Alla dom himlar jag besökt på grund av dig och du fick mig att få spela alla sångerna för dig, blir det nån gång nåt mera av det där vi en gång förlora? Jag gör allt för att förstå dig, men det funkar inte så

Jag tittar mig omkring men ingenting får mig att bli trygg för en sekund! Du saknas i min närhet och jag vet det är för sent för allt,
och sen så går jag hem i mörkret ensam och kall, du skriver "ha det gott, puss" och "godnatt" men allt jag vill är att ha dig bredvid.

Men det spelar oftast aldrig någon roll om vad jag tycker Vasaparken den står kvar men kärleken den vissna igen, du smutsa bort din sorg med nån annan, hoppas det läkte dina sår, men ja jag fortsätter att skrapa, skrapa bort varenda liten jävla tår.

Jag tittar mig omkring, men ingenting får mig att bli trygg för en sekund. Du saknas i min närhet och jag vet det är för sent för allt och sen så går jag hem i mörkret ensam och kall, du skriver "ha det gott, puss" och "godnatt", men allt jag vill är att ha dig bredvid.

Jag tittar mig omkring men ingenting får mig att bli trygg för en sekund. Du saknas i min närhet och jag vet det är för sent för allt och sen så går jag hem i mörkret ensam och kall, du skriver "ha det gott, puss" och "godnatt", men allt jag vill är att ha dig bredvid.

O alla dom himlar jag besökt på grund av dig, o du fick mig att få spela alla sångerna för dig, blir det nån gång nåt mera av det där vi en gång förlora? Jag gör allt för att förstå dig, men det funkar inte så.

Jag tittar mig omkring men ingenting får mig att bli trygg för en sekund. Du saknas i min närhet och jag vet det är för sent för allt och sen så går jag hem i mörkret ensam och kall, du skriver "ha det gott, puss" och "godnatt", men allt jag vill är att ha dig bredvid. Jag tittar mig omkring men ingenting får mig att bli trygg för en sekund, du saknas i min närhet och jag vet det är för sent för allt, och sen så går jag hem i mörkret ensam och kall, du skriver "ha det gott, puss" och "godnatt" men allt jag vill är att ha dig bredvid...♡


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma med min älskade mamma:) vi har kollat på film och lite sånt :) sen hade jag så tråkigt så jag gick och handlade lite :) sen när jag kom hem ställde jag mig o mat :) blev mätt som bara den! Och nu efter maten så kände jag att jag var lite söt sugen 😇 så vad gjorde jag då? Jo jag ställde mig och gjorde ananaspaj 😊 gottgott! ha en bra kväll alla ! :)

Likes

Comments

Fick mig lite sovmorgon :) men nu drar de iväg mot skolan för att höra på 3: orna när dom berättar om sitt gymnasie arbete :) ha en bra dag alla :) adios!

Likes

Comments

Hej! Nu va de är bra tag sen ja bloggade, så kände att de va dags igen i brist på annat :)

Jag är verkligen lyckligast på jorden nu! För i fredags så förlovade jag mig med världens underbaraste pojkvän ! Är så glad och lycklig så det går bara inte beskriva! Denne kille gör mig lycklig varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund! Är så glad att det blev jag och han! :) Jag älskar han verkligen! Tack mitt hjärta för att du alltid finns där för mig i alla lägen!

Igår så var jag på Olstorp (en fest plats i Tidan för er som inte vet) och kollade på Björn Rosenström när han uppträde. Jag hade det verkligen super kul 👌 Sen på kvällen när det var slut så blev jag hämtad av min farfar för jag skulle sova där, så då kom han o hämtade mig iallafall :) Och idag så har vi passat på och grillat när de äntligen har varit fint väder :) Har haft en super helg, förutom att jag var utan min älskade pojkvän :( Men vi får ta igen de nu i veckan som kommer så vi kan fira lite extra tillsammans😊 hoppas alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft 😊 här kommer lite bilder från helgen och på förlovningsringen 😍👌

Likes

Comments

Uppe med tuppen idag med :) sitter i dricker kaffe hos Anton :) snart blir de att åka mot skolan :) ha en bra dag allesammans i de ruskiga vädret :)

Likes

Comments

Hejsvejs! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan :) skönt att äntligen få må bra :) allt går bara uppåt nu :) Men hoppas alla får en bra dag :) för de ska jag ha :) puss!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg mot skolan:) är trött o sleten, hann inte dricka något kaffe i morse:) men får hålla mig tills sen :) ha de bra allihop :)

Likes

Comments

Godmorgon alla bönder och statsbor :) Jag gick upp för en stund sen :) sitter hemma hos min underbara pojkvän och njuter av en kopp kaffe och tjötar med kärmor :) baby är o spelar bowling i Skövde och Tibro :) men saknar han redan :) men nu ska ja försöka hjälpa till här på gårn så de händer nått :) ha en bra dag :)

Likes

Comments

Idag är det verkligen underbart väder ute, det kan ju inte bli bättre! Speciellt inte när man vaknar upp brevid världens bästa. Vi har passat på o vart ute o njutit av solen, jag passade på att tvätta bilarna i värmen, sen va jag inne lite och städa hans rum, sen tog jag en liten paus och gick ut i solen igen för att njuta av en kopp kaffe! Såå underbart va de! 😊

Så nu sitter jag och tar de lite lugnt med en till kopp kaffe 😊 Tänkte dra mig ut om en stund igen för att ta mig en liten promenad, är ju trots allt ute på landet så då får man allt passa på och göra de man inte kan inne i stan 😄

Men nu ska ja dricka upp kaffet och sen vandra ut igen! 😊 Ha en bra dag alla där ute för det ska jag ha!😊👌

Likes

Comments