hejhallå💕 Long time no see som man säger..... Jag har börjat jobba, så titulerar mig numera som elevassistent.
"Första dagen på jobbet! så taggad!!", låt mig nu berätta hur det faktiskt kändes samma morgon.
Jag är till naturen väldigt orolig av mig och har lidit av ångest och panikångest sen 6 år tillbaka. Vilket är helvetet på jorden. Så första dagen på jobbet kickstartade jag med en panikångestattack 👌 En förjävlig morgon rent ut sagt, jag trodde jag skulle svimma, spy, dö och sen svimma igen och drukna i mitt egna spy. Dramatiskt? Nu i efterhand så, ja, rätt dramatiskt. Men just då i den stunden så var det precis så dramatiskt. Min sambo jobbar i Stockholm på veckorna så jag var helt ensam första morgonen.
Jag har alltid haft svårt för att vara ensam, jag blir så orolig och osäker. Jag hatar mitt egna sällskap... Så när jag nu skulle pallra mig iväg till vuxenlivets Mekka så blev mitt sällskap sämre än någonsin.
Men nu så tänkte avsluta på en bra not, jag lugnade ner mig och kom faktiskt iväg! (stolt) och dom jag jobbar med är jättesnälla.
Jag tackar min mor något fruktansvärt för att hon pratade med mig i telefon hela morgonen, från mitt breakdown tills det att jag kom till jobbet. ❤
Hoppas du får en fortsatt bra kväll😙

En helt irrelevanta bild😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhallå 💕 Igår var en lång dag fylld med läskiga saker man måste göra för att få vuxenpoäng. Jag trodde inte att vuxenlivet skulle vara så nervöst som det faktiskt är, när jag flyttade hemifrån så trodde jag att allting bara skulle falla sig naturligt... skaffa jobb, göra viktiga samtal, klara sig själv. Men jävlar vad jag trodde fel! bara det här med att pallra sig iväg till arbetsförmedlingen krävde att jag behövde moraliskt stöd.

Så igår när det var dags för min absolut första arbetsintervju så var det nära att jag bajsa på mig av nervositet. Men allt gick över förväntan! Jag fick en provanställning i en månad 😄 Så lyckan är mer än total!
Dagen följdes av att ringa A-kassan och träffa barnmorskan, har troligen haft en cysta som gått sönder.... Var superskönt att veta vad det var som gjorde att jag fick så fruktansvärt ont! Vuxenpoängen bara rullade in igår!
Hoppas du också hade en toppendag igår och fick lite vuxenpoäng. Om du inte vill missa vad nästa steg i mitt vuxenliv är så glöm inte att följa bloggen😚
Hadet 💕

Likes

Comments

Hej hallå!💓 Nu var det min tur att börja skriva. Som jag har längtat! Så nu undrar du kanske vad jag är för en filur, jag är nyinflyttad i Örebro och har tidigare bott och växt upp i den lilla hålan Gullspång. Jag har länge funderat på att börja blogga, i flera år faktiskt, men har aldrig riktig vågat. Men nu så har jag fått några oanade krafter och vågat mig hit. Så jag tänkte börja med något så simpelt men lärorikt som 15 (delvis ointressanta) fakta om mig.👍

 • Jag har ett brinnande intresse för smink och inredning
 • Jag älskar höst och vinter
 • Jag ÄLSKAR julen (började spela julmusik för 3 veckor sedan)
 • Jag är en stolt moster till två småskitar, Thord och Signe
 • Jag lever för choklad i alla former
 • Jag har en fetisch för muggar
 • Jag är lite lätt pedant
 • Och med det kommer också ett starkt kontrollbehov
 • Jag samlar på dödskallar och enhörningar (udda combo, men det funkar)
 • Mina favoritblommor är vita tulpaner
 • Jag har absolut inte gröna fingrar, är lite som Medusa, alla blommor jag tittar på dör.
 • Jag älskar mini coopers 🚗
 • Jag har en mini cooper som jag har döpt till Doxy
 • Jag fryser, jämt och ständigt
 • Jag shoppar 10/10 gånger på barnavdelningen
BTW. Ni får ursäkta min header bild haha, den är väldigt provisorisk.

Hoppas du gillade mitt första inlägg! om du inte vill missa mitt andra så tveka inte att börja följa!
Hadet 💋

Likes

Comments