Hejhallå❤ här ligger jag sömnlös med min sambo snarkandes så sött bredvid. Inte alls ovanligt nu för tiden att jag ligger här klarvaken och lyssnar på när Kenny drömmer... Älskar dom där små osammanhängande samtalen vi har när han sover som godast. Så mysigt!
Hur har din vecka varit? Hoppas verkligen att den har varit toppen, trots allt regn....tur det är fredag imorgon!🙆‍♀️ jag har haft en helt okej vecka. Synd att klaga om man säger så. Har fått en hel del gjort och men har också en hel del ogjort. Har varit och talat med kuratorn i veckan, förjävla bra uppfinning det där med kuratorer! En mindre bra upppfinning är stryktvätt, den högen bara växer, sakta men säkert. Det kanske blir morgondagens uppdrag.... har en hatkärlek till att stryka, det är mysigt ibland, långtråkigt utav bara satan ibland, känns ovärt ibland men samtidigt så finns det inget jag hatar mer än ostrukna kläder, dukar, handdukar.... usch!
Nä nu har jag babblat på tillräckligt mycket och utan någon som helst röd tråd, så avslutar med lite bilder från veckan 😘
Sov gott&dröm sött❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så i det här inlägget tänkte jag visa er några små vrår i vår lägenhet. Jag och Kenny har bott här i 2 månader så allt är inte helt klart, där av upplägget, att jag bara visar er några små delar som jag är riktigt nöjd med. Let´s go 💃

Det här är en del av vår hall, det är den delen som alla överöser med komplimanger. Det är den perfekta selfie-spegeln och den perfekta utkiksplatsen, sitter man hör så ser man i stort sett hela lägenheten.

Bordet är från Ikea och det hittar du här , ljusstaken är från Ica och det är även fatet.

På köksbordet så har jag ställt dit det här originella ljusfatet fån lagerhaus som jag pimpat med höstlöv från en liten hörnbutik här i Örebro.

Bredvid köksbordet så har vi detta avlastningsbord från Jysk, som har en liten story bakom sig, det har skapat mycket ilska under tiden Kenny skulle bygga ihop det...bitar gick sönder, det var inte urfräst hål på rätt ställen och det var fel bitar... en utav bitarna som var fel var framsidan av lådan (som ska vara i mitten) , vi råkade få två baksidor av en låda istället för en framsida och en baksida. Men nu har vi fått rätt bitar och har nu för iden en låda där!

Och här har vi hemmets hjärta, kaffebryggaren. Både jag och min är sambo är kaffeberoende, så i det här hörnet spenderar vi mycket tid!!

Vet inte o ni har mörkt att orange är min favoritfärg än?😂

Så vidare går vi in i lägenheten, här är då vårat vardagsrum, som är så mysigt och lummigt. Det som är min favorit med vardagsrummet är nog taklampan, har alltid velat unna ha en så stor lampa!

På vardagsrumsbordet så har jag en vas med plastblommor som jag tycker är så höstig och fin.

Jag ÄLSKAR godis och äter med all säkerhet för mycket. har taggat Kenny i varenda bild på Facebook som säger att han måste köpa godis till mig... stckar´n 😄

Så nu ar vi kommit in till sovrummet, vilket är det rummet som är lite glest än och då och som jag inte är helt nöjd med men vill ändå visa lite hur det ser ut.

Det här är sovrumsfönstret, vilket jag är riktigt nöjd med, det ser såå mysigt ut när man kollar upp mot det utifrån. Och ja, du ser rätt, det där är en levande fredskalla! jag har lyckats hålla den vid liv i 3 veckor nu och har inte några planer på att ha ihjäl den 😂

ÅÅ det var allt för detta inlägget, hoppas det stillade nyfikenheten hos några av er och att ni gillar bilderna. Berätta gärna om det är något mer just du är nyfiken på, kanske vad som står i mitt vitrinskåp? min döskalle samling? Let me know 😄 hoppas du har en fortsatt fantastisk dag!
hadet💗

Likes

Comments

Jag vet...
Jag vet att det bara är att ta sig i kragen
Jag vet att det inte ser bra ut
Jag vet att det är lättare sagt än gjort
Jag vet att det inte funkar så
Jag vet att man måste göra vissa saker
Jag vet att man inte kan välja
Jag vet att du tycker jag gör fel
Jag vet att det är abstrakt
Jag vet att det är svårt att förstå
Jag vet redan allt det där. Jag vet redan allt du säger men det är ändå du som kallar mig dum för att jag inte förstår.
Men
Vet du hur tungt det känns på morgonen?
Vet du paniken man får när hjärtat ökar tempo?
Vet du hur jag mår varje dag?
Vet du hur det känns när tårarna börjar rinna? utan någon direkt anledning?
Vet du hur det är att hela tiden behöva övertala hjärnan att det inte är någon fara? Vet du hur det känns när hjärnan inte vill samarbeta? Hur det känns när kroppen börjar göra uppror, för att du ignorerat hjärnan tillräckligt länge?
Vet du hur ångest känns?
Då vet du än mindre hur panikångest känns.
och än mindre hur depression känns.
Känslor som är så starka och så övertagande, hela världen stannar.
Sa du "jag vet"? kunde du säga "jag vet" så monotont och tröttsamt som jag?
Du vet ingenting, men det är ändå jag som är dum som inte förstår.

hejhallå💕 Var tvungen att ventilera detta... det här är lite av verkligheten av att lida av psykisk ohälsa... tyvärr. Man är alltid den som inte förstår, även fast man är den som förstår allt och lite till.
Hoppas du får en bra dag💕

Likes

Comments

hejhallå💕 Long time no see som man säger..... Jag har börjat jobba, så titulerar mig numera som elevassistent.
"Första dagen på jobbet! så taggad!!", låt mig nu berätta hur det faktiskt kändes samma morgon.
Jag är till naturen väldigt orolig av mig och har lidit av ångest och panikångest sen 6 år tillbaka. Vilket är helvetet på jorden. Så första dagen på jobbet kickstartade jag med en panikångestattack 👌 En förjävlig morgon rent ut sagt, jag trodde jag skulle svimma, spy, dö och sen svimma igen och drukna i mitt egna spy. Dramatiskt? Nu i efterhand så, ja, rätt dramatiskt. Men just då i den stunden så var det precis så dramatiskt. Min sambo jobbar i Stockholm på veckorna så jag var helt ensam första morgonen.
Jag har alltid haft svårt för att vara ensam, jag blir så orolig och osäker. Jag hatar mitt egna sällskap... Så när jag nu skulle pallra mig iväg till vuxenlivets Mekka så blev mitt sällskap sämre än någonsin.
Men nu så tänkte avsluta på en bra not, jag lugnade ner mig och kom faktiskt iväg! (stolt) och dom jag jobbar med är jättesnälla.
Jag tackar min mor något fruktansvärt för att hon pratade med mig i telefon hela morgonen, från mitt breakdown tills det att jag kom till jobbet. ❤
Hoppas du får en fortsatt bra kväll😙

En helt irrelevanta bild😂

Likes

Comments

Hejhallå 💕 Igår var en lång dag fylld med läskiga saker man måste göra för att få vuxenpoäng. Jag trodde inte att vuxenlivet skulle vara så nervöst som det faktiskt är, när jag flyttade hemifrån så trodde jag att allting bara skulle falla sig naturligt... skaffa jobb, göra viktiga samtal, klara sig själv. Men jävlar vad jag trodde fel! bara det här med att pallra sig iväg till arbetsförmedlingen krävde att jag behövde moraliskt stöd.

Så igår när det var dags för min absolut första arbetsintervju så var det nära att jag bajsa på mig av nervositet. Men allt gick över förväntan! Jag fick en provanställning i en månad 😄 Så lyckan är mer än total!
Dagen följdes av att ringa A-kassan och träffa barnmorskan, har troligen haft en cysta som gått sönder.... Var superskönt att veta vad det var som gjorde att jag fick så fruktansvärt ont! Vuxenpoängen bara rullade in igår!
Hoppas du också hade en toppendag igår och fick lite vuxenpoäng. Om du inte vill missa vad nästa steg i mitt vuxenliv är så glöm inte att följa bloggen😚
Hadet 💕

Likes

Comments