunden typ är räddare för Bengan en vad Bengan är för hunden. Så kul att se när dom träffades! 

Likes

Comments

Denna målning gjorde jag nu ikväll,. Jag målade bara med akryl och penslar idag så var svårt att få till raka linjer. Detta blev resultatet.

Likes

Comments

Idag ska jag fan bada . Jag har inte badat alls i år så känner att det är på tiden. Ligger och pressar sönder i solen medans jag väntar in Amanda som jag ska åka och bada med. Denna dagen blir bäst, vi har jordgubbar och ananas också, kan ju inte bli bättre.

Ta hand om er i värmen!

Likes

Comments

Idag åkte jag och Alfred och plockade massa jordgubbar, vi hade sån sjuk tur då det var sista dagen att plocka just idag. Det spöregnade men vi hade inte riktigt något val för jordgubbar vill man ju ha på semestern. Vi ska göra jordgubbssaft av det mesta, precis som förra året. Sen är min padda tokig i jordgubbar så en del till paddan blir det också.

Tänk att man kan ha de så mysigt trots regn,han är bra han Alfred. 

TACK.

Likes

Comments

Så blev det tillslut min tur att få lite semester. Jag har 4 veckor ledighet nu vilket känns awesome. Börjar semestern med häng i trädgården med bäste paddan. Hur mår ni i sommarvärmen?

Likes

Comments

Målade denna nu i natt , ville mest testa min nya rosa acrylfärg jag köpte för nån vecka sen. Ikväll tänker jag måla igen, men nu ska jag ut i solen. Trevlig lördag på er!

Likes

Comments

Bästa kvällen igår med bästa tjejen!

Idag mår man som man förtjänar och självklart blir det bakispizzan, när skräpmat är som godast ju.

Hoppas ni hade en skön kväll igår!

Likes

Comments