Dager blir til uker, uker blir til måneder og måneder blir til år. Gud som tiden flyr forbi oss. Jeg merker at dette året her, har gått alt for fort i forhold til hvilken plan jeg egentlig hadde. Jeg merker at jeg har skuffet meg selv totalt i forhold til hva jeg skulle gjøre, og få gjort. Men alt skjedde så fort. Jeg har ikke hengt med tiden, den har bare flydd forbi meg. Her sitter jeg med en smoothie og jeg ser at klokken bare går. Den var 3 men nå er den alt 5.. Hva skjedde?

Likes

Comments

Let your hair do the talking
Å bruke tid på morgningen å style håret er alltid det siste jeg gjør. Ender som regel opp som dette.. En stor MESSY BUN som sier seg selv.... Ja, jeg er et B menneske!

I dag stod jeg ikke opp før klokka var 12, å gud så herlig det var. Håret opp i en dult og ut for å trene, etter det var det en liten spa time med farging av bryn og ansikts maske. Og nå sitter jeg her.. Med en stor kopp med grønn te! Herlig.. Det å ha en mandag fri, er bare utrolig herlig etter en heftig helg med jobbing og fest.

Likes

Comments

i just got gifed/giffed....

Likes

Comments

None of us are getting out of here alive, so please stop treating yourself like an after thought. 
Eat the delicious food. 
Walk in the sunshine. 
Jump in the ocean. Say the truth that you´re carrying in your heart like hidden treasure. 
Be silly.  Be kind.  Be weird. 
There´s no time for anything else.

Likes

Comments

love the skin you´re in

Det å gå en dag ut public uten noe sminke er utrolig vanskelig for meg. Etter så mange år med å skjule fregnene mine etter mange år med mobbing har jeg endelig klart å få den selvtilliten med å vise dem. Og det føles utrolig herlig, det å slippe de 3 lag med foundation og dekstifter er ikke bare, bare. Først så tok det så utrolig lang tid hver dag, og det var jo ikke noe bra for huden min heller. Så en god morgen og kvelds rutine gjordet at jeg tørte å bruke mindre sminke for hver dag som gikk. Huden ble glattere og finere å jeg fikk en bedre selvtillit med årene som gikk. Altså fregner, er jo bare utrolig søtt. Jeg synes det er så ufattelig fint på alle andre jeg ser, så det å ta til seg at jeg og passer det går smått i smått opp for meg.. Vi må lære å bli flinkere å ta imot komplimenter, og løfte oss selv opp! Vi jenter er ikke flinke med det, så det å gi små komplimenter hjelper så utrolig mye mer enn det man skulle tro. Så jenter, la oss bli flinkere med det! Trust me, du føler deg bedre og personen du ga det lille komplimenter føler seg bedre og! Så la oss starte, og ikke la oss skjule oss selv under en maske.


E x

Likes

Comments


en god start på dagen i mine øyne må være smoothie på morningen etter fulgt med en kopp grønn tea. og gode qoutes fra selveste delevingne.....ta litt chia frø i smoothien for at den skal bli litt ekstra tykk

Likes

Comments

GO GREEN
hvem er det som er like forelsket i høstens farge?
I´M IN LØVE

Likes

Comments