Kärlek, beroende, kollaps, helvete

Meningen med livet. Det de flesta av oss längtar efter, letar efter drömmer om att någon gång finna. Jag trodde att jag hade funnit det. Funnit den där speciella kvinnan som jag skulle dela allt med. Hon som skulle visa mig vad äkta kärlek är. Vi skulle Leva lyckligt i alla våra dagar. Nu är hon borta,minnena voltar runt i mitt huvud.
Tankarna snurrar.

Jag älskade henne. Jag älskar henne fortfarande. Trots att hon inte älskar mig längre. Trots att hon har lämnat mig. Jag kan inte längre tänka rationella tankar, kan inte längre vara logisk. Jag älskar henne för mycket. Jag förstod inte hur mycket. Aldrig hade jag kunnat förstå hur mycket jag faktiskt älskar henne. Det är kanske inte ens kärlek. Det är ett beroende. En drog som jag inte kan vara utan. Utan hennes kärlek kan jag inte andas, inte leva.

När hon lämnade mig kollapsade jag. Paniken över att hon är borta har tagit över hela mig. Vet inte vem jag är längre. Det är som att allt som förut var jag bara försvann. När hon lämnade mig tog hon hela mig med sig. Jag vet att många människor har upplevt samma sak. Många har upplevt mycket värre saker. Jag vet att det finns människor som varje dag genomlider ett helvete, ett helvete som inte verkar ha ett slut. Men just nu, just nu är det här mitt helvete. Ett helvete som är nära att förstöra mig.

Det känns som att någon har tagit min själ,slitit sönder den, för att sedan stå och skratta åt dom spillrorna som finns kvar. Det känns som att någon har slitit ut mitt hjärta ur kroppen och slår på det, om och om igen. Ingenting fungerar längre. Min kropp fungerar inte. Jag kan inte äta ordentligt, inte sova utan sömntabletter, inte jobba. Tankarna på henne förstör all min förmåga att tänka och agera logiskt. Jag kan inte andas för att paniken över att hon är borta lägger sig som ett tryck över mitt bröst. Ett tryck som aldrig släpper.

Likes

Comments