Det är nytt år och nya tider, en ny vår stundar snart om bara snön får försvinna...Tänk att jag aldrig skulle sagt så här annars, jag som gillar alla årstiderna? Det är mycket förändringar inom mig, jag känner inte riktigt att jag hänger med i svängarna...allt är så nytt för mig. Jag är inte alls van, ibland skrämmer det mig, ibland blir jag rädd för mina egna känslor i det, ibland vill jag backa, ibland vill jag bara leva...Ett eller två ben?

Jag är så rädd att såra någon, jag vill verkligen inte det, samtidigt är jag så himla rädd själv att bli sårad... det får mig att vilja krypa ihop, slänga täcket över huvudet...det känns som om jag har tagit vatten över huvudet på en del plan. Jag känner nog att jag får backa lite för att se vart jag själv står...bara få vara, tycker det är så jobbigt med känslor. Känslor skrämmer mig och jag vill inte gå igenom en massa, som jag redan har...

Alltså detta nya liv? Exakt vad är detta? Nej jag måste fokusera på rätt väg, lägga vissa bakom mig och låta mig se framåt och inte fastna i nåt.

Landat.... har jag gjort ganska bra, känner nästan ingenting längre...

Mina planer är att ge mig av, ge mig ut i världen och prova på vingarna och se vart de bär mig... jobba utomlands kanske... barna är stora nu så de klarar sig och de har varandra....och sin pappa. Så när sommaren är slut så är det dags att tänka åt det hållet...om allt går som det ska.

Men nu blir det i säng bums... upp och jobba i vanlig ordning. Tur man har sitt jobb... <3


Over And Out...


Likes

Comments

Så nu har jag fått en hel del gjort idag men morgonen var svårstartad och mellan affärerna idag så kände jag mig matt, det tar så hårt på krafterna att man får sätta sig ner och ta det lugnt mellan varven...Men ett städat hem fick jag osså =)

Först begav jag mig till parkeringen för att fylla på P-biljetten men väl där så var jag så slutkörd att jag tänkte att nej, jag orkar inte gå tillbaka nu...jag kör en runda och kom sedan på att BilleBallen saknar nog mig (familjens hund)...och mycket riktigt, han fick spel och for rundor som en skuttande kanin och sen ville han inte släppa min sida, sen kom katten och och ville pocka på uppmärksamhet så när hon skulle peta på mig i ryggen om att hon var där så fastnar hon med sin klo i vanlig ordning =) haha knäppis den katten... Nåja till slut hade jag nästan bägge i knät...men en kopp kaffe blev det där och en Android TV box (streima film över nätet med) fick jag med mig hem så nu ska jag kunna kolla film osså när jag väl kopplat in den och förstått mig på den? ;)

Hur som så hämtade jag hem min "lilla" spegel idag från jysk då jag fann den för bara 150 kr... DET var däremot ett fynd jag gjorde för ca en månad sen och nu hade den kommit. Men grejen är att den är för stor för hallen =( ...baaaah så nu får kidsen ta den med om de nu vill ha den, fin är den varje fall...Jag får försöka hitta mig en mindre och ta med mig mått nästa gång ;) Lite annat köpte jag dock men inget märkvärdigt.

Rusta...tja ...hittade billiga dukar där varje fall för 30kr stycket...det var väl det hela...sen blev det en färd till ekohallen oxå för att köpa tvättmedel och en tavla =)))). En tavla jag lääääänge velat ha som jag älskat sedan skolåldern. Det är nostalgi med K-Frykstrands Månadstavlor...Vi är nog många som känner igen dem från skoltiden, då de hängde så fint i klassrummen... Det fick bli min lilla födelsedagspresent - ja det är om 8 dagar till bara.
Sen vart jag inom Maxi innan hemfärd och handlade hem till kalopsen som jag ska fixa imorrn hade jag tänkt, det är ju sååååå gott. Men nu ska jag kolla efter en hall lampa och köksgardiner, för julgardinerna ska ner igen...sen funderar jag över att fixa fönsterlampor till både köket och vardagsrummet...nåväl en liten bit i taget. Men julen och nyår är ju snart över och tur är att man inte gjort det så "stort" i år som jag annars brukar...kändes ju inte riktigt kul att behöva julpynta först innan man fått upp det andra i sin nya bostad, så det blev i år bara en bantad version...

Lite mys framför tv blir det oxå sen i Think...

Over And Out


Likes

Comments

Det har varit så mycket för mig denna hösttermin att häften kunde varit nog...

Jag tänker inte använda denna officiella sidan att skriva av mig på utan här tar jag bara det ytliga...Inte nog med att man måste vara stark för att ta igenom sig en separation, utan man måste verkligen kämpa själv och tampas med annat oxå....När man väl tycks se ljuset i tunneln så kommer nästa smäll.... hälsan. Det är fortfarande inte helt klart ännu men som läkaren sa igen, ta inte ut nåt i förskott och det finns inget att oroa dig för. Jag har varit på gyn undersökningar, gjort röntgenundersökningar, massa blodprover m.m Och nu till våren så planerar de in en gastroskopi...då de såg att min mage var irriterad. Alla prover var inte klara heller innan, som jag trodde och fick för mig... Cellprovet var något förhöjt men bara så minimalt att man inte gör nåt åt det men att man kommer att ha koll på det. Provet från livmodertappen är inte klart än...jag hoppas och ber att min hälsa går vägen.

Inte nog med det, utan jag har bara fått känna mig någorlunda bra i en vecka tills vinterkräksjukan oxå kom flygande på mig, som om det inte vore nog nu ändå... Fast å andra sidan man ska nog vara glad så länge man får sjukdomar som man kan bli av med...

Tjuofyrasju kämpade jag med att få ordning i min lgh som jag flyttat in till den 1 dec... mitt i stan - Jag som inte ens är en stadsbo precis... jag gillar mest att bo nära naturen och havet, där trivs jag som bäst. Min utsikt på baksidan liknar Berlinmuren och nedanför en rastgård....men å andra sidan så slipper jag höra de nattliga tjuten som man annars får göra från det andra sovrummet som kidsen ville ha, el ja tonåringarna. Nattlivet är i full gång här om helgerna. Utanför springer folk som yra höns på mellandagsrean, själv är jag inte så impad av den då jag vet att de mestadels rea ut gammalt och eller helt ointressanta saker men visst kan man göra sina fynd ibland men sådana fynd behöver jag inte just nu.... just nu behöver jag lugn och ro.

Julen är över och nyår nalkas, jag ser mest fram mot att hitta mig ett bättre betalt jobb om inget annat händer där jag är idag. Jag kan inte jobba så lite som där är nu, det är inte hållbart. Visserligen har hela denna månaden varit kaos för mig då jag råkar ut för så mycket hela tiden. Så nu vill jag bara se nya, friska, starka tag inför det kommande året. Och på ett plan där jag kan fokusera mer på det som är viktigt för mig och släppa det tunga lasten bakom mig. Jag känner mig redo varje fall och även min träning ska bli skönt att komma igång med.

Ute hör man det eviga smällandet och bombandet av nyårsraketer.... tröttnar aldrig folk på sånt?

Jag hade en fantastisk juldag varje fall med fina vänner, det var riktigt roligt, dock slutade den med att jag fick slänga mig in i ett ungdomsgäng som bråkade och slogs utanför min bostad, tyckte det såg illa ut så jag kunde inte bara stå och titta på, så det var bara in och dra väck folk som sparkade och var två mot en....de tyckte nog att jag var irriterande ;) men jag kan bara inte stå och se på när ungdomar ska slåss och speciellt inte en mot två och heller inte att man sparkar folk i huvet. Nej då blir jag arg! Då kommer mamma Åsa in och bannar...Nåja polisbussarna anlände och vi hade redan fått isär dem. Hoppas det gick bra sen.

Sitter här själv ikväll och dricker te och försöker krya på mig och bli stark men känner mig mest svag av all feber som flög på en oxå... hade hela 41,2 i feber, det var många år sedan jag hade sådan hög feber. Hoppas det rensade ut rejält nu... men det har verkligen tagit stryk på min kropp detta, så här svag och så länge är inte direkt bekant för mig...jag brukar kunna resa mig snabbt igen men åldern tar kanske ut sin rätt? Ont i kroppen har jag oxå av allt liggande och stillasittande så imorgon ska jag faktiskt gå ut och ta mig en runda så jag får lite friskluft i mig och försöka återhämta mig så gott jag kan. Nyår ser ut att bli lugn, kan vara skönt det oxå.... nyår är för mig inte märkvärdigt längre som det har varit en gång i tiden, då man gick på nyårsbal och allt skulle vara i tipp topp. Idag är jag nöjd med god mat, en härlig kväll, en bra film el nåt liknande....Raketer kommer jag aldrig att lägga pengar på merän vad jag har gjort i mitt liv.

Just nu letar jag efter gardiner till barnas rum och rullgardiner för de har ju värsta scenupplysningen där inne om nätterna från alla neonskyltar från alla butiker osv. Jag får väl ta mig till ikea en dag, kanske någon vill följa med...?

Nej nu ska jag avsluta min sista blogg för detta året...det här året kommer gå till historien, MINST sagt...när året började bad jag om att få ett bra år och att det skulle vara snällt åt mig. Men det sket sig! Och nu vågar jag inte be om så mycket mer men hoppet lever kvar...OCH man ska ju våga tro.... så okej da....(bara för att en liten gnista inom mig säger det).

Men nu vill jag bara landa, hitta mig själv, må bra, komma in i egna rutiner sen får det andra komma senare....

Over And Out och farväl till 2016 och 18 år tillbaka!!! Ja det är tungt farväl!


Likes

Comments

Det jag alltid brunnit för är just att inreda...många tycker jag är bra på det och borde pyssla med det el i värsta fall vara med i TV's inredningsprogram (kanske att ta i ;) ). Men tack för förtroendet.

Igår vart jag på IKEA... jag ville börja med att byta ut den lilla Ektorps fotpallspuff..... Till modell Kivik. Och det fanns inte vit i Malmö så det blev till att åka till Helsingborgs Ikea. Med mig hem fick jag även lite kuddfodral och ja... en del ljus TROTS ett lager ute i garaget. Men det kommer ju in nytt hela tiden så det kan man ju inte missa eller? fniss... Blev lite glasburkar oxå till skafferiet, en salladsslunga, en extra tallrik som hade gått sönder hemma. En matta till badrummet... tja...lite smått och gott.

Jag tänkte börja förändra lite i vardagsrummet,, pö om pö.... min plan är att jag ska byta stolarna och det lär inte bli billigt men ett måste, jag har gått och dragit på det i flera år nu men samtidigt har jag svårt för att fastna för rätt modell och när jag väl fastnat så har de varit svindyra...Men nångång ska det nog gå att kombinera.

Men på väggen ska det upp en BIG spegel 200X100 meter vid matmöblemanget. Och sen ska jag leta upp vitrinskåp smala och hittade dock inga vita på Ikea igår men väl i trä som man skulle kunna måla om...det tål att funderas på lite till men här är spegeln:

Dessa skåpen var jag ute efter från början men fann inte dom på Ikea... kanske någon vet något liknande? Hur som helst så de som är till höger är vad som fanns i min väg på Ikea. Men de vill jag isf måla vita... visserligen vart de billiga. Men mm jag måste suga på den karamellen ett tag till innan jag bestämmer mig...

​Nej nus ka jag fixa lite i hemmet sen tänkte jag bege mig till gymmet en runda... och har jag tid över så blir det att hälsa på nån med. 

Önskar er alla en fin dag...

Over And Out...

Likes

Comments

Sitter här nu och nyss vaknat upp med en kopp kaffe då man hör mullret utanför och regnet skvala...SHIT, där small det rejält - den var man inte beredd på i skrivandets stund. Men helt underbart och mysigt med åskeväder, varje fall så länge det inte slår precis intill knuten, då börjar man nog bli lite nervös ;).

Men det ska regna hela dagen idag och imorrn har jag hört. Vilken tur att man hade tur med vädret i helgen då den var fullspäckad från morgon till natt. Så fantastiskt kul och vilken nostalgitripp det blev då The Boppers klev upp på scenen och lirade....aaaaaaaah dessa minnen till dessa låtar man blir ju så "erotisk" haha. Ja ni förstår känslan där varje fall. =). Nästa artist som var hemlig var Sha-Boom med Dag Finn. =). Sen spelade Jerusalem, Bedårande Barn och sist men inte minst Ultima Thule - VILKET tryck det blev. Folk for upp på bänkar och bord och alla sjöng med och jublade. 

Det var V E R K L I G E N en festival i sitt Esse. Så kul!

Hela helgen har jag fått äran att träffa helt underbara fina människor och lärt känna nya. Middagen med mitt parti var kungligt. Sommartalet med Jimmie var som alltid - BÄST! Folksamlingen växer för vart år som går, jag skulle tippa på efter olika uppfattningar att ett antal tusen människor hade kommit för att lyssna på Jimmies sommartal. Det blir större och större för vart år som går... Och då vill jag jämföra med Stefan Löfvens sommartal som det ryktats om att bara vara ett 60-tals personer och hälften utav dem skulle vara säkerhetsvakter. Är det så illa? Men det säger sig självt, kan man inte behandla sitt folk och sitt land på rätt sätt och visa rätt väg framåt och tänka ett steg längre, ja då har det sin egen lilla förklaring. Nog om det =)


Som sagt det har varit tidiga mornar och sena nätter, fredagen var det s.k förfest och på natten så körde jag "hem" Ted Ekeroth så han slapp gå den långa biten till sitt boende men först tog vi med oss goa grillade mackor att förtära på vägen hem. Jag och Ted körde på Rocken-mackan - suveränt gott val. :-p. Inatt kom jag hem lite tidigare och då blev jag överraskad av att min mellersta son vart hemma i Kristianstad så jag fick chansen att krama om han lite grann och min andra son Rasmus efter att jag lämnat av mina partikamrater.

Men som sagt det var så roligt att även träffa gamla parallellklass kompisar m.fl. Fick mycket beröm från alla möjliga håll om min klädsel och hur snygg jag var och där är hon den snygge jag har på min facebook, vart en kommentar och en annan kommentar fick mig att skratta: Åsa du är så jäla gammal (48 :-p ) men är den som ser så jäla ung, fräsch och snyggast ut, HUR GÖR DU? hahaha som jag skratta... och nästa kommentar, vafan är du så jäkla politiskt korrekt uppklädd för haha - Ja gissa ;). Jo men det vet han ju haha men han är söt han, trots sitt skägg ;) Men det är kul att klädseln uppskattades, det fick jag även höra av mina söner när jag träffade dem när jag kom hem till staden igen... -Vad fin du är mamma... DÅ klappar mammahjärtat!!! <3


Nu skiner solen igen och jag har precis varit ute och räddat en fågel, jag och Diesel (BilleKillen), vi hade ett bra teamwork, han fick varje fall fågeln att flyga igen efter en stund =).

Nu ska det rensas lite på FB, tar lite tid men det är mödan värt...sakta men säkert =). Och nya vänner har tillkommit, speciellt en av dem verkar så rar och helt underbart söt och trevlig. Ska bli kul att lära känna dessa människor lite mer och träffa dem lite oftare. =)


Ha en fin söndag nu alla, det ska jag =)

Likes

Comments

Känner mig extra mallig idag, då Sagha gav mig beröm för mitt springande...Hennes kommentar var: Inte ens jag orkar springa så länge som du gör mamma =). Man blir peppad och glad över hur duktig man blivit. Men det här är bara början... som sagt var, jag är så taggad inför min träning. Hösten kommer bli en spännande utmaning.

Ikväll tränade jag i ca 95 min....jag körde uppvärmning på 20 min och sen körde jag på Biceps, Triceps, axlar och lite rygg. Sen blev det crosstrainern efter det.

Ikväll var jag även ute på en liten äventyrsrunda och gjorde lite affärer i Osby ;) nu ska den bara slutföras med... =)

Tog en runda inom Tydingesjön, där var det gott om MC folk som hade samlats....Sagha tyckte om stället, det var mysigt sa hon. Ja där är väldigt fint, om inget annat kan man ha kul på bryggan hahah ;)

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, ja där är inte så mycket kvar av den förstås... men lite penicillin och vitaminer och sen sängen och kolla på nåt avsnitt av min serie...Dagen hade inte kunnat bli bättre =). Städningen blev oxå klar idag - flitig som en myra.

Imorrn är det äntligen fredag och helg igen... en helg fullspikad med roligheter <3


(Fann denna i mitt arkiv, en bild som vissa kanske skulle börja fundera över, den säger en hel del..!!!!)

Over And Out...

Likes

Comments

Tror aldrig jag har haft en sådan FULLBOKAD höstkalender någonsin...Men det är kul samtidigt för det är en hel del utbildningar, möten, konferenser, jubileum och andra inbjudningar. Och lite småpartajer med vänner får vi ju inte glömma... och själv måste jag få ihop två. Ser verkligen fram emot denna hösten. Sen blir det mycket fokus på träningen och jag har sett hur Friskvårdshuset har lagt upp sitt nya höstschema och jag kan bara säga att NU gillar jag dem igen... Kul när det sker förändringar och när de sätter in nytt...


Idag skulle jag ha simmat men den där kvinnliga genen gjorde sig påmind så det var bara till att ställa in ;). Funderat ärligt på att börja med tennis eller badminton, det hade faktiskt varit kul =). Men först ska jag försöka hitta mig nåt nytt att rikta in mig på, så även mina dagar går åt haha som om de inte gjorde det ändå men jag gillar att ha många järn i elden, det är så jag mår som bäst. Sen får vi se vart vi hamnar och hur utvecklingen går men har lite funderingar ;)

Idag har jag inte gjort annat än suttit på CSK, först in med dottern sen in igen till gubben som satt på akuten, han kom dit vid 10 tiden idag på fm och kom hem för typ 30 minuter sedan 21.22.... jag fick lämna han igen då vår dotter Sagha skulle iväg på sin Volleyboll...Efter sjukhuset så lunchade jag och Sagha, vi kikade även inom Cubus ;). Sen körde jag bort till körskolan till Kim och träffade Ibbe, han är en sådan enormt duktig körlärare och Kim fick turen att välja honom. Haha Ibbe visste direkt det var min son och undrade vart Kaffet tog vägen som jag hade lovat han hahaha..Han är härlig!!!

Längtar till helgen...

Over And Out...

Likes

Comments

I fredags började jag inleda helgen med att städa klart... Bilen fick oxå sig en genomgång på lördagen igen...Ja där slängs mycket skräp från både barn och gubbe, jorå serru ;).

Sen var det dags att bege sig iväg och hämta upp Eva, Inger meddelade att hon inte kunde (synd för där var riktigt roligt) så lördagskvällen hos Jonas var mycket trevlig. Vi grillade, badade i utomhus jacuzzi (inte jag) och lekte en lek. Ur högtalarna strömmade Volbeat ut - och vi pratade och skrattade om vart annat mellan varven intogs det lite småluriga drycker =). Och jag drack kaffe och vatten as usual.

Och nu är man inbjuden på två fester till =)) så nu måste jag oxå få till en och bjuda tillbaks =).


Söndagen spenderade jag och göbben med ett litet äventyrstripp och i slutänden hamnade vi på Campingen i Ystad där de hade världens goaste pizza... :O guuuud det var verkligen en SMAKSENSATION. Det ligger mitt emot Jaktpaviljongen och de har bara öppet nu på sommarsäsongen. Tre svenska killar stod där inne och bakade pizzor, de var så duktiga. Så beröm skulle de absolut ha och vi återkommer gärna till nästa sommar =). De slår Kristianstads alla pizzerior och det säger inte lite ändå dock ;)


Over And Out...

Likes

Comments

Ja för mig blev det så idag, jag kunde inte somna inatt och bättre blev det inte av att kolla på en spännande serie som håller en fast oxå. Men till slut när klockan nästan vart 04 så somnade jag in...Innan dess stod jag och plockade med kläder och gjorde i ordning lite...man kanske inte ska pyssla med sånna saker så sent om kvällarna, då blir man ju pigg ju.

Nåja jag vaknade runt 10 tiden idag och Christian kom på besök så det fick bli en brunch... Jag har försökt jaga ifatt Sagha då Waynes Coffee house undrade om Sagha gick i skolan idag och det gör hon ju och slutar klockan 14 idag. Men hon blev glad att de frågat efter henne. Hon söker ju jobb med ljus och lykta, hon är ju riktigt taggad inför att få tjäna egna pengar...Min väns son har köpt upp det stället.

Idag hade jag från början annars planerat att ta ett After Work spinning pass på Exercise men inser att så blir det inte denna fredagen heller, då jag måste ta tag i hemmet här först.

Sen ringde Eva och vi pratade om allt möjligt, speciellt dessa goa som vi kallar för livets efterrätter - Barnbarn. Helt underbara är de. Igår fick jag chansen att få hämta mitt barnbarn efter gymmet på hennes första skoldag .... Hon var så stolt och lycklig att få börja skolan på morgonen så det riktigt lyste om henne. Men vad hon inte visste var att farmor oxå skulle komma och hämta henne igår... Hon blev själaglad, hon såg inte mig först sen bara - F A R M O R och skulle ge mig en BAMSE kram... sen körde jag för att köpa lite fika till oss alla och efter det blev jag sittandes på golvet en stund och la pyssel tillsammans med barnbarnen och deras kompisar.


Imorrn åker jag och Eva och eventuellt Inger oxå till denna grillfest i Degeberga, det ska bli kul att få träffa alla nya som gamla vänner och sitta ner och chilla lite, äta och dricka gott fast jag kör ju så jag dricker nog mest kaffe och vatten ..as usual. ;) Och om jag inte fastnar på stället så tänkte jag bege mig till Natt-Puls i Sölvesborg för att heja på de som springer 6,6 km. Hade gärna hängt på om jag bara hade varit förberedd...men till nästa år kanske =).

Igår skulle jag och Neta haft en dejt men det blev inställt då Neta inte ville ut i regnet och gå, men jag lyckades få uppehåll här under hela min promenad igår och det var helt underbart ute, lite vind i håret bara men det behövdes då man nästan powerwalkade. Men hur som så ska vi ses på söndag.... Idag ska Neta besöka Friskvårdshuset och se vad de kan erbjuda henne, det ska bli så kul detta. Eva har kört spinning pass 24/7 denna veckan så hon är himla duktig på sitt. Själv var jag inne på Friskvårdshuset igår och körde mitt vanliga men i racerfart då jag skulle iväg och hämta mitt barnbarn. Från det jag kom dit tills jag gick därifrån svettades jag som en gris...det märks vart man känner sig hemma med tanke på dessa två gym man går till... men sen å andra sidans å har man inte riktigt fått nån riktig genomgång av det andra stället men jag får väl snart pejl på deras maskiner och hittar väl mig själv oxå där så småningom. Å andra sidan så ska jag inte vara kvar där så länge till, ett år har jag gett dem och känner jag inte att jag får ett riktigt bra grepp där så slutar jag på det gymmet.

Nej nu är det minsann städtagen som ska komma igång här, tvättade en viss del av soffan igår oxå och idag ska jag ta tag och fortsätta med min garderob, jag behöver rensa bland linnen och T-shirtar ser jag =).

Åhhh det är F R E D A G 🙏

Likes

Comments

....det blev inte som man planerade haha både jag och Catharina får nog köra med Post-It lappar ...fniss.... vi hade båda glömt bort att vi skulle höras idag men vi får skylla på att vi får acceptera att vi håller på att bli senila. Jag är nog värst för jag skulle ju tagit en fika med Lotta med istan igår juuuu....

Nu imorrn (torsdag) börjar skolorna igen, och Madikken har varit inne istan och fixat naglarna och Sagha har varit och shoppat. Själv skulle jag fixa och dona i hemmet men gav fan i det för det är ju torsdag imorrn så jag har haft en riktigt L A T dag... hittade en ny serie att kolla på, riktigt spännande och bra må jag säga - AQUARIUS

Neta och jag ska börja simma med ihopa, det ser jag verkligen fram emot... Cykla och promenader men denna gången är det jag som står utan cykel haha nåja jag har ju en men skulle egentligen köpt mig en ny men bidde inte så... nåja we will see. Som sagt, allvaret börjar imorrn för många, mångt och mycket. För mig innebär det en hel del satsningar och nya tag, kanske till och med se mig ut i den vida världen efter andra utvecklingar och möjligheter.

I höst hade jag tänkt att rensa rejält på min fb sida...eller så startar jag en ny där jag bara har mina närmaste. Idag var jag bra nära att stänga av min fb helt, där finns inget kul alls längre...är trött på den ytliga världen.

Det är verkligen en ytlig värld där man sitter bakom skärmar och försöker va gulliga men samtidigt snackar skit om personer hit och dit...man ser så mycket och hör så mycket. Man kan inte tycka om alla, absolut inte men man behöver heller inte smöra för dem för att få dem till att vara en vän till en. Att höra av sig ska DEFINITIVT vara ömsesidigt. Det är inte bara ens uppgift att höra av sig och slå en pling. Jag har aldrig varit rädd för att säga saker till personer om vad jag tycker men vissa saker håller jag för mig själv och vissa saker tål inte folk att höra. Man ska bara säga saker man kan stå för och som man vet kommer att spridas haha...Men det ska bli en spännande utrensande höst på många sätt och vis. Och nya portar ska öppnas upp för positiva energier i mitt liv. För nu är det JAG som gäller och jag kommer ta tillvara på dem som tar tillvara på mig, resten kommer åka. Ja det är hårda bud men så är det. Negativa energier och energislukare behöver man inte spara på i sitt liv. Det gör man alltför ofta...tyvärr. Det händer att man blir besviken på folk i sin närhet och som ska föreställa vara en vän, plötsliga vändningar och konstigt beteende, definierar jag inte som vänner.... Jag VET vilka som är de närmaste för mig som stått där i alla år och funnits länge och bevisat vara en sann vän, de håller jag fast vid. Nu ska jag bara hinna med att umgås med dem osså ;) haha... ja hösten innebär som sagt förändringar men jag ska absolut göra mitt bästa, jag är varje fall den som slår en pling och hör av mig ;)

Nej man ska faktiskt ta vara på sitt eget värde mer än vad man gör...har man inget värde hos andra så kan man bara rensa ut dem.

Till helgen är man bjuden på grillfest, det ska bli najs... på Lördag är det Nattpuls i Sölvesborg, det startar klockan 22.00... jag funderar på att bege mig dit och kolla en runda efter grillfesten...

Nej nu är det dags att hoppa i bingen igen, upp tidigare än man hinner blunda och somna och sen få iväg tonåringarna här och själv ska jag städa och sen umgås med Netis <3

Over And Out

Likes

Comments