i just got gifed/giffed....

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

None of us are getting out of here alive, so please stop treating yourself like an after thought. 
Eat the delicious food. 
Walk in the sunshine. 
Jump in the ocean. Say the truth that you´re carrying in your heart like hidden treasure. 
Be silly.  Be kind.  Be weird. 
There´s no time for anything else.

Likes

Comments

love the skin you´re in

Det å gå en dag ut public uten noe sminke er utrolig vanskelig for meg. Etter så mange år med å skjule fregnene mine etter mange år med mobbing har jeg endelig klart å få den selvtilliten med å vise dem. Og det føles utrolig herlig, det å slippe de 3 lag med foundation og dekstifter er ikke bare, bare. Først så tok det så utrolig lang tid hver dag, og det var jo ikke noe bra for huden min heller. Så en god morgen og kvelds rutine gjordet at jeg tørte å bruke mindre sminke for hver dag som gikk. Huden ble glattere og finere å jeg fikk en bedre selvtillit med årene som gikk. Altså fregner, er jo bare utrolig søtt. Jeg synes det er så ufattelig fint på alle andre jeg ser, så det å ta til seg at jeg og passer det går smått i smått opp for meg.. Vi må lære å bli flinkere å ta imot komplimenter, og løfte oss selv opp! Vi jenter er ikke flinke med det, så det å gi små komplimenter hjelper så utrolig mye mer enn det man skulle tro. Så jenter, la oss bli flinkere med det! Trust me, du føler deg bedre og personen du ga det lille komplimenter føler seg bedre og! Så la oss starte, og ikke la oss skjule oss selv under en maske.


E x

Likes

Comments


en god start på dagen i mine øyne må være smoothie på morningen etter fulgt med en kopp grønn tea. og gode qoutes fra selveste delevingne.....ta litt chia frø i smoothien for at den skal bli litt ekstra tykk

Likes

Comments

GO GREEN
hvem er det som er like forelsket i høstens farge?
I´M IN LØVE

Likes

Comments

Hei og god morgen!

Jeg har for det meste blogget gjennom mobilen, grunnet jeg har flydd fra plass til plass, og har ikke vært så mye på pcen. Men et eller annet har skjedd med appen, som gjør at jeg ikke får opp noe som helst. Som suger jo mega mye! Så jeg beklager så mye for at jeg har vært borte! Skal prøve å sette av litt mer tid til å sitte på pcen og skrive her i stede.

Uansett, helgen var gøyal med travel. Det gikk i jobb både fredagen og lørdagen, og bursdag på lørdagen for ei venninne. Noe som var utrolig koselig! Vi spiste på en plass som heter The Indus og jeg må bare si wow, de hadde søren meg god mat! Alt blir laget helt fra bunnen av, og det smakte utrolig godt! Så om jeg drar dit igjen er et klart svar JA! Og søndagen var jeg med ei venninne og dulta rundt i solen og koste oss på løkka..

Så det var en liten kjapp historie om helgen min!
Hvordan har din helg vært? :-)

Likes

Comments

Dagene går så utrolig fort.. Jeg har ikke tid til alt, tanken på at jeg skal klare å få alt gjort, gjør meg bare slapp og vil gjømme meg under dyna.. Yes, høsten har kommet, og dette er min høst modus vært år. Slapp, kald og vær deppa.

Så det å booke fly billett til en varmere plass frister alt for fælt! Men tro meg, det skjer nå ganske snart. Vurdere å ta en lang uke en eller annen plass i slutten av måneden. Er så utrolig mye jobb og bursdager denne måneden at alt springer fra meg. Og tanken på at dette er krise i mitt hodet, gjør at jeg gruer meg enda mer til desember. Tror jeg skal prøve å bli flink i år med å bli fort ferdig med jule gaver, bli ferdig med dem i november og få det overstått!

Så her ligger jeg i sofaen og mimrer med selfier tilbake når jeg sist var i London.. Jeg sier bare ...

take me back

Likes

Comments
I det siste har jeg blitt helt forelsket i leiligheter, gamle leiligheter med en moderne twist. Store vinduer og dører, med nydelige rosetter og detaljer på vegger og tak.
Pinteresten min er snart full med inspirasjon og nydelige interiør bilder som dette.. Jeg drømmer meg vekk hver eneste dag, er bare å vinne i lotto nå og finne meg drømme leiligheten i København nå!

Likes

Comments

For en helg! Må jeg si.
Og godt skal det bli å komme tilbake til jobb og hverdags rutiner. I dag har jeg bare ligget i sofaen og ikke gjort noe som helst. Dominos pizza på døren og serie hele kvelden. Allerede klart å bli ferdig å se den nye American Horror Story sesongen. Og wow den var bra! Utrolig ekkel og skummel, så merker jeg enda har litt creaps....

Men helgen gikk fort over, det var jobb helg på meg. Og gøy var det! Endte med bursdags vorsh og uhørt en tur på fredagen, og middag med jentene på lørdag etter fulgt av innflytningsfest hos en gammel kollega av meg. Noe som var utrolig koselig, jeg og min venn endte med å ta alt for mange selfier på selfie veggen. Haha, ja dere skulle sett alle de andre som ikke så bra ut....

Håper dere har hatt en like morsom og gøyal helg som det jeg hadde!

Likes

Comments

Da var det fashion week i Paris!
Mens alle de vakre fashionistaene koser seg der, er jeg stuck i kalde Oslo. Var ikke så lenge siden jeg var der selv, og opplevde vakre Paris! Savner byen allerede og det blir ikke lenge til at jeg tar turen ned dit igjen.

Jeg var blant annet å så Dior sinn utstillingen, og wow! Jeg har virkelig ikke ord for den utstillingen. Jeg smeltet helt og ville ikke forlate de vakre kjolene. Skulle virkelig ønske at de alle kunne blitt med meg hjem, hehe... Kan lage et innlegg og vise alle de flotte kjolene jeg tok bildet av!

Likes

Comments